| Автор |
Съобщение |
mazza
новопостъпил

|
 как да заинтеригуваш лъва
с какво да привлечеш вниманието на лъва?!??
|
| Пет Юни 22, 2007 1:00 pm |
|
 |
ICEMAN°
любител

|
 Re: как да заинтеригуваш лъва
mazza написа:с какво да привлечеш вниманието на лъва?!??
Ммммм да, и аз си мислех да пускам подобна тема.Само че за леко самовлюбена лъвица....
_________________ Слънце - Стрелец, асц. - Лъв, Луна - Рак, Лилит - Скорпион
|
| Пет Юни 22, 2007 8:11 pm |
|
 |
Bunny
любител

|
Правете й много, много комлименти... Хвалете я и й повтаряйте колко е красива и невероятна и как никоя друга жена, не може да се сравнява в нея!
_________________ Deva, s ascendent Luv, Lyna v Skorpion
|
| Пет Юни 22, 2007 8:33 pm |
 |
 |
ICEMAN°
любител

|
Bunny написа:Правете й много, много комлименти... Хвалете я и й повтаряйте колко е красива и невероятна и как никоя друга жена, не може да се сравнява в нея!
И да падна чак до там?Ммммне смятам да пропусна мазненето...
|
| Съб Юни 23, 2007 7:06 am |
|
 |
unamenable
любител

Местожителство: Jambol
|
не мисля че това е мазнене... по принцип всяка жена обича комплиментите е може би жената лъв ги обича малко повече.. но това не означава като се срещнеш с нея да почнеш да и изреждаш един след друг комплименти.. просто трябва в точния момент да го направиш  а жената лъв по принцип обича да и се обръща внимание и обича да знае че за теб съществува само тя
_________________ Зодия Везни
Асцендент Овен
Луна Лъв
|
| Съб Юни 23, 2007 8:41 am |
|
 |
ICEMAN°
любител

|
unamenable написа:не мисля че това е мазнене... по принцип всяка жена обича комплиментите е може би жената лъв ги обича малко повече.. но това не означава като се срещнеш с нея да почнеш да и изреждаш един след друг комплименти.. просто трябва в точния* момент да го направиш а жената лъв по принцип обича да и се обръща внимание и обича да знае че за теб съществува само тя
Е,да ама обратното не важи нали?
*За точност ли ще говорим?
|
| Съб Юни 23, 2007 8:53 pm |
|
 |
Bunny
любител

|
Виж сега, един съвет! Всяка жена, без оглед на зодията иска да се чувства център на свате на мъжа до нея... какво лошо има!
|
| Съб Юни 23, 2007 9:33 pm |
 |
 |
ICEMAN°
любител

|
|
| Нед Юни 24, 2007 12:21 am |
|
 |
Bunny
любител

|
|
| Нед Юни 24, 2007 12:39 am |
 |
 |
alcheto
любител астролог

|
мъж или жена лъв искате да заинтригувате?
_________________ Ако искаш мир, готви се за война!
|
| Нед Юни 24, 2007 11:46 am |
|
 |
ICEMAN°
любител

|
Bunny написа:
Абе и други работи можем, ама докато не кажаш на колко години си няма да ти ги разяснявам!
На достатъчно че да ми ги кажеш.
|
| Нед Юни 24, 2007 7:57 pm |
|
 |
mazza
новопостъпил

|
аз обаче имам предвид мъж лъв...защото все пак аз съм жена
|
| Пон Юни 25, 2007 7:10 pm |
|
 |
Freya
любител

|
Незнам дали съм достатъчно компетентна да дам оценка по тази тема точно...но с един лъв се гоним вече години наред  иии ...е, забавно е де, не се оплаквам.  Истината е, че лъвчетата са страшно самовлюбени-колкото повече галиш самочувствието му, толкова повече шанс имаш според мен. Но са и някак деликатни,не бива да прекаляваш!
Аз мисля, че си падат по недостижимото,непознатото,мистичното - покажи поне малко недостъпност..остави го той да те завоюва(или поне да си мисли така) и на него ще му бъде по-интересно.Остави му свобода,никога не го "задушавай", защото ще избяга на мига  И бъди естествена - те надушват фалша.
Ами,това е скромното от мен  УСПЕХ
_________________ Слънчев РАК  / Аз-ценя Стрелеца  / Лунна Лъвица;Р
:
Вярвай в себе си, въпреки другите!
|
| Пон Юни 25, 2007 7:47 pm |
 |
 |
mazza
новопостъпил

|
Freya написа:Незнам дали съм достатъчно компетентна да дам оценка по тази тема точно...но с един лъв се гоним вече години наред иии ...е, забавно е де, не се оплаквам. Истината е, че лъвчетата са страшно самовлюбени-колкото повече галиш самочувствието му, толкова повече шанс имаш според мен. Но са и някак деликатни,не бива да прекаляваш!
Аз мисля, че си падат по недостижимото,непознатото,мистичното - покажи поне малко недостъпност..остави го той да те завоюва(или поне да си мисли така) и на него ще му бъде по-интересно.Остави му свобода,никога не го "задушавай", защото ще избяга на мига И бъди естествена - те надушват фалша.
Ами,това е скромното от мен УСПЕХ
МЕРСИ ЗА СЪВЕТА! ОБАЧЕ ТЕЗИ ЛЪВОВЕ СА ДОСТА СТРАННИ! Според мен не знаят точно какво искат или знаят , но не го показват! НЕПРЕДВИДИМИ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ!!!
|
| Вто Юни 26, 2007 2:25 pm |
|
 |
Bunny
любител

|
ICEMAN° написа:Bunny написа:
Абе и други работи можем, ама докато не кажаш на колко години си няма да ти ги разяснявам! На достатъчно че да ми ги кажеш. 
Незнам, после да не ме бие някой!
|
| Съб Юни 30, 2007 3:59 pm |
 |
 |
Djo
новопостъпил

|
[ МЕРСИ ЗА СЪВЕТА! ОБАЧЕ ТЕЗИ ЛЪВОВЕ СА ДОСТА СТРАННИ! Според мен не знаят точно какво искат или знаят , но не го показват! НЕПРЕДВИДИМИ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ!!![/quote]
Ne sum suglasna,che luvovete ne znaqt kakvo iskat. Te znaqt kakvo tochno iskat i go postigat po mnogo delikaten nachin!
|
| Нед Юли 01, 2007 9:51 am |
|
 |
ICEMAN°
любител

|
Bunny написа:ICEMAN° написа:Bunny написа:
Абе и други работи можем, ама докато не кажаш на колко години си няма да ти ги разяснявам! На достатъчно че да ми ги кажеш. 
Незнам, после да не ме бие някой!
Зависи какво ще кажеш....ноооо аз мога да пазя тайна и няма да кажа на никой.
|
| Нед Юли 01, 2007 11:41 am |
|
 |
blue77
наблюдател

|
Определено без хвалби и комплименти няма да стане. Друг вариант е да заведете Лъвицата на бляскави места или да я направите звездата на вечерта в някоя дискотека. Лъвовете също обичат разнообразието и подаръците, последните от които са единственно с цел единственно да я накарат да блесне пред околните.
_________________ Астрология
Таини
Магия
Интимно
Хороскопи
|
| Нед Юли 01, 2007 3:59 pm |
|
 |
mazza
новопостъпил

|
ICEMAN° написа:Bunny написа:ICEMAN° написа:Bunny написа:
Незнам, после да не ме бие някой! Зависи какво ще кажеш....ноооо аз мога да пазя тайна и няма да кажа на никой.
на 29 години
|
| Пон Юли 02, 2007 5:40 pm |
|
 |
ICEMAN°
любител

|
mazza написа:ICEMAN° написа:Bunny написа:ICEMAN° написа:Bunny написа:
Незнам, после да не ме бие някой! Зависи какво ще кажеш....ноооо аз мога да пазя тайна и няма да кажа на никой.
на 29 години 
Мне...пробвай пак.
|
| Пон Юли 02, 2007 9:19 pm |
|
 |
|
|