| Автор |
Съобщение |
Angela_777
новопостъпил

Местожителство: Sofia
|
 vodoleia na6 priatel ili patevoditel.....
kakto be kazal niakoi....nie vodoleite sme ot minaloto no jiveem v bade6teto.....a segantoto e samo prehodnata to4ka....hubavo e kogato niakoi moje da ti kaje kakvo 6te ti se slu4i utre ili kak da postapi6 kogato ne si siguren v krainia rezultat....a koi moje po dobre da go napravi tova ot vodoleia...nai-4ustvitelnata i otvoreta kam otvadnoto zodia.....za6to da ni viarvate....za6toto nie znaem bez da sme go pro4eli....za6toto ni idva ot vatre bez da sme go obmisliali.....to e v nas i nie go znaem....polzvame go .....polzvaite go i vie....
_________________ jivota ne e kraen...nie se darjim kraino s nego...
|
| Пон Юни 11, 2007 12:50 pm |
|
 |
kokona
любител

Местожителство: някъде в облаците
|
Уау!!!
...май повечето представители на зодия Водолей,напоследък са на по..особена...вълна...
Мен ме избива повече на философия и кажа ли нещо - всички констатират,че е вярно и така се замислят над съжденията ми,та чак и аз се учудвам на прозорливостта си
 /не ,че се имам за голям ум,но така изглеждам в представите на околните от известно време насам/
...коя ли планета ни влияе така
_________________ Слънце във Водолей,Асцендент в Козирог,Луна във Везни
|
| Вто Юни 12, 2007 11:15 am |
 |
 |
Angela_777
новопостъпил

|
 mai si e na6ta planeta
to tva si ni e zalojeno....ne e ne6to koeto prihva6tame...pak i kvo...vse triabbva i umni da ima....nali....i bez tva sa deficit mai.....
|
| Вто Юни 12, 2007 4:53 pm |
|
 |
sheratonkata
наблюдател

Местожителство: София
|
Да, но понякога ми писва да съм кошче за дущевни отпъдъци. Не ви ли се е случвало да злоупотребяват с търпението и съпричастността ви към чуждите проблеми.
|
| Пет Юни 15, 2007 10:24 am |
 |
 |
Skarlet60
астро гуру

|
Да, дааа, много често, да не кажа ежедневно ми се случва. И тогава "глътвам мълчанката"/ когато прекалят с използването/.
| Пет Юни 15, 2007 11:07 am |
 |
 |
kokona
любител

|
...аз,нескромно да призная-обичам да бърборя,но понякога обичам и да се заслушвам в събеседника/стига да говори бавно и смислено,защото аз обикновено съм като картешница/
...но определено имам алергия към оплаквания  вдигам си д-то и заминавам да компенсирам с беседа с плиткоумни весели бъбривци ,за повдигане на настроението
|
| Пет Юни 15, 2007 1:39 pm |
 |
 |
sheratonkata
наблюдател

|
kokona написа:...аз,нескромно да призная-обичам да бърборя,но понякога обичам и да се заслушвам в събеседника/стига да говори бавно и смислено,защото аз обикновено съм като картешница/
...но определено имам алергия към оплаквания вдигам си д-то и заминавам да компенсирам с беседа с плиткоумни весели бъбривци ,за повдигане на настроението
Да и аз съм така, но с интелигнетни и интересни хора.Представи си системно да те ползват за отдушник, както на мен ми се случваше често и казах "Стига".Иначе и аз не съм от мълчаливите, но умея да изслушвам, пък и ценят съветите ми  Честно казано рядко се постига баланс във взаимоотношенията м/у двама на каквото и да е ниво.
|
| Пет Юни 15, 2007 1:45 pm |
 |
 |
Angela_777
новопостъпил

|
 :0)
az pak mi dostavia niakakvo vatre6no udovletvorenie kogato moga da pomogna na niakoi s ne6to....pak bio to i samo sas savet...niakak si se 4ustvam polezna s ne6to i na niakogo....koeto vse pak samo po sebe si tva si e i znak 4e ima smisal da sam tuk...i da sam sred ostanalite....za6toto sam nujna na niakogo...ili niakoi ima nujda ot men....koeto men me kara da se 4ustvam gorda pak i 6tastliva...za6to ne..ako ne moga sebe si da napravia za6to da ne napravia niakoi drug.....
|
| Пон Юни 18, 2007 2:03 am |
|
 |
kokona
любител

|
е, ти определено си с добро сърце и широко скроена душа
...аз вече,все по-често се чувствам изстискана от изслушването на чуждите неволи
...а и те хората като потърсят съвет си е доста по -удобно,но повечето просто си мрънкат,сякаш...да приковат вниманието ни със своят неуспех...някак се чувстват значими,получавайки съчувствие...
...и някак търсят от нас не съвет,а по-скоро потвърждение на тяхното "съвършенство" и...колко са неблагодарни всичките им околни и несправедлива към тях съдбата...
|
| Пон Юни 18, 2007 1:24 pm |
 |
 |
sheratonkata
наблюдател

|
kokona написа:
е, ти определено си с добро сърце и широко скроена душа
...аз вече,все по-често се чувствам изстискана от изслушването на чуждите неволи
...а и те хората като потърсят съвет си е доста по -удобно,но повечето просто си мрънкат,сякаш...да приковат вниманието ни със своят неуспех...някак се чувстват значими,получавайки съчувствие...
...и някак търсят от нас не съвет,а по-скоро потвърждение на тяхното "съвършенство" и...колко са неблагодарни всичките им околни и несправедлива към тях съдбата... 
Аз съм на същото мнение - след време ще разбереш, че само те използват да си разтоварят душицата, ти си нищо повече за тях от "кошче за душевни отпъдъци".Замисли се колко често ти си изслушваната, дават ли ти съвети, взимат ли присърце проблемите ти...В един момент аз "прогледнах" и реших, че повече така не може.
Иначе и аз преди се чуствах поласкана от доверието, което ми се оказваше споделяйки с мен толкова интимни тайни, това че ми искаха съвети, но това започна да ми тежи, особенно когато мойте проблеми "не бяха нищо в сравнение с техните", отваряйки си устата за да споделя бях честичко прекъсвана или оставах нечута или неразбрана, нито пък ми беше оказвана подкрепата която очеквах.Много се разпростях, за което се извинявам.Е, това е по въпроса
|
| Пон Юни 18, 2007 2:19 pm |
 |
 |
Angela_777
новопостъпил

|
zna4i....4ovek pravi dobro za6toto taka go 4ustva a ne za6toto o4akva da polu4i sa6toto...ti ili go pravi6 ili ne....v kraina smetka izbora si e tvoi....za 4oveka sre6tu men moje da e izpolzvane....no za men ne e taka za6toto smisala koito az vlagam e mnogo nat tezi 4ove6ki nizosti i misli.....a po otno6eniena razbiraneto .....vseizvesten fakt e 4e vodoleia e nai nerazbranata zodia ot ostanalite....to nie poniakoga trudno se razbirame pak kakvo o4akvame ot drugite....poniakoga imam 4ustvoto 4e nie sme savkupnost ot celia sviat....dokato drugite pritejavat samo edna 4astica ot nego....i sledovatelno ako e taka ....moje6 li da razbere6 celia sviat....nai mnogo da uspee6 da proumee6 sama 4astica ot nego....no pak nie blagodarenie na 6irokia si mirgled i zadalbo4eno mislene imame pove4e 6irota na pogleda i obhva6tame po goliam perimetar....na vsi4ko
|
| Пон Юни 18, 2007 8:42 pm |
|
 |
kokona
любител

|
 някои сме много космополитни,наистина
...аз съм водолей-егоист,вероятно затова съм приуритетно ведра /не се оплаквам и се обривам от чужди тегоби/
|
| Вто Юни 19, 2007 9:53 am |
 |
 |
mimi7102
новопостъпил

|
На мен ми харесва, чувствам се добре да помагам на приятелите си. Но, отсях много хората вече не съм "момичето" на всички! И не трябва!
|
| Пон Юли 09, 2007 3:08 pm |
|
 |
caty80
наблюдател

|
kokona написа: някои сме много космополитни,наистина
...аз съм водолей-егоист,
Значи си типичен водолей.
|
| Чет Авг 16, 2007 2:14 pm |
|
 |
scorpionka
наблюдател

|
;p
Последната промяна е направена от scorpionka на Чет Окт 11, 2007 6:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Чет Сеп 13, 2007 2:33 pm |
|
 |
Водолей
любител

|
Мила сКОРПИОНКЕ подобно нещо може да каже само един много злобен и тесногръд човек, какъвто си най-вероятно ти!!! Не виждам по какъв начин някой те е засегнал лично теб за да правиш подобни изказвания и най-важното, ако не ти харесва някоя тема по-добре не я чети- тук всичко става по желание, а не по задължение...
И сега като един истински " тъп" ВОДОЛЕЙ ще те приветствам с : -" добре дошла при нас и дано всичко написано в този форум ти помогне да станеш малко по-ДОБРА!!!
_________________ Няма нищо достойно в това човек да се изправи след като е паднал! Достойното е да не пада никога!!!
|
| Чет Сеп 13, 2007 4:18 pm |
|
 |
Водолей
любител

|
Много бих искала да ме удостоиш с честа да ми отговориш
_________________ Няма нищо достойно в това човек да се изправи след като е паднал! Достойното е да не пада никога!!!
|
| Чет Сеп 13, 2007 6:48 pm |
|
 |
Nogi
любител

Местожителство: Бургас
|
scorpionka написа: стига вече с тея водолеи- били големи приятели,били не знам какви си ,айде още малко и извънземни.мн са тъпи даже
Не съм съгласна. Имам четирима приятели водолеи. И с чисто сърце мога да кажа, че това са хора, на които мога да разчитам за всичко. Никога не са ме оставяли, дори и в най-трудните ми моменти, а когато не могат да ми помогнат, се опитват да ме разтоварят от проблемите ми. Същевременно са невероятно чувствителни и често приемат моите неволи като свои собствени. Е, малко повече приказват и особено на двама от тях трудно можеш да им вземеш думата, но това не ми е проблем, и без това съм доста мълчалива
_________________ Винаги приемай сериозно работата, която вършиш, а не самия себе си! Дуайт Д. Айзенхауер
Преди да поискаш, помисли какво си дал!
слънце Риби, асцендент Козирог, луна Лъв
www.fenix-m.hit.bg
|
| Пет Сеп 14, 2007 10:52 pm |
 |
 |
scorpionka
наблюдател

|
 за водолея
;P
Последната промяна е направена от scorpionka на Чет Окт 11, 2007 6:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Съб Сеп 15, 2007 1:01 pm |
|
 |
scorpionka
наблюдател

|
 за водолей-вери спешъл
;P
Последната промяна е направена от scorpionka на Чет Окт 11, 2007 6:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Съб Сеп 15, 2007 1:07 pm |
|
 |
|
|