Напишете отговор Страница 1 от 7
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Датата на раждане
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Датата на раждане 
Здравейте! Чувала съм че характера на един човек, предпочитанията, изборът на професия и т.н. зависят много от дататата на раждане. И въобще това на какво число от месеца си роден говорело много. Аз мисля,че има нещо вярно, но не съм запозната. Имате ли някакви наблюдения? Споделете Smile

П.С. Дано темата да е в подходящия раздел Embarassed

Отговорете с цитат
Мнение  
Интересно, но аз за съжаление нищо не знам по въпроса... Лично аз съм на 17 число и искренно се надявам по дего да стои адвокатска професия, защото това е последното ми желание Smile
Наистина и аз моля ако някой знае нещо по въпроса да сподели с нас Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Моля ви, отговорете ми...! 
Искам тук да споделя нещо с вас. Когато съм се родила е било 23,55 ч. на 19-ти срещу 20-ти февруари. Акушерката предложила на майка ми, ако иска да ме запише на 20-ти, та раждането ми да не съвпада с деня на обесването на Васил Левски. И тя взела, че се съгласила.

Но сега, знаейки това, си мисля дали по този начин не се е променила някак съдбата ми. Може ли някой, който е по - вещ в нумерологията, да ми отговори на този въпрос, защото някъде бях чела, че хората родени на 19-то число имат сложна съдба и живот, изпълнен с препятствия.

Ще бъда благодарна на всеки, който ми каже нещо повече по въпроса. Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Написала съм "нумерология", макар да знаех, че правилно е с "о" Embarassed

Отговорете с цитат
Мнение  
Да, така е , Емили, 19 е кармично число. По-добре,че са те записали на 20. Но сега съм малко заета с " домашните любимци". Когато мога, ще напиша повече за рожденната ти дата-2. А ако ми дадеш датата ,месеца и годината на раждане- ще ти напиша и за рожденната ти лътека. Wink Wink Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Skarlet60 написа:
Да, така е , Емили, 19 е кармично число. По-добре,че са те записали на 20. Но сега съм малко заета с " домашните любимци". Когато мога, ще напиша повече за рожденната ти дата-2. А ако ми дадеш датата ,месеца и годината на раждане- ще ти напиша и за рожденната ти лътека. Wink Wink Wink

Благодаря ти, Скарлет!
Значи искаш да кажеш, че майка ми без да знае, ми е направила услуга с това, че ме е записала на 20-то число.

Родена съм на 20,02,1965 година. Като приключиш със сладурите в къщи, ще те чакам с нетърпение. Благодаря ти за вниманието ! Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
19 наистина е кармично число, но то дава много силни личности - почти диктатор. Много самоуверени независимо от своите способности или липса на такива. Обаятелни личности.скрити егоисти, не се спират пред нищо докато не постигнат целта си. Ипат силата и ярките черти на 1 и 9, но тука са умножени по три.
20 е изключително нежно,миролюбиво и романтично число, което винаги има нужда да се опре на някое по силно рамо.То е покорно и чувствително, много интилигентно, мечтатели, понякога не им достига енергия да се справят с трудностите в живота.
Четейки това на кой се оприличаваш?
ПРи рожденна дата 20.02.1965 имаш път на живота 7 особени и тайнствени хора, често губят връзка с действителността. В любовта са много страстни, необикновени характери, непредвидими.Много често имат по бавно постигане на целите, но после резултатът е по добър отколкото при другите.
При дата 19.02.1965 пътят на живота би бил 6 - касметът при тях идва без да го търсят, почти случайно.Обичат тишината и спокойствието,много романтични.
Много сам любопитна дали записването на друга дата може да промени това което е предопределено.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Laughing Искам и на мен да ми кажете за моята пътека . Родена съм на 28.06.1992 Моля ви се кажете ми! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз, честно казано съм на "вие" с номерологията, но ще напиша това,което съм чела в "Съдбата на вашето дете" на Керъл Ейдриън :
20.02.1965= 2+0+0+2+1+9+6+5= 7

Родените с р.п. 7 са различни,интелигентни,наблюдателни и аналитични. Родени са,за да придават духовно измерение на всяка област на живота.Точните им наблюдения и възприятия им помагат да разрешават сложни технически,психологически или духовни проблеми. Често остават неразбрани от околните. Привличат ги области като астрологията,психологията,космическите науки или алтернативните методи на лечение. Интересуват се и от литература,музика и умеят по-лесно да разрешават абстрактни или технически проблеми, отколкото интимни или емоционални. Стремят се преди всичко да задоволят вътрешната си потребност да разберат тайните на живота. Обичат уединението,за да могат спокойно да мечтаят. Имат много богата фантазия и са склонни към самота,поради страх от изоставяне.
Родените на 19-и са талантливи в изобразителното изкуство или писането и са много изобретателни. Искат да бъдат професионалисти във всичко.
Родените на 20-и имат изключително въображение и са много срамежливи. Чувствителни и скромни , обичат да наблюдават и анализират, компютрите,писането,киното и поезията. Имат малко приятели,но верни.

