Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
от какво се обижда ракът
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение от какво се обижда ракът 
Ракът - ако...

- сте засегнали честта на неговия партньор. За него тези думи не са фраза от роман на Дюма. Ако Ракът е оскърбен, той първо ще се обиди, а след това ще ви извика на дуел. И ще ви се наложи да давате сметка за всяка своя дума и действие.
- сте се усъмнили в техните идеали от миналото. Раците са склонни да идеализират всичко, което се е случило с тях и не бива да ги сваляте от небето на земята. Те могат да не ви просят това.
- Отнесли сте се невнимателно към семейните правила. Например по невнимание сте прострели неговите бели ризи с черните чорапи. Или пък в годишнината от вашето запознанство сте си устроили среща на кафе с ваши приятелки;
- Изискали сте от него бързо вземане на решение.

"Научи се да слушаш и ще извлечеш полза дори от онзи, който не умее да говори" - Плутарх
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
...или сте го излъгали/заблудили или подценили в нещо... независимо какво! Exclamation

:
Вярвай в себе си, въпреки другите!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение Хам! 
На фона на всичко положителни дулпоки чуствени и стоиностни характеристики сред тях се нарежда именно дулбоката ранимост на рака ...която не е спомената просто така а почти няма какувто и да е вих хороскоп на които да не е наблегнато с депело подчертани думи за чуствителноста и ранимостта на рака.Те са едни от най-ранимите и най- изживяващи страданието от обидата. Според мен рака не е толкозва слеб и затворен напротив за мен,рака е мн уязвим но вуупреки това силен и изклучително се придуржа към гордотта си и усещането за уважение -собствено и на околните. Принципно рака е склонен да "преглътне " някое подхвърлено изказване или да "махне с рака " на нещо което за момент го е засегнало, дори да склони глава и да преодолее болката от истинката убида.. но това само когато "удара "е нанесен от прекалено скъп за него човек.А що се отнася до някой преминаваш похвърляч-смятай че намомента би бил обезглаван!

Отговорете с цитат
Мнение  
Не знам за другите Раци , но аз дори и да бъда до болка наранена от близък и скъп човек , на него не мога да отмъщавам и да го обезглавявам. Но недай Боже познат, колега или някой с когото просто в момента живота ме е срещнал и той ме нарани / но не с думи, защото аз на тях просто обръщам гръб/ с дела, направи ми тежка мръсотия, ТЕЖКО МУ- ЩЕ МУ ИЗПИЯ КРЪВТА СЪС СЛАМКА......Хи....хи...хи. Майтап... И все пак има доза истина- ще му го върна тъпкано.

http://skarleta.wordpress.com
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Аз никога на никого нищо не връщам тъпкано. Отдалечавам се, започвам да се сопвам ... такива ми ти работи.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
А от какво НЕ СЕ ОБИЖДА Ракът!? Rolling Eyes

Разбери какъв човек искаш да бъдеш и стани такъв
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Хммм.. аз лично се наранявам от много неща, дори леки подигрвавки от приятели,надсмешка,колкото и да се стараят да ми казват че е на шега,изтъкване на лоши качества,надменни погледи,изобщо,когато става въпрос за мен не приемам нищо на шега.Обиждам се когато качествата ми не са оценени,когато скриват от мен истината(мисля,че е лоша и се отнася за мен)Обиждам се често,но гледам да не си личи, не мога да се сърдя и даже се чувствам гузно,пред този,който ме е наранил...което си е доста странно Rolling Eyes Ставам раздразнителна и казвам неща,от които после съжалявам... доплаква ми се Laughing Затова РАЦИ, усмихвайте се повече и се страрайте да не сме толкова мекушави и да намираме добрата страна на нещата.... с нищо не ни помагат сълзите Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
mislq 4e nai-mn gi boli ako ostanat nedooceneni

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
alera написа:
mislq 4e nai-mn gi boli ako ostanat nedooceneni

Че кой не се чувства недооценен Crying or Very sad всички смятаме, че винаги може още едно признание, за нашата "невероятна работа, в която сме вложили целия си труд, мисъл и жар" Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Лилит - Близнаци

Nulla dies sine linea - Нито ден без черта
Отговорете с цитат
Мнение  
smiatam che neuvajenieto , lajata i obidite sa koeto nai mnogo obijda edin rak ili pone men ... i oste pove4e ako idvat ot chovek na koito darja , boli mnogo...
ne sam otmastitelna , nikak , mrazia agresiata , loshotata .. no ne me obijdai .. az nikoga ne obijdam. varvia s istinata napred , obicham dialoga , i poniakoga ako izglejda che obijdam , ne sam az .. istinata sama obijda .. priama sam a tova ne e po vkusa na vseki .
gotova sam da prostia , predpochitam da go napravia i da se otteglia sled tova . ne se vrastam tam kadeto sam stradala , ili pri hora koito sa me nakarali da stradam , sa me obidili ili unijili .. na mnogo pati v tozi forum se kaza che doverieto na raka , vednaj zagubeno ve4e ne se vrasta , napalno sam saglasna , nepopravimo e ..
kato zialo smiatam che sme dobri hora , poniakoga sme prekaleno dobri , razdavame se , izpolzvat ni ..
i stradame sled tova , mislila sam poniakoga zashto ne biah druga zodia , niakoia po losha , da ne mi puka , za da ne se stiga dotam i da ne stradam sled tova tolkova , uvi .. izjiviavam nestata mnogo , tarsia otgovori , boli me , i ne vinagi gi namiram i boli pove4e ..
moje bi se otklonih ot temata , izvinete
i prostete che pisha na latiniza , niamam bg opzia za pisane ..

