| Автор |
Съобщение |
la_fille_du_soleil
наблюдател

|
 Гордост и любов - могат ли да бъдат съчетани?
Познавам много Лъвове, които не могат да "преглътнат" много неща в името на любовта и остават самотни... В много случаи гордостта на Лъвовете е причина за разбити сърца, включително и Лъвските
Има ли патили? А според Лъвовете (каквато съм и аз) - заслужава ли си?
|
| Вто Апр 10, 2007 6:08 pm |
|
 |
witch_honor
наблюдател

Местожителство: София
|
Аз имах честта да ходя в Лъв... и понеже и двамата бяхме два остри камъка (никой не спря да си шета на гнева) сега сме си разделени и уж не се познаваме. Лъвовете сме може би най-патилите в това отношение
_________________ Amor est Vitae Estentia - сиреч: Любовта е вкусът на Живота!
Kaetaa! Zhu Ni Vrai'i Zhi?
|
| Пет Апр 13, 2007 6:29 pm |
 |
 |
Skarlet60
астро гуру

|
|
| Съб Апр 14, 2007 11:34 am |
 |
 |
nikke
новопостъпил

|
 Интересен въпрос:)
Аз също съм лъв, признавам че сме горделиви, но мисля, че когато става въпрос за ГОЛЯМА ЛЮБОВ, гордостта няма място. Споделям мнението на Skarlet, че любовта и гордостта са несъвместими.
|
| Съб Апр 14, 2007 12:32 pm |
|
 |
alcheto
любител астролог

|
и аз и аз
_________________ Ако искаш мир, готви се за война!
|
| Съб Апр 14, 2007 3:02 pm |
|
 |
witch_honor
наблюдател

|
Абе... те хубаво нямат място, ама всеки Лъв, не зависимо колко е влюбен, или не.. скача със зъбите напред, ако някой му танцува иралнски танци върху опашката, нали?! А когато двамата взаимно си го правят това упражнение.. рано или късно, макар и влюбени... идва деня на раздялата.. която естествено, бе достойна за Оскар за режисура!!!!!!!!!
|
| Съб Апр 14, 2007 11:54 pm |
 |
 |
alcheto
любител астролог

|
май отново си прав
_________________ Ако искаш мир, готви се за война!
|
| Пет Апр 20, 2007 5:45 pm |
|
 |
witch_honor
наблюдател

|
Абе, седнал съм, ама принципно, да
Лъвовете сме пълна сркъб, ако трябва да се търпим и да сме внимателни да не сгафим
|
| Съб Апр 21, 2007 5:26 am |
 |
 |
petci
новопостъпил

|
а не е ли точно гордостта онова нещо което ни прави Лъвове...?!Ако човека до нас ни познава добре и ни обича, ще знае, че ние много рядко употребяваме думи като "да виновен съм", но за сметка на това с действия и жестова показваме че сме се разкаяли... Аз смятам че гордостта и любовта при нас съжителстват чудесно, а тези които не ни разбират-не са половинките, които търсим в живота.
_________________ Слънце в Лъв
Луна в Козирог ;Асцендент - Везни
|
| Сря Сеп 05, 2007 3:32 pm |
|
 |
meany
новопостъпил

|
petci написа:а не е ли точно гордостта онова нещо което ни прави Лъвове...?!Ако човека до нас ни познава добре и ни обича, ще знае, че ние много рядко употребяваме думи като "да виновен съм", но за сметка на това с действия и жестова показваме че сме се разкаяли... Аз смятам че гордостта и любовта при нас съжителстват чудесно, а тези които не ни разбират-не са половинките, които търсим в живота.
абсолютно съм съгласна с това и искам да допълня че лъвовете сме големи перфекционисти и държим всичко около нас да е изрядно. лъвовете са хора които са свикнали да си вършат работата сами, знаят, че ако зависи от околните нещо е голяма вероятността то да остане несвършено.
|
| Вто Сеп 25, 2007 12:08 pm |
|
 |
gal4olina
новопостъпил

|
az sam lav i hodj s oven. njma nikakvo razbiratelstvo- toi s rogata napred, a az razvjvam lavskata griva. no vse pak sme zaedno. i vse pak gordosta i inata ne mogat da se preglatnat, nezavisimo kolko liubov ima po megdu vi.
|
| Съб Окт 20, 2007 4:49 pm |
 |
 |
gal4olina
новопостъпил

|
saglasna sam s meany. dage moga da kaga 4e sme bolezneno golemi perfekcionisti i nai malkoto ne6to moge da ni izkara ot kogata ni. raz4itame samo i edinstveno na sebe si
|
| Съб Окт 20, 2007 5:01 pm |
 |
 |
witch_honor
наблюдател

|
Добре де, аз имам един въпрос.
Моят асцендент е Дева. Това прави ли ме съвместим с Дева за любовта...
Голямата ми сестра е Лъв, асцендента и не го знам, а мъжа й е Дева и се обичат, но навсякъде чета, че Лъв и Дева било изключено да имат дълготрайна връзка...
Девите са отврат щом става дума за вземане на решение и са адски колебливи, но все пак... Лъв и Дева могат ли да са заедно... отговорете ми моля ви
Ето ви инфо и ми кажете дали ще стане номера, или не
Лъв:
Асцендент: Дева
Слънце: Лъв
Луна: Близнаци
Венера: Рак
Марс: Овен
Дева:
Асцендент: Скорпион
Слънце: Дева
Луна: Водолей
Венера: Лъв
Марс: Лъв
|
| Пет Окт 26, 2007 1:13 am |
 |
 |
Skarlet60
астро гуру

|
|
| Пет Окт 26, 2007 10:04 am |
 |
 |
gal4olina
новопостъпил

|
jvno se polu4ava megdu lav i deva. az sam lav, a ascentat mi e bliznaci. no ne se ponasjm s bliznaci. osobeno mage.
|
| Пет Окт 26, 2007 12:09 pm |
 |
 |
Kleopatra
наблюдател

Местожителство: Sofia
|
 И аз си обичах едил лъв
 толкова го обичах, че го оставих да ме разиграва 4 години - но такива сме си скорпионите, когато обичаме прощаваме почти всичко и винаги сме готови да дадем втори шанс...и трети...и т.н.  И той си ме обичаше, но по типично лъвския си начин - винаги имаше само "мен" и "аз", но никога "ние". Много се напатих, а сега съвсем наскоро той ми се извини, защото бил разбрал какво ми е причинил - и на него му били разбили сърсето! Със сигурност искрено извинение, но доста закъсняло... а човека май още дълго ще си остане сам... с тая негова пуста "гордост "и "независимост"!
_________________ зодия Скорпион; ASC Близнаци; луна в Козирог
Разбери какъв човек искаш да бъдеш и стани такъв
|
| Съб Окт 27, 2007 11:57 pm |
 |
 |
witch_honor
наблюдател

|
Лъвоветре винаги мислят в АЗ, докато някой не им вземе ума... тогава ако ще и света да се срине ще до докараме до НИЕ. Поне аз съм така...
|
| Нед Окт 28, 2007 12:37 am |
 |
 |
meany
новопостъпил

|
тва за асцендентите така и не го рабрах....
|
| Нед Окт 28, 2007 3:17 pm |
|
 |
meany
новопостъпил

|
gal4olina написа:az sam lav i hodj s oven. njma nikakvo razbiratelstvo- toi s rogata napred, a az razvjvam lavskata griva. no vse pak sme zaedno. i vse pak gordosta i inata ne mogat da se preglatnat, nezavisimo kolko liubov ima po megdu vi. 
и аз ходя с овен  обаче стигам до извода, че не съм за него някакси предстоят ми трудни неща и мисля, че няма да е честно да го карам да прави някви компромиси заради мене, иначе разбирателството го има вярно е, че ината му пречи, но аз се оказах по голям инат от него, а той все гледа да ми угоди без да ме разглезва мн
|
| Нед Окт 28, 2007 3:21 pm |
|
 |
Kleopatra
наблюдател

Местожителство: Sofia
|
witch_honor написа:Лъвоветре винаги мислят в АЗ, докато някой не им вземе ума... тогава ако ще и света да се срине ще до докараме до НИЕ. Поне аз съм така...
Тъй тъй! Ама ти си нямаш на представа какво преследване му удари моичкият, докато ме "хване"! Ние скорпионките, не се даваме лесно, да не говорим колко трудно ни се печели доверието.Той 4 месеца ме преследва, при все че бях сгодена тогава, на всичкото отгоре! А и всеки път, кагато сме се събирали е било по негова инициатива! А и колко пъти аз бях виновната, докато той стигна до "гениалното" умозаключение, че проблема е в него! А е и по-голям от мен с 3 години - да не зачеквам темата за емоционалната незрялост... Иначе да не си помислите, че не обичам лъвчетата - напротив! Сестра ми е лъв, и макар когато ни тресеше и двете пубертета, да имахме доста проблеми - тя винаги е била и ще бъде човека, на когото имам най-голямо доверие що се отнася до искрени съвети и подкрепа в трудни моменти. Всъщност е невероятно как хората от тази зодия успяват винаги да видят хубавото във всяка една ситуация, за което им свалям шапка, защото е наистина рядко и скъпо качество!
Поздрав за всички лъвчета!!!
_________________ зодия Скорпион; ASC Близнаци; луна в Козирог
Разбери какъв човек искаш да бъдеш и стани такъв
|
| Нед Окт 28, 2007 5:20 pm |
 |
 |
|
|