|
Страница 1 от 3
|
| Автор |
Съобщение |
Емили
любител астролог

|
 КАК СЕ ЦЕЛУВАМЕ СПОРЕД ЗОДИАКА
Овен
Целувате се страстно и бързо, стремите се към върха на удоволствието и след, като премине ви омръзва.
Телец
Вашите целувки са продължителни, обмислени и искрени и продължават ли продължават...
Близнаци целувка
Вашите целувки са накъсани от спазми на кикот, усмивки и забавни коментари.
Рак
Целувките ви са топли и нежни и вие никога не искате да пуснете другия да си отиде.
Лъв
Целувките ви са диви и без задръжки, болезнени и хапещи; очаквате аплодисменти за изпълнението си.
Дева
Вашите целувки са леки и стегнати, половинката ви ги усеща едва когато са приключили.
Везни целувки
Прекалено сте заети да мислите за дъхът си, за да навлезете в целувката.
Скорпион
Прекратявате целувката и се насочвате напред...каквото и да следва.
Стрелец
Целувките ви са изненадващи, спонтанни афери, които карат целувания да иска още.
Козирог
Вашите целувки са краен момент – сублимен, почивка от стреса на деня
Водолей
Вашите целувки са мокри и похотливи и се стремите да държите очите си отворени
Риби
Вашите целувки са с блясък в очите, изпълнени с любов и дълготрайни
_________________ зодия Риби, асцендент Скорпион, Луна във Везни
"Научи се да слушаш и ще извлечеш полза дори от онзи, който не умее да говори" - Плутарх
|
| Съб Мар 24, 2007 5:45 pm |
|
 |
alcheto
любител астролог

|
ООО дааа!
зодии и целувки....
интересно... не се бях замисляла...
за телеца е  съвсем точно, за лъва също..о и водолейчето е
KISSSSSS
_________________ Ако искаш мир, готви се за война!
|
| Съб Мар 24, 2007 10:52 pm |
|
 |
Mimsey
любител астролог

Местожителство: В страната на любовта и по-далече
|
 Супер
Една добра тема за разговор.... Кискиииииии! Кой каза целувки?! Много точно, за телеца, рибите и водолея е съвсем точно и ясно!
_________________ Любовта е отговорът на всички въпроси!
Зодия - Телец, Асцендент - Овен, Луна - Везни, Черна луна- Скорпион.
|
| Нед Мар 25, 2007 4:23 pm |
 |
 |
Skarlet60
астро гуру

|
М..да...хубаво нещо са целувките,лекуват стреса..Хи...хи...хи/ пак тая професионална изкривеност/
Особено чувствени са Телците и родените с Марс в Телец. Много обичат ласките.
| Пон Мар 26, 2007 12:08 pm |
 |
 |
ViLaS
любител астролог

Местожителство: София
|
Мда,така си е....
_________________ Зодия Телец.асц.Риби,луна в Телец
Ако някога се почувстваш самотен!
Отиди на някоя улица,където има много хора!
Застани там и си науми че чакаш някого!
И Той ще дойде непременно!
Някога...
|
| Пон Мар 26, 2007 8:04 pm |
|
 |
Skarlet60
астро гуру

|
 ЕРОГЕННИТЕ ЗОНИ И ЗОДИИТЕ
Овен
Ключът към неговото сексуално поведение е импулсивността. Ако искате да доставите на един овен (мъж) сексуално удоволствие, трябва да използвате вашето въображение и не са необходими никакви бариери. Неговият темперамент иска удоволствие в опитването на шокиращото и забраненото. Предпочита доминиращата позиция и няма да се спре пред садизъм. Звуците го възбуждат допълнително.
Телец
Гърлото и вратът. Започнете с леки докосвания с пръсти и милувки в основата на главата, като притискате шията. Преминете към целувки по шията и скоро ще докарате телеца до възбуда. Възможностите за случайно докосване от този вид за безкрайни.Докато вързвате примерно вратовръзката на мъжа телец, може да погалите шията му. Ще бъдете изненадани от бързата реакция. На брега на морето една любезна ръка ърху шията на жената ще изпрати съобщение към мозъка й. Зоната на шията и врата трябва да бъде начална. Страстни целувки, нежни любовни ухапвания по шията ще възбудят телеца. Но не забравяйте, че телецът обича нещата бавно и леко, така че владейте своите домогвания и не се опитвайте да насилвате момента.
Близнаци
Дланите и ръцете до раменете са особено чувствителни. Жените реагират на целуване на ръка, мъжете обичат да им смучат пръстите бавно, един по един. Прекарвакте пръстите си по дланта им. Случайното докосване на върховете н пръстите може да отправи тръпки на удоволствие в гръбнака им. Целуването на ръцете от вътрешната страна е специално третиране.
Рак
Един от най-големите двигатели и за мъжа, и за жените, родени под този знак, е дълбоката целувка, пълно използване на езика и зъбите. Известно е, че те могат да ви целуват до достигане на оргазъм. Най- чувствителната област от тялото са гърдите и двта пола регират на орално или ръчно стимулиране на зърната. Нежното докосване по гърдите даже късно в предиграта добавя още към тяхното удоволствие. Един трик за жените, които правят любов с мъж рак: прекарайте ръката си леко по гърдите му като едва докосвате кожата. ако продължите да го правите, той ще пощурее.
Лъв
Гърбът е особено чувствителен. Действайте нежно по линията на гръбнака, надолу и нагоре, лъвът ще бъде разнежен и ако сте в банята, може да ви покани във ваната
Дева
При девата областта на коремчето е чувствителна към докосване с език, леко докосване с пръсти, малко целувки или даже с косата. Движенитето на ноктите на партньора хоризонтално от едната страна до другата ще събуди също еротитични чувства. Чувствени тръпки може да се получат и при докосване на стомаха с гъба, сапун или топла вода. Девата обича да усеща струята на водата, насочена в тази област.Когато сте в леглото, използвайте лек кръгов масаж около пъпа, завършете масажа, като сложите езика в пъпа и продължавате със същото кръгово движение. Ще получите по- бърз резултат, отколкото се надявате.
Везни
Долната част на гърба и задникът са чувствителните области на везната. На обществени места танцувайки или даже разхождайки се заедно, сложете пръстите си в долната част на гърба, при по- интимно положение , сложете дланите си върху задника и с кръгови движения се придвижвайте към гърба. На всички везни задникът е високо ерогенна зона.Жената везна обича тази част да бъде разтривана, потупвана или даже игриво пляскана и се възбужда от такова внимание. Обича само такива любовни пози, в които участва задникът й. И двата пола везни реагират на интервенции в тази област - удари с ръка, камшик или пръчица.
Скорпион
В леглото винаги гледа да получи повече , отколкото сте се спазарили предварително. Има многоактивно еротично въображение. За него няма бариери. Всяко кътче трябва да произведе максимално количесрво удоволствие. Неговата енергия е неизчерпаема, желанията му никога не пресъхват.
Стрелец
Бедрата от външната и вътрешната страна. За жените - и косата им. Играйте си с нея., навивайте я, четкайте я, тя ще мърка като коте. И ако правите това достатъчно дълго, само това ще запали нейната дремеща страст. Неговата чувствителна зона пък е близо до генеталите - леко приближаване с език до коляното до основата на крака ще му достави удоволствие.
Козирог
Мъжете козирог обичат жените да плъзгат зърната на гърдите си по лицето им, по устата, гърдите им и т.н. това може да ги докара до лудост. Страстта на жената козирог се събужда,ако нейният партньор я целуне зад коляното или около пъпа. Кожата около пъпа е много чувствителна при тези жени. И жените, и мъжете реагират на масаж, който започва ниско под кръста и продължава нагоре по гърба. Има козирози, при които мишниците също са място за сексулано удоволствие.
Водолей
Прасци и глезени. Всяка поза, при която се докосват,предизвиква желания. Галете ги с дланта, с движение нагоре, вършете това нежно, без да се замислите. Предпочитана поза за водолея е право положение - жената си увива прасеца около коляното на мъжа и заключва глезена и стъпалото си около прасеца на водолея. Всяка поза, която позволява контакт с глезените и прасците, носи удоволствие. Водолеят допуска да бъде пипан, когато е нежен. При друг случай пипането може да доведе до окончателно прекъсване.
Риба
Рибите откликват на нежен масаж и прегръщане на стъпалата или смучене на всеки пръст, като се почне от глезена с кръгово движение на пръстите надолу към пръстите. Ако триете пръстите му (на мъжа риба) между вашите или леко ги хапете, ще направите рибата луда от удоволствие. Жената риба обича да масажира мъжа със стъпалото си.
| Съб Мар 31, 2007 11:40 am |
 |
 |
Mimsey
любител астролог

|
|
| Съб Мар 31, 2007 12:29 pm |
 |
 |
Harry1976
наблюдател

|
 Лелеееее
Не искам да си правя реклама, ама съм риби с асцедент телец... Направете си изводите как се целувам!
_________________ Зодия - Риби, Асцендент - Телец, Слънце - Риби, Луна - Козирог.
| Пет Апр 27, 2007 11:54 am |
|
 |
Емили
любител астролог

|
 Re: Лелеееее
Harry1976 написа:Не искам да си правя реклама, ама съм риби с асцедент телец... Направете си изводите как се целувам! 
Аз мога да си го представя, знаейки как се целуват помежду си рибата и телеца
А пък две в едно сигурно си е направо магия
"Научи се да слушаш и ще извлечеш полза дори от онзи, който не умее да говори" - Плутарх
|
| Пет Апр 27, 2007 2:17 pm |
|
 |
Harry1976
наблюдател

|
Ако имаш предвид рибата и кравата като животни, доста е смешно!
А ако говориш за зодиите - не зная.  Минутите за реклама изтекоха в предния ми пост тук, да не ги подновявам.
_________________ Зодия - Риби, Асцендент - Телец, Слънце - Риби, Луна - Козирог.
| Пет Апр 27, 2007 2:46 pm |
|
 |
ViLaS
любител астролог

|
Е Емили аз поне те разбрах пак!
А после да ми говорят някой риби за чувство за хумор!
Някога...
|
| Пет Апр 27, 2007 7:50 pm |
|
 |
Mimsey
любител астролог

|
Да бе Вилас, прав си! Рибите са оперирани от чувство за хумор.
|
| Пет Апр 27, 2007 7:53 pm |
 |
 |
ViLaS
любител астролог

|
Мне е баш така!
Само някои!Аз познавам и от двата вида!
С чувство за хумор или без все тая,поне се опитват!!!
Лошото е че тези които го нямат дотягат от време на време!
Някога...
|
| Пет Апр 27, 2007 8:00 pm |
|
 |
Емили
любител астролог

|
Мимси, не бъди толкова крайна деееее!
Наистина някои риби може да нямат собствено чувство за хумор, обаче умеят поне да поддържат нечие друго
И така пак става голям купон!
Вилас, а ти нали си знаеш вече, че с теб няма как да не се разбираме.
Обаче какви са тези тъжни сентенции, дето пак си ги изписал? Вярваш ли в това, че добрият човек е самотен?
Аз смятам точно обратното.
А другите какво мислят?
|
| Пет Апр 27, 2007 8:30 pm |
|
 |
cherry
професионалист

Местожителство: някъде там под звездите
|
хейййййййййй защо така тровите рибите а  ... че аз съм най нахиленото същество от заобикалящите ме .... верно че обожавам аз да се майтапя, а не нося много на майтап
_________________ Целта не е да твориш като знаеш какво ще стане, а да твориш ВЪПРЕКИ това, като при това се забавляваш с творчеството си и си вадиш поуките в движение! – Сатурн
|
| Пет Апр 27, 2007 8:43 pm |
|
 |
Mimsey
любител астролог

|
Хи хих хихихихи! Вие май се хванахте, а?! Честно да ви кажа, повечето ми приятели и приятелки са зодия риби и са наистина много забавни, а в комбинация с мен и типичният за телците хумор, става още по-забвно! Честно казано не познавам човек без чувство за хумор, освен един рак и един водолей... Рибки, не се обиждайте, нищо лично към никой!
|
| Пет Апр 27, 2007 10:01 pm |
 |
 |
ViLaS
любител астролог

|
Емили много ми е рано да расъждавам,обаче все пак има истина в думичките!!!
Често става така!Не ми харесва,но за съжаление е вярно!
И обърни внимание не става дума за добър като за човещинка само!
Мисля че автора е имал предвид и още нещо-добър в нещо и т.н.
Мда!У нас успехът /в какъвто аспект си пожелаеш да погледнеш/ не се обсъжда,а се осъжда!
Сигурен съм че има хора който не мислят така,има и други добронамерени хора,които благодарение на своята добронамереност са щастливи!Те обаче умеят умело да се укриват от народния гняв!
Аз не мога да го правя и си патя!!!
Някога...
|
| Съб Апр 28, 2007 8:27 am |
|
 |
kokona
любител

Местожителство: някъде в облаците
|
Виласс,с всичко се свиква /въпрос на оцеляване/
..а,за да ти е по лесно със завистливите безделници Телецо,носи пръстен с корал
На мен циркониите ми вършат чудна работа в това отношение
_________________ Слънце във Водолей,Асцендент в Козирог,Луна във Везни
|
| Съб Апр 28, 2007 11:16 am |
 |
 |
Емили
любител астролог

|
О, да, ако авторът е имал предвид да си добър в нещо, което правиш и си постигнал, може и да има право. Прав, си като казваш, че у нас успехът се осъжда. Не винаги, но в повечето случаи. Понякога си мисля, че това ни е станало национална черта. Сакън някой да не излезе малко по - напред и по - нагоре. Гледат на него като на краставо магаре.
А ти в какъв смисъл казваш, че ти е рано да разсъждаваш - понеже си още млад, или понеже току - що си станал от сън и не ти се мисли  Защото ако е заради възрастта, това не е причина да не изразиш мнение по въпроса.
А бе хора, не ви ли липсва вече Скарлет? Какво направи тази жена? Казваше, че по морето ще пътува, да не е решила да изкара един курорт и тогава да се връща
|
| Нед Апр 29, 2007 2:01 pm |
|
 |
Емили
любител астролог

|
Mimsey написа:Хи хих хихихихи! Вие май се хванахте, а?! Честно да ви кажа, повечето ми приятели и приятелки са зодия риби и са наистина много забавни, а в комбинация с мен и типичният за телците хумор, става още по-забвно! Честно казано не познавам човек без чувство за хумор, освен един рак и един водолей... Рибки, не се обиждайте, нищо лично към никой! 
Мимси, споко, бе, тези риби дето имаме чувство за хумор, те разбрахме и не сме се обидили ни най - малко
|
| Нед Апр 29, 2007 2:14 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Вто Сеп 07, 2010 8:39 am | Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
|
Страница 1 от 3
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|