Напишете отговор Страница 1 от 4
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Любовта, ах любовта
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Любовта, ах любовта... 
Може ли Лъв без любов?
То и ние не можем, ама на Лъвовете много им личи Wink
И добре, че са те, та да ни научат на някои работи Laughing

Мнение  
Arrow Лъбът без любов е като мокро коте!!!!!!!!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Оууу, как обожавам Лъвчетата!
Те са преди всичко страшни душички, много весели и общителни, определено са тартори и души на компаниите, но без да ограничават никого!
Обожавам ги. Брат ми е Лъв, а аз съм Стрелец- две огнени зодии, направо издивяваме заедно Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Brizeida написа:
Оууу, как обожавам Лъвчетата!
Те са преди всичко страшни душички, много весели и общителни, определено са тартори и души на компаниите, но без да ограничават никого!
Обожавам ги. Брат ми е Лъв, а аз съм Стрелец- две огнени зодии, направо издивяваме заедно Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение отнсно темата за любовта 
Здравейте , аз съм задия Лъв и смятам че, наистина лъвовете са много влюбчиви но, намерят ли истинската любов те са много верни на любимия си.
Относно това че, асцедента ти е лъв би трябвало да направи зодията ти по силна и богата сигурно все пак зависи и от теб самата зависи каква зодия си и какъв човек си

Отговорете с цитат
Мнение ups 
koftito pri lav4etata e 4e neprekasnato tr da im povtaria6 kolko prekrasni i neveroiatni sa te Cool ina4e mnogo barzo si razvaliat nastroenieto i spira da im e interesno. majete lavove sa golemi marmokovzi i ne sa mnogo o4arovatelni,no jenite lavizi sa prosto strahotni,poznavam edna koiato e mnogo mila i krasiva i vinagi v zentara na kompaniata. svetat se varti okolo neia.vsastnost 3 takiva devoiki poznavam.e,razbira se poznavam i niakolko deto sa prosto ujiasni,ne samo po du6a no i van6no ne sa nesto uauuu Wink Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение Re: отнсно темата за любовта 
quote="alcheto"]koftito pri lav4etata e 4e neprekasnato tr da im povtaria6 kolko prekrasni i neveroiatni sa te Cool ina4e mnogo barzo si razvaliat nastroenieto i spira da im e interesno. majete lavove sa golemi marmokovzi i ne sa mnogo o4arovatelni,no jenite lavizi sa prosto strahotni,poznavam edna koiato e mnogo mila i krasiva i vinagi v zentara na kompaniata. svetat se varti okolo neia.vsastnost 3 takiva devoiki poznavam.e,razbira se poznavam i niakolko deto sa prosto ujiasni,ne samo po du6a no i van6no ne sa nesto uauuu Wink Very Happy[/quote]

споделям мнението , че мъжете са страшни мърморковци и ако не ги издигаш на пиадестана непрекъсното , много бързо им се скапва настроението и по край неговото та и твоето Smile
умеят да манипулират хората , да правят така нещата , че макар и да грешат другите да се чустват виновни за дето са прави в дадено нещо Evil or Very Mad
но като цяло не са лоши хора , и по на горе беше кацано , че за купон са супер Very Happy също така ше помогнат ако имаш нужда от нещо и то на драго сърце Smile

Мнение  
Лъва наистина неможе без любов...да не говорим за секс.....имам впредвид за мъжа лъв.В къщи имам един лъв,разбираме се,необича да му се противопоставят,помага на всеки които има нужда,дори само със съвет.Рядко избухва,но избухне ли е като динамит....

Отговорете с цитат
Мнение  
Мъжете лъвове са с невероятно чувство за хумор..Обичат да се радват на чуждото възхищение и да имат публика..Гледат винаги да са оригинални..Жените са много чаровни и не правят компромиси .. Лично аз много харесвам лъвиците и лъвовете..Намирам ги очарователни

Отговорете с цитат
Мнение  
трудни са мъжете лъвове..понякога направо невъзможни..миналото лято ходих на море с един лъв в компанията и просто всичкте ми кофти моменти бяха свързани с този човек..кошмарен характер...

но пък към всяко сърце си има път,стига да искаш да го откриеш!!!! Idea Idea Idea Idea Idea

Мнение  
alcheto написа:
трудни са мъжете лъвове..понякога направо невъзможни..миналото лято ходих на море с един лъв в компанията и просто всичкте ми кофти моменти бяха свързани с този човек..кошмарен характер...

но пък към всяко сърце си има път,стига да искаш да го откриеш!!!! Idea Idea Idea Idea Idea

Нда...май има непоносимост между мъже лъв и дами телец...Леля ми е телец и съпругът й беше лъв..Тя е единствения човек, който не гооценяваше по достойнство..(а би трябвало да го познава най-добре, след като живеят заедно..) Сигурно не са лесни характери за живеене съвместно..

Отговорете с цитат
Мнение  
еее чак непоносимост не бих казала...

мноооогоо различия в светоусещането...

Мнение  
За лъвът, любовта е живот, а живота е любов Smile Няма как.. За него тези неща са взаимно свързани, знам от личен опит, защото аз самата съм ЛЪВИЦА Smile

Razz Лъвчето за любовта.......без нея то просто не съществува, не живее, не диша! Но срещне ли я.....огън и плам, та нали си е огнен знак....щастлив, верен, любвеобвилен, с две думи "слънчице" огравящо и даряващо любов! Very Happy Very Happy Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Лъва е човек, който обожава да бъде наблюдаван, и да му се възхищават. Най-добрия ми приятел е Стрелец.. с него се допълваме отвсякъде... ако има нещо, което аз не притежавам, той го има, ако аз имам нещо, с което изпъквам - у него липсва. Затова, ако Лъв и Стрелец се стрият, смесят с вода и излеят в калъп ще стане съвършенната личност хахахахахаха...
А що се отнася до любовта - докато са верни, добри и обичащи, Лъва също е добър, верен и обичащ; но изневерят ли му - Негово Величество става звяр и унищожава връзката по-бързо, театрално и емоционално, отколкото я е запоочнал - всичко за Лъва е театър и чуждото мнение е важно - другите винаги трябва да те обсъждат, при това - с добро...

Лъв и любовчия са синоними Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
това за синонимите ми хареса Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

дай един синоним на телеца Razz Razz Razz Razz

Мнение  
По повод на Телеца/ що се отнася до тези които аз познавам - а те хич не са малко /, струва ми се най-подходящо е "паралия" Very Happy Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Синоним на Телеца? Баща ми и сестра ми са телци и мисля, че синоним за Телец е спящ вулкан - кротък, хубав, птички пеят, чуруликат, горички, поточета - хармония и изведнъж, ни в клин, ни в ръкав - БУУУУУУУУМ и ти скрива топката, излива си яда върху тебе, след 3 минути всичко му е наред, а ти седиш и се чудиш от къде ти дошло.

Е това е Телеца - рогато, като му прищрака и иди се крий някъде, че става лошо... Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
witch_honor написа:
Синоним на Телеца? Баща ми и сестра ми са телци и мисля, че синоним за Телец е спящ вулкан - кротък, хубав, птички пеят, чуруликат, горички, поточета - хармония и изведнъж, ни в клин, ни в ръкав - БУУУУУУУУМ и ти скрива топката, излива си яда върху тебе, след 3 минути всичко му е наред, а ти седиш и се чудиш от къде ти дошло.

Е това е Телеца - рогато, като му прищрака и иди се крий някъде, че става лошо... Smile

ЕЕЕейййй, това определение е страхотно, направо съм очарована от начина, по който си описала поведението на телеца!!!
Laughing Laughing
До сега не съм се сетила, че могат да се сравнят със спящ вулкан, защото са точно толкова търпеливи, докато отвътре лавата им бълбука......... Laughing Laughing Laughing

"Научи се да слушаш и ще извлечеш полза дори от онзи, който не умее да говори" - Плутарх
Отговорете с цитат
Мнение  
А представете си един Марс в Телец????? Very Happy Very Happy Very Happy

http://skarleta.wordpress.com
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 4
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети