|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
la_fille_du_soleil
наблюдател

|
 Съвпади в синастрия
Какво мислите са съвпадите на асцендент и Луна в синастрия?
|
| Пет Фев 02, 2007 11:32 pm |
|
 |
eraa
новопостъпил

|
От скромния ми опит мога да кажа, че при този съвпад между двама души се получава една почти мигновенна близост. Този, на чиито асцедент се "закача" Луната се чувства уютно и сигурно с такъв приятел/партньор, това е чувствителност, емоционален контакт, подкрепяща връзка. Но от друга страна Луната дава много промени в отношенията, може да очакваме неочакваното от другия във всеки момент  т.е. и емоционална нестабилност  .От моите наблюдения съм забелязала, че този аспект действа много "подкожно" и за двамата, защото се установява една много емоционална близост, пък недай си боже ако участниците в аспекта са "по-водни" .......трудно се измъкват един от друг  .В някои книги съм чела, че е класически фактор за брак(разбира се, не само това).
|
| Съб Фев 03, 2007 11:05 am |
|
 |
Skarlet60
астро гуру

|
|
| Съб Фев 03, 2007 1:44 pm |
 |
 |
eraa
новопостъпил

|
Определено няма да им е лесно и на двамата предвид това, че са семейни. Тези съвпади говорят за много голяма близост мужду двамата. Жената е много чувствителна, нежна, емоционална, но тази луна в Овен, въпреки плахостта, предпазливостта на Рака ще я прави нетърпелива и напориста в търсенето на определен резултат - интимния контакт. За мъжа с тази Венера, Слънце в Овен не е характерно да чака много, принципно такива хора са инициатори на първата стъпка към конкретни действия, но тук според мен, предвид Луната му в Рак, се е уплашил, защото е почувствал тази близост, интимност в емоциите и чувста, усетил е че това може го увлече като лавина, а той е семеен и е привързан към семейството си (каквото и да е и каквито и проблеми да има). Може би ако по някакъв начин се вербализират отношенията между двамата, те бързо ще намерят посока.
|
| Съб Фев 03, 2007 2:38 pm |
|
 |
la_fille_du_soleil
наблюдател

|
eraa написа:От скромния ми опит мога да кажа, че при този съвпад между двама души се получава една почти мигновенна близост. Този, на чиито асцедент се "закача" Луната се чувства уютно и сигурно с такъв приятел/партньор, това е чувствителност, емоционален контакт, подкрепяща връзка. Но от друга страна Луната дава много промени в отношенията, може да очакваме неочакваното от другия във всеки момент т.е. и емоционална нестабилност .От моите наблюдения съм забелязала, че този аспект действа много "подкожно" и за двамата, защото се установява една много емоционална близост, пък недай си боже ако участниците в аспекта са "по-водни" .......трудно се измъкват един от друг .В някои книги съм чела, че е класически фактор за брак(разбира се, не само това).
Моят случай е такъв - асценденти и на дватата в Скорпион и Луни в Рак! Да, емоционална близост имаше,за мене още я има,за него - не знам- той живее в чужбина, а бяхме за кратко заедно...
|
| Съб Фев 03, 2007 4:28 pm |
|
 |
Skarlet60
астро гуру

|
 re
Последната промяна е направена от Skarlet60 на Пет Фев 16, 2007 5:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Съб Фев 03, 2007 4:28 pm |
 |
 |
la_fille_du_soleil
наблюдател

|
Благодаря,Eraa, за отговора
Писах преди малко, но чак сега установих,че не съм си задала въпроса правилно  )) Имах предвид съвпад на асцендент с асцендент и съвпад на Луна с Луна  ))
|
| Съб Фев 03, 2007 4:39 pm |
|
 |
Skarlet60
астро гуру

|
|
| Пет Юли 27, 2007 3:26 pm |
 |
 |
witch_honor
наблюдател

Местожителство: София
|
А ако асцендента ми съвпада с марс на другия... какво значи това?
_________________ Amor est Vitae Estentia - сиреч: Любовта е вкусът на Живота!
Kaetaa! Zhu Ni Vrai'i Zhi?
|
| Съб Окт 27, 2007 2:09 am |
 |
 |
Skarlet60
астро гуру

|
Зависи и в кой знак е Марса на другия.
| Съб Окт 27, 2007 9:45 am |
 |
 |
iv4o
новопостъпил

|
А какво ще кажете, ако марса и на двамата е в близнаци, мъжът е със зодия риби, а жената скорпион. Асцендентите им са съответно стрелец и овен?
_________________ Зодия: риби / Ацсендент: стрелец / Луна в лъв
|
| Чет Ное 01, 2007 6:23 pm |
|
 |
Skarlet60
астро гуру

|
|
| Чет Ное 01, 2007 8:05 pm |
 |
 |
renile
новопостъпил

|
 мила Скарлет60,би ли могла да ми кажеш,дали са съвместими тези две дати
стефан-роден в бургас на 31.10.1974г в20:30ч
стела-родена в плевен на 17.07.1985г в 9:15ч
блаодаря ти предварително.
|
| Чет Мар 27, 2008 8:40 pm |
|
 |
Skarlet60
астро гуру

|
Съжалявам,че едва сега виждам молбата ти, но по-добре късно, отколкото никога. Да, съвместими сте.
| Пон Апр 21, 2008 5:30 pm |
 |
 |
Bunny
любител

|
 Re: Съвпади в синастрия
la_fille_du_soleil написа:Какво мислите са съвпадите на асцендент и Луна в синастрия?
 Нашите Луна и Асцендент имат Q-1/s.....
_________________ Deva, s ascendent Luv, Lyna v Skorpion
|
| Вто Апр 22, 2008 12:27 am |
 |
 |
|
|
В момента е: Чет Сеп 09, 2010 3:07 pm | Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|