Напишете отговор Страница 1 от 7
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Я да видим кои са Скорпионите и пострадалите от тях
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Я да видим кои са Скорпионите и пострадалите от тях 
Хубав знак е Скорпионът, но покрай него трудно минава без инциденти.
Как да се справим с енергията на този знак Wink

Мнение Е...аз съм Скоприон :) 
Привет от един Скорпион..
Много си харесвам зодията.Предполагам,че повечето хора си харесват техните Wink ,но..като се има впредвид,че съм родена на 1.11...с толкова много единици ..мисля,че всичко е обяснимо Very Happy
За инцидентите покрай Скорпиона..май си е верно..Скорпионите с амного взискателни към обкръжението си..и..ако случайно не всичко е каквото очакват да бъде...хм..Не бих казала,че сме точно отмъстителни..По-скоро злопаметни(в смисъл,че помним всичко лошо, но..и всичко хубаво)
Скорпионите сме лоялни партньори, верни приятели и на нас определено може да се разчита..
Може би самочувствието ни е в повече за някои..,но..имам предчувствието,че е оправдано Wink
Е..ако някой се вълнува от природата на представителите на моята зодия, мисля,че бих могла да помогна..

Отговорете с цитат
Мнение  
и обичат само тези, които им се отблагодаряват по някакъв начин

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение ето .... на хоризонта още един СКОРПИОН 
Аз не знам , някой носещ зодията Скорпион да каже , че не си я харесва Very Happy
Ние сме хора както повечето знаят, доста взискателни , уважаваме хората около нас защото първо уважаваме себе си .....имаме достойнство ..... не подлежим на превъзпитание Laughing
когато се наложи да споделим , коя зодия сме има един такъв момент :
- ааааааааууууу , ужас
хахахах но когато човек ни опознае имам предвид, че е бил допуснат толкова близо и усети ...... що за хора сме НИЕ всеки казва страхотни са .... готини хора на които може да се разчита .....обичаме ги ...рядко срещани индивиди
Да такива сме хора на които може да се довери човек ,и знае ,че няма да го разочароваме ..... стига да не ни настъпите ..... ако има такъв момент то за нас вече не съществувате ....не отмъщаваме , но и не забравяме Smile)
много спонтанни личности , весели , готови за ново предизвикателство ,за купон сме номер едно ,знаем как да развеселим хората, честолюбиви ........ и не на последно място вярваме че все още съществува доброто и , че все още има хора като нас които са честни, откровенни и доста директни ....
АБЕ ОТ ВСИЧКИ ХУБАВИ КАЧЕСТВА ПРИТЕЖАВАМЕ ....... но за съжаление много малко хора успяват да го разберат............. и оценат
е ...... стига толкова така и така има още много неща за които може да се говори .......... Razz

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение изобщо не е вярно!!! 
zazo написа:
и обичат само тези, които им се отблагодаряват по някакъв начин

Ако има нещо, което да не е вярно за скорпионите, то това е,че действат ръководени от личната изгода..
Скорпионите са МНОГО емоционални хора и обичат хората в които усещат някакъв потенциал, уважават умните хора,дори ако те не са непременно на еднакви позиции и..по-скоро биха се отблагодарили те на всеки, който ги обича, отколкото да очакват благодарност за това,че те обичат.

Отговорете с цитат
Мнение  
Останала съм с впечатление, че скорпионите са много загадъчни хора, които не разкриват лесно душата си и само те знаят всъщност какво им е на сърцето. А и много държат личното им пространство да не е засегнато по какъвто и да е начин. Правилно ми съм усетила?

Отговорете с цитат
Мнение Re: Я да видим кои са Скорпионите и пострадалите от тях 
според мен Скорпионите са най-двуличните хора,нещо за което всички набедяват близнаците.имат силен магнетизъм и винаги се опитват да манипулират по какъвто и да е начин,безскрупулно но не достатъчно интелигентно.много лъжат и винаги играят на няколко фронта ''за всеки случай'',не потайни а по-скоро лъжливи и без чувство за нещо като 'чест' или достойнство,прекалено податливи на половия нагон без да мислят за последиците.въпреки ранната си полова зрялост трудно се намират ''пораснали'' скорпиони,защото чрез отмъстителносста и отдаването на нагоните си,сами спират развитието си от страх да не бъдат наранени(който в повечето случаи изобщо не е оправдан).способни са да са изключително вулгарни при отмъщение,целят да наранят човека максимално дори да са много привързани към него,но на ответна реакция рядко издържат (вътрешно,защото външно са хладнокръвни).изискват от хората неща,на които те самите може да правят точно обратното,опитвайки се да налагат власт просто за да се чувстват превъзхождащи.могат да бъдат много добри приятели,но в много случаи-по изгода.целият този заряд от негативна енергия,с цялата си мощ,ако бъде трансформиран се превръща в изключително чиста и ''добра енергия'',доколкото знам точно затова отговаря знака - трансформирано на низшето във висше,но това става чрез процес на страдание и осъзнаване на пътя на изграждането,пред този на разрушението.въпреки всичко рядко може да се намери скорпион,който никой не го обича защото хората усещат доброто което напира в тях и търси начин да бъде проявено.Съдбата им изпраща много страдания докато не влязат в пътя на безусловната любов, без "едно наум" Very Happy трудно приемат критика и не признават грешките си Laughing също така,според мен когато човек се срещне със скорпион,това става за да осъзнае и поправи същите грешки в себе си.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
dhalsim33 написа:
според мен Скорпионите са най-двуличните хора,нещо за което всички набедяват близнаците.имат силен магнетизъм и винаги се опитват да манипулират по какъвто и да е начин,безскрупулно но не достатъчно интелигентно.много лъжат и винаги играят на няколко фронта ''за всеки случай'',не потайни а по-скоро лъжливи и без чувство за нещо като 'чест' или достойнство,прекалено податливи на половия нагон без да мислят за последиците.въпреки ранната си полова зрялост трудно се намират ''пораснали'' скорпиони,защото чрез отмъстителносста и отдаването на нагоните си,сами спират развитието си от страх да не бъдат наранени(който в повечето случаи изобщо не е оправдан).способни са да са изключително вулгарни при отмъщение,целят да наранят човека максимално дори да са много привързани към него,но на ответна реакция рядко издържат (вътрешно,защото външно са хладнокръвни).изискват от хората неща,на които те самите може да правят точно обратното,опитвайки се да налагат власт просто за да се чувстват превъзхождащи.могат да бъдат много добри приятели,но в много случаи-по изгода.целият този заряд от негативна енергия,с цялата си мощ,ако бъде трансформиран се превръща в изключително чиста и ''добра енергия'',доколкото знам точно затова отговаря знака - трансформирано на низшето във висше,но това става чрез процес на страдание и осъзнаване на пътя на изграждането,пред този на разрушението.въпреки всичко рядко може да се намери скорпион,който никой не го обича защото хората усещат доброто което напира в тях и търси начин да бъде проявено.Съдбата им изпраща много страдания докато не влязат в пътя на безусловната любов, без "едно наум" Very Happy трудно приемат критика и не признават грешките си Laughing също така,според мен когато човек се срещне със скорпион,това става за да осъзнае и поправи същите грешки в себе си.

До някъде съм съгласна, до някъде не... Бих казала, че неуспелите жени Скорпиони са такива, каквито описваш - лъжливи и двулични. Но тези, които са с достатъчно самочувствие, че ще преуспеят или вече са успели в живота определено не са такива. Най-близките ми приятелки са скорпиони. Наистина се опитват да се налагат доста и обичат да са в центъра на вниманието, но пък кой не обича? Всезнайки са, но то е само защото искат винаги да са в крак с всичко случващо се. Понякога се излагат точно защото са прекалено сигурни в себе си, а после се оказва, че всъщност не са.... Да не забравяме, че са най-страстната зодия. Поне така казват. Аз лично не съм го усетила, но пък съм го забелязала Smile

Отговорете с цитат
dhalsim33 написа:

Аз като скорпион изобщо не мога да се съглася,че влизам дори в част от изброените неща от теб...Но..вероятно понеже не съм тийнейджърка..
Мога да кажа,че НИКОГА не съм била и не мисля,че ми е възможно да бъда двулична..(Понякога точно поради това съм си патила много),но..не смятам,че трябва да се променям заради когото и да било...Осъзнала съм,че не е възможно човек да се харесва на всички,пък и не е необходимо Very Happy
Да..магнетични сме..и..признавам,че съм манипулатор, когато си мисля,че е необходимо...ОБАЧЕ..."безскруполно и недотам интелигентно"..в никакъв случайSmile...По-скоро опитвам да убедя когото съм си наумила,че греши и правя всичко възможно да види нещата през моите очи..и..да придобие моята гледна точка..Мисля,че бих се справила прекрасно и с всякакви интриги и сплетни..(убедена съм,че биха ми се отдавали с лекота), обаче..не виждам никакъв смисъл в това и..определено се стремя да стоя настрана от интриганти и сплетни..(понеже бих се изкушила да им покажа с кого си имат работа.. Very Happy )
За няколкото фронта..си права.Години наред можем да "играем" на два фронта..НО..истинта е,че всъщност това не е игра..Ние можем да обичаме повече от един човек..ОБАЧЕ..срещнем ли НЕГО..той е единствен и..нямам никаъв втори, трети и т.н фронт...
Лъжливи и без чувство за чест и достойнство....това ..изобщо не го притежавам..Аз специално съм силно честолюбива и много си държа на достойнството и много уважавам достойнството на хората, които означават нещо за мен..
За половия нагон..мисля,че си права..Много сме податливи..Сигурно за това много се страхувах да започвам връзки като ученичка..(от страх от самата себе си, а не поради друго..)Страх дане бъдем наранени..Хм..не знам..възможно е, но..аз си мисля по-скоро,че никой не е в състояние да ни нарани, ако ние сами не се нараним..т.е..ако човек няма достатъчно самочувствие, се наранява дори, когато няма причина...Лично аз си знам цената и не страдам от липса на самочувствие, но..познавам доста скорпиони, които се разяждат от комплекси...Вероятно всичко което си написала е точно за такива.. Question
Мисля,че не сме отмъстителни(поне не всички).Аз никога не забравям нито лошото, нито доброто,което ми е направено от някой, но...не мсиля,че съм отмъстителна..Когато ме наранят много се спасявам като човека, който ме е наранил престава да съществува за мен..ОБАЧЕ..понякога другите могат да приемат това като форма на отмъщение..Не съм го правила, но си мисля,че ако някой път реша да си отмъщавам..може да падна до нивото на този, който ме предизвиква, пък..аз не бих искала това..
Винаги съм много взискателна към хората, които обичам, НО..най-много към себе си..И никога не искам нещо, което да не съм сигурна,че мога да получа от конкретния човек..
И..нищо не ми е нужно да за да се чувствам превъзхождащо Very Happy ..Аз съм убедена,че превъзхождам много хора, дори от собствения си знак Embarassed ..така,че..изобщо не ми е нужно да си го доказвам унижавайки ги...Сигурна съм,че те и без това се комплексират Very Happy
Няма ответна реакция, която да не мога да издържа вътрешно..Най-много ме наранява лъжата и..по-точно ако сама съм се излъгала в някого и съм му гласувала доверие, което не заслуважа, а той ме е предал...Това ме разболява физически...,но..за щастие се случва рядко..
За страданията от съдбата съм съгласна..,но..честно казано никога съм нямала едно наум, когато обичам..Продължавам да обичам всички хора, които някога съм обичала в живота си..
Трудно приемам критики и не признавам лесно грешките си, но..много уважавам хората, които имат силата , смелостта и възможността да ми отправят конструктивни критики и да ми покажат реални грешки..
Често сама виждам грешките си, но..не мога да се справя с тях ... вероятно докато не им дойде времето...
..
Обаче..познавам скорпионки, които отговарят точно на описаното от теб...Явно не сме един и същ вид..Wink

Отговорете с цитат
[quote="tochitsa"][quote="dhalsim33"]според мен Скорпионите са най-двуличните хора,нещо за което всички набедяват близнаците.имат силен магнетизъм и винаги се опитват да манипулират по какъвто и да е начин,безскрупулно но не достатъчно интелигентно.мног...quote]

Very Happy не знам защо реши че съм момиче и то тийн Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Това чудо изгаря...където мнине гори ... Една от зодиите към които имам страхопочитание ...

Прави сте .. те се самоизяждат ... отвън нищо не се вижда трябват ви години за да достигнете до вътре в тях ако изобщо някога стигнете там ,Отвън е стомана ... няма минаване.Но там вътре са токова раними и толкова чувствителни , и няма друг който да може да ги надвие освен те самите и както каза по-горе tochitsa
... могат да се страхуват единствено от себе си ... толкова мощ има в тази зодия,толкова сила,войнственост Embarassed Crying or Very sad

Отговорете с цитат
[quote="dhalsim33"][quote="tochitsa"]
dhalsim33 написа:
според мен Скорпионите са най-двуличните хора,нещо за което всички набедяват близнаците.имат силен магнетизъм и винаги се опитват да манипулират по какъвто и да е начин,безскрупулно но не достатъчно интелигентно.мног...quote]

Very Happy не знам защо реши че съм момиче и то тийн Laughing

Извинявай... Very Happy И аз не знам защо...

Отговорете с цитат
[quote="shushi"]
dhalsim33 написа:
.... Да не забравяме, че са най-страстната зодия. Поне така казват. Аз лично не съм го усетила, но пък съм го забелязала Smile

вярно са страстни,но нездравословно страстни,хабят прекалено много енергия в секса и мислят че ги разтоварва, а всъщност просто я изхвърлят по най-лесния начин,не я трансформират. лично аз имам Марс във скорпион,но смея да твърдя че доста хладно се отнасям към този вид животинско и безразборно служене на тялото(ако е само това) Laughing нека сме малко по директни тук във форума и да можем да кажем чукане вместо да овъртаме Laughing особено при вас скъпи скорпиончета мисля че би било леко разпускащо (това е черта която ви харесвам - няма задръжки) Laughing

Отговорете с цитат
[quote="dhalsim33"]
shushi написа:
dhalsim33 написа:
.... Да не забравяме, че са най-страстната зодия. Поне така казват. Аз лично не съм го усетила, но пък съм го забелязала Smile

вярно са страстни,но нездравословно страстни,хабят прекалено много енергия в секса и мислят че ги разтоварва, а всъщност просто я изхвърлят по най-лесния начин,не я трансформират. лично аз имам Марс във скорпион,но смея да твърдя че доста хладно се отнасям към този вид животинско и безразборно служене на тялото(ако е само това) Laughing нека сме малко по директни тук във форума и да можем да кажем чукане вместо да овъртаме Laughing особено при вас скъпи скорпиончета мисля че би било леко разпускащо (това е черта която ви харесвам - няма задръжки) Laughing

Изобщо не разбирам отношението ти към секса..
За скорпионите секса е всичко друго, но не и чукане!
Много ми е интересно ти коя зодия си и как точно трансформираш сексуалната си енергия..(в смисъл- в каква точно я трансформираш?)
Ако секса за теб е животинско и безразборно движене на тялото..то.. разбирам твоето неразбиране към думата "страст"
Впрочем, нека да уточня.Скорпионите са страстни не само в секса.Те влагат страст във всичко с което се захващат.. Razz
Относно задръжките при скорпионите- НЕ Е ТАКА!!! Скорпионите нямат сексуални задръжки, НО..иначе си имат задръжки и то никак не са малко..

Отговорете с цитат
Изобщо не разбирам отношението ти към секса..
За скорпионите секса е всичко друго, но не и чукане!
Много ми е интересно ти коя зодия си и как точно трансформираш сексуалната си енергия..(в смисъл- в каква точно я трансформираш?)
Ако секса за теб е животинско и безразборно движене на тялото..то.. разбирам твоето неразбиране към думата "страст"
Впрочем, нека да уточня.Скорпионите са страстни не само в секса.Те влагат страст във всичко с което се захващат.. Razz
Относно задръжките при скорпионите- НЕ Е ТАКА!!! Скорпионите нямат сексуални задръжки, НО..иначе си имат задръжки и то никак не са малко..[/quote]

зодия близнаци Shocked а я трансформирам с музика основно Smile имах предвид не сексуалният акт а отношението към него.не съм имал нищо лошо предвид ,и за задръжките-говорех за секс Laughing иначе си имам представа за другите задръжки.съжалявам че така остро се изразявам но мисля че астро-форума е нещо което би трябвало да ни помогне да открием грешките си или да ни ги покажат,а не само да се ласкаем един друг и сами себе си,колко сме хубави умни и как еди кой си знак със какво бил пред останалите,защото така представата за себе си се изкривява. Laughing

Отговорете с цитат
dhalsim33 написа:

зодия близнаци Shocked а я трансформирам с музика основно Smile имах предвид не сексуалният акт а отношението към него.не съм имал нищо лошо предвид ,и за задръжките-говорех за секс Laughing иначе си имам представа за другите задръжки.съжалявам че така остро се изразявам но мисля че астро-форума е нещо което би трябвало да ни помогне да открием грешките си или да ни ги покажат,а не само да се ласкаем един друг и сами себе си,колко сме хубави умни и как еди кой си знак със какво бил пред останалите,защото така представата за себе си се изкривява. Laughing

Аз съм ЗА откриването на грешките си или показването им..и.определено съм далеч от мисълта ,че форума е за да се ласкаем един друг Very Happy и..недай Боже себе си... Very Happy
И.това,че сме хубави и умни определено не е задължително да се дължи само на знака на зодиака Laughing ...Пък..кой знак с какво е пред останалите...- мисля,че точно това е идеята на форума...Да научим как вие, които имате някакви качества по-добри от нашите всъщност ги прилагате Wink

Между другото..скорпион и близнаци според мен е доста несполучлива комбинация Sad .....Това е, понеже хората и от двете зодии са умни и амбициозни..Но по много различен начин...Близнаците са по-гъвкави, по-подвижни, по-....невнимателни с чувствата и усещанията на останалите..за разлика от скорпионите, които все мислят и премислят как да не обидят някой и в същото време да му кажат истината в очите..

Отговорете с цитат
Мнение  
Истински великият човек/пък бил той и представител на Скорпиона/ е скромен и никога не би се изказал, че превъзхожда другите, а самият той да прави груби граматически грешки. Простете ми за грубото откровение, но пред Бога всички сме равни. Някои само са по-успяли и богати, други не. Но бедността не ги прави по-малко хора.Когато човек обича иктински хората,те го усещат и отвръщат със същата обич. Повярвайте,успелите имат повече проблеми. Twisted Evil Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
tochitsa syglasna sym s teb za pove4eto ne6ta,koito kazva6 za na6ata zodiq.Az sym rodena na 11.11.,i sym si istinski skorpion!Iskam samo edno ne6to da komentiram.Vyv vryzka s tova "Kakvo e seksa za nas".Zna4i nie ne se 4ukame(sorry za izraza),nie pravim lubov,nie trqbva da imame 4uvstva,trqbva da sme sigurni v 4oveka,na kogoto 6te se otdadem!
Nie stradame nai ve4e ot tova,4e vinagi sme mn direktni i kazvame tova,koeto mislim,ot koeto si patim po4ti vinagi,no horata ni uvajavat i obi4at!Nqma rabotno mqsto na koeto sym rabotela,i da ne me uvajavat,da ne me tyrsqt sled tova..i t.n.
Abe nikoi ne moje da me ubedi,4e sme lo6i hora!Vsi4ko hubavo!I uspeh na horata,koito sa zaobikoleni ot skorpion4eta!Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
tigyr4e написа:
tochitsa syglasna sym s teb za pove4eto ne6ta,koito kazva6 za na6ata zodiq.Az sym rodena na 11.11.,i sym si istinski skorpion!Iskam samo edno ne6to da komentiram.Vyv vryzka s tova "Kakvo e seksa za nas".Zna4i nie ne se 4ukame(sorry za izraza),nie pravim lubov,nie trqbva da imame 4uvstva,trqbva da sme sigurni v 4oveka,na kogoto 6te se otdadem!
Nie stradame nai ve4e ot tova,4e vinagi sme mn direktni i kazvame tova,koeto mislim,ot koeto si patim po4ti vinagi,no horata ni uvajavat i obi4at!Nqma rabotno mqsto na koeto sym rabotela,i da ne me uvajavat,da ne me tyrsqt sled tova..i t.n.
Abe nikoi ne moje da me ubedi,4e sme lo6i hora!Vsi4ko hubavo!I uspeh na horata,koito sa zaobikoleni ot skorpion4eta!Smile

Даже не бих си помислила да кажа подобно нещо ..За мен секса също е правене на любов , а не "чукане"..Просто отговарях на младежа, който беше останал с погрешно отношение за отношението на скорпионите към секса.. Embarassed
Знаеш ли..като познавам себе си и като чета теб и други скорпиони..- съм убедена,че сме супер..Обаче..вероятно има и други представители на зодията ни, които не са чак толкова ... в смисъл..вероятно си зависи все пак от асцедента, луната и...останалите знаци..
Има една мисъл, която много харесвам: "Човек не е нито добър, нито лош...Всичко зависи от това на коя страница сме отворили живота му и какво сме поискали от него.."

Отговорете с цитат
Мнение  
Skarlet60 написа:
Истински великият човек/пък бил той и представител на Скорпиона/ е скромен и никога не би се изказал, че превъзхожда другите, а самият той да прави груби граматически грешки. Простете ми за грубото откровение, но пред Бога всички сме равни. Някои само са по-успяли и богати, други не. Но бедността не ги прави по-малко хора.Когато човек обича иктински хората,те го усещат и отвръщат със същата обич. Повярвайте,успелите имат повече проблеми. Twisted Evil Wink

Относно граматичните грешки в нет-а..не е хубаво да съдиш другите..понеже често грешките се дължат на клавиатурата и бързото писане, а не на неграмотност Wink ...Приемем,че за това и в твоя пост има правописни грешки...
Не допускам някой тук да смята себе си за велик..Смешно е дори да си го мисли човек...понеже..както сама казваш, всички сме абсолютно равни..Парите не са важни, нито определящи..Единствено показват до колко човек е успял.., а успелите хора по правило не винаги са богати, но..винаги са адекватни на времето в което живеят и средата в която са..
Бедността не само не ни прави по-малко хора, бедността прави хората по-откровенни, по-истински..Щастието обаче няма нищо общо с парите..Често казвам на децата си,че щастието не е награда от състезание..то е в простите неща и е начин на възприемане на света..
Повярвай ми, успелите имат по-малко проблеми!!!
Богатите често имат повече проблеми (на други и повече нива, от бедните),но..бедните имат по-сериозни проблеми...проблеми за оцеляване..физическо..

Струва ми се твърде опростено да изравняваме хората ..по какъвто и да е критерий..най-малко по финансов..(Много по-съм сколнна да ги изравнявам по астрологически).

Разбира се..по всичко това може много да се спори..и всички ще са прави
Very Happy

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 7
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети