|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
svetla_a
наблюдател

Местожителство: pleven
|
 души близнак
здражеите и от мен бих искала ниакои да ми каже нешто за душите близнаци аз сам родена на 28.12.1973г имах приателка родена на саштата дата с разлика от ниаколко 4аса но за сажаление тя по4ина ниама никога д а забравя какво по4увствах тогава без да знам 4е ве4е не е между нас и странните санищта които санувах
|
| Сря Юни 20, 2007 8:42 pm |
|
 |
kleo
любител

Местожителство: Земя
|
Тази зима си бях купила една книга - "Духовните връзки" на Диляна, и останах очарована. Мисля, че тази книга би могла да ти даде много отговори  Според мен, щом като сънуваш приятелката си, опрадалено между вас съществува силна духовна връзка. Но нали знаеш - живота не свършва със смъртта, тя е някъде "там" и те чака, аз смятам, че дори те наблюдава и ти помага, по някакъв начин, но просто нейната мисия тук е свършила и затова си е отишла толкова рано
|
| Вто Сеп 25, 2007 5:49 pm |
|
 |
Bunny
любител

|
Имах съученичка, с която бяхме родени в няколко часа разлика, на едно и също място. Само последната цифра от ЕГНтата ни беше различна. НО не мога да кажа, че много сме си приличали или, че бяхме много близки. Даже, според мен сме много различни.
После се запознах с момче, с което положението беше подобно, но той е роден в друг град. С него малко повече си приличахме. Даже леко бях хлътнала и си бях въобразила, че сме били заедно в минал живот. Ами, какво да ви кажа - той се ожени, ама не за мен!
_________________ Deva, s ascendent Luv, Lyna v Skorpion
|
| Вто Сеп 25, 2007 7:22 pm |
 |
 |
vergity
любител

Местожителство: София
|
Еми нормално е да сънуваш странни неща,след като си бил/а призързана мн яко към тоя човек  Лично на мен ми беше същото когато почина дядо ми,а той имаше 10 дни след мен рожден ден (смисъл една зодия сме).Нормално е да се депресираш и да сънуваш тоя човек...ма то след време минава и не го сънуваш (както беше при мен)
_________________ Зодия - Лъв
Асцендент - Телец
Луна в Овен
|
| Пон Апр 28, 2008 3:48 pm |
|
 |
cherry
професионалист

Местожителство: някъде там под звездите
|
Когато двама души са родени на една и съща дата - това се нарича "астрални близнаци" /Скарлет помагай  /, но това не означава, че ще сте едни и същи хора - нали се сещате и за асцедента все пак  Ще имате и доста прилики, понеже сте от една зодия, от една декада и т.н., но в общи линии ще си бъдете различни хора - единствено вътрешното ви светоусещане може би ще се препокрива.
А що се отнася до сродните души в Кабала има доста интересна хипотеза за това. Според древната философия душата на всеки човек е половинката от едно цяло. Когато Господ изпращал душите /в смисъл на прераждането/, всяка душа е разделена на две - мъжка и женска част и всяка душа се преражда в момченце или момиченце. В края на дългото пътуване на душата през преражданията тя среща най-накрая своята половинка и се събира с нея. Ако евентуално едната половинка е на половината на пътя си, другата ще се преражда до тогава, докато не се застигнат двете / в смисъл докато и двете не достигнат еднакво духовно ниво/. Тогава техният земен път /имам предвид - поредицата от прераждания/ е приключен. Това е много интересна философия и на мен лично много ми допада - повече от колкото да знам, че ще ида в ада  ... Ако има някой по-запознат с Кабалата нека ме поправи ако греша, но аз така го разбрах от четенето на многото информация по въпроса
_________________ Целта не е да твориш като знаеш какво ще стане, а да твориш ВЪПРЕКИ това, като при това се забавляваш с творчеството си и си вадиш поуките в движение! – Сатурн
|
| Вто Апр 29, 2008 7:09 pm |
|
 |
svetla_a
наблюдател

Местожителство: pleven
|
блАГОДАРЯ ЧЕ ВСЕ ПОА НЯКОИ МИ ОТГОВОРИ НА ТЕМАТА МИНА ДОСТА ВРЕМЕ И ЗА НЯКОИ НЕЩТА СИ ОТГОВОРИХ САМА И ВЪПРЕКИ ТОВА АЗ МИСЛЯ ЧЕ НЯКАДЕ ТАМ ИМАМЕ ВРЪЗКА С ХОРАТА КОИТО СМЕ ОБИЧАЛИ САМО ЩЕ КАЖА КОЛКОТО И СМЕШНО ДА ЗВУЧИ ЗА НЯКОИ ХОРА , ЧЕ САВСЕМ СКОРО ТЯ МЕ ПРЕДУПРЕДИ ЗА ПРЕДСТОЯЩА ОПАСНОСТ В ТОЧНИЯТ ДЕН НЕ БЯХ Я САНУВАЛА МОЖЕ БИ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА. НЕЗНАМ ДАЛИ ТОВАЕ ПОДСЪЗНАНИЕ ИЛИ ИНТУИЦИЯ ВСЕКИ РАЗМИШЛЯВА РАЗЛИЧНО МИСЛИ РАЗЛИЧНО ИМА РАЗЛИЧНА НАГЛАСА ЗА СВЕТА АЗ ТАКА МИСЛЯ И ЧУВСТВАМ
_________________ зодиа козирог асцендент риби слънце козирог луна във водолеи
|
| Сря Апр 30, 2008 12:46 pm |
|
 |
Skarlet60
астро гуру

|
cherry написа:Когато двама души са родени на една и съща дата - това се нарича "астрални близнаци" /Скарлет помагай /, но това не означава, че ще сте едни и същи хора :
Хихихи, какво да ти помагам? Ти си отговорила съвсем правилно. От това, което съм чела астралните близнаци имат много общи черти и вкусове, както и рождените близнаци. Но , ако сте забелязали, дори и родните близнаци се различават, както по външност/дори и еднояйчните/, така и по съдба. Няма двама души в този свят, които да са с напълно еднаква съдба. А колкото до сродните души-за тях вече бяхме писали някъде. Сродната душа не е само "половинката ти". Животът ни сблъсква вепрекъснато със сродни души, така необходими ни в даден момент за конкретна задача. Може да бъде и за цял живот наш приятел, родител или нашето дете. Но срещаме и сродни души за малко- идва, изпълнява си предназначението тихо и пак така тихо си отива от живота ни,но оставя важна следа.
Между другото/не ,че ми е приятелка/ можете да четете Блогът на Кабала- http://kaballa.wordpress.com По въпросите за Кабала тя може да ви бъде много полезна. А в моя блог/ в профила ми/ има доста интересни астрологични статии. Ще е полезно за начинаещите да четат.
А що се отнася до сънищата, благодаря на Бог, че ги имам.Винаги ме предупреждават за предстоящи добри или лоши събития. Не се страхувайте,че сънувате близките си или приятелите си. Те ни предпазват и предупреждават,ако ни грози опасност.
| Сря Апр 30, 2008 5:27 pm |
 |
 |
cherry
професионалист

|
Хехе Скарлет, влизах и при теб наскоро и при приятелката ти  . Само, че стигнах до извода, че астрологията ми е била необходима за по-нататъшното си развитие - демек, че ми е трябвала просто като информация. Много ми е сложна тази астрология. Въпреки, че си купих астро програма и една камара книги по темата, стигнах само до правене и разчитане на натална карта /и това е нещо все пак/. Реших, че моята стихия е Тарото. Записах се и в онлайн академията по Кабала http://www.kabbalah.info/bulg/academy/ . Тарото и Кабалата са взаимосвързани  пък и древната философия ми допада адски много  . Но за всичко си се иска добър учител, самообразованието е доста трудно в тази оплетена материя. Ама воден знак с огнен асцедент - да живее ината
А Скарлет - за сънищата - има една много хубава книжка нарича се "11 урока по висша магия" /сега не бързайте да ме съдите прибързано от името на книжката  /. В нея има страхотни техники за разгадаването на сънищата, за релаксация и един куп друга полезна информация. Наистина самата книга е предназначена за бяла магия - или това са начините да се свържете с Висшето си Аз  Книгата е издържана изцяло в духа на Кабала и под мотото на ордена на Златната зора. Тя е и източник на историята /части де  / на древните религии. А бе общо взето има какво да се научи от нея  Явно или ме е хлопнало нещо по кратуната или съм стигнала по-високо духовно ниво, но не съжалявам за времето в което се ровя в тези древни книги
Светле, съжалявам, че чак сега отговарям, но мнооооооого отдавна не бях влизала тук  А след като приятелката ти се е явила на сън и те е предупредила за нещо - това за мен наистина си е твоя сродна душа или поне много близка душа, която бди над теб дори и от по-висше ниво на астрала. Можеш само да се радваш за това
_________________ Целта не е да твориш като знаеш какво ще стане, а да твориш ВЪПРЕКИ това, като при това се забавляваш с творчеството си и си вадиш поуките в движение! – Сатурн
|
| Сря Апр 30, 2008 8:41 pm |
|
 |
Skarlet60
астро гуру

|
Всеки избира с какво да се занимава и изучава. След като повече те привлича тарото, няма лошо. А и защо си мислиш,че ще си позволя да изземвам функциите на Бог- да те съдя. Отдавна пораснах. Моите сънища успявам по странен начин да си ги разтълкувам и винаги съм била права в интерпретациите.Аз лично се увличам от астрологията и това е моето амплоа, особено хорарната. Няма въпрос, на който да не може да отговори. А и не само да отговори. Даже при изчезнали хора и вещи показва кой,къде какво и още куп неща, които научих през последната година. Скоро се наложи да направя анализ на хорар за изчезнал човек. По стечение на обстоятелствата един човек се свърза с мен и го предадох анализа на когото трябва. Дано съм била полезна. Надявам се да науча след време. Картата показва и посоки, местонахождения. Направо съм влюбена в хорарната астрология.Оф, отплеснах се. Хубава вечер!
| Сря Апр 30, 2008 9:57 pm |
 |
 |
cherry
професионалист

|
Малииииииии това е върха да знаеш  И аз много искам да го науча - ама нъц  . Иначе програмата ми има прогностичен модул и като го пусна и ми показва едни неща дето ми са като китайски йероглифи и направо ми е кошмарно  . Трябва ми учител, а не познавам хора от моето обкръжение дето ги интересуват тези неща /за съжаление/.
|
| Чет Май 01, 2008 8:43 am |
|
 |
Skarlet60
астро гуру

|
Да ти кажа пак, каквото е писано става- с учител, без учител? Ако ти е писано да бъдеш добър астролог, няма да бъдеш добър ковач. Това е метафора, разбира се. Хорарната астрология е "черешката на тортата" в астрологията. Но доколкото знам, в България добрите хорарни астролози са малко. Колкото до програмите, няма начин една програма да ти разтълкува хорара така, както астролог. Изобщо не разчитайте на такива тълкувания. Никоя програма няма да ти изтълкува какво означава напр. Венера-управител на 5 дом, в 9 дом , че и отделно аспектите, които прави. Това е адски мното работа и куп аспекти. Ох, пак се отплеснах,сори.
| Чет Май 01, 2008 10:38 am |
 |
 |
cherry
професионалист

|
|
| Чет Май 01, 2008 11:06 am |
|
 |
|
|
В момента е: Чет Сеп 09, 2010 3:05 pm | Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|