|
Страница 1 от 2
|
| Автор |
Съобщение |
Адулая
модератор

Местожителство: София
|
 Оптимистът
Как да не загубваме вярата и късмета си. Май Стрелците могат да ни кажат отговора.
_________________ Радвай се на този момент. Този момент е твоят живот.
|
| Пон Яну 29, 2007 2:48 pm |
 |
 |
sandra_7
новопостъпил

|
 :)
Усмихвай се често ! Рядко се обръщай назад ! Ако се обърнеш все пак ,то нека да е заради красивите моменти ! Живей с мечтите за по-добро бъдеще ! Вярвай в мечтите си ! Обичай ! Наслаждавай се пълноценно на всеки пркрасен миг ! Бъди добър с хората и повярвай ми те ще ти отвърнат със същото ! /може и със закъснение, но това не е важно/  Това са част от правилата за живот на един СТРЕЛЕЦ  ))) Е поне моите са такива  Абе готини хора сме !
|
| Пон Яну 29, 2007 3:50 pm |
 |
 |
Емили
любител астролог

|
 Комплименти за стрелците, моите любимци !
Сандра_7, наистина сте такива хора ! Прекрасни, слънчеви, лъчезарни души. С вас не се скучае, с вас човек винаги се смее, с вас е леко и спокойно, защото кипите от енергия, оптимизъм, чувство за хумор и добро настроение. Щастлива съм, че до себе си имам много стрелци, които винаги ме зареждат позитивно.
|
| Пон Яну 29, 2007 8:16 pm |
|
 |
sandra_7
новопостъпил

|
 Re: Комплименти за стрелците, моите любимци !
Благодаря ти ЕМИЛИ  Има една малка подробност , която вчера не споменах  Аз съм родена в първа декада. А познавам много стрелци от втора и трета . Декадите също оказват влияние . Първа /според мен/ са най големите оптимисти и веселяци.Втора са малко по-консервативни  А трета са направо на моменти песимисти  Но като цяло всеки стрелец е шегаджия  Умеят в критични моменти да подобрят настроението на хората около тях и да бъдат душата на компанията . Доста често нараняваме с шегите си , но повярвай никога не го правим умишлено  Добронамерени сме и искаме около нас да е веселба и купон . Когато видим искрици в очите на другите сме особено доволни , а за щедрост няма да ти говоря . Материалната част определено не ни вълнува . Духовното е водещо при нас
|
| Вто Яну 30, 2007 10:48 am |
 |
 |
len4eto-87
новопостъпил

|
всички хора сме равни,проблема е,че някой се мислят за НЕНОРМАЛНИ-ако ме разбирате.....
|
| Сря Яну 31, 2007 1:25 pm |
|
 |
Адулая
модератор

|
len4eto-87 написа:всички хора сме равни
Това ме подсеща за Оруел - Всички животни са равни, но някои са по-равни от другите
_________________ Радвай се на този момент. Този момент е твоят живот.
|
| Сря Яну 31, 2007 1:43 pm |
 |
 |
shushi
любител

|
Не познавам много жени, освен една. Да кажем, че ми е съперничка. Харесва ми, че е добра, но мразя, когато започне да прикрива цялата си същност с фалшива, като си мисли, че заблуждава всички. Това е единственото нещо, просто не са истински, или поне тази, която познавам не е. Все пак тя е една и се надявам да е единствена. Аз като един добър зодиакален манипулатор работя върху нея хахах  А за мъжете бих казала, че изключително привлекателни и много много много добри и издръжливи любовници  Също така им завиждам за ентусиазма, за любовта към пътуванията, за шегите, изобщо за начинът по който изживяват годините си. Така, както си трябва! Наслаждават се на абсолютно всеки миг, просто... Най-искрено им завиждам и ги поздравявам и пак им казвам, че са много много привлекателни
|
| Съб Фев 03, 2007 10:57 pm |
|
 |
tochitsa
любител

|
Имам дъщеря стрелец, родена на 24.11.тя е едно прекрасно създание..лъчезарно, усмихнато, ведро, пълно с енергия..е..малко е непохватна..и ако има къде да се спъне- ще се спъне..Почти сигурно е,че ще се загуби, ако не е ходила поне 5 пъти на някакво място и се наложи да отиде сама..
Обаче..е умна, красива, с чувство за хумор, обожава пътешествията, купона, хората..обичливо дете е..изобщо..е страхотна и аз много я обичам!
Не вярвам,че жените стрелци не са истински, а са фалшиви..Просто..според мен не умеят да се преструват изобщо..
Това, което умеят е да избягват неприятностите..Просто се покриват, докато отминат..
Не знам какво става, ако някой ги разочарова..
Това, което зна е,че имат нужда от обич..а те своята я раздават смело и открито..
_________________ Краси - Зодия СКОРПИОН, асцедент ОВЕН, луна ВЕЗНИ
"Който иска нещо, намира начин, който не иска-търси оправдание"
|
| Нед Фев 04, 2007 1:30 am |
|
 |
Brizeida
наблюдател

|
Hey, tochitsa, все едно описа мен
Аз също съм Стрелец, на 4.12 съм родена- основното, което в мен забелязват хората е лъчезарност, доброта и много позитивизъм!
За самия знак Стрелец просто мога да говоря толкова много, че няма да ми стигне цялото време на света! Основното пак е дълъг списък от качества и информация  Ние сме доста талантливи, в много области, много артистични и философски настроени към всичко около нас- трудно е да ни убедиш в лошата страна на нещата- винаги държим на тезата, че Доброто ще победи Злото и че Светлината винаги е била първа и ще бъде
Един Стрелец обаче, макар да е добра душа и много весел, с чувство за хумор, е доста чувствителен. Често създаваме впечатление на повърхностни или другата крайност-твърде задълбочени. А всъщност нито сме непукисти, нито сме вейки. Много сме чувствителни като става дума основно при взаимноотношенията с хората около нас. Един Стрелец е толкова общително същество, че ако няма компания или се чувства пренебрегнат, е способен да изпадне в депресия. Или нещо, което лично аз притежавам като слабост е, че ми става много конфузно като не успявам *ПО НЯКАКЪВ ПОВОД* да развеселя компанията или да ги засмея! Винаги се стремя да им е приятно с мен и ако не успея страшно съжалявам.
Съвет за тези, които ни смятат за чудаци: Драги мои, ние Стрелците просто сме опасни  Всмисъл, не опасни като злобни, а опасни като фойерверки: хем луди и цветни, хем шумни и стряскащи. Понякога може да ви се струваме странни заради причудливите ни интереси, но едно да знаете: Стрелците са винаги извън клишето. Рядко ще срещнете Стрелец без мнение или някакво странно хоби. Винаги сме изненадвали тези около нас  И понякога сме твърде рязки и директни= леко ни липсва тактичност *ама моя асцедент е Близнаци, тъй че и разумът съм го включила в действие
Та, нека не ставам твърде обстоятелствена, че както казах по-рано, мога страшно много да говоря за зодията си  So...
CHEERS  LOVE YA my bros and sisters  M dear Sagies
|
| Нед Фев 04, 2007 2:28 am |
|
 |
Irrepressible
Гост
|
За стрелците мога да кажа само хубави неща- това е зодията с която най-много съм се разбирала в живота си. Както вече казахте страшно са лъчезарни и усмихнати, зареждат всички с доброто си настроение.
П.С. Абсолютно съм съгласна с това, че трудно запомнят пътя и още по-трудно се ориентират. Моя приятелка стрелец си изпусна часа при зъболекар, защото не можа да намери кабинета, при положение, че беше ходила поне 2 пъти преди това.  Но това е част от чара на зодията
|
| Нед Фев 04, 2007 2:31 am |
|
 |
Brizeida
наблюдател

|
Irrepressible написа:За стрелците мога да кажа само хубави неща- това е зодията с която най-много съм се разбирала в живота си. Както вече казахте страшно са лъчезарни и усмихнати, зареждат всички с доброто си настроение.
П.С. Абсолютно съм съгласна с това, че трудно запомнят пътя и още по-трудно се ориентират. Моя приятелка стрелец си изпусна часа при зъболекар, защото не можа да намери кабинета, при положение, че беше ходила поне 2 пъти преди това. Но това е част от чара на зодията 
HAhaha, да, доста сме отвеяни  Всмисъл , големи шматки и не ни е срам от това- даже аз лично се забавлявам! Баща ми и майка ми са Дева- толкова отговорни и организирани хора, а аз съм точно обратното= малко безотговорна , хахава и мНОООго разхвърляна  Ама не мога да си представя всичко да ми върви по някакъв план- за нас е хубаво да се предизвикваме , самите себе си- да не знаем какво ни очаква.
Иначе да, много сме лъчезарни и готини, аз това го написах, ама има и друга лоша черта, която не вярвам да е само моя  Други Стрелци също да споделят мнение по тоя въпрос: Не мислите ли, че твърде много ни е гадно ако видим, че някой е по-добър от нас при взаимоотношенията си с другите? Поне аз лично не завиждам, но просто изпитвам една тъга като видя, че някое друго момиче/момче са по-харесвани или привличат хората към себе си като магнит! Трудно ми е да приема това, защото просто съм свикнала хората да ми казват, че съм много добра, лъчезарна и чаровна и просто ако някой ме надмине в това ми става много странно... Не искам да звучи самонадеяно, не съм такъв човек, даже съм много скромна. Просто това си е факт- знаем, че сме добри в дадена област и че заслужаваме, и ако не сме признати и виждаме, че други ни изместват, все се питаме "ЗАЩО?"
|
| Нед Фев 04, 2007 2:38 am |
|
 |
shushi
любител

|
Brizeida написа:Irrepressible написа:За стрелците мога да кажа само хубави неща- това е зодията с която най-много съм се разбирала в живота си. Както вече казахте страшно са лъчезарни и усмихнати, зареждат всички с доброто си настроение.
П.С. Абсолютно съм съгласна с това, че трудно запомнят пътя и още по-трудно се ориентират. Моя приятелка стрелец си изпусна часа при зъболекар, защото не можа да намери кабинета, при положение, че беше ходила поне 2 пъти преди това. Но това е част от чара на зодията 
HAhaha, да, доста сме отвеяни Всмисъл , големи шматки и не ни е срам от това- даже аз лично се забавлявам! Баща ми и майка ми са Дева- толкова отговорни и организирани хора, а аз съм точно обратното= малко безотговорна , хахава и мНОООго разхвърляна Ама не мога да си представя всичко да ми върви по някакъв план- за нас е хубаво да се предизвикваме , самите себе си- да не знаем какво ни очаква.
Иначе да, много сме лъчезарни и готини, аз това го написах, ама има и друга лоша черта, която не вярвам да е само моя Други Стрелци също да споделят мнение по тоя въпрос: Не мислите ли, че твърде много ни е гадно ако видим, че някой е по-добър от нас при взаимоотношенията си с другите? Поне аз лично не завиждам, но просто изпитвам една тъга като видя, че някое друго момиче/момче са по-харесвани или привличат хората към себе си като магнит! Трудно ми е да приема това, защото просто съм свикнала хората да ми казват, че съм много добра, лъчезарна и чаровна и просто ако някой ме надмине в това ми става много странно... Не искам да звучи самонадеяно, не съм такъв човек, даже съм много скромна. Просто това си е факт- знаем, че сме добри в дадена област и че заслужаваме, и ако не сме признати и виждаме, че други ни изместват, все се питаме "ЗАЩО?"
Ама това се случва на всеки  Много често хора остават недооценени или на по-заден план, но ако наистина са по-добрите, рано или късно това си излиза на яве. Аз лично всеки ден се сблъсквам с една госпоица Стрелец и се съревновавам с нея, и в действотелност виждам завист в очите и, когато в нещо съм по -добра от нея. И обратното, когато пък тя в някой момент допринесе повече от мен, аз съм по скоро способна да избеснея и да се скарам с нея, отколкото тихичко да си мълча  Всеки трябва да се научи, както да печели, така и да губи. Аз умея да губя, но от определени хора. Госпожица Стрелец не е от тях и мисля, че още дълго дълго ще се надиграваме, докато постигнем крайната цел хахах
|
| Нед Фев 04, 2007 9:06 am |
|
 |
valentina81_1981
новопостъпил

|
 valeto
STRELTCITE imat samo edna lo6a 4erta -NEPOSTOQNNI sa,vsi4ko drugo e OK.S majat STRELEC nqma skuka.Znae kak da postiga celite si,a tova e mnogo dobre 4ovek da go umee.
|
| Пон Фев 05, 2007 6:32 pm |
|
 |
alcheto
любител астролог

|
ооо да, напълно съм съгласна с валето!!!  заразителни оптимисти са тези стрелци и толкова е трудно да ги задържиш....
_________________ Ако искаш мир, готви се за война!
|
| Нед Фев 11, 2007 12:23 am |
|
 |
alcheto
любител астролог

|
ей стрелци дайте ми малко от нестихващия си оптимизъм!!!
имам нужда от презареждане
_________________ Ако искаш мир, готви се за война!
|
| Вто Фев 13, 2007 4:37 pm |
|
 |
manol4eva
новопостъпил

|
 Abrikotin
Здравейте!  като типичен представител си позволявам да се включа в характеристиката на стрелеца от личното си себепознание и искам да ви кажа,че повечето неща се препокриват с моя характер но съм забелязала,че има разлики между декадите,аз лично съм 1-ва и можеби скорпиона се долавя в погледа,излъчването.Винаги съм твърдяла,че със скорпионите не се разбирам,а се оказа,че в луна и венера съм скорпион и забележете  бъдещият ми мъж също-колко съм се смяла на себе си.........е,не ми се случва чак много често но случи ли се голям смях пада!радвам се,че комплексите съм ги изхварлила в общия боклук на вселенското невежество!....за мен не е важно дали ме виждат на върха а аз какво виждам от там  Иначе,по усмивката ще ме познаеш ни е като девиз(магнетизма ни е запазена марка, преливащ кам изкусителство и то без усилия,сякаш!)  както казах,лично ми е мнението!
|
| Вто Фев 13, 2007 8:04 pm |
|
 |
tochitsa
любител

|
Както вече казах, много обичам стрелците, понеже дъщеря ми е такава и е едно голямо слънчице...
Много имат нужда от това да ги забелязват и оценяват и.... когато не получават възхищението на околните сами си го търсят..
Непостоянни са..и според мен не са достатъчно задълбочени в нещата, които правят...Често се нагърбват с няколко неща наведнъж..и ми е трудно да преценя до колко ги докарват до успешен край.. Винаги обаче знаят в какво и до колко точно трябва да си дават зор, за да получат вниманието от което имат нужда...
Мъжете стрелец..са много умни..Брат ми е такъв и..макар никога да не се е старал особено, той е от малкото хора за които смело мога да кажа,че са по-умни от мен..(пък аз като скорпион трудно казвам такова нещо..)
Това, което е характерно за всички стрелци е, че не са практични..
Те не гледат дали нещо е полезно или не, а дали им харесва..
Сещам се дъщеря ми като по-малка как казваше,че харесва леките коли, ако имат задна чистачка...(това беше единственото условие  )
А брат ми...той и до сега сигурно щеше да си е егрен, ако снаха ми не беше решила,че трябва да се ожени точно за него...(тя е близнак..)
Иначе..имат вечно търсещ дух и обожават приключенията, пътешествията и изобщо..всички неща, които не са еднообразни..
Понякога доста мрънкат(за да им се обърне внимание)..Най-често за дреболии.., но..винаги отричат, ако някой им го каже
_________________ Краси - Зодия СКОРПИОН, асцедент ОВЕН, луна ВЕЗНИ
"Който иска нещо, намира начин, който не иска-търси оправдание"
|
| Вто Фев 13, 2007 9:59 pm |
|
 |
manol4eva
новопостъпил

|
 :))))
е,много мило (като се има в предвид,че скорпион го казва  ) -аз точно съм стрелец с асцендент близнак!  ))
|
| Сря Фев 14, 2007 11:18 am |
|
 |
Brizeida
наблюдател

|
 Re: :))))
manol4eva написа:е,много мило (като се има в предвид,че скорпион го казва ) -аз точно съм стрелец с асцендент близнак! ))
И АЗ СЪМ СТРЕЛЕЦ С АСЦЕДЕНТ БЛИЗНАК
Цун
|
| Сря Фев 14, 2007 11:20 am |
|
 |
manol4eva
новопостъпил

|
 :)
Честит празник на всички,които усещат сърцата си преливащи от обич и любов не само в този ден!
|
| Сря Фев 14, 2007 11:23 am |
|
 |
|
|
В момента е: Чет Сеп 09, 2010 2:54 pm | Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
|
Страница 1 от 2
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|