Отговорете с цитат
Мнение  
Незнам ,аз до сега не съм срещала рак ,който да се е сърдел за нещо или да се е обиждал. Може би ако го пренебрегват по някакъв начин , може би и защото раците са много пасивни по принцип - такива едни затворени.
Но пък са големи душици Wink

Зодия Телец , Асцендент Близнаци , Луна в Телец .
Отговорете с цитат
Мнение до smelly_cat 
Не е по темата, обаче как ги качвате тези аватари? Аз съм си харесала една снимка, обаче не мога да я кача. Принудих се моя да е от тези, които форума предлага.

нещо яко : http://vbox7.com/play:d84cf6c5
Отговорете с цитат
Мнение P.S. 
Няма страшно - справих се! Very Happy

нещо яко : http://vbox7.com/play:d84cf6c5
Отговорете с цитат
Мнение  
smelly_cat написа:
Незнам ,аз до сега не съм срещала рак ,който да се е сърдел за нещо или да се е обиждал. Може би ако го пренебрегват по някакъв начин , може би и защото раците са много пасивни по принцип - такива едни затворени.
Но пък са големи душици Wink

Раците може да са пасивни, но някои като мен никак не са нито затворени,нито пасивни. Very Happy

http://skarleta.wordpress.com
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение Хайде пак с общата лопата........ 
Shocked Ха - ха - ха.... забавно ми е как конкретизират и слагат общи знаменатели някои хора!
Аз също не съм нито пасивна, нито пък затворена.....напротив доста динамична съм, трудно се задържам за дълго на едно място и доста активно си го карам според мен, някои не могат да ми се начудят и да ми смгнат на темпото даже... егати пасивността ми рачешка, няма що??!!! Освен това съм социална личност и имам страшно много познати и приятели около себе си....ха сега да видим що за затворено отношение е това от моя страна.
Благодаря за оценката, но пак моля да се въздържате от обобщителни заключения, които звучат доста наивно и почти глуповато понякога! Rolling Eyes Нищо лично срещу никой, иначе Very Happy

:
Вярвай в себе си, въпреки другите!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Раците са душата на компанията,стига да са в 'своята' компания. Ако попаднат някъде,където не се чувстват в свои води са си.. пасивни и затворени Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Idea Според мен обидата е капан който ни връзва кармично с онзи на когото си мислим,че ни е обидил. Имам амнезия Smile за такива обиди.
А относно въпроса дали рака си отмъщава... Question Струва ми се, че нежната душа на нито един рак не би допуснала да нарани дори и тези, които са се отнесли зле с него.
Иначе казано затваряне в черупката и по-късно когато болката си отиде|( простили сме) ще продължим на пред Very Happy Very Happy Very Happy

луна в ЛЪВ Wink
Отговорете с цитат
Мнение  
Hm ne sam saglasna s teb za sagalenie
imam opit s razi koito ne samo se obigdat ami i nai gestoko otmastavat, dori s agresija i zloba. Trudno e da se slogat vsi4ki pod edin znamenatel.... mogre bi magete i genite razi dostta se razli4avat kato gledam e genite vse pak sa ot venera magete ot mars nali Very Happy

aldonea написа:
Idea Според мен обидата е капан който ни връзва кармично с онзи на когото си мислим,че ни е обидил. Имам амнезия Smile за такива обиди.
А относно въпроса дали рака си отмъщава... Question Струва ми се, че нежната душа на нито един рак не би допуснала да нарани дори и тези, които са се отнесли зле с него.
Иначе казано затваряне в черупката и по-късно когато болката си отиде|( простили сме) ще продължим на пред Very Happy Very Happy Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Здравейте скъпи Рачета. Това ми е първият пост тук от надявам се много...... Изчетох темата и ме засърбяха ръцете.

Искам да споделя за себе си:

Никога не започвам пръв.Laughing

Трябва да има основателна причина за да проявя агресивност което обаче не важи ако са засегнати моите лични интереси или тези на близките ми хора, тогава вече целта оправдава средствата....

Но дори и в такава ситуация бих избегнал грубите действия, ако е възможно, но ако не е, тогава вече става страшно!

Проблемът обикновено е за другите, защото може грешно да преценят, че съм твърде кротък и тогава ще са си направили сметката без кръчмаря....

Всеки има право на живот под небето и под слънцето, но никой няма право да ми се меси и да ми пречи.

Това е! Laughing

Отговорете с цитат
Мнение [color=green]Обидятли се раците про6тават ли лесно[/color] 
привет
Раците се обиждат наистина от свои приятел или от човек на които са споделили не6то а то се използва сре6ту тях .
[color=red]Детосе вика моите камами по моита глава .
и това доста боли дори да простят остава едно чуство на недоверие този човек го смята за свои познат и не му споделя толкова мн както преди има не6та които си запозва за себе си а другите ги споделя просто така да се намира на приказка с този човек има една граница вече между тях и едвали 6е бъде премината или премахната.
Аз лично съм го изпитвала на свои гръб и ми е трудно да контактувам със този човек които ми е бил приятел
ТРЯБВАЛИ ЗА ЕДНО ПРЕДАТЕЛСВО ЧОВЕК ДА ПРОСТИ НА СВОЯ ПРИЯТЕЛ И НЕ6ТАТА ДА СА ПО СТАРОМО КАКТО СА БИЛИ Question Question Question

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети