Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Гордост и любов - могат ли да бъдат съчетани?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Гордост и любов - могат ли да бъдат съчетани? 
Познавам много Лъвове, които не могат да "преглътнат" много неща в името на любовта и остават самотни... В много случаи гордостта на Лъвовете е причина за разбити сърца, включително и Лъвските Sad

Има ли патили? А според Лъвовете (каквато съм и аз) - заслужава ли си?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Аз имах честта да ходя в Лъв... и понеже и двамата бяхме два остри камъка (никой не спря да си шета на гнева) сега сме си разделени и уж не се познаваме. Лъвовете сме може би най-патилите в това отношение Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Любовта и гордостта са несъвместими!!!! Sad Sad Sad

http://skarleta.wordpress.com
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение Интересен въпрос:) 
Аз също съм лъв, признавам че сме горделиви, но мисля, че когато става въпрос за ГОЛЯМА ЛЮБОВ, гордостта няма място. Споделям мнението на Skarlet, че любовта и гордостта са несъвместими.

Отговорете с цитат
Мнение  
и аз и аз

Мнение  
Абе... те хубаво нямат място, ама всеки Лъв, не зависимо колко е влюбен, или не.. скача със зъбите напред, ако някой му танцува иралнски танци върху опашката, нали?! А когато двамата взаимно си го правят това упражнение.. рано или късно, макар и влюбени... идва деня на раздялата.. която естествено, бе достойна за Оскар за режисура!!!!!!!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
май отново си прав Cool

Мнение  
Абе, седнал съм, ама принципно, да Smile
Лъвовете сме пълна сркъб, ако трябва да се търпим и да сме внимателни да не сгафим Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
а не е ли точно гордостта онова нещо което ни прави Лъвове...?!Ако човека до нас ни познава добре и ни обича, ще знае, че ние много рядко употребяваме думи като "да виновен съм", но за сметка на това с действия и жестова показваме че сме се разкаяли... Аз смятам че гордостта и любовта при нас съжителстват чудесно, а тези които не ни разбират-не са половинките, които търсим в живота.

Луна в Козирог ;Асцендент - Везни
Отговорете с цитат
Мнение  
petci написа:
а не е ли точно гордостта онова нещо което ни прави Лъвове...?!Ако човека до нас ни познава добре и ни обича, ще знае, че ние много рядко употребяваме думи като "да виновен съм", но за сметка на това с действия и жестова показваме че сме се разкаяли... Аз смятам че гордостта и любовта при нас съжителстват чудесно, а тези които не ни разбират-не са половинките, които търсим в живота.

абсолютно съм съгласна с това и искам да допълня че лъвовете сме големи перфекционисти и държим всичко около нас да е изрядно. лъвовете са хора които са свикнали да си вършат работата сами, знаят, че ако зависи от околните нещо е голяма вероятността то да остане несвършено. Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
az sam lav i hodj s oven. njma nikakvo razbiratelstvo- toi s rogata napred, a az razvjvam lavskata griva. no vse pak sme zaedno. i vse pak gordosta i inata ne mogat da se preglatnat, nezavisimo kolko liubov ima po megdu vi. Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
saglasna sam s meany. dage moga da kaga 4e sme bolezneno golemi perfekcionisti i nai malkoto ne6to moge da ni izkara ot kogata ni. raz4itame samo i edinstveno na sebe si

Отговорете с цитат
Мнение  
Добре де, аз имам един въпрос.
Моят асцендент е Дева. Това прави ли ме съвместим с Дева за любовта...
Голямата ми сестра е Лъв, асцендента и не го знам, а мъжа й е Дева и се обичат, но навсякъде чета, че Лъв и Дева било изключено да имат дълготрайна връзка...

Девите са отврат щом става дума за вземане на решение и са адски колебливи, но все пак... Лъв и Дева могат ли да са заедно... отговорете ми моля ви Smile

Ето ви инфо и ми кажете дали ще стане номера, или не Smile

Лъв:
Асцендент: Дева
Слънце: Лъв
Луна: Близнаци
Венера: Рак
Марс: Овен

Дева:
Асцендент: Скорпион
Слънце: Дева
Луна: Водолей
Венера: Лъв
Марс: Лъв

Отговорете с цитат
Мнение  
По принцип се прави синастрия с налагане на картите една върху друга. Но в този случай се виждат тригони на Луните, тригони на Марсовете, секстили на асцендентите, Слънцето на Девата на асцендента на Лъва. Това са добри предпоставки за съвместимост. Има вероятно и други, но затова се гледат и двете карти, не само положението на планетите в знаците. Very Happy Very Happy Very Happy

http://skarleta.wordpress.com
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
jvno se polu4ava megdu lav i deva. az sam lav, a ascentat mi e bliznaci. no ne se ponasjm s bliznaci. osobeno mage.

Отговорете с цитат
Мнение И аз си обичах едил лъв 
Crying or Very sad толкова го обичах, че го оставих да ме разиграва 4 години - но такива сме си скорпионите, когато обичаме прощаваме почти всичко и винаги сме готови да дадем втори шанс...и трети...и т.н. Sad И той си ме обичаше, но по типично лъвския си начин - винаги имаше само "мен" и "аз", но никога "ние". Много се напатих, а сега съвсем наскоро той ми се извини, защото бил разбрал какво ми е причинил - и на него му били разбили сърсето! Със сигурност искрено извинение, но доста закъсняло... а човека май още дълго ще си остане сам... с тая негова пуста "гордост "и "независимост"! Rolling Eyes

Разбери какъв човек искаш да бъдеш и стани такъв
Отговорете с цитат
Мнение  
Лъвоветре винаги мислят в АЗ, докато някой не им вземе ума... тогава ако ще и света да се срине ще до докараме до НИЕ. Поне аз съм така...

Отговорете с цитат
Мнение  
тва за асцендентите така и не го рабрах....

Отговорете с цитат
Мнение  
gal4olina написа:
az sam lav i hodj s oven. njma nikakvo razbiratelstvo- toi s rogata napred, a az razvjvam lavskata griva. no vse pak sme zaedno. i vse pak gordosta i inata ne mogat da se preglatnat, nezavisimo kolko liubov ima po megdu vi. Smile

и аз ходя с овен Razz обаче стигам до извода, че не съм за него някакси предстоят ми трудни неща и мисля, че няма да е честно да го карам да прави някви компромиси заради мене, иначе разбирателството го има вярно е, че ината му пречи, но аз се оказах по голям инат от него, а той все гледа да ми угоди без да ме разглезва мн Razz

Отговорете с цитат
Мнение  
witch_honor написа:
Лъвоветре винаги мислят в АЗ, докато някой не им вземе ума... тогава ако ще и света да се срине ще до докараме до НИЕ. Поне аз съм така...

Тъй тъй! Ама ти си нямаш на представа какво преследване му удари моичкият, докато ме "хване"! Ние скорпионките, не се даваме лесно, да не говорим колко трудно ни се печели доверието.Той 4 месеца ме преследва, при все че бях сгодена тогава, на всичкото отгоре! А и всеки път, кагато сме се събирали е било по негова инициатива! А и колко пъти аз бях виновната, докато той стигна до "гениалното" умозаключение, че проблема е в него! А е и по-голям от мен с 3 години - да не зачеквам темата за емоционалната незрялост... Иначе да не си помислите, че не обичам лъвчетата - напротив! Сестра ми е лъв, и макар когато ни тресеше и двете пубертета, да имахме доста проблеми - тя винаги е била и ще бъде човека, на когото имам най-голямо доверие що се отнася до искрени съвети и подкрепа в трудни моменти. Всъщност е невероятно как хората от тази зодия успяват винаги да видят хубавото във всяка една ситуация, за което им свалям шапка, защото е наистина рядко и скъпо качество!

Поздрав за всички лъвчета!!! Very Happy

Разбери какъв човек искаш да бъдеш и стани такъв
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети