Напишете отговор Страница 1 от 1
Приятели
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Приятели 
Напоследък в различните теми се споменава за приятелите, реших ,че на някой би му станало интересно ... така де, предлагам който иска да си напише слънцето и асц. както и този на най-добрия/та му приятел/ка
Защо? Ами може да обсъдим както и да разучим различни съвпадение и случаи, както и най- разнообразни комбинации...незнам, незнам...Алче, Еми, Хари и там другите - Очаквам ви
Ето и моя случай
АЗ: Слънце - Телец, АСЦ - Стрелец
Най-добри приятели:
1. Слънце - Телец, АСЦ - Лъв
2. Слънце - Овен, АСЦ - Овен
Чакам..отговори Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение за мен 
аз съм водолей с асц скорпион а най добрите ми приятелки са везни с асц скорпион а другата е телец с асц лъв а приятелят ми е телец Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Ами много зависи от това какво е приятелството. Може да е с някаква идеалистична кауза или за удоволствие, или заради нещо друго. В тази връзка може да има съвпад или някакъв друг аспект, но съвпадът е най-чест между Слънцето на единия и Луната на другия, между двете Луни, между Слънцето и Венера, между Слънцето и Юпитер, между Луната и Юпитер. Има много комбинации, трябва да ги откриете сами.

Мнение  
Адулая, ами тези хубави съвпади на Слънце-Луна,Луна-Венера и т.н. ако са в квадратура, дали ще пречи или ще стимулира приятелството? Question Question Question

http://skarleta.wordpress.com
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Skarlet60 написа:
Адулая, ами тези хубави съвпади на Слънце-Луна,Луна-Венера и т.н. ако са в квадратура, дали ще пречи или ще стимулира приятелството? Question Question Question

Зависи си от хората, с други думи от знаците.
По принцип съвпадът между Слънцето и Луната е един от най-ползотворните и за двамата.
При Луна-Венера, може би по-скоро ще мързелуват заедно, но той е по-"лигав" съвпад според мен.

Ами наблюдавайте хората около вас и ще откриете зависимостите.
А една квадратура никога не би била пречка за истинското приятелство. Стига да не й се позволи.

Мнение  
Интересното е , че толкова много съвпади не съм виждала до сега в ничии карти. Много е интересно- мъжкото Слънце и Венера в Овен в съвпад с женската Луна, а мъжката Луна в Рак е в съвпад с женските Слънце и Венера. Вероятно квадратурите могат да покажат в началото сдържаност и несигурност, но ако в една връзка/ било то служебна, любовна или приятелска, а защо не и роднинска/ се подходи с откритост и сърдечност, предполагам че квадратурите могат да да направят така, че хората да си бъдат винаги интересни. Ако двама души са на високо еволюционно ниво не би трябвало квадратурите да ги плашат. Даже съм чела, че могат да бъдат и градивни, ако се преодолеят някои различия в характерите.
А доколкото знам, по комбина може да се разбере в каква насока ще се развият отношенията.Интересни са и други фактори в синастриите. Например точен аспект на Сатурн с лична планета/ да речем Луна/ пише, че показва за дълготрайност на отношенията. До колко това е вярно и задължително ли е? Не може ли да се приеме варианта, че въпреки такъв точен аспект, може отношенията да не са дълготрайни. Виждала съм в карти на съпрузи от много години, че нямат аспекти на Сатурн нито със Сатурн, нито със Слънце, нито с Луна. Вярно е ,че има други аспекти като Сатурн в 7 дом на другия и квадратура на Сатурн към Марс на другия, но въпреки всичко бракът върви.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Хей, знаете ли че едни от най-добрите и истински приятели са ми стрелците, същевременно най-върлите ми врагове са пак стрелци Idea ... е това не мога да си го обясня ... не съм им гледала картите, но на прима виста е това ...

Мнение  
Да, това е интересно, cherry. Вероятно някоя от другите им планети/ на враговете ти/ е в неблагоприятен аспект с твоите. Нали знаеш, че не се гледа само слънцето. Прави се цялостна синастрия. Искай им на тези, които са по-отзивчиви данните и им направи картите и ги разгледай. От няколко дни ти искам пълномощно, ако искаш можеш да ми го дадеш на скайпа. Very Happy Very Happy Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Ооооо Скарлет, сори Sad - нищо не съм получавала ... Ще те видя и ще те добавя, но тази вечер нещо изобщо не мога да си вляза в скайпа Crying or Very sad

Мнение  
Скарлет, дай си скайпа за да те добавя аз Laughing

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети