Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
С кого се разбират най-много стрелците?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение С кого се разбират най-много стрелците? 
Как мислите-кои зодии са най-подходящи за нас и защо Question

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Мисля , че почти няма индивид с който да не се разбираме Smile Аз лично се разбирам с всички Very Happy . Е има малки изключения , но и с тях се разбирам само дето не ми е много приятно да си контактувам често /с изключенията/ Laughing . Но мисля , че до сега най-приятните ми мигове са с везни Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Ми аз лично се старая да се разбирам с всеки и нямам проблем.За другите не знам. Smile
Рядко ми се случва да не се разбирам с някой.В такива случаи просто не му обръщам внимание,или ако толкова много настоява да се разберем, казвам каквото имам да си казвам, и повече не настоява... Laughing

Мнение  
със себе си Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Мнение  
a kakvo shte kajete za STRELEC I RAK? JENA STRELEZ I MUJ RAK ? ? Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
alizee написа:
a kakvo shte kajete za STRELEC I RAK? JENA STRELEZ I MUJ RAK ? ? Wink

Жена Стрелец - Мъж Рак

С мъжа Рак сте много романтична двойка, жалко само, че не всеки ден е празник и неминуемо ще трябва да се потопите в реалността, която далеч не е в толкова розови краски. Вие сте далеч по-открита и пряма от него, а също и авантюристично настроена, докато той обича да пази тайни, не разкрива лесно намеренията си. Предпочита добре да опипа почвата преди да се впусне в едно толкова сериозно съчетание, каквото представлява брака. И вие не бързате да се обвържете юридически, но ще намерите, че Ракът е подходяща партия. Имате различен сексуален темперамент, но това не ви пречи да се наслаждавате на ласките и любовната игра, в която сте ненадминати. Сещам се и за още едно различие, и то е в противоположното ви отношение към парите, той е склонен да спестява, докато вие сте с широки пръсти – нещо, с което мъжът Рак трудно ще се примири.

"Научи се да слушаш и ще извлечеш полза дори от онзи, който не умее да говори" - Плутарх
Отговорете с цитат
Мнение :) 
Еми, би ли направила същото и за мен? Мерси Very Happy Ти си добра приятелка
Мъж: Телец, Жена: Водолей

Отговорете с цитат
Мнение  
Ето, Крис, това е за комбинацията, която те интересува:

Мъж Телец - Жена Водолей

"Как ли сте хванали в мрежите си тази волна птичка? Вие сте истински ловец, но има опасност тя да излети веднага, щом отворите вратите на златната клетка, в която имате намерение да я поставите. Ако искате връзката ви да продължи по-дълго време трябва да помните две неща, тя се нуждае от абсолютна свобода и от мечти, за да бъде щастлива. Със сигурност разсеяността й, както и навика да закъснява на срещи, ще ви изкарва от равновесие. В такива моменти се сещайте за поговорката “Любовта изисква жертви” и ще ви става по-леко на душата. Ще трябва да споделяте нейната любов с многото й приятели (имам предвид приятели, а не любовници), и ще ви се наложи да прочетете няколко астрологични книги, ако искате да разберете ще за странна птица сте уловили. В сексуално отношение тя обича да експериментира, жадна е за нови усещания, докато вие търсите удоволствието, без значение как точно е достигнато до него."

"Научи се да слушаш и ще извлечеш полза дори от онзи, който не умее да говори" - Плутарх
Отговорете с цитат
Мнение :) 
Моята водолейка си е добре! Леко е затворена и стеснителна ама си я харесвам! Razz Мн е ученолюбива , макар ,че не е пълна отличничка

Отговорете с цитат
Мнение  
Емили, можеш ли да кажеш и за жена стрелец и мъж везни ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
sandra_7 написа:
Аз мога да ти кажа за жена везни и мъж стрелец Laughing

А да попитам, може ли някой да ми каже за мъж стрелец и жена лъв? Rolling Eyes

Мнение  
sandra_7 написа:

ЖЕНА СТРЕЛЕЦ - МЪЖ ВЕЗНИ
"Няма как да не сте забелязала интелигентността на вашия любим от зодия Везни – факт, който ви изпълва с тих възторг. Рядко се срещат толкова умни и едновременно с това – нежни и чаровни мъже в наше време. Да си го кажем направо – шансът е почти нулев и все пак, той стои до вас на виенското колело и ви шепне нежни думи, запленен от юпитерианския ви чар. Вие сте добри приятели, събеседници и разбира си – любовници. За малко двойки може да се каже, че сексът носи толкова много радост, колкото на вас. Щедри сте по природа и пилеете пари с лека ръка, затова в по-сериозна връзка (брак) някой трябва да поемете контрола над семейния бюджет. Вие сте откровена до болка, а той – болезнено справедлив, затова ще ходите с превръзки от раните, които стрелите на истината са оставили върху вашите души. Но именно истината е най-добрата рецепта за лекуването на проблемите във човешките взаимоотношения."

Отговорете с цитат
Мнение  
А да попитам, може ли някой да ми каже за мъж стрелец и жена лъв? Rolling Eyes[/quote]

МЪЖ СТРЕЛЕЦ - ЖЕНА ЛЪВ
"Стихията огън, на която сте подвластни, прави връзката ви многообещаваща, но в никакъв случай безпроблемна. Вие сте този, който трябва да се нагоди към лъвския характер на любимата си. Най-напред трябва да се откажете от желанието да си правите дебелашки шеги с нея (едва ли има Лъвица, която да не ги приеме съвсем на сериозно!) След това трябва да внимавате да не давате и най-малкия повод за ревност, защото тя желае да бъде единствената жена във вашия живот. Но това условие е трудно изпълнимо, защото нарушава свободата ви, нали? Все пак, жената Лъв има достатъчно достойнства, за да зарежете романтичните флиртове и да се отдадете на една по-сериозна и качествена връзка. Тя ще оцени щедростта ви и ще ви бъде вярна. Степента на физическото сливане помежду ви е в качеството и количество напълно достатъчни, за да задоволят всичките ви сексуални желания."

Отговорете с цитат
Мнение  
емили защо не вземеш да сожиш всички възможв.ни комбинации,
та да има за всеки по нещо Laughing

Мнение  
Idea Еврика! Idea

Ако някога се почувстваш самотен!
Отиди на някоя улица,където има много хора!
Застани там и си науми че чакаш някого!
И Той ще дойде непременно!
Някога...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Не, ще направя нещо друго.
Изпращам ви линкчето, където всеки ще може да си види интересуващата го комбинация.
Има ги и в двата варианта - за мъжете и за жените от различните зодии:

http://astro.igri.bg/

Отговорете с цитат
Мнение Стрелец, Лъв и Овен - огнената тройка 
Стрелец и Лъв - много си подхождат, но стрелеца трябва да се научи на търпение и да не дразни лъва с желанията си всичко да се случва веднага, като непрекъснато го подтиква към действие. А лъва от своя страна трябва да се оттърве от прекалената си гордост и да е по-толерантен към така обичаната свобода на стрелците. До тези изводи съм достигнала в следствие на 15 годишен съвместен живот с представител от зодия Лъв. Овена също се вмества във великолепната тройка, но всяка от огнените зодии се стреми да е най-отпред и да се доказва на останалите. За мен Стрелец си остава на върха Wink

Мнение  
Емили би ли направила и на мен една малка услуга Smile Благодаря предварително..
Жена Козирог(I декада) и мъж Стрелец(II декада)

Отговорете с цитат
Мнение  
Според мен, те могат да се разберът с всеки, но не всеки може да ги разбере, ако ме разбираш! Laughing Laughing Laughing Laughing
Малко сложни същаства са и не държат хората да ги разбират или харесват, затова не си и дават много зор. АКо си паснат с някой, паснат си, ако не - здраве да е, светът е пълен с други хора.
Иначе, ако си направиш труда да комуникираш с тях, да говориш, ти се разкриват напълно и често са прекрасни същества. Просто не се оставяй на непукизма им относно това как другите ги възприемат да те подведе. Не че не ги интересуваш, просто не държат на всяка цена да те впечатлят.

Мнение  
Благодаря отново Smile

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети