|
Страница 1 от 10
|
| Автор |
Съобщение |
Адулая
модератор

Местожителство: София
|
 Да се запознаем
Понеже този форум е нов, предлагам най-напред да се представим с по няколко думи
Всеки да каже как се вижда в собствените си очи и може би дали това отговаря на слънчевия му знак или... на нещо друго
Започвам със себе си
Аз съм жена  На 30 и... няколко години. Имам 2 сладки дечица, родени под знака на Венера, но под различните й знаци
Слънчевият ми знак е Близнаци и мога да кажа, че напълно в съответствие с него съм - непостоянна, разпиляна, занимавам се с много неща едновременно, харесва ми да уча, да чета, абе изобщо - да се занимавам.
Обичам да се израявам писмено, но ако има какво да кажа
Обичам да се усмихвам, да усмихвам другите и да търся красивото в света наоколо
Е, понякога изпадам в едни дъъъъъъълбоки депресии, но то е заради Лунните Риби, които плуват из картата ми.
Толкова засега. Ако някой иска да знае друго - да пита. Пък аз може и да му кажа
Вие сте на ход
_________________ Радвай се на този момент. Този момент е твоят живот.
|
| Нед Яну 28, 2007 1:21 am |
 |
 |
Емили
любител астролог

|
Здравей, Адулая !
Понеже за сега тук сме само двете с теб. Но надявам се, че няма да останем сами. Аз съм на 40...и няколко  Също имам две сладки дечица, само че доста поизраснали. Съжалявам, ако ти затъмнявам хоризонта понякога, защото съм зодия "риби", но аз пък близнаците ги обожавам. Те са ми най - добрите приятели. Какво друго да кажа за себе си - хората около мен казват, че имам добро сърце, обичам слънцето, природата, семейството си. Обичам да се грижа за цветята в градината си. Надявам се в този форум да намерим общ език за много неща и да си прекарваме добре свободните часове от деня.
|
| Нед Яну 28, 2007 9:14 pm |
|
 |
Адулая
модератор

|
Здраявей, Емили
Радвам се, че се включваш във форума  И аз се надявам да си изкарваме приятно и полезно времето тук
А за Рибите не се притеснявай, аз си ги обичам. Ако знаеш какви прозрения ми дават понякога  Въпреки депресиите, радвам се, че ги имам
|
| Пон Яну 29, 2007 12:23 am |
 |
 |
pentagram
новопостъпил

|
[/color]
Здравейте....и аз съм жена
Вече сме три...ще стане като на женския пазар...
Та да кажа и аз нещо в кратце за себе си.... слънце в Близнаци, луна в Овен, асцендент Дева, рожденно число 5.....дано не съм ви уплашила
Много съм си интересна....и другите са ми интересни...живота е интересен !
Искам всичко да зная, но времето не стига...това е голям проблем
|
| Пон Яну 29, 2007 11:08 am |
 |
 |
Адулая
модератор

|
Здравей, Пентаграм
Засега сме просто трите грации
А това за времето наистина си е голям проблем, ако знаеш колко добре те разбирам
И все пак някои неща са по-интересни от другите
|
| Пон Яну 29, 2007 3:57 pm |
 |
 |
Iryl
новопостъпил

|
Привет на всички!
Аз съм родена на 23 Февруари 1988 година, казвам се Кристина.
Обичам да се занимавам с какво ли не, най-вече с история на древните общества, история на религиите, нетрадиционна медицина, като цяло обичам историята и литературата, особено съм пристрастена към четенето на класическа и нова литература. Да, доста общо казано - любимият ми български автор е Павел Вежинов, за чуждестранен мога да говоря за Паулу Коелю, Херман Хесе, също обичам да чета и немска литература - Щефан Цвайг и особено неговия исторически роман Мария Стюарт... обичам и класическа японска литература - Нацуме Сосеки с произведението му "Сърце", Сокун Ту и др. Хайкуто е хубаво за разпускане, но... не ми е страст, незнайно защо. Може би защото обичам да се изразявам с повече думи..
Мечтателка съм, определено, вярвам силно, освен в християнството, в мечтите си и тяхното осъществяване.
Доста съм свободолюбива и не обичам да ми се поставят граници в нещо ако не го направя сама... инатче съм  Но и съм доста чувствителна и смело мога да кажа състрадателна, не че е нещо особено, но предвид преживяванията ми.. старая се да помагам и да съм насреща за хората, които обичам. Но някакси се разпилявам в задачите и накрая точно за тях не остава време..
Е, това е от мен
|
| Сря Яну 31, 2007 11:45 am |
 |
 |
Емили
любител астролог

|
Още една рибка  Добре дошла, Iryl ! Ама забелязвате ли колко активни сме ние, рибите тук !?
|
| Сря Яну 31, 2007 10:12 pm |
|
 |
Mimimi
новопостъпил

Местожителство: Варна
|
 Близнаците идват :)
Здравейте, аз съм Мира, на 26г. и съм нормален Близнак, с всичките екстри
Сякаш не съм скучна и понякога сама се изненадвам от себе си. Обичам да срещам нови хора, обичам да се връщам и към минали неща и така от крайност в крайност. Работя с хора, пътувам и това ми допада много, не обичам да ми дават акъл, когато имам нужда от съвет просто питам и преценявам какво съм чула, това е. Надявам се да намерим общ език и да ни е забавно във форума
|
| Сря Яну 31, 2007 10:20 pm |
 |
 |
ViLaS
любител астролог

|
Леле в какво се забърках аз пак!?
Май аз съм единственият мъж тук!
|
| Чет Фев 01, 2007 8:42 pm |
|
 |
Адулая
модератор

|
 за единствения мъж
ViLaS написа:Леле в какво се забърках аз пак!?
Май аз съм единственият мъж тук!
Споко
Не си единствения, но останалите са в нелегалност
Засега само ни изучават
Последната промяна е направена от Адулая на Пет Фев 02, 2007 2:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Чет Фев 01, 2007 8:50 pm |
 |
 |
Емили
любител астролог

|
Може да си единствен, но за нас жените си е привилегия сред нас да има мъж телец.  Да не вземеш сега да хукнеш и да ни изоставиш  Споко, и другите скоро ще се появят.
|
| Пет Фев 02, 2007 1:55 pm |
|
 |
ViLaS
любител астролог

|
Ако взема та изчезна това ще е проява на лош вкус от моя страна  ,а един истински телец не би могъл да си позжоли подобно нещо
|
| Пет Фев 02, 2007 4:05 pm |
|
 |
Brizeida
наблюдател

|
Хей, здрасти и от мен!
Мога много да говоря за себе си и да анализирам дълбоко философски, но нека не ви отегчавам  Сигурно сте се досетили, че става дума за Стрелец с асцедент Близнаци
Родена съм на 4.12.1990. Много лъчезарна, добра и купонджийска душа съм. Мисля, че съм доста индивидуална, затова понякога хората ме смятат за чудак, защото хем съм общителна, хем не се вписвам в дадена норма и рамка. Винаги гледам да избягам от клишетата и да създавам свой собствен стил.
Моя живот се върти около музиката=ходя на уроци по пеене, слушам много музика и въобще това ме прави невероятно щастлива. Затова за мен ще е огромна радост да се кача на сцена след време  С упоритост вярвам, че ще успея
Голям оптимист съм и обожавам да чувствам, че зареждам тези около себе си и че ме харесват такава, каквато съм.
Нямам предразсъдъци и страшно добре изслушвам и разбирам хората. Много се интересувам от психология и анализ-= изчела съм доста книги на тази тема и това ми помага и във взаимоотношенията.
Обожавам плажът, спорта и причудливите неща.
Засега това е от мен, можете винаги да ми пишете на лични, ще отговоря с голямо удоволствие!
ААА, и да не забравя===невероятно искрена и директна съм, качества, които си обожавам и търся у хората
Поздрави !!
|
| Нед Фев 04, 2007 2:52 am |
|
 |
dhalsim33
наблюдател

Местожителство: Sofia
|
 Re: Да се запознаем
здравейте,аз съм Мартин -на 22 съм, близнаци с асцедент телец,луна в риби и венера в рак.слънчев възел - близнаци.занимавам се с електронна музика и обичам да си допълвам общата култура с много и различни неща,но с астрологията ще се постарая да стигна до по далеч  обичам групите с общи интереси,обмяна на мнения и ученето (защото винаги има хора от които има какво да се научи)
|
| Нед Фев 04, 2007 4:09 am |
 |
 |
missmo
новопостъпил

Местожителство: sofia
|
 и още един телец:)
здравейте на всички от още една дама,
на 34, слънце в телец, луна в скорпион, асц скорпион.
осъзнат работохолик. скоро обаче съвсем осезаемо разбрах, че не това е правилният
път  . и опитвам да се променя.
астрологията ми е хоби от много скоро. всъщност започнах през лятото. за първи път от 5 години си взех отпуска /дъъъълга/ и реших че това е моментът да превърна безумният си интерес към астрологията в нещо повече.
май това е от мен. ааа, да. иронична, саркастична - чак понякога сама си се дразня
|
| Нед Фев 04, 2007 6:11 pm |
|
 |
azalea
любител

|
Здравейте  Ето и един"земен"представител,за баланс на толкова въздушно-водни  Жена съм,на 36 години,слънце в козирог,асцендент дева.В свободното си време се занимавам с какво ли не,но напоследък съм силно изкушена от астрологията.Много държа на близките си и на приятелството,и се надявам да открия много нови приятели тук
_________________ "And in the end the love you take is equal to the love you make."
|
| Нед Фев 04, 2007 6:34 pm |
|
 |
la_fille_du_soleil
наблюдател

|
Въпреки, че от няколко дни влизам във форума, едва сега реших да се представя, че нещо - огнените - изоставаме
Лъвица с Луна в Рак и асцендент Скорпион  25 години, с интерес към астрологията, но не с толкова задълбочени знания, колкото би ми се искало!
|
| Нед Фев 04, 2007 6:45 pm |
|
 |
shushi
любител

|
 Пропуснала съм :)
Ами аз съм шуши! На 17 години съм, зодия Козирог и много обичам да се занимавам с астрология през свободното си време. Да откривам нови и нови неща за зодиите и да сравнявам от собственият ми малък опит различните представители на зодиака  Ще ми бъде много приятно да чета и давам мнения, въпреки че понятия като Нумерология и Синастрия не са ми особено понятни. Дано понауча нещо ново
|
| Пон Фев 05, 2007 5:59 pm |
|
 |
Skarlet60
астро гуру

|
 re
 Здравейте и от мен! И аз съм жена на 40....и....
Слънце в Рак, Луна в Овен,Марс в Телец,Юпитер в Стрелец и Сатурн в Козирог. Имам мно...го деца. Работя мно...го и нося много отговорности за много хора. Какво да се прави,всеки със съдбата си.
Иначе и аз съм купонджийка, когато мога да си го позволя. Обичам да чета."Изяла" съм цялата астрологична литература на "Славейков" за 9 години. И най-ценнтото качество,което развих благодарение на астрологията е търпението. За което съм много горда и щастлива,защото то ми помага да постигам всичко,което съм пожелала до сега. Дълги години си "блъсках Овчата Луна" в стената, докато се научих да чакам точния момент. А може би и асц. ми Везни ми е помагал да балансирам емоции и действия. Не знам. По- знаещите да кажат.
|
| Вто Фев 06, 2007 5:31 pm |
 |
 |
abba_54
новопостъпил

Местожителство: гр.Пловдив
|
 Да се запознаем
Здравейте!Аз съм 50год.и съм зодия Рак.Обичам своята зодия и мисля , че е най-женската зодия.Обичам своя дом и своето семейство-те са моята крепост!
|
| Сря Фев 07, 2007 3:00 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Вто Сеп 07, 2010 8:40 am | Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
|
Страница 1 от 10
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|