Не зная какъв ти е асцендента,но съвпадът на Слънцето със Сатурн дава много отговорни и сериозни хора. Може също да има ранна раздяла с бащата или много строг баща, което да поражда конфликтни отношения. / Така пише в астрологичните книги./ Има значение също и в кой дом се намират и на кой дом е управител Сатурн.

Ох, аз пак се отплеснах. Това е от мен. Виж написаното за двете дати и прецени кое е по-вярното за теб. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Question Question Question Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
За числото 1 какво ще кажете? Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
d150 написа:
19 наистина е кармично число, но то дава много силни личности - почти диктатор. Много самоуверени независимо от своите способности или липса на такива. Обаятелни личности.скрити егоисти, не се спират пред нищо докато не постигнат целта си. Ипат силата и ярките черти на 1 и 9, но тука са умножени по три.
20 е изключително нежно,миролюбиво и романтично число, което винаги има нужда да се опре на някое по силно рамо.То е покорно и чувствително, много интилигентно, мечтатели, понякога не им достига енергия да се справят с трудностите в живота.
Четейки това на кой се оприличаваш?
ПРи рожденна дата 20.02.1965 имаш път на живота 7 особени и тайнствени хора, често губят връзка с действителността. В любовта са много страстни, необикновени характери, непредвидими.Много често имат по бавно постигане на целите, но после резултатът е по добър отколкото при другите.
При дата 19.02.1965 пътят на живота би бил 6 - касметът при тях идва без да го търсят, почти случайно.Обичат тишината и спокойствието,много романтични.
Много сам любопитна дали записването на друга дата може да промени това което е предопределено.

d150, от това, което си ми написала /за което ти благодаря сърдечно/, определено мога веднага да ти отговоря, че записването на друга дата може да промени това, което е предопределено. За мен важи всичко, което казваш за числото 20, а не за 19 и за път на живота 7, а не 6.

Отговорете с цитат
Мнение  
КАК ДА ОПОЗНАЕМ СЕБЕ СИ

ЧИСЛАТА И ЧОВЕШКИЯТ ХАРАКТЕР

От древни времена се е знаело, че рождената дата има връзка с характера на човека. Старите китайци правели прогнози за това какъв ще бъде престолонаследника, още в деня на неговото раждане. По този начин те наблягали на добрите черти от характера по време на възпитанието, или се стремели по възможност да намалят негативните му страни.

За това, какви черти от характера ви преобладават можете да разберете сами, като направите следните изчисления и сравните по таблицата.

Напишете точната си рождена дата и годината на раждане. Например 20.08.1947 и пребройте колко пъти се съдържа всяка цифра. В тази пример: 1 се съдържа 1 път; 2 - 1 път; 3- няма; 4 - 1 път; и т.н. Отбележете си и прочетете тълкуванието на числата. Запомнете, че нулата не фигурира в тълкуванието, защото според древните мислители, тя подсилва, както добрите, така и лошите страни на характера. Ето самото значение на числата от 1 до 9:

Единицата определя ЧОВЕШКИЯ ХАРАКТЕР:

(1) - Вие сте изтънчен егоист. Нищо друго не е по-важно за вас от собственото ви его.

(11) - Характер близък до егоизма. Понякога се проявява в силно изразен егоцентризъм.

(111) - Определя добър и разбран човек. Изключително толерантна личност.

(1111) - Изключително волеви и силен характер. Пораженията се приемат стоически.

(11111) - Твърд характер. В много отношения дори деспотичен и жесток.

(111111) - Личност- водач. Силно изразено чувство за власт.

Двойката е определя НИВОТО НА БИОЕНЕРГИЯ в личността:

(2) - Недостатъчно за нормален живот количество биоенергия.

(22) - Количеството на биоенергия е достатъчно. Личността може да стане добър лекар.

(222) - Човекът има силна биоенергия. Има заложби за лечител или екстрасенс.

(2222) - Хората от този тип са любимци на противоположния пол. Силен магнетизъм.

(22222) - Хора с изключителни парапсихологични способности.

Тройката отразява РАБОТОСПОСОБНОСТТА на човека:

(3) - Човекът работи в зависимост от моментното си настроение.

(33) - Личността има подчертана склонност към природните науки- физика, химия.

(333) - Това е индивид, който е изключително стриктен и педантичен във всяка работа.

(3333) - Работохолик. Човекът работи, заради самата работа.

Четворката характеризира ЗДРАВОСЛОВНОТО състояние:

(4) - Тази личност ще прекара всички традиционни леки заболявания.

(44) - Изключително здрав индивид. Леко се справя с всяко заболяване.

(444) - Здрав и темпераментен човек с изключителна жизнена енергия.

(4444) - Заболяванията се дължат по-скоро на внушение. Да се внимава с психиката.

Петицата показва наличие на ИНТУИЦИЯ:

(5) - Има интуиция по-висока от нормалната.

(55) - Има силно развита интуиция, подходяща за следовател или юрист.

(555) - Личност, която знае какво ще му се случи в бъдеще. Ясновидец.

Шестицата показва степента на любов към ЗЕМЯТА:

(6) - Земята го привлича, но му е нужен повече физически труд.

(66) - Не може без физически труд, защото природата го привлича силно.

(666) - Знакът на Сатаната!!!

(6666) - Човекът се труди с удоволствие, винаги и навсякъде.

Седмицата показва наличието на БОЖИЯ ИСКРА:

(7) - Личността е с не много ярко изразен талант.

(77) - Силно развит художествен и музикален талант. Знак за ангелоподобност.

(777) - Това е лош знак. Индивидът е надарен, но жизнения му цикъл е кратък.

(7777) - Това е знакът на ангелите. Хората, родени под него в повечето случаи умират новородени, а ако оживеят - непрекъснато ги заплашва смъртна опасност.

Осмицата е показател на ЧУВСТВОТО ЗА ОТГОВОРНОСТ:

(Cool - Добре развито чувство за отговорност.

(8Cool - Много силно изразено чувство за отговорност. Винаги е готов да помогне.

(888) - Личност, поемаща отговорност за всеки и за всичко.

(8888) - Знак за прорицателност. Силно изразени парапсихологически способности.

Девятката показва РАВНИЩЕТО НА ИНТЕЛЕКТА:

(9) - Средно развит интелект. Постига всичко с труд и обучение.

(99) - Умен по рождение. За да успее, обаче му е необходимо и обучение.

(999) - Силно надарена личност. Всичко му се отдава с лекота.

(9999) - Рядък ум. Талантът обаче е съчетан в повечето случаи с морална безскрупулност.

Отговорете с цитат
Мнение  
Skarlet60 написа:
Аз, честно казано съм на "вие" с номерологията, но ще напиша това,което съм чела в "Съдбата на вашето дете" на Керъл Ейдриън :
20.02.1965= 2+0+0+2+1+9+6+5= 7

Родените с р.п. 7 са различни,интелигентни,наблюдателни и аналитични. Родени са,за да придават духовно измерение на всяка област на живота.Точните им наблюдения и възприятия им помагат да разрешават сложни технически,психологически или духовни проблеми. Често остават неразбрани от околните. Привличат ги области като астрологията,психологията,космическите науки или алтернативните методи на лечение. Интересуват се и от литература,музика и умеят по-лесно да разрешават абстрактни или технически проблеми, отколкото интимни или емоционални. Стремят се преди всичко да задоволят вътрешната си потребност да разберат тайните на живота. Обичат уединението,за да могат спокойно да мечтаят. Имат много богата фантазия и са склонни към самота,поради страх от изоставяне.
Родените на 19-и са талантливи в изобразителното изкуство или писането и са много изобретателни. Искат да бъдат професионалисти във всичко.
Родените на 20-и имат изключително въображение и са много срамежливи. Чувствителни и скромни , обичат да наблюдават и анализират, компютрите,писането,киното и поезията. Имат малко приятели,но верни.

Не зная какъв ти е асцендента,но съвпадът на Слънцето със Сатурн дава много отговорни и сериозни хора. Може също да има ранна раздяла с бащата или много строг баща, което да поражда конфликтни отношения. / Така пише в астрологичните книги./ Има значение също и в кой дом се намират и на кой дом е управител Сатурн.

Ох, аз пак се отплеснах. Това е от мен. Виж написаното за двете дати и прецени кое е по-вярното за теб. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Question Question Question Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Скарлет, извинявай, че на тебе се наложи да отговоря малко със закъснение. Благодаря ти за труда, който си положила да напишеш всичко това за хората родени на 19- то и 20- то число. Хубаво е, че понякога се отплесваш, защото така научаваме все повече неща Laughing Laughing Laughing По - вярното за мен и в този случай е за дата 20-ти и за път на живота 7. Асцендентът ми е скорпион. Сатурн ми е в риби. Друго не мога да ти кажа, защото все още нямам много познания. Crying or Very sad Но ако можеш да ми кажеш още нещо, предварително ти благодаря Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
zvezdi4ka- 28.06.1992
28 e сложно число зощото съдържа нежността и романтиката на 2,магнетичната сила на 8,страст,ум ,сила и енергия на 1. Притежателите на това число са амбициозни довеждат усилията до край. Те са положителни личности,носят чара в себе си.
Път на живота 1-искат невъзможното,не им е присъщо да свирят втора цигулка,рядко се вслушват в критиката на околните. В избора на професия е важно да бъдат независими. Единиците могат да бъдат тиранични. В личния живот могат да бъдат любвеобилни, но в замяна на това искат да бъдат боготворени. Те не могат да издържат да бъдат изоставени, но благодарение на своята енергия бързо се въстановяват. Щедри,откровени и закрилящи.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy Благодаря ти, d150 ! Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
777) - Това е лош знак. Индивидът е надарен, но жизнения му цикъл е кратък.

Значи всички ,които са родени м. юли 1977г ще живеят малко, така ли да разбираме Crying or Very sad , защото аз съм родена тогава Laughing

Мнение  
Таня, това е извадка от астрологичен сайт. Не съм го измислила аз. А честно казано не вярвам в тези глупости. Само Бог знае кой колко ще живее.

d 1 50 , на теб искам да ти кажа , че не всички 1-ци са тиранични и не търпят критика. Аз лично съм 1 и много се вслушвам в чуждото мнение, защото само така мога да си поправя грешките. Вярно, много сме напористи и излъчваме сила,но само ние си знаем какво ни струва това. 25 години работя държавна работа и винаги ми е тежало управлението на по- некомпетентни хора. Това направо ме смазва. Ние сме иноватори и все се налага ние първи да прокараме някакви идеи и недай боже да не угодиш на началника / тоталитарист/ , идеите там ще си останат.
Омръзна ми от тази шуробадженащина в България. Когато наближи акредитация в болницата веднака ме търсят да им изработя документите,защото предсавяш ли си само аз мога да им ги направя. А иначе имат претенции за много неща. даже главната ни сестра имаше нахалството да ме помоли да и напиша курсовите работи за изпитите. Но аз естествено отказах,защото съм страшно заета,но това кой ли го интересува.
Написах ти всичко това ,защото много си права- искам да имам самостоятелен бизнес, за да не съм зависима от подобни хора. И слава богу, този момент наближава. Smile Smile Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Е ,знам,че не си го написала ти-просто ми стана смешно, но пък може и да е вярно-знае ли човек.
Laughing

Мнение  
Емили, сигурна съм че за теб написаното за 20 е по-вярно. Това показва, че съдбата се изменя със смяната на датата. Ако ми напишеш в лично съобщение часа и града, в който си родена ще ти погледна цялата карта. Не че и аз не се уча още. Нали знаеш,че астрологията колкото повече я изучаваш, толкова по-малко установяваш че знаеш. Но не знам тези дни точно кога мога да го направя, защото по цял ден съм като "линейка". Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение Привет 
Здравейте, от скоро влизам в този форум, но ми е страшно интересно.Та и аз като Емили съм се родила на 20 януари в 23.55 h. и лекарите са решили да ме запишат на следващият ден защото им било празник.Знаете, ли сега не мога да кажа каква зодия съм - просто ми е странно.Понякога се държа като типичен Водолей, а понякога като Козирог.
Scarlet радвам се че има хора като теб - винаги се отзоваваш.Ще ти бъда благодарна ако ми напишеш нещо повече - или поне ме ориентираш кое е моето число 20 или 21.Родена съм официално на 21.01.1978 г. Предварително ти благодаря Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 7
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети