|
Страница 1 от 3
|
| Автор |
Съобщение |
Емили
любител астролог

|
 Жената Овен
Жената Овен е чувствителна и нежна, но със силен и понякога труден характер. Няма как да я откажете да се стреми към водещата роля, умна е и енергична, но достатъчно независима за да бъде укротена лесно. Понякога изглежда твърде спокойна и дори апатична, но ако ви погоди някой емоционален взрив може дълго да се опомняте. Импулсивна е и много темпераментна. Дори романтична по своемо. В леглото е адски директна и пряма. Така и няма да разберете тя за свое или за ваше удоволствие ви се отдава. Е, знаете отговора, нали - не е нужно да ви подтискаме публично? Ако иска секс последното, за което ще се тревожи са детайлите. По правило има хубаво тяло, но и като всяка жена очаква това да и бъде казвано, показвано и доказвано. Търси блестящ мъж до себе си. Мъжете под чехъл никак не и се нравят, въпреки че тя определено би се опитала да подчини съпруга или гаджето си. Разправят, че била много нежна и предана ако обуздаете нрава и. Знам ли… ако искате пробвайте се… Най-малкото с нея никога няма да ви е скучно. Пък и непрекъснато има тълпа обожатели около себе си, дори и с халка на ръката си, което съвсем не означава, че можете да си позволите да я ревнувате. А, ревност ли казах - това е нейното хоби - не и се пречкайте там - предупредени сте…
_________________ зодия Риби, асцендент Скорпион, Луна във Везни
"Научи се да слушаш и ще извлечеш полза дори от онзи, който не умее да говори" - Плутарх
|
| Вто Мар 27, 2007 7:47 pm |
|
 |
alcheto
любител астролог

|
жената овен ......е моята майка
_________________ Ако искаш мир, готви се за война!
|
| Сря Мар 28, 2007 12:56 pm |
|
 |
unamenable
любител

Местожителство: Jambol
|
и не само твоета!!
_________________ Зодия Везни
Асцендент Овен
Луна Лъв
|
| Сря Мар 28, 2007 10:53 pm |
|
 |
alcheto
любител астролог

|
|
| Пет Мар 30, 2007 2:13 pm |
|
 |
alcheto
любител астролог

|
да са живи и здрави всички майки!!!!!
|
| Пон Апр 02, 2007 6:38 pm |
|
 |
Bebsy
новопостъпил

|
Emili ot kade znae6 tolkova mnogo za jenite Oven sled kato si zodiq Ribi?  Vapreki vsi4ko az sam zodiq Oven i mislq,4e tova koeto si napisala vaji na 99% i za men!
|
| Вто Апр 03, 2007 1:16 pm |
|
 |
Емили
любител астролог

|
Bebsy написа:Emili ot kade znae6 tolkova mnogo za jenite Oven sled kato si zodiq Ribi? Vapreki vsi4ko az sam zodiq Oven i mislq,4e tova koeto si napisala vaji na 99% i za men! 
Радвам се, Bebsy, че откриваш и свои черти в това описание за жените овен.
А аз знам за тях много, точно защото съм зодия риби. Това, което съм ви изпратила тук, съм го копирала от един сайт, но иначе ми е хоби да наблюдавам хората отстрани, да ги слушам как говорят, как общуват, как постъпват.
А имам доста приятелки овнета, още от детството си, на които винаги съм се възхищавала, които смея да твърдя, са едни от най - изисканите дами в зодиака и също доста точно отговарят на написаното по - горе.
"Научи се да слушаш и ще извлечеш полза дори от онзи, който не умее да говори" - Плутарх
|
| Вто Апр 03, 2007 1:43 pm |
|
 |
Bebsy
новопостъпил

|
Emili,koi 4erti haresva6 i koi ne v jenata Oven?Sled kato mi otgovori6,az moga da ti razkaja edna interesna i malko sme6na istoriika
|
| Чет Апр 05, 2007 3:19 pm |
|
 |
Емили
любител астролог

|
Знаеш ли, Bebsy, имам чувството, че всички жени овен, които познавам са различни една от друга. У една от приятелките си, която казах, че познавам от детските си години, винаги съм харесвала упоритостта, с която преследваше целите си докрай. Бяхме още малки, когато тя самостоятелно вземаше решения за всичко, с което се захващаше. Даже да отиваше да си троши главата, това си беше нейният избор. Това харесвах в нея, защото аз по природа съм нерешителна и ми харесваше нейната смелост. И до днес си е такава и постигна много в живота.
Другото ми овне пък е такава мила душица, толкова всеотдайна....Дава мило и драго да види хората около себе си с усмивка на лицето, ако нещо не им е наред. Но прави това не интересувайки се от подробности и разпитвайки какво е станало, какво се е случило, а давайки мъдри съвети от дебелите книги, които постоянно чете.
И най - интересното е, че винаги уцелва десятката, намира точните думи, с които да те извади от гадното състояние, в което се намираш. Как го прави, не мога да си обясня, но покрай нея винаги се чувствам комфортно.
Тези жени винаги изглеждат добре - прическа, лак на ноктите, хубаво парфюмче, приятно облекло...
Какво лошо да ти кажа за тях, не знам, приятелки са ми.........пристрастна съм.
Сега вече можеш да ми разкажеш своята историйка.
|
| Чет Апр 05, 2007 4:07 pm |
|
 |
Bebsy
новопостъпил

|
Emili,moqta istoriq ne e koi znae kakvo,no tq e ostanala v saznanieto mi ot dosta vreme!Nqma da ti q razkazvam s podrobnosti,za6toto sa napulno izli6ni...prosto predi izvesno vreme popitah edin moi mnogo dobar priqtel(dosta razbrano i umno mom4e,koeto vinagi znae kak da predrazpoloji edin 4ovek)za6to se e razdelil s priqtelkata si...a toi mi otgovori `ooo jena oven...vinagi iska tq da kontrolira ne6tata...` pri koeto az se zasmqh,za6toto toi be6e zabravil 4e i az sam Oven...v posledstvoe daje se okaza,4e i dvete sme rodeni na 3-ti April  Ta da se varna na tova koeto ti si napisala za tvoite priqtelki...az mislq,4e sam ot pyrviq tip...dosta sam inata i uporita  abe voob6te kakto se kazva `s rogata napred` vinagi,no az sa6to imam priqtelki ovni ... koito kato sam se zamislqla (ne vsi4ki) sa dosta kroti4ki i kakto kazva6 ti umni i na4eteni i dori tolkova dobri4ki,4e 4ak ne moje6 da im se skara6 za ne6to!A kakvo misli6 ti za revnostta na Ovnite...  ?
|
| Чет Апр 05, 2007 5:00 pm |
|
 |
Емили
любител астролог

|
За ревността на тези двете, за които ти разказах, смятам, че е в рамките на нормалното, даже бих казала, че не са особено ревниви.
Обаче познавам друга една жена овен, лелеееееееее, ревността й не знае граници.  Имам чувството, че ако разбере нещо такова за половинката си, място няма да му даде да си намери....
Затова ти казах, че всяка от жените, които познавам е с нещо различна от останалите.
Съжалявам, Bebsy, че си имала рожден ден само преди два дни и не сме знаели това!!! Позволи ми да те поздравя с ето тази картичка, макар и с малко закъснение.
http://bgflash.com/details.php?image_id=930&sessionid=e861746b0a9b1cef08ed6218903f7605
|
| Чет Апр 05, 2007 6:00 pm |
|
 |
alcheto
любител астролог

|
и аз мисля, че никак не са ревниви жените овен!!!
|
| Вто Апр 10, 2007 9:57 am |
|
 |
Bebsy
новопостъпил

|
|
| Вто Апр 10, 2007 6:27 pm |
|
 |
PariZza
новопостъпил

|
Хехе... Жената Овен е Податлива и Наивна като бебе ... До навършване на 30 години тя не проявява същността си на овен освен при воден асценден.Затова са толкова различни всички представителки на тази зодия. Нуждаят се от време , за да усетят силата си...
_________________ Здравейте ! Аз съм Велина . По професия съм адвокат , но по призвание номеролог и астролог . На 37 години съм . Сл.Знак ми е Овен, Асцендент Скорпион и Луна в Овен .
|
| Съб Апр 14, 2007 10:57 pm |
|
 |
witch_honor
наблюдател

Местожителство: София
|
Любимата ми учителка - по информатика бе Овен. Е, какво да кажа, освен - рогато! Ни можеш да го изментиш, ни можеш да си премълчиш нещо - може да те купи и продаде за две секунди... всички Овни са такива - що се отнася до житейските мъдрости, като цяло - съветите им са фърст, ама става ли въпрос за тях.... като малки деца в гората - лутат се, скитат се, и като всички рогати, няма да приемат помощ.
Овните са народ от класа - да са добре облечени и да изглеждат и да ухаят добре е задача номер едно след и преди работа! Да са спретнати домът и работното място значи денят да е хубав, а чистотата и бързото намиране на всички вещи е равностойно на въздух за тия господа и дами.
Мъжете Овни са обикновено сексапилни - излъчват чар, дори и биологията на гените им да ги е лишила от лице, ала Бекам (всичките ми блянове се оказва, че са по Овни, така че - знам за какво говоря!)
Жените Овни са красиви в своята изтънченост и подчертано аристократично поведение, макар и езикът им често да е остър и неподхождащ на вида им, Овните са несъответсие от всякъде - каквото мисли, това говори, а ако е ядосан/а - каквото каже го осмисля след това...
Странни хора
_________________ Amor est Vitae Estentia - сиреч: Любовта е вкусът на Живота!
Kaetaa! Zhu Ni Vrai'i Zhi?
|
| Нед Апр 15, 2007 12:06 am |
 |
 |
Емили
любител астролог

|
Здравейте, мили момичета - witch_honor, PariZza и добре дошли сред нас!
Много се радвам на новото попълнение от толкова приятни и умни млади дами!!!
|
| Нед Апр 15, 2007 11:45 am |
|
 |
Mimsey
любител астролог

Местожителство: В страната на любовта и по-далече
|
|
| Пон Апр 16, 2007 12:19 am |
 |
 |
azalea
любител

|
Малката ми дъщеря празнува 16-ти рожден ден оттатък...прекрасна,страхотна овенка...Тя е неповторима и специална.А аз си разсъждавам за нещата от живота
_________________ "And in the end the love you take is equal to the love you make."
|
| Пон Апр 16, 2007 1:41 am |
|
 |
Емили
любител астролог

|
azalea написа:Малката ми дъщеря празнува 16-ти рожден ден оттатък...прекрасна,страхотна овенка...Тя е неповторима и специална.А аз си разсъждавам за нещата от живота 
Да ти е жива и здрава прекрасната дъщеричка, azalea!
Малко завиждам на вас, женските майки, защото нямах щастието да имам дъщеря. Не знам над кои неща от живота разсъждаваш, но аз си спомням, че на нейната възраст бях толкова щастлива....Дано да има много късмет в живота и заедно с нея да преживееш само най - хубави мигове!
|
| Пон Апр 16, 2007 2:36 pm |
|
 |
azalea
любител

|
Емили написа:
Да ти е жива и здрава прекрасната дъщеричка, azalea!
Малко завиждам на вас, женските майки, защото нямах щастието да имам дъщеря. Не знам над кои неща от живота разсъждаваш, но аз си спомням, че на нейната възраст бях толкова щастлива....Дано да има много късмет в живота и заедно с нея да преживееш само най - хубави мигове! 
Много ти благодаря за милите думи,Емили!Всъщност и аз си спомнях за същото  Нека всички овни тук бъдат живи и здрави,независимо от това дали тепърва ще празнуват или вече са отпразнували рождения си ден,най-добри пожелания от мен...Късметът да идва лесно,а трудностите да ги отминават
_________________ "And in the end the love you take is equal to the love you make."
|
| Вто Апр 17, 2007 10:28 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Нед Сеп 05, 2010 11:26 pm | Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
|
Страница 1 от 3
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|