Напишете отговор Страница 1 от 1
Как да познаеш зодията на мъж или жена според външния вид
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Как да познаеш зодията на мъж или жена според външния вид? 
Ще помоля някой с повече инфо по темата да постне малко.....

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
По ВЪНШНИЯ ВИД...хм, трудно, струва ми се Smile По външно поведение на пръв поглед или разни други външни признаци съм съгласна, но едва ли има нещо общо с чертите на лицето, цвета на косата или височината примерно. Не съм съгласна че е възможно изобщо подобно нещо. Ако някой има ТВЪРДО доказателство за обратното - да светне и аудиторията тук, моля Laughing

:
Вярвай в себе си, въпреки другите!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ВЪНШНОСТТА 
Външността или физическото тяло се определяпо-често от асцендента, отколкото от Слънцето.
Факторите при преценка на външността по-често са :

1. Изгряващ знак, планети в 1 и 12 дом в съвпад с Асц. до 8-9 градуса.
2. Знаците, в които са тези планети.
3. Знака и дома, в който се намира господарят на Асц.
4. Слънчевият знак.

Планета от 10 дом,близо до Медиум цели / МЦ /, в аспект с Асц. , също има връзка с външността. Но обикновено се смесва влиянието но слънчевия знак, Асц. и господаря на Асц. Ако гоподарят/ те/ на хороскопа и/или Слънцето са в горната част на картата, обикновено дава/т/ височина. Хора с много планети над хоризонта, може също да бъдат високи. Луната в близост до Асц. добавя килограми и прави лицето лунообразно/закръглено/. Меркурий в 1 дом или до 8-9 градуса от Асц. в 12 дом може да доведе до височина и заострена брадичка. Венера на Асц. придава красота и/или/ чар и трапчинки. Слънцето дава усмихнати и искрени типове. Марс може да доведе до много белези,при някои рижа коса или брада и червеникава кожа. Юпитер дава височина и/ или/ пълнота, в зависимост от знака.Юпитер в Близнаци напр. може да даде големи ръце. Изгряващият Сатурн прави човека по-слаб и кокалест. При Уран на Асц. трябва да се гледат и други показатели, защото той може да направи човека различен от това ,което си представяме. Изгряващият Нептун придава тайнствено и обаятелно излъчване-големи , влажни и красиви очи, в някои случаи да добави тежест/едро тяло/, поради задържане на течности в организма. Плутон в 1 дом или в аспект с Асц. подсилва изгряващия знак и може да даде типичния скорпионски втренчен поглед. Плутон в Лъв може да даде дълга, къдрава и буйна коса, а в Рак- проблем с теглото. Съвпадът на Южния възел до 2 градуса с Асц. може да покаже физически недъг.

Това е извадка от книгата на Марион Марч и Джоан Макевърс " Най-добрият начин да научим астрология"- 3 том- "Анализ на хороскопа". Дадени са и описанията на външния вид на всички знаци на Асцендента. Надявам се поне малко да съм задоволила любопитството ви. Very Happy Very Happy Very Happy

http://skarleta.wordpress.com
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Хей знаете ли, че навремето един астролог само като ме видя /вижда ме за първи път/ как изглеждам и как вървя, се обърна и ми каза следното: "Ти имаш много огън в хороскопа си. Къдриците ти са като огъня, походката ти е изпълнена с динамика, очите ти са като пламъци..." Бреееееееее пък аз хабер си нямах тогава от тези неща, а после се оказа - асцедент ОВЕН Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Мнение  
Така е, планетите влияят и на външния вид. Но понякога е такава смесица, че иди разбери. Примерно аз имам хем от погледа на Асцендента си Скорпион, хем Слънчевите белези на Лъв, хем Нептунското излъчване, тъй като ми се намира в първи дом... Много е интересно да се пробваш да гадаеш по поведението или вида на някой какъв му е Асцендента например. По-обиграните могат бързо да преценяват, аз засега само се забавлявам да го правя. Като игра е Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Хорааа, така се случва с неверниците Razz Отнесох се много скептично към това и ето - веднага попаднах на текст в една книга, който описваше външността според различните зодии. Не изглеждам точно така както е описан рака, но някои неща от описанието му се припокриват с моят външен облик, примерно - "вървежът им издава женственост, скромност, мечтателност, характерът - тих(тук не съм много съгласнаWink, разговорът - привлекателен, обаятелен". Но от друга страна, за външността пише напълно противопложни на мен неща:матова кожа,къс нос, малки уста- а аз съм с доста бяла кожа,имам волеви леко заострен на върха среден по големина нос и по-скоро месести чувствени устни, но в никакъв случай не могат да се нарекат "малки" Wink Това е от мен. Колкото съвпади, толкова и разминаване. Confused
Ако някой иска също да направи своята съпоставка, обадете се и ще напиша повече и за неговата зодия какво се казва в тази книга, но сега не ми се пише всичко-твърде много е!Rolling Eyes

:
Вярвай в себе си, въпреки другите!
Отговорете с цитат
Мнение  
Ако сте прочели внимателно написаното от мен, ще разберете, че не само по Слънчевия знак се гледа външността, а и по асцендента и по още много други белези, както спомена и Ventolin. Планетите в 1 дом на асцендента и планети на М.Ц. ако има такива. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Затова и написаното в тази книга не отговаря на 100 % за външния вид.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Po vunshnia vid samo ne stava vinagi no po manierite zaduljitelno se poznava i si lichi koi chovek predstavitel na kakva zodiakalna grupa e Razz

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Re: ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ВЪНШНОСТТА 
Skarlet60 написа:
Външността или физическото тяло се определяпо-често от асцендента, отколкото от Слънцето.
Факторите при преценка на външността по-често са :

1. Изгряващ знак, планети в 1 и 12 дом в съвпад с Асц. до 8-9 градуса.
2. Знаците, в които са тези планети.
3. Знака и дома, в който се намира господарят на Асц.
4. Слънчевият знак.

Планета от 10 дом,близо до Медиум цели / МЦ /, в аспект с Асц. , също има връзка с външността. Но обикновено се смесва влиянието но слънчевия знак, Асц. и господаря на Асц. Ако гоподарят/ те/ на хороскопа и/или Слънцето са в горната част на картата, обикновено дава/т/ височина. Хора с много планети над хоризонта, може също да бъдат високи. Луната в близост до Асц. добавя килограми и прави лицето лунообразно/закръглено/. Меркурий в 1 дом или до 8-9 градуса от Асц. в 12 дом може да доведе до височина и заострена брадичка. Венера на Асц. придава красота и/или/ чар и трапчинки. Слънцето дава усмихнати и искрени типове. Марс може да доведе до много белези,при някои рижа коса или брада и червеникава кожа. Юпитер дава височина и/ или/ пълнота, в зависимост от знака.Юпитер в Близнаци напр. може да даде големи ръце. Изгряващият Сатурн прави човека по-слаб и кокалест. При Уран на Асц. трябва да се гледат и други показатели, защото той може да направи човека различен от това ,което си представяме. Изгряващият Нептун придава тайнствено и обаятелно излъчване-големи , влажни и красиви очи, в някои случаи да добави тежест/едро тяло/, поради задържане на течности в организма. Плутон в 1 дом или в аспект с Асц. подсилва изгряващия знак и може да даде типичния скорпионски втренчен поглед. Плутон в Лъв може да даде дълга, къдрава и буйна коса, а в Рак- проблем с теглото. Съвпадът на Южния възел до 2 градуса с Асц. може да покаже физически недъг.

Това е извадка от книгата на Марион Марч и Джоан Макевърс " Най-добрият начин да научим астрология"- 3 том- "Анализ на хороскопа". Дадени са и описанията на външния вид на всички знаци на Асцендента. Надявам се поне малко да съм задоволила любопитството ви. Very Happy Very Happy Very Happy

Много интересно!!Може ли още инфо??? Very Happy Very Happy

Мнение Re: ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ВЪНШНОСТТА 
jozen написа:

Много интересно!!Може ли още инфо??? Very Happy Very Happy

Това е най-важното инфо.Не мога да препиша все пак цялата книга.Има я на книжните пазари.Извинявай,но много ми е кът вече времето.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети