| Автор |
Съобщение |
alcheto
любител астролог

|
 OOOOO daaa
Neznam dali sam luda no mnogo viarvam na karti taro! Ako imah takiva bih si redila pasiansi sutrin i ve4er. No niamam i neznam ot kade bih mogla da si kupia!!! No mislia 4e i da si kupia,az kato ne sam spezialist to nisto nema da izleze!!
|
| Нед Фев 04, 2007 11:19 pm |
|
 |
Wantmeback
новопостъпил

|
Значи карти таро могат да се купят и от книжарниците ,за да имат специална сила до колкото знам... по скоро трябва да се предават от поколение на поколение ... Т.е. някоя веща трябва да се посвети в това... А другото което е не трябва да даваш друг да ги пипа .. за да не се смеси с твоята енергия ... Иначе изпробвай какво ти казват но НИКОГА не им се доверявай 100% .. Има съдба която те направлява ,но тя НЕ решава вместо теб !
|
| Пон Фев 05, 2007 6:59 pm |
|
 |
eraa
новопостъпил

|
E, хубаво би било от поколение на поколение да се дават, но....с времето те се износват, унищожават - няма вечни неща (в матерялния свят) освен вещите хора  Хубаво е картите да са ти подарени - лично аз чаках моите около 2 години, с много любов и търпение ги "виках"  Та ако са в сърцето ти скоро и при теб ще дойдат
|
| Сря Фев 07, 2007 10:09 am |
|
 |
alcheto
любител астролог

|
abe mislia 4e ako niakoi -ot nevidimite sili- ima nesto da ti kajie to i obiknovenite karti ste svar6at rabota...
|
| Пет Фев 09, 2007 7:21 pm |
|
 |
tania29
наблюдател

|
Сега ще ви покажа един сайт откъдето може да си поръчате карти таро
http://magicaura.com/
_________________ Само ВЯРЯТА може да крепи човека!!!
|
| Пет Фев 16, 2007 1:01 pm |
 |
 |
alcheto
любител астролог

|
|
| Вто Мар 13, 2007 6:23 pm |
|
 |
tania29
наблюдател

|
Да ще ти пратя такъв сайт.Аз лично съм задавала там въпроси.Пишеш си името ,датата на раждане и въпроса и ти отговарят
http://www.chudesa.net/forum/index.php?sid=4c7c07cc5ea57db3b11a15610547cc45
|
| Вто Мар 13, 2007 6:27 pm |
 |
 |
alcheto
любител астролог

|
оооо tenx
_________________ Ако искаш мир, готви се за война!
|
| Вто Мар 13, 2007 6:30 pm |
|
 |
tania29
наблюдател

|
Само че незнам дали гледат с таро, мисля че не-после пиши да видим дали са ти отговорили .
|
| Вто Мар 13, 2007 6:31 pm |
 |
 |
PariZza
новопостъпил

|
Много внимавайте с картите Таро, МОЛЯ ВИ! За да се започне работа с тези карти са необходими много условия. Първо Вашето емоционално състояние и психическо здраве са изключително важни!!! Можете да си закупите карти от книжарница. Заедно с тях е добре да си вземете и "Картинен Ключ на Карти ТАРО" (не съм 100% сигурна за името, но книгата е малка , тъмно синя и на корицата е избразена картата МАГ). В началното са ви необходими най обикновени карти.За да започнете трябва да сте уверени , че ИСКАТЕ ИСКРЕНО да се занимавате с това и подбудите не се свеждат до любопитство. Първо отделете Висшите аркани от останалите. Опитаите да медитирате по 4 дни върху всяка карта и да усещате енеригията и. Когато свикнете с картите те ще ви се отблагодарят, но е необходимо време. Помнете ,че най - важно е усещането,което будят във вас. Ако имате въпроси ще се радвам да ви отговоря,тъй като съм минала по този път и все още вървя по него . Пишете ми съобщение , за да ви дам личния си emal за по лесна кореспонденция.
_________________ Здравейте ! Аз съм Велина . По професия съм адвокат , но по призвание номеролог и астролог . На 37 години съм . Сл.Знак ми е Овен, Асцендент Скорпион и Луна в Овен .
|
| Съб Апр 14, 2007 11:06 pm |
|
 |
black_lady
новопостъпил

|
Има различни колоди Таро, купуват се от книжарниците. На мен лично любимо ми е Египетското Таро, така ги обичам тези карти  Не е задължително някой да те въвежда, с повечко четене и практика човек сам се учи. Аз започнах от нулата, но сега съм наистина на ниво
_________________ Слънце - Козирог, луна - Скорпион, асцендент - Риби
|
| Пет Юли 27, 2007 5:33 am |
|
 |
Водолей
любител

|
Абсолютно никога не безпокойте Картите Таро за глупави въпроси. Те са отмъстителни. При тях се ''ходи'' само за много належащи и драматични въпроси за събития, които човек няма жизнени сили да преодолее сам. Когато застанеш пред тях трябва найстина да им се довериш и да нямаш съмнение нито в тяхната истиност,нито в този който ги използва(връзката между теб и тях). В противен слчай първо ще те объркат и второ ще повлияят негативно на изхода на събитието, за което се допитваш!!!
Ако на някой му се играе с такива неща по-добре е да си намери обикновенни карти.
И последно за тези,които искат да се посветят в тази тайна - трябва да са сигурни,че ги разбират правилно, защото това не става с наръчник за гадаене, трябва много отделено време и много духовна енергия да се вложи първоначално в тях. Започнете като начало само с голямата колода .
Никога ама никога не питайте Оракула два пъти по един и същи въпрос.
Може в астрологията да не съм голям капацитет, но тук мисля,че можете да ми се доверите!!!
_________________ Няма нищо достойно в това човек да се изправи след като е паднал! Достойното е да не пада никога!!!
|
| Сря Авг 01, 2007 7:44 am |
|
 |
dennyca
наблюдател

|
 RE
Вижте този сайт http://www.mysticbg.com/content/taro/Taro_main.asp
В него може да намерите по- пълно тълкуване на картите,което може да ви е от полза.
_________________ Зодия ЛЪВ
Асцендент ЛЪВ
Луна ДЕВА
|
| Сря Авг 01, 2007 9:45 pm |
|
 |
sexy_in_love
новопостъпил

|
аз скоро си купих но нищо немога да направя и честно казано не вярвам много много в тях или просто ми е прекалено сложно да гледам...... иначе съм питала за всякакви гупости не вярвам да ми се отрази много зле нали нали ??
|
| Сря Авг 08, 2007 12:56 am |
|
 |
cherry
професионалист

Местожителство: някъде там под звездите
|
 хей здравейте на всички!
напоследък доста се губя, но вече мисля, че ще имам време да влизам по често тук. преди седмица си купих карти таро. от много много отдавна ги исках. идея си нямам как се ползват, но си взех и книгата към тях. после се порових из сайтовете и си дръпнах доста инфо за тях. въпреки че, не съм спазила инструкциите за размешване и подредба и т.н. трябва да ви кажа следното - хвърлих си едни карти и просто си видях живота на тях - абсолютно всичко е вярно ... само да видя дали и бъдещето ще излезе  ...
за мен просто трябва да вярваш в тях и да се опитваш да разбираш ... с времето и постоянството и опита си идва всичко на местата ...
пък и моята рибешка склонност да си вра носа все в нещата дето са странни ...
_________________ Целта не е да твориш като знаеш какво ще стане, а да твориш ВЪПРЕКИ това, като при това се забавляваш с творчеството си и си вадиш поуките в движение! – Сатурн
|
| Чет Авг 09, 2007 5:31 pm |
|
 |
sexy_in_love
новопостъпил

|
cherry може ли да ми пратиш саитовте от които си теглила информация
|
| Чет Авг 09, 2007 11:15 pm |
|
 |
cherry
професионалист

|
sexy_in_love написа:cherry може ли да ми пратиш саитовте от които си теглила информация 
Здравейте на всички!
Затрих се за доста дълго време поради няколко причини и едната е, че си забравих паролата за тук  ... Доста книги изчетох през това време за картите таро. Искам да споделя няколко неща с вас за тях:
1. Абсолютна лъжа е, че някой трябва да ти ги подари. Във всяка книжарница за езотерична литература има много видове от тях. Купувате си които ви са на сърце.
2. Истина е, че никой не трябва да ги пипа освен вас, защото става смесване на енергии.
3. Аз имам две колоди - на А. Уайт и на Златната Зора - на Уайт се учех, а Златната Зора го взех онзи ден.
4. Ритуалното таро на Златната Зора е издържано напълно в Стила на Кабала. Рисунките, цветовете, символите и тълкуванията му са в пълно съответствие с Кабалата.
5. Абсолютна лъжа е твърдението, че е опасно да занимаваш таро с глупави въпроси. Просто самото тълкуване на картите е много силно и при правилно тълкуване се казват неща, които този на когото се гадае може и да не иска да чуе. Може би оттам произлиза тезата, че не е редно да питаш за глупости.
6. И още нещо - таро са карти за гадаене, а не за предсказание - те ти дават насоката в която ще върви живота ти, но изборът си е напълно твой - с една дума - представят си се променливи и статични - но главната движеща сили си е личността !!!
7. Картите таро са символи на нещо, което е много по висше от нашите ежедневни проблеми и тълкуванията са много силни - но едно предупреждение от мен - ако не сте сигурни, че го искате - не се захващайте да го учите! Това е философия - много духовна и много истинска! Не всеки е готов да поеме по пътя за натам. Ако сте от щастливците, които го желаят - направете го
8. Истина е че картите трябва да се осветят. Лично аз съм изнамерила два начина, но моите все още не са осветени и си ги ползвам такива.
Засега това е от мен! Желая ви хубав ден и се радвам, че се завърнах
_________________ Целта не е да твориш като знаеш какво ще стане, а да твориш ВЪПРЕКИ това, като при това се забавляваш с творчеството си и си вадиш поуките в движение! – Сатурн
|
| Пон Апр 21, 2008 7:50 am |
|
 |
Skarlet60
астро гуру

|
cherry написа:2. Истина е, че никой не трябва да ги пипа освен вас, защото става смесване на енергии.

Здравей, cherry! Аз ходя понякога при една позната, която гледа страхотно на карти Таро. Но тя ме кара лично да разбърквам картите и да тегля от тях по една, когато трябва. Не знам защо някои казват,че не трябва да се пипат?  Аз също ги харесвам като средство за предсказване, но от известно време се обръщам единствено към хорарната астрология. Тя направо ме омагьоса. С нея може да се отговори на всеки въпрос и да се види как ще се развият нещата по въпроса. Затова я предпочитам пред всичко друго. Но ти желая успех с картите.
| Пон Апр 21, 2008 12:01 pm |
 |
 |
cherry
професионалист

|
Привет Скарлет
Когато се гадае за определен човек - той има право да ги цепи или разбърква като в същото време трябва да се съсредоточи върху проблема си. Когато се казва "да не се пипат" се има в предвид да не дават на всички да ги разглеждат, да играят с тях или друг да гадае с тях.
Мерси ти много за пожеланието! Само че аз съм се захванала не само с това  В момента изучавам и Кабала, и Тантриската система на чакрите и начините за активацията и работата с тях, и Тарото, и малко психоанализа, и завърших първия си роман и започнах втория  и за капак започнах да ходя на фитнес  - с една дума хванах хиляда дини под една мишница и ще видим докога ще издържа
|
| Пон Апр 21, 2008 7:21 pm |
|
 |
Skarlet60
астро гуру

|
Няма лошо, че си хванала много дини под една мишница. Важното е да ти носи удовлетворение.  Пожелавам ти да довършиш и втория си роман успешно.
| Вто Апр 22, 2008 7:01 am |
 |
 |
|
|