Напишете отговор Страница 1 от 4
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Красотата ще спаси света
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Красотата ще спаси света 
и Везните най-добре го знаят Smile
Не можем без вашия фин усет за красота и хармония, мили Везни. Научете ни и нас на това Very Happy

Мнение  
Мъжът Везни е много оригинален и много добре владее езикът на свалките. Това са моите впечатления. Smile Но трудно се влюбва... Въпреки това жадува за любов и не се отказва от търсенето и. За жената бих казала, че умее да е в центъра на вниманието, но не е особено искрена, когато това се осъществи.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение za mujut vezni 
Konkretno..moite vpe4atleniq sa 4e mujut vezni e krasic dosta 4esto s razvito use6tane za stil i s hubavo tqlo,su6to taka ima finno 4uvstvo za humor i e veselqk a otnosno jenite ...purvo ot4ita vun6nosta no raz4ita na vutre6nite ka4estva..e pone taka sum zabelqzala Razz Wink maje ako sum sburkala nqkude popravete me Razz

Мнение  
Тази зодия слабо я познавам, но..съм чувала,че мъжете везни са много издържливи в секса..Също така съм чувала,че са тежки характери и трудно се съжителства с тях.. Жените съм чувала,че са добри домакини..

Отговорете с цитат
Мнение  
хихи аз съм зодия везни и по горе написаното от вас е вярно донякаде.. е естествено не всички везни са еднакви...
това че трудно се влюбваме май е вярно за съжаление... Sad аз поне съм обичал истински само веднъж което никак не ми допада! Smile
че е трудно съжителството с нас мисля че не е вярно поне с мен.. защото аз съм мн добричак и отстъпчив а ако съм и влюбен съжителството с мен ще е направо рай! Laughing защото бих направил абсолютно всичко за да се чувства добре моета полувинка Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Ох, голямо сладурче си. Типична Везничка. Голямата ми любов беше Везни. Е няма такъв мъж/друг/. Красив, страхотна фигура, чаровен , сексапилен и..... страхотен любовник. И най-важното- разбирахме се с поглед. Само не ме питайте защо се разделихме. Просто щяхме да ядем бой и двамата,ако не се бяхме разделили.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
ех стига комплименти че се изчервих Embarassed
Това ми прилича на тъжна история... междодругото коя зодия си ти? да знам с какво момиче бих си подхождал... Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Аз вече съм "старо момиче", а и не съм сигурна ти дали ще се разбираш с момиче от моята зодия.Аз лично съм Рак, но се разбирам страхотно с Везни,защото асцендента ми е Везни. Слънцата на Рак и Везни са в квадратура, та не са от най-съвместимите, но противоположностите се привличат. А и не е чак толкова тъжна историята.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
ехх.... много е тихичко тук при нас напоследък Smile

толко малко Везни ли има в този форум Smile Smile

Мнение  
ами ако всички везни са мълчаливи и обичат повече да слушат(четат) от колкото да говорят (пишат) тихо и ще си остане тук.. Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
unamenable написа:
ами ако всички везни са мълчаливи и обичат повече да слушат(четат) от колкото да говорят (пишат) тихо и ще си остане тук.. Smile

хаха... ами точно такива сме си ние везните.... :Р така че май... си прав!!!!

Мнение  
Май малко повечко ви помързява. Unamenable, ти къде се слагаш между тихите с този асц. Овен и с тази Луна в Лъв ??? Хи....хи....хи.... Хайде по-смело и по-активно, пишете,задавайте въпроси и ако можете отговаряйте. Това е живота-всичко трябва да ври и кипи,да се чувстваме живи!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

http://skarleta.wordpress.com
Отговорете с цитат
Мнение  
еми каде да се сложа Rolling Eyes аз по рпинцип съм много мълчалив а братовчед ми е също везни незнам кой асцендент ама като сме двамата аз от време на време кажа ДА или НЕ а тои не спира да говори!

Отговорете с цитат
Мнение  
Не се притеснявай, аз съм Рак и за нас се говори,че трудно контактуваме. Пък аз съм като мелница. Че на всичко отгоре имам и ретрограден Меркурий в Рак. Да се чуди човек откъде идва тази приказливост. Аз лично я свързвам с комуникативността по принцип на асц. ми Везни. Пък ти вероятно имаш "по-срамежливи" планетки, а и не се знае кой ти е управителя на 3 дом-на комуникациите - Близнаци или Рак. Razz Razz Razz Razz Razz

Отговорете с цитат
Мнение  
да.. не се знае наистина няма и как да се знае имаики предвид че нищо не разбирам почти от астрология Embarassed Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
тук има хора, които доста разбират така че питай СМЕЛО Razz

аз не сам от тях, да не се объркаш Wink

Мнение  
те хората си нямат работа че с мене ще се занимават... Razz

Отговорете с цитат
Мнение  
Че с кого да се занимават, нали сме другарчета? Very Happy Very Happy Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
е да ама все пак.. то ако почна да питам за нещата които не са ми ясни.. все едно да хванеш някой който не е сядал пред ПС и да го питаш кое не му е ясно.. Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Нали знаеш:" Поискай и ще ти бъде дадено, почукай и ще ти бъде отворено." Razz Razz Razz
Уважавам безкрайно скромните хора. Very Happy Very Happy Very Happy

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 4
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети