Напишете отговор Страница 1 от 1
Връзката между хиромантия и астрология
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Връзката между хиромантия и астрология 
Няма как да не започна с тази тема, тъй като това е форум за астрология.
Моля, да споделите вашите впечатления за това дали можем да "познаем" хороскопа на човека по ръката. С други думи - дали той е напписан на длан Wink

Аз, за жалост. не съм много сведуща в хиромантията, но мога да кажа, че хората с голямо кутре, т.е. Меркуриев пръст, в картата имат много силен Меркурий. За пример мога да дам Александър Лилов, който има слънчев знак Дева, т.е. Меркурий управлява Слънцето му.

Интересно е, ако някой има повече впечатления да ги сподели.
Аз примерно имам много силен Меркурий в картата, обаче Меркуриевото ми пръстче е малко Crying or Very sad, та горепосочената връзка май не е важи във всички случаи или има много други условности.

Мнение  

Ето една картинка която изобразява връзката между хиромантията и астрологията. Лично за мен е необяснимо защо безименния пръст е на Слънцето. А пък палеца е на Венера.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Палецът не е на Венера, само хълмчето под него Wink

Това с безименния е заради Аполон, но някак си на Слънцето там не му е мястото Rolling Eyes

Определено връзката астрология-хиромантия чака своите изследователи Smile

Мнение  
Да де, най-голямото хълмче на Венера.
Нещо не се връзва

По скоро този пръст дето му викат Аполонов следва да е на Венера, нали на него се носи халката

А пък този хълм дето му казват че е на Венера, следва да е на Слънцето, едно че е най-голям, второ че е очертан от ЛИНИЯТА НА ЖИВОТА

Мнение  
Здравейте, имам една книжчица с много схеми и обяснения в нея, ако някой го интересува ще се опитам да помогна с някой цитат от там.

Става дума за конкретни въпроси. Едва ли някой може да си копира линиите на ръката и да ми ги прати.

А и аз се занимавах със своите черти около 3 дни, трудно е, макар и много интересно! Smile

Е, поне знам, че ще живея около 69 години. Wink

Голямата слава не се състои в това никога да не падаме, а в това да се изправяме, когато паднем.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
еее наистина ли може с такава точност да се разгадае?????

къде се гледа за деца,колко и какви ще имаш?а за продължителността на живота???

Мнение vapros 
Harry1976 написа:
Здравейте, имам една книжчица с много схеми и обяснения в нея, ако някой го интересува ще се опитам да помогна с някой цитат от там.

Става дума за конкретни въпроси. Едва ли някой може да си копира линиите на ръката и да ми ги прати.

А и аз се занимавах със своите черти около 3 дни, трудно е, макар и много интересно! Smile

Е, поне знам, че ще живея около 69 години. Wink
i az iskam da znam do kolko godini shte jiveiq i kakvo badeshte me chaka Rolling Eyes

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Smile Лили,а ако ти предскажат ,че над теб тегне някаква тежка карма и ще живееш кратко,би ли го понесла?

аз -НЕ Sad ...но и едва ли ще го повярвам де Wink
Rolling Eyes ...е,не че не искам да знам какво ли ще ми се случи ,но някак искам да е избирателно...да си знам само хубавото Cool
...а напоследък /от както се опитвам да си гадая,минало,бъдеще и настояще в този сайт/ ми е най забавно да изигравам съдбата Wink съпоставям и се разнообразявам констатирайки различия със законите на астрологията Razz

Мнение  
хей kokona, знаеш ли че на мен преди четири-пет години ми предсказаха /като ми гледаха на ръка/ , че ще умра при автомобилна катастрофа на 37 години /или беше 38 Embarassed - пфуууууууу забравих вече/ .... и в интерес на истината в началото само дето не се поболях от това, но с течението на времето даже и бях забравила докато не прочетох това, което ти си написала .... животът просто продължава и ти си го живееш ... даже забравяш това страшно предсказание ... незнам дали е вярно и какво ще стане, но знам че аз пак съм си същия човек с идеалите и ценностите си ... не се променяш - просто продължаваш напред ... а ако е рекъл Господ онзи идиот дето ми го каза тогава е бил пиян и сигурно е виждал двойно Laughing ... никой не може да избяга от предопределения му път и това е ....

Мнение  
пътят ти е предопределен до някъде...след това ти го избираш...не всичко в живота ти е решено в момента когато се родиш..
някой неща просто ги случваш...понякога страхът от това, че нещо лошо ще ти се случи, предизвиква събитието да се случи Rolling Eyes

Мнение  
Tova s opredelqneto na to4nata produljitelnost na jivota mi e mn interesno. Mnogo mi e interesno kak se iz4islqva-ako nqkoi moje da go obqsni lesno i razbiraemo 6te sum mu mnogo blagodarna da mi go pokaje. Ne mislq 4e kakvato i da e prognozata 6te me ot4aq ili depresira-po-logi4no e spored men kato razbere6 za nqkoq neblagopriqtna prognoza pove4e da se zamisli6 kak da izjivee6 jivota si ka4estveno za6toto se pridurjam kum misulta 4e ne koli4estvoto a ka4estvoto e vajno. Ako nqkoi ima jelanie da mi obqsni, 6te sum mu mnogo blagodarna Smile

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети