Напишете отговор Страница 1 от 14
Иди на страница 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Следваща
С кои зодии си пасват Везните и с кои не...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение С кои зодии си пасват Везните и с кои не...? 
Тъй като наистина е тихичко тук.... нека отворим по-интересна тема за разговор!

Всеки може да пише за опита си (връзките си), които е имал с другите зодии - за хубавите и лошите неща, за впечатлението, което е добил от съответния съюз! Мисля че ще е полезно за всички ни.... Smile

Като съответно, не само основният знак е от значение, но и асцедентът също (луната... )! Така че, ако ги знаете, ще е добре и те да са включени!

Have fun... Very Happy Very Happy Very Happy

Мнение  
хакде по-компетентните да казват... аз лично макар и да сам тази зодия незнам..

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Unamenable, на теб много би ти паснала една Лъвица с Луна във Везни. Но това може да се окаже трудна работа. Но поне Лъвица или поне с Луна във Везни???? Wink Wink Wink

http://skarleta.wordpress.com
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Sunny, а пък ти мисля,че ще се разбираш прекрасно с мъж Риби и Луна във Везни,или поне да е със Слънце в Риби и поне с Луна във Везни. Иначе казано в книгите пише,че Везните би трябвало да се разбират с останалите две-Близнаци и Водолей/ въздушни знаци/ ,с които са в тригон и са от една стихия. Но....има едно но?Всичко е строго индивидуално. Very Happy Very Happy Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Skarlet60 написа:
Sunny, а пък ти мисля,че ще се разбираш прекрасно с мъж Риби и Луна във Везни,или поне да е със Слънце в Риби и поне с Луна във Везни. Иначе казано в книгите пише,че Везните би трябвало да се разбират с останалите две-Близнаци и Водолей/ въздушни знаци/ ,с които са в тригон и са от една стихия. Но....има едно но?Всичко е строго индивидуално. Very Happy Very Happy Very Happy

Мерси много за съвета, знам за тези неща! Но си имам един Скорпион, с който трябва да се погаждам Laughing Shocked ... не, че се оплаквам де..... аз съм тиха и добра душица Razz

Мнение  
а как мислите ще е везни с везни? някаде пиши хубаво някаде лошо.. незнам какво да вярвам

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Може и да се разбираш с Везни. Гледа се цялостната синастрия. Very Happy Very Happy Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
мен ако питате гледай да те кефи съответния мъж или жена, и ако ти трепва нещо някъде като я или го видиш-пипнеш- значи няма значение каква е зодията Very Happy

кви са тия звезди бе и тия зодии Shocked Shocked нема такова нещо Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

да ме прощават всички мъдреци в астрологията Wink Wink Wink Wink

и аз вярвам в звездните карти, ама като забие сърцето..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Very Happy

Мнение  
alcheto написа:
мен ако питате гледай да те кефи съответния мъж или жена, и ако ти трепва нещо някъде като я или го видиш-пипнеш- значи няма значение каква е зодията Very Happy

кви са тия звезди бе и тия зодии Shocked Shocked нема такова нещо Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

да ме прощават всички мъдреци в астрологията Wink Wink Wink Wink

и аз вярвам в звездните карти, ама като забие сърцето..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Very Happy

точно така.... абсолютно вярно! .... сърчицето си казва своето и това си е...

Мнение Re:С кои зодии си пасват Везните и с кои не...? 
Ами.....аз мога да напиша за комбинацията между....Везни(демек аз)+Скорпион!Хммм...как да го кажа освен че е ...СТРАСТНА!Везните и Скорпиона се допълват донякаде и са си полезни един друг!Обаче Везните са малко мнителни и прикрити,докато Скорпиона е доста.....ревнив,та от там почват разногласията!Освен това Скорпионите се държат твърде собственически с Везните,докато те много си обичат свободата и там...още разногласия!Та като цяло-доста нестабилна връзка(докато в началото е....СТРАСТНА)!Все пак гледат се и АСЦ!Аз лично-ЕВАЛА правя на Скорпионите-голям магнетизъм имат......мммммм...... Wink И все пак,мисля че за Везни са най-подходящи:БЛИЗНАЦИ И ВОДОЛЕЙ(другите въздушни знаци)Аз лично винаги съм се разбирал с Водолейте,докато с Близнаци...не чак толкова(но това си е за всеки индивидуално)Също така с ОВЕН и донякаде с ЛЪВ се получават хубави връзки!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение Re:С кои зодии си пасват Везните и с кои не...? 
jozen написа:
Ами.....аз мога да напиша за комбинацията между....Везни(демек аз)+Скорпион!Хммм...как да го кажа освен че е ...СТРАСТНА!Везните и Скорпиона се допълват донякаде и са си полезни един друг!Обаче Везните са малко мнителни и прикрити,докато Скорпиона е доста.....ревнив,та от там почват разногласията!Освен това Скорпионите се държат твърде собственически с Везните,докато те много си обичат свободата и там...още разногласия!Та като цяло-доста нестабилна връзка(докато в началото е....СТРАСТНА)!Все пак гледат се и АСЦ!Аз лично-ЕВАЛА правя на Скорпионите-голям магнетизъм имат......мммммм...... Wink И все пак,мисля че за Везни са най-подходящи:БЛИЗНАЦИ И ВОДОЛЕЙ(другите въздушни знаци)Аз лично винаги съм се разбирал с Водолейте,докато с Близнаци...не чак толкова(но това си е за всеки индивидуално)Също така с ОВЕН и донякаде с ЛЪВ се получават хубави връзки!

верно си е - евала на Скорпионите, за магнетизма им.... знам как е (който не е бил "ухапан" от скорпион не знае какво е - боли мнооого, аз още не мога да се съвзема) ... просто не знам какво има в тея хора ама те омагьосват и това си е!!! но съм съвсем съгласна - много нестабилна връзка е ВЕЗНИ - СКОРПИОН, просто са много различни и не става, много компромиси трябва да се правят!!! А иначе, както и ти каза - адски много се привличат, особено в началото, голяма страст... като две магнитчета ... а после никой не знае какво може да стане Rolling Eyes Question
бе лудница..... Razz

Мнение  
Везни и Стрелец е една от най-добрите връзки.Стрелеца дава на Везните разнообразие и приятни,нови емоции а Везните от своя страна покровителстват Стрелеца и го карат да върви в правия път без да се отклонява

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Напълно съм съгласна с Вас! Абсолютен синхрон , единомислие , допълване във всяко отношение и много страст . Аз съм стрелец , а партньора ми везни. Имам чувството , че се разбираме с поглед. Определено ми действа в положителна посока Smile Мисля , че и аз му действам така. Има диалог . Аз съм много директна , а той успява да балансира /като дипломат/ Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
хммм, да! Това за Стрелеца май е така... въпреки, че аз личен опит нямам Smile

Принципно, води се, че Везни и Овен се допълват, имала съм такава връзка (около 5 месеца), но нещо нещата хич не се получаваха, така че за мен тая комбинация не е много добра (е, тук и асцедентите влияят, но не знам на младежа какъв му беше)

Е вижте, за Лъв мога да кажа че нещата са съвсем други! Специално при мен много добре се получи Smile ... само, което ме нервираше малко беше перченето на лъв-чето (специално моето беше такова) Cool

Мнение  
хъммммммм за 13 годишен брак с везни мога да кажа и аз нещо Laughing - първоначално - разбирахме се с поглед само, четяхме си мислите преди да сме ги изрекли... обожавахме една и съща музика Smile ... разбиранията ни бяха "копи, пейст" един върху друг...въобще пълен синхрон и идилия .... сега вече сме разделени и със съвсем различни гледни точки - аз останах същата, а той се промени изцяло - мисля че към по лошо .... само в едно отношение нещата останаха същите Embarassed .... хората се променят и живота им също ... а по принцип според астрологията ние бяхме несъвместими Laughing ...

Мнение  
alizee написа:
Везни и Стрелец е една от най-добрите връзки.Стрелеца дава на Везните разнообразие и приятни,нови емоции а Везните от своя страна покровителстват Стрелеца и го карат да върви в правия път без да се отклонява

Аз пък не съм съгласен... поне за мен не беше добра връзка... някак нямаше много чувства но все пак зависи и асцендента който в случая незнам..

а така и така съм почнал да пиша някой може ли да ми каже нещо за ВЕЗНИ-ТЕЛЕЦ ? Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
Доколкото разбирам става дума за мъж Везни и жена Телец!
Хах...неблагоприятна ситуация по принцип!
Ако беще обратното т.е. мъжът да е Телец и ако погледнем от страната на Везните перспективите са добри!

Ако някога се почувстваш самотен!
Отиди на някоя улица,където има много хора!
Застани там и си науми че чакаш някого!
И Той ще дойде непременно!
Някога...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Баща ми е везни и честно казано въобще не се погаждаме. Една от колежките ми също е везни, резултатът е същия - не можем да се траем една друга. И в двата случая забелязвам една и съща черта в поведението им - искат на всяка цена да стане на тяхното, независимо дали са прави или не. Дори и при случаите, когато съвсем ясно им показваш, че не са прави, те пак държат на своето. Имала съм случаи с колежката, когато се е водил подобен диалог: Да, права си, но ще направим както аз казах" Недоумяваща реплика от моя страна: "Ама защо?" Лаконичен отговор от нейна: "Защото така." Е, не мога да ги разбера.

Преди да поискаш, помисли какво си дал!

слънце Риби, асцендент Козирог, луна Лъв
www.fenix-m.hit.bg
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение :) 
Нахални са до безобразие. Не могат да преценяват кога да спрат.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Хахах, Крис, мисля, че това е в най-малка степен вярно за везните! Laughing

Зодия - Телец, Асцендент - Овен, Луна - Везни, Черна луна- Скорпион. Smile Smile Smile
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger ICQ Номер
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 14
Иди на страница 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети