Напишете отговор Страница 1 от 1
Съвпади в синастрия
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Съвпади в синастрия 
Какво мислите са съвпадите на асцендент и Луна в синастрия?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
От скромния ми опит мога да кажа, че при този съвпад между двама души се получава една почти мигновенна близост. Този, на чиито асцедент се "закача" Луната се чувства уютно и сигурно с такъв приятел/партньор, това е чувствителност, емоционален контакт, подкрепяща връзка. Но от друга страна Луната дава много промени в отношенията, може да очакваме неочакваното от другия във всеки момент Laughing т.е. и емоционална нестабилност Sad .От моите наблюдения съм забелязала, че този аспект действа много "подкожно" и за двамата, защото се установява една много емоционална близост, пък недай си боже ако участниците в аспекта са "по-водни" .......трудно се измъкват един от друг Very Happy .В някои книги съм чела, че е класически фактор за брак(разбира се, не само това).

Отговорете с цитат
Мнение  
Абсолютно съм съгласна. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Последната промяна е направена от Skarlet60 на Пет Юли 27, 2007 3:13 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Определено няма да им е лесно и на двамата предвид това, че са семейни. Тези съвпади говорят за много голяма близост мужду двамата. Жената е много чувствителна, нежна, емоционална, но тази луна в Овен, въпреки плахостта, предпазливостта на Рака ще я прави нетърпелива и напориста в търсенето на определен резултат - интимния контакт. За мъжа с тази Венера, Слънце в Овен не е характерно да чака много, принципно такива хора са инициатори на първата стъпка към конкретни действия, но тук според мен, предвид Луната му в Рак, се е уплашил, защото е почувствал тази близост, интимност в емоциите и чувста, усетил е че това може го увлече като лавина, а той е семеен и е привързан към семейството си (каквото и да е и каквито и проблеми да има). Може би ако по някакъв начин се вербализират отношенията между двамата, те бързо ще намерят посока.

Отговорете с цитат
Мнение  
eraa написа:
От скромния ми опит мога да кажа, че при този съвпад между двама души се получава една почти мигновенна близост. Този, на чиито асцедент се "закача" Луната се чувства уютно и сигурно с такъв приятел/партньор, това е чувствителност, емоционален контакт, подкрепяща връзка. Но от друга страна Луната дава много промени в отношенията, може да очакваме неочакваното от другия във всеки момент Laughing т.е. и емоционална нестабилност Sad .От моите наблюдения съм забелязала, че този аспект действа много "подкожно" и за двамата, защото се установява една много емоционална близост, пък недай си боже ако участниците в аспекта са "по-водни" .......трудно се измъкват един от друг Very Happy .В някои книги съм чела, че е класически фактор за брак(разбира се, не само това).

Моят случай е такъв - асценденти и на дватата в Скорпион и Луни в Рак! Да, емоционална близост имаше,за мене още я има,за него - не знам- той живее в чужбина, а бяхме за кратко заедно...

Отговорете с цитат
Мнение re 
Laughing

Последната промяна е направена от Skarlet60 на Пет Фев 16, 2007 5:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря,Eraa, за отговораSmile
Писах преди малко, но чак сега установих,че не съм си задала въпроса правилноSmile)) Имах предвид съвпад на асцендент с асцендент и съвпад на Луна с ЛунаSmile))

Отговорете с цитат
Мнение  
Винаги съм се интересувала от човешките взаимоотношения и тяхната психология. Но доколкото знам в синастрия не се гледат само отделни аспекти, а се взима под внимание всичко комплексно. Съвпадите са хубаво нещо, но когато тези прекрасни съвпади правят и квадратури? Как тогава влияят тези квадратури към тях? Sad Sad Sad

http://skarleta.wordpress.com
Отговорете с цитат
Мнение  
А ако асцендента ми съвпада с марс на другия... какво значи това? Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Зависи и в кой знак е Марса на другия. Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
А какво ще кажете, ако марса и на двамата е в близнаци, мъжът е със зодия риби, а жената скорпион. Асцендентите им са съответно стрелец и овен?

Мнение  
Супер, остава и луните ви да са в съвпад, секстил или тригон и се получава страхотна връзка. Very Happy Very Happy Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Embarassed мила Скарлет60,би ли могла да ми кажеш,дали са съвместими тези две дати
стефан-роден в бургас на 31.10.1974г в20:30ч
стела-родена в плевен на 17.07.1985г в 9:15ч
блаодаря ти предварително. Embarassed

Отговорете с цитат
Мнение  
Съжалявам,че едва сега виждам молбата ти, но по-добре късно, отколкото никога. Да, съвместими сте. Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение Re: Съвпади в синастрия 
la_fille_du_soleil написа:
Какво мислите са съвпадите на асцендент и Луна в синастрия?

Shocked Нашите Луна и Асцендент имат Q-1/s..... Shocked

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети