Напишете отговор Страница 1 от 1
руните
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение руните 
Кажете нещо и за руните ,интересно ми е да знам каква е тяхната сила и как се гадае с тях?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение re 
Моля Ви,преди да си изберете аватар,разгледайте регистрераните.Някак не е етично.... Sad

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Здравей миличка, ако ти самата си разгледала профилите на всички регистрирани ще видиш че има доста аватари които се повтарят.Извинявай не съм го направила умишлено смятам че и другите които са го направили не са го направили умишлено, нека това да не е повод да се ядосваш за незначителни неща,не съм счела за необходимо да проверявам профилите на всички потребтители за да им разглеждам аватарите . Още веднъж извинявай !!

Отговорете с цитат
Мнение  
Боже... И какво като има някой, който се повтаря с аватара на другите? Ако искате да сте с различни аватари си качете от някоя папка в компютъра или някой друг сайт..знам ли. Аз също исках, обаче нещо не стана

Отговорете с цитат
Мнение  
Хайде да не разваляме темата за руните Smile

Наистина е хубаво всеки да е с различен аватар, защото името обикновено се свързва с определна картинка.
От собствения компютър засега не може да се качват аватари. Използвайте галерията.

Мнение  
и какво Question Question Question Question някой разказа ли нещо за руните??? чувала съм единствено, че руните " усещат" истинските чувства на сърцето ти! Rolling Eyes и ако успееш да се отпуснеш и зададеш въпроса си към тях "от сърце", ще получиш невероятно точен отговор! Idea

Мнение  
Zdraveite na vsi4ki ! ne znaq mnogo za runite no mislq 4e mogat da se nosqt kato talisman ili kato za6ita, no pyrvo trqbva da se zaredqt s va6ata energiq, tova stava kato gi nosite v sebe si ot 2 do 4 meseca a ve4er stoqt pod vyzglavnicata i ne se dokosvat ot nikoi drug osven ot vas Naistina davat to4ni otgovori na pravilno zadadeni vyprosi /konkretni i to4ni/ Runite mogat da se izrabotqt li4no ili da se kupirat ot nqkade i posle da se laminirat. Cvetlana tilkova - Alena ima knijka RUNI4ESKI ORAKUL v koqto e obqsnila kak se gadae s tqh i zna4enieto im v kombinacii i v spisanie "Karmi4en kryg" dekemvriiskiq ili anqarskiq broi gi ima runite /ot tam mogat da se izrejat i laminirat/ Dano sym pomognala Smile

moje da poglednite i tuk:
http://inchaos.org/texts/divine/runes/runemeanings.html
http://inchaos.org/texts/divine/runes/nomerologia.html

Отговорете с цитат
Мнение  
Ето нещо което прочетох за руните:
Според легендата, бог Один прекарал девет дни на световното дърво Игдрасилс, измъчван от глад и жажда, докато не забелязал руните. След това ги дал на хората.

Исторически, руните са азбука, появила се в началото на втори век. Тези символи били изписвани върху камък, дърво или метал, смятало се, че имат магическа сила и затова се изпозват като амулети и талисмани. Освен това, древните народи от Европа и по-специално келтските жреци- друидите, ги използвали за предсказване на съдбата. Последните, които били запознати с метода на гадаене, обаче живяли в Исландия през седемнадесети век, след това изкуството на гаданието с руни се загубило. То се наричало- хвърляне на руни или Рунемал .Знанието за руните, обаче не се загубило, то продължило да живее в хилядите останали рунически камъни, в легендите за богове и герои от Старата и Нова Ера и очаквало да разкрие тайните си на всеки, пожелал да открие наследството на друидите и на скандинавските богове.

Надписите върху руничните камъни най-често са кратки и състоящи се от няколко думи и представляват по същество заклинания. Тези рунически надписи се наричат футарк и могат да се четат, както от ляво на дясно, така и от дясно на ляво. Рунически надписи се срещат на запад от Гренландия, та чак до Балканския полуостров, на изток. Този вид писменост се е използвала от славяните, келтите, германските племена и викингите. Съществуват различни видове рунически азбуки, в които броя на руните е различен- от 16 до 32. Традиционно за гадаене се използва древно-германският вариант, наречен още Старши футарк, състоящ се от 24 руни, разделени на три групи от по осем, наричани аети. Трите аета са наименовани на три от скандинавските богове, а именно: Ает на Тир, Ает на Фрей и Ает на Хагал.

Руните, освен за предсказване на бъдещето, се използват и за неговата промяна, но това е част от келтската магия и освен това е доста опасно, и за това се прави само от професионалисти магове. Very Happy

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети