Напишете отговор Страница 1 от 3
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Знакът, символ на астрологията
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Знакът, символ на астрологията 
Я да видим Водолеите, като носители на астрологичното знание, как ще се представят в този форум Wink
Не носите ли астрологията в душата си Laughing

Мнение  
Защо ли никой не е написал още нищо? И аз съм чела, че обичат атрологията, но определено не съм го забелязала, поне не при мъжете. Предимно ще си дам мнението за мъжете, защото женският пол определено нещо ми куца с него. Та.. Мъжа Водолей...ахх....Това са мъжете с най - силно излъчване, най-секси тела, най-привличаща супа и просто....(Междудругото съм влюбена във Водолей, неспоучливо де, от почти 2 години)Но пък преди това съм била с други двама Водолеи единият роден на 26, а другият на 1ви и с двамата връзките бяха кратки, но определено страстни. Мисля, че Водолеят е единственият представител на зодияка, който може напълно да задоволи жената Козирог. За мене е уникален знак. Като всеки мъж много труден за пълно опознаване и разбиране. Определено човек, с който ще ти е нужно търпение за каквото и да в било. Остроумни, интелигентни, оригинални, индивидуални, прелестни, бляскави, забавни, определено много забавни, мога да раздавам комплименти за тези мъже до без край. Въпреки, че общуването ми с моят възлюбен Водолей определено е много трудно, откакто осъзнах, че го обичам, не спирам и не спирам да се наслаждавам дори на агресивният му и освободен характер.. Иска ми се да намеря ключа към неговата същност, защото както ни е известно те също като раците са по-прикрити. Мисля, че съшо прекалено много се влияят от общественото мнение и поради това предпочитат да запазят силните емоции и чувства дълбоко в себе си. А ми се иска в случая да ги изкарам.
Много ще се радвам ако видя мнения на мъже Водолей или жени, които са имали връзки с тях изобщо всичко за Водолея! Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Аз имам известен опит с мъже ВодолеиSmile Като всички останали зодии си имат и положителни, и отрицателни черти. Ще споделя накратко своите виждания за тези мъже. Като начало- доста интересниSmile, връзките с тях са интересниSmile)), склонни са да изненадват, могат да показват чувствата си по хиляди начини, показват разностранни интереси във всевъзможни области. В спорове се опитват да се придържат към разума си,както и към абстрактни теории,измислени от тях самите...Много често не разбират емоционалното състояние на партньорката си, което ги прави да изглеждат груби...
Много дразнеща (поне за мен) черта от характера е приятелското отношение към всички -познати ,непознати, малко познати... някакси не ми се струва редно човек да се държи по един и същи начин с продавачката в магазина и с любимата си - малко е обидно за любимата...
Това е ,което се сещам в момента! Разбира се, всеки Водолей сам по себе си е уникален, но съм забелязала горепосочените неща във всеки един Водолей, когото познавам, в една или друга степен!

Отговорете с цитат
Мнение  
Дааа така е, напълно си права, особено за това, че вярват в теории измеслени от самите тях Smile Сладури. И като разберат, че е теорията е грешна, все едно нищо не е станало. А това, че са приятелски настроени определено е хубава тяхна черта, защото въпреки, че се държат почти еднакво с всички, тези които добре го познават веднага ще усетят, че всъщност не е точно така. По-скоро го прави, за да разбере що за човек е пък този/ази новият/ата. Определено мисля, че е осъзнат и хитър и го прави с цел, това уж настроено към всички приятелско отношение. Според мен пълно доверие има на много малко хора от обкръжението си и умее да прониква в мислите и чувствата на хората стига да го поиска, може да е много проницателен.

Отговорете с цитат
Мнение  
Да, и ти си права- има нещо вярно и в товаSmile Определено Водолеят е проницателен откъм "разчитане" на човешки характери, също така е и добър слушател, прави си и експерименти с хората...Аз лично съм разговаряла с Водолеи по всевъзможни въпроси и теми и май най-много това ми липсва...
Могат да бъдат и добри стратези.

Отговорете с цитат
Мнение valeto 
Zdraveite,az sam predstavitel na tazi zodiq,ot VODOLEITE 4ovek polu4ava tova,koeto vijda -te nenavijdat prestruvkite i litcemerieto.Vodoleqt e veren priqtel i e sposoben da sazdava palnotcenni i harmoni4ni vrazki.Po printcip sme ot horata koito ne obi4ame da ni se dava akal i 4esto sporim.Ot men tova e nakratko.

Отговорете с цитат
Мнение Az i wodoleiat 
I az sam ot tazi zodia.Kakto vav vseki zodiakalen znak,taka i pri nas wodoleite si gi ima i hubavite i loshite cherti i nastroenia. Very Happy Sad No pri nas dominirat polojitelnite.Dosta wodolei ima okolo men,i moga da wi kaja che vsichki sme razlichni,ne korenno no sme razlichi.Tai kato se interisuwam i mnogo sam chela za znaka wodolei, a i za drugite znazi,wsichko zawisi ot ASCENDENTA.

Отговорете с цитат
Мнение  
напълно съм съгласна с мнението на la_fille_du_soleil! Приятелят ми- от скоро и годеник Razz -е водолей! И никога на никого за нищо не казва не!Към всички е абсолютно приятелски настроен и специалното отношение към мен не винаги го усещам. Дори понякога си мисля, че не би ме защитил ако се наложи. Evil or Very Mad Защото винаги е много миролюбив и с никого не иска да се кара. ама то пък понякога се налага. Пък и не може всички да са ти приятели и да им се усмихваш! Razz

Отговорете с цитат
Мнение Здравейте ! 
Very Happy Искам да разбера какво мислите за мъжете, родени на 09.02. Познавате ли такива Question Ако не познавате, аз съм един от тях. Smile Приятно ми е да се запознаем Very Happy

kazete mi nesto za rodenite vodolei na 04.02

Отговорете с цитат
Мнение  
Може би ще можем да ви кажем по нещичко, ако дадете поне година и час на раждане. Ако е възможно и града, в който сте родени, още по - добре Very Happy

"Научи се да слушаш и ще извлечеш полза дори от онзи, който не умее да говори" - Плутарх
Отговорете с цитат
Мнение  
на 4 02 родените са страхотни домакини и готвят много вкусно,а мъжете малко затворени в себе си и понякога даже скучни!!!!упс Rolling Eyes Rolling Eyes

кажете нещо за родените на 16.02.1982 Embarassed

Мнение  
Аз познавам мъже Водолей родени на 26.01, 01.02, 02.02, 03.02, 04.02 и 11.02 и просто нито един от тях никога до сега не ми е бил скучен, даже напротив - винаги внасят ведро настроение с чара си, добри актьори са и обичат да привличат внимание. Определено имам по-специално отношение към мъжете представители на Водолей Embarassed Въпросният роден на 04.02 е най - красивият мъж, който познавам. Футболист е, с невероятно чувство за хумор и ви казвам, че е просто невероятен! Но го познавам от доста дълго време и някак си е затворен за връзки, дори мисля, че повечето Водолеи са така, може би до момента, в който наистина, ама наистина се влюбят. Та така... за мен мъжете от тази зодия са най - обаятелни, най - оригинални, най най най най Laughing

имам куража за тая борба!
Отговорете с цитат
Мнение  
то май аз сама ще трябва да си отговоря за родените на 16.02.................................

Мнение valeto 
МИСЛЯ ЧЕ ИМА МНОГО ГОЛЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ ВОДОЛЕИ.ИМАМ ДОСТА ПОЗНАТИ МЪЖЕ ОТ ТАЗИ ЗОДИЯ, ЕДИН ОТ ТЯХ Е РОДЕН НА 16.02 Twisted Evil ВИНАГИ ПОСЛЕДНАТА ДУМА Я КАЗВА ПЪРВА ТОЛКОВА СА НЕТАКТИЧНИ И КЛЮКАРИ ДРУГИ ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ КОИТО ПОЗНАВАМ СА ГОЛЕМИ ИНТРИГАНТИ ЗАВЕНИТЕ НЕ МОГА ДА КАЖА ,АЗ ЛИЧНО СЪМ ВОДОЛЕЙ Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение valeto 
МИСЛЯ ЧЕ ИМА МНОГО ГОЛЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ ВОДОЛЕИ.ИМАМ ДОСТА ПОЗНАТИ МЪЖЕ ОТ ТАЗИ ЗОДИЯ, ЕДИН ОТ ТЯХ Е РОДЕН НА 16.02 Twisted Evil ВИНАГИ ПОСЛЕДНАТА ДУМА Я КАЗВА ПЪРВА ТОЛКОВА СА НЕТАКТИЧНИ И КЛЮКАРИ ДРУГИ ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ КОИТО ПОЗНАВАМ СА ГОЛЕМИ ИНТРИГАНТИ ЗА ЖЕНИТЕ НЕ МОГА ДА КАЖА ,АЗ ЛИЧНО СЪМ ВОДОЛЕЙ Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение Re: valeto 
valentina81_1981 написа:
МИСЛЯ ЧЕ ИМА МНОГО ГОЛЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ ВОДОЛЕИ.ИМАМ ДОСТА ПОЗНАТИ МЪЖЕ ОТ ТАЗИ ЗОДИЯ, ЕДИН ОТ ТЯХ Е РОДЕН НА 16.02 Twisted Evil ВИНАГИ ПОСЛЕДНАТА ДУМА Я КАЗВА ПЪРВА ТОЛКОВА СА НЕТАКТИЧНИ И КЛЮКАРИ ДРУГИ ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ КОИТО ПОЗНАВАМ СА ГОЛЕМИ ИНТРИГАНТИ ЗА ЖЕНИТЕ НЕ МОГА ДА КАЖА ,АЗ ЛИЧНО СЪМ ВОДОЛЕЙ Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение Re: valeto 
shushi написа:
valentina81_1981 написа:

За мен има разлика между мъжете и жените от всяка зодия. Има и прилики, но по-скоро несъществени. Аз за жените нямам особено добро мнение, не ми се убиждайте. Но има и изключения разбира се. А за мъжете сигурно за 100тен път ще кажа, че каквито и да изглеждат всъщност са страхотни, стига да си им по вкуса. Обожавам ги

Отговорете с цитат
Мнение  
еехх този моя водолей....

Мнение и аз съм Водолей 
но съм жена.В семейството ми има много представители на този знак и сякаш всички сме различни,може би само едно ни е общото - интелигентостта! Знам че не е хубаво сама да се хваля и за това спирам. Много съм чела за моята зодия и за едно не съм съгласна - навсякъде пише че любовтта не ни е важна ,страхуваме се от обвързване! Е не е така - не само аз съм на това мнение! За мен любовта е всичко - от нея зависи и настроението и мотивацията ми ,всичко! Имала съм връзки все сериозни не мимолетни и все не са се получавали. Тарся вината в себе си и със всички /връзки/ и аз незнам защо съм се чуствала самотна.А това чуство ме смазва.Имам ужасен страх от самотата . Моля кажете има ли други Водолей като мен.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 3
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети