|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
chris94
любител

|
 Как да познаеш зодията на мъж или жена според външния вид?
Ще помоля някой с повече инфо по темата да постне малко.....
_________________ -------------------------
the winner takes it all
-------------------------
|
| Нед Юли 22, 2007 6:26 pm |
|
 |
Freya
любител

|
По ВЪНШНИЯ ВИД...хм, трудно, струва ми се  По външно поведение на пръв поглед или разни други външни признаци съм съгласна, но едва ли има нещо общо с чертите на лицето, цвета на косата или височината примерно. Не съм съгласна че е възможно изобщо подобно нещо. Ако някой има ТВЪРДО доказателство за обратното - да светне и аудиторията тук, моля
_________________ Слънчев РАК  / Аз-ценя Стрелеца  / Лунна Лъвица;Р
:
Вярвай в себе си, въпреки другите!
|
| Чет Авг 16, 2007 6:09 pm |
 |
 |
Skarlet60
астро гуру

|
 ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ВЪНШНОСТТА
Външността или физическото тяло се определяпо-често от асцендента, отколкото от Слънцето.
Факторите при преценка на външността по-често са :
1. Изгряващ знак, планети в 1 и 12 дом в съвпад с Асц. до 8-9 градуса.
2. Знаците, в които са тези планети.
3. Знака и дома, в който се намира господарят на Асц.
4. Слънчевият знак.
Планета от 10 дом,близо до Медиум цели / МЦ /, в аспект с Асц. , също има връзка с външността. Но обикновено се смесва влиянието но слънчевия знак, Асц. и господаря на Асц. Ако гоподарят/ те/ на хороскопа и/или Слънцето са в горната част на картата, обикновено дава/т/ височина. Хора с много планети над хоризонта, може също да бъдат високи. Луната в близост до Асц. добавя килограми и прави лицето лунообразно/закръглено/. Меркурий в 1 дом или до 8-9 градуса от Асц. в 12 дом може да доведе до височина и заострена брадичка. Венера на Асц. придава красота и/или/ чар и трапчинки. Слънцето дава усмихнати и искрени типове. Марс може да доведе до много белези,при някои рижа коса или брада и червеникава кожа. Юпитер дава височина и/ или/ пълнота, в зависимост от знака.Юпитер в Близнаци напр. може да даде големи ръце. Изгряващият Сатурн прави човека по-слаб и кокалест. При Уран на Асц. трябва да се гледат и други показатели, защото той може да направи човека различен от това ,което си представяме. Изгряващият Нептун придава тайнствено и обаятелно излъчване-големи , влажни и красиви очи, в някои случаи да добави тежест/едро тяло/, поради задържане на течности в организма. Плутон в 1 дом или в аспект с Асц. подсилва изгряващия знак и може да даде типичния скорпионски втренчен поглед. Плутон в Лъв може да даде дълга, къдрава и буйна коса, а в Рак- проблем с теглото. Съвпадът на Южния възел до 2 градуса с Асц. може да покаже физически недъг.
Това е извадка от книгата на Марион Марч и Джоан Макевърс " Най-добрият начин да научим астрология"- 3 том- "Анализ на хороскопа". Дадени са и описанията на външния вид на всички знаци на Асцендента. Надявам се поне малко да съм задоволила любопитството ви.
| Пет Авг 17, 2007 11:12 am |
 |
 |
cherry
професионалист

Местожителство: някъде там под звездите
|
Хей знаете ли, че навремето един астролог само като ме видя /вижда ме за първи път/ как изглеждам и как вървя, се обърна и ми каза следното: "Ти имаш много огън в хороскопа си. Къдриците ти са като огъня, походката ти е изпълнена с динамика, очите ти са като пламъци..." Бреееееееее пък аз хабер си нямах тогава от тези неща, а после се оказа - асцедент ОВЕН
_________________ Целта не е да твориш като знаеш какво ще стане, а да твориш ВЪПРЕКИ това, като при това се забавляваш с творчеството си и си вадиш поуките в движение! – Сатурн
|
| Пет Авг 17, 2007 7:16 pm |
|
 |
ventolin
наблюдател

|
Така е, планетите влияят и на външния вид. Но понякога е такава смесица, че иди разбери. Примерно аз имам хем от погледа на Асцендента си Скорпион, хем Слънчевите белези на Лъв, хем Нептунското излъчване, тъй като ми се намира в първи дом... Много е интересно да се пробваш да гадаеш по поведението или вида на някой какъв му е Асцендента например. По-обиграните могат бързо да преценяват, аз засега само се забавлявам да го правя. Като игра е
|
| Съб Авг 18, 2007 2:03 pm |
 |
 |
Freya
любител

|
Хорааа, така се случва с неверниците  Отнесох се много скептично към това и ето - веднага попаднах на текст в една книга, който описваше външността според различните зодии. Не изглеждам точно така както е описан рака, но някои неща от описанието му се припокриват с моят външен облик, примерно - "вървежът им издава женственост, скромност, мечтателност, характерът - тих(тук не съм много съгласна  , разговорът - привлекателен, обаятелен". Но от друга страна, за външността пише напълно противопложни на мен неща:матова кожа,къс нос, малки уста- а аз съм с доста бяла кожа,имам волеви леко заострен на върха среден по големина нос и по-скоро месести чувствени устни, но в никакъв случай не могат да се нарекат "малки"  Това е от мен. Колкото съвпади, толкова и разминаване.
Ако някой иска също да направи своята съпоставка, обадете се и ще напиша повече и за неговата зодия какво се казва в тази книга, но сега не ми се пише всичко-твърде много е!
_________________ Слънчев РАК  / Аз-ценя Стрелеца  / Лунна Лъвица;Р
:
Вярвай в себе си, въпреки другите!
|
| Нед Авг 19, 2007 9:23 pm |
 |
 |
Skarlet60
астро гуру

|
|
| Пон Авг 20, 2007 11:14 am |
 |
 |
alizee
любител

Местожителство: plovdiv
|
Po vunshnia vid samo ne stava vinagi no po manierite zaduljitelno se poznava i si lichi koi chovek predstavitel na kakva zodiakalna grupa e
|
| Сря Сеп 12, 2007 3:04 pm |
|
 |
jozen
любител астролог

Местожителство: Реещ се
|
 Re: ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ВЪНШНОСТТА
Skarlet60 написа:Външността или физическото тяло се определяпо-често от асцендента, отколкото от Слънцето.
Факторите при преценка на външността по-често са :
1. Изгряващ знак, планети в 1 и 12 дом в съвпад с Асц. до 8-9 градуса.
2. Знаците, в които са тези планети.
3. Знака и дома, в който се намира господарят на Асц.
4. Слънчевият знак.
Планета от 10 дом,близо до Медиум цели / МЦ /, в аспект с Асц. , също има връзка с външността. Но обикновено се смесва влиянието но слънчевия знак, Асц. и господаря на Асц. Ако гоподарят/ те/ на хороскопа и/или Слънцето са в горната част на картата, обикновено дава/т/ височина. Хора с много планети над хоризонта, може също да бъдат високи. Луната в близост до Асц. добавя килограми и прави лицето лунообразно/закръглено/. Меркурий в 1 дом или до 8-9 градуса от Асц. в 12 дом може да доведе до височина и заострена брадичка. Венера на Асц. придава красота и/или/ чар и трапчинки. Слънцето дава усмихнати и искрени типове. Марс може да доведе до много белези,при някои рижа коса или брада и червеникава кожа. Юпитер дава височина и/ или/ пълнота, в зависимост от знака.Юпитер в Близнаци напр. може да даде големи ръце. Изгряващият Сатурн прави човека по-слаб и кокалест. При Уран на Асц. трябва да се гледат и други показатели, защото той може да направи човека различен от това ,което си представяме. Изгряващият Нептун придава тайнствено и обаятелно излъчване-големи , влажни и красиви очи, в някои случаи да добави тежест/едро тяло/, поради задържане на течности в организма. Плутон в 1 дом или в аспект с Асц. подсилва изгряващия знак и може да даде типичния скорпионски втренчен поглед. Плутон в Лъв може да даде дълга, къдрава и буйна коса, а в Рак- проблем с теглото. Съвпадът на Южния възел до 2 градуса с Асц. може да покаже физически недъг.
Това е извадка от книгата на Марион Марч и Джоан Макевърс " Най-добрият начин да научим астрология"- 3 том- "Анализ на хороскопа". Дадени са и описанията на външния вид на всички знаци на Асцендента. Надявам се поне малко да съм задоволила любопитството ви. 
Много интересно!!Може ли още инфо???
_________________ Това което не те убива,те прави по-силен!
|
| Сря Окт 01, 2008 2:52 am |
|
 |
Skarlet60
астро гуру

|
 Re: ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ВЪНШНОСТТА
jozen написа:
Много интересно!!Може ли още инфо??? 
Това е най-важното инфо.Не мога да препиша все пак цялата книга.Има я на книжните пазари.Извинявай,но много ми е кът вече времето.
| Сря Окт 01, 2008 8:38 am |
 |
 |
|
|
В момента е: Пон Сеп 06, 2010 12:19 am | Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|