|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
Емили
любител астролог

|
 Гледате ли Мюзик айдъл?
Приятели, гледате ли концертите на нашите айдълчета и какво мислите за тях?
Кой ви е любимец и кой мислите, че ще се класира на края?
Според мен това оценяване със смс-и е малко нереално. Наскоро гледах детето, спечелило американския конкурс - едно 11 годишно момиченце - Бианка Раян. Има изпълненията й във VBOX 7. Това дете толкова ми вдигна летвата, че сега нашите ми се струват малко слабички, но все пак са талантливи деца.
Съжалявам за онова водолейче, което отпадна миналия четвъртък, забравих му името, беше много сладък.
_________________ зодия Риби, асцендент Скорпион, Луна във Везни
"Научи се да слушаш и ще извлечеш полза дори от онзи, който не умее да говори" - Плутарх
|
| Чет Май 17, 2007 2:22 pm |
|
 |
chris94
любител

|
 :)
ne, ne gledam music idol. ideata a qka haresva mi , no vode6tite , jurito i ostanalata izmet precakvat si4ko.
_________________ -------------------------
the winner takes it all
-------------------------
|
| Пет Май 18, 2007 11:06 pm |
|
 |
Емили
любител астролог

|
Що така мислиш, бе, Крис?
На мене водещите пък са ми много симпатични, обичам да ги гледам и в "Сблъсък". Държат се непринудено и естествено и сполучливо импровизират. Интересно ще ми е да науча каква зодия са. Някой ако има тази информация - кога са родени Иван и Андрей, моля да я сподели!
А пък от журито най - готин за мен е Дони. И как не, като е телец
А на Данчето Христова какво не й харесваш, не знам....
"Научи се да слушаш и ще извлечеш полза дори от онзи, който не умее да говори" - Плутарх
|
| Нед Май 20, 2007 3:30 pm |
|
 |
chris94
любител

|
Ем не да се държат сериозно, подобаващо, като едно истинско жури те през цялото време дрънкат глупости и показват пристрастия. Според мен трябва да се неутрални и да имат максимално кратък контакт с участниците. Иван и Андрей са похлупак и гърне. Защо им е да водят Music Idol? Щото не им върви Сблъсъка ли? Малко да се стегнат а...
the winner takes it all
|
| Нед Май 20, 2007 4:38 pm |
|
 |
Емили
любител астролог

|
Ако все още не сте видели това, наистина си заслужава:
http://vbox7.com/play:6c2b394c
|
| Нед Май 20, 2007 6:35 pm |
|
 |
chris94
любител

|
Става за 11 годишна lol имам чуството, че пее някоя негърка
the winner takes it all
|
| Нед Май 20, 2007 8:30 pm |
|
 |
ViLaS
любител астролог

Местожителство: София
|
Какво значи да се държат сериозно?
Това е конкурс,НО В МНОГО ПО-ГОЛЯМА СТЕПЕН Е ШОУ!!!
Целта на шоуто е да е гледаемо,за да има повече рекламодатели,т.е. за да има повече пари!!!
Да е гледаемо означава да е интересно за зрителите!
Music Idol се радва на огромен интерес!Това е факт!
Следователно моделът на поведение на водещите е оправдан!
Те се държат по начинът по който публиката иска!!!В по-голямата си част /на публиката/ разбира се!!!
Честно да си кажа пошло е!Добре че са талантливите момичета и момчета,наистина са талантливи!!!
И за Иван и Андрей!
Водят Music Idol за пари,че за какво друго!
Сблъсък си върви чудесно!Вижте им рейтинга само!Той е достатъчно карасноречив!
_________________ Зодия Телец.асц.Риби,луна в Телец
Ако някога се почувстваш самотен!
Отиди на някоя улица,където има много хора!
Застани там и си науми че чакаш някого!
И Той ще дойде непременно!
Някога...
|
| Нед Май 20, 2007 8:33 pm |
|
 |
chris94
любител

|
Вилас, брат незнам рейтинга им колко е карасноречив ама....добре до някъде си прав шоу е и трябва да бъде интересно, но те се престарават какъв е тоя конкурс дето водещите, журито итн се държат като олигофрени. Слави постоянно се прави на най - важния човек ама пее по зле и от оня мангал с кокошките. Глория е толкова голяма к*рва ,че неможе повече на къде , държи се толкова лигаво се едно някой и бърка някъде. Дони горе-долу става, ама оная чанта Данчето ли там както се казва е толкова тъпа, как може възрастна жена с много години зад гърба си да се държи по зле и от Глория??! Сигурно си мисли , че на 20 или , че е красива, може пък да е от възрастта незнам?
the winner takes it all
|
| Нед Май 20, 2007 9:28 pm |
|
 |
Емили
любител астролог

|
Крис, има доста истина в думите ти, но отново мнението ти за нещата е прекалено крайно.
Особено с изказването ти за Йорданка Христова не съм изобщо съгласна. Тази жена никак не е тъпа, напротив - умна и интелигентна жена е, знае няколко езика и за годините си изглежда направо страхотно. Защо казваш, че се държи зле, аз мисля, че е даже много внимателна и обективна в оценките си.
А рейтингът на "Сблъсък" наистина е висок и не мисля, че всички тези хора се държат като олигофрени.
Вилас е прав, че това е шоу и всеки гледа по някакъв начин да допринесе за това да бъде интересно и гледаемо.
А това 11 годишно момиченце наистина пее песен, изпълнявана от чернокожа певица, която в едно от другите клипчета, които гледах, дойде и лично го поздрави за начина, по който е изпълнило песента й
|
| Нед Май 20, 2007 9:52 pm |
|
 |
ViLaS
любител астролог

|
В случая Слави наистина е най-важния човек!
Правата на Music Idol са купени от него!Баста!Без значение как пее!
Така или иначе който е неспособен да върши нещо,става негов критик!
Аз не съм забелязал Глория да се държи лигаво!Или може би говориш за фамилиарниченето което цялото жури демонстрира?Но то е само в полза на участниците!То им помага да преодолеят притеснението си!
Дони е човекът "незнам какво става",но там явно се нуждаят от такъв!Между другото Иван и Андрей са от същата боя!Йорданка Христова е жена доказала себе си!Не виждам и тя с какво прилича на олигофрен и каквото там още беше!
Единсвено малко прекали с изтъкването на чуждоземното авторство на песните от поп-фолка!Това наистина беше излищно!
Някога...
|
| Пон Май 21, 2007 10:04 am |
|
 |
chris94
любител

|
Вилас, не ми казвай, че съм неспособен да върша каквото и да е било след като не ме познаваш! Глория даже не и е мястото там, да ходи по слеските , мазни кръчми при себеподобните си. Иван и Андрей са прости ама много прости хора. А и да те питам щом толкова им върви Сблъсък защо не си го водят там и да не се занимават с Music Idol (сякаш имат нещо общо с музиката). За Слави ще кажа същото, шоуто му е толкова пропаднало , че неможе да си намери място.
the winner takes it all
|
| Пон Май 21, 2007 4:04 pm |
|
 |
ViLaS
любител астролог

|
Имах предвид Слави като казах за критиката ама нейсе!
Не съм и очаквал всички да ме разберат!
Шоуто на Слави си има място-Зала 12!!!
Иван и Андрей се занимават с Music Idol за пари!
За радост или съжаление не решаваш ти на кой къде му е мястото!
Някога...
|
| Пон Май 21, 2007 4:39 pm |
|
 |
chris94
любител

|
Ем то кат не е за пари за какво друго?  lol това пак довежда до факта,че сблъсък не им стига (нямат достатачно гледаемост т.де пари). А това за Слави дето ми го каза в предишния пост не го разбрах "нейсе" или там какъвто израс използва.
the winner takes it all
|
| Пон Май 21, 2007 5:27 pm |
|
 |
Mimsey
любител астролог

Местожителство: В страната на любовта и по-далече
|
Айде и Мимси да се изкаже, че пак се почна спорене за глупости! Аз също гледкам Music Idol, допадат ми участниците и това, че става дума за музика...  Водещите са ми много симпатични, правят се на пълни идиоти, но за това им плащат в карйна сметка, става шоу, не мога да отрека! Слави ся се лекува, дано да се оправи бързо, не го харесвам, нито гледам шоуто му, няма ад го коментирам, той е постигнал достатъчно! Дони... като гърмян заек е там, ама работа да има, праи да падат.... Данчето, какво да кажа, поне за толкова години успя да се научи да пее и се научи кака да се облича, харесвам я, но не ми е любимка. Глория, е тази много ме дразни! Няма никакво музикално образование, има завършена гимнази, на две магарета сяното не може да раздели, тръгнла наща да оценява децата и да ги реже с поощрително или каквото беше там "НЕ"!?! Нима това са най-кадърните и най-изучените музиканти в България?! Преди време изгониха моя фаворит-Пламен, е беше зрителски вот, явно понаглсаен... Пак наградата ще я вземе поредният връзкар.... Интересно ми е и ще продължа да го гледам, но пак казвам само заради музиката и участниците!
_________________ Любовта е отговорът на всички въпроси!
Зодия - Телец, Асцендент - Овен, Луна - Везни, Черна луна- Скорпион.
|
| Чет Май 24, 2007 11:17 pm |
 |
 |
Skarlet60
астро гуру

|
Чакай, Мимси, и аз да кажа нещо- аз мисля, че Пламен беше прав като каза отивайки си,че вота не е реален. И на мен той ми беше фаворит. Но да си призная , на мен ми харесват всички.Всеки има своите качества и данни. Имаме много талантливи деца.
А на теб,Крис, искам да ти кажа да не се изказваш неподготвен за неща,от които "зелената" ти главица ама изобщо не разбира,че ставаш смешен. Тръгнал да се изказва за водещи,за жури и т.н. ...... и всички на канала. Направо ме хвърляш в оркестъра с върховните си изказвания. Глория може и да е к*рва , а ти би ли ми го доказал....
| Вто Май 29, 2007 7:52 am |
 |
 |
inkp
новопостъпил

|
най-важното е
че в България имаме най-прекрасните и талантливи деца
това всички го тук го знаем
нека го видят и в цял свят
_________________ "Когато печелиш, незнаеш какво губиш.
Когато губиш, незнаеш какво печелиш."
|
| Вто Май 29, 2007 1:48 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Нед Сеп 05, 2010 11:03 pm | Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|