Напишете отговор Страница 1 от 5
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
защо повечето хора смятат скорпионите за лоши
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение защо повечето хора смятат скорпионите за лоши 
През целият ми живот до сега като кажа че съм скорпион всички ме гледат подозрително.Но след като ме опознаят малко по добре разбират ,че са на погрешно мнение. Може би това се дължина всички онези хора които са се опитали да се подиграят с някой от нашата зодия и естественно са си изпатили. Какво лошо има в това да защитаваш личното си простронство,личната си свобода и своето аз?Е да в нашето време на лъжи,измами и насилие това сигурно предизвиква в някои хора всичко лошо но не и при нас, ние не сме груби отмъстители, просто всички които са ни засегнали престават да съществуват за нас. Това лошо ли е? Ако и други са на моето мнение нека се обадят. Поздрави от Краси

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Re: защо повечето хора смятат скорпионите за лоши 
krasi_skorpi написа:
През целият ми живот до сега като кажа че съм скорпион всички ме гледат подозрително.Но след като ме опознаят малко по добре разбират ,че са на погрешно мнение. Може би това се дължина всички онези хора които са се опитали да се подиграят с някой от нашата зодия и естественно са си изпатили. Какво лошо има в това да защитаваш личното си простронство,личната си свобода и своето аз?Е да в нашето време на лъжи,измами и насилие това сигурно предизвиква в някои хора всичко лошо но не и при нас, ние не сме груби отмъстители, просто всички които са ни засегнали престават да съществуват за нас. Това лошо ли е? Ако и други са на моето мнение нека се обадят. Поздрави от Краси

Аз не мисля така. Най-близките ми приятелки са скорпионки.Вярно е ,че са с високо самочувствие, понякога непокрито и си мислят,че всичко знаят и са прави във всеки един спор, ама не означава че са лоши Laughing Обаче са ясно осъзнати и много наблюдателни. И мъжете и жените не се остават да бъдат подлъгани от някой, това е хубаво. Това, което казваш за тези, които са ви засегнали, че престават да съществуват е напълно вярно и съм съгласна и го подкрепям. По-добре така,отколкото да се занимавате с измислянето на отмъстителни планове...

имам куража за тая борба!
Отговорете с цитат
krasi_skorpi написа:
През целият ми живот до сега като кажа че съм скорпион всички ме гледат подозрително.Но след като ме опознаят малко по добре разбират ,че са на погрешно мнение. Може би това се дължина всички онези хора които са се опитали да се подиграят с някой от нашата зодия и естественно са си изпатили....

абе скорпиончетата..няма ли да престанете да се превъзнасяте?това че този знак носи определена енергия съвсем не означава че всички сте еднакви,силини,умни или отмъстителни,все пак не само слънчевия знак определя това,а и зависи от човека който е срещу вас..

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
krasi_skorpi написа:
През целият ми живот до сега като кажа че съм скорпион всички ме гледат подозрително.Но след като ме опознаят малко по добре разбират ,че са на погрешно мнение. Може би това се дължина всички онези хора които са се опитали да се подиграят с някой от нашата зодия и естественно са си изпатили....Какво лошо има в това да защитаваш личното си простронство,личната си свобода и своето аз?Е да в нашето време на лъжи,измами и насилие това сигурно предизвиква в някои хора всичко лошо но не и при нас, ние не сме груби отмъстители, просто всички които са ни засегнали престават да съществуват за нас. Това лошо ли е? Ако и други са на моето мнение нека се обадят. Поздрави от Краси

Краси, според мен има някакъв предразсъдък по отношение на скорпионите, понеже..като цяло лесно откриваме слабото място на хората срещу нас и.ако решим, бихме могли да ги уязвим много лошо..
Скорпионите са всякакви..някой от тях, може би са отмъстителни.Но и аз споделям твоето мнение,че като цяло сме по-скоро неотмъстителни..(но явно за някой това епо-голямо отмъщение.. Very Happy ) Впрочем..най-кофти е някой да ти е безразличен, нали Wink ?(за него..)

dhalsim33 написа:

абе скорпиончетата..няма ли да престанете да се превъзнасяте?това че този знак носи определена енергия съвсем не означава че всички сте еднакви,силини,умни или отмъстителни,все пак не само слънчевия знак определя това,а и зависи от човека който е срещу вас..

Ами...защо не приемеш,че тук в този форум сме се събрали все силни, умни скорпиончета? И.ако трябва да съм точна..хич не се превъзнасям, когато говоря за себе си..(дори смятам,че съм скромна)..Просто..притежавам качествата, които описвам..Пък..ако това според теб е самореклама..- значи приеми,че енергията, която носим е много по-голяма и силна от тази, която позволяваме да се види от останалите Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Хайдееее........ умря циганката дет ни хвалешеее...... Пък и нъл знаеш , наш "Гаргалчо" най- убав, най-умен.
Другите хора патки пасат ...... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
хехеех...да..май не е нужно да говоря толкова..Някак не е скорпионско...Ама явно овенския ми асцедент се чувства длъжен да каже това, което смята за истина Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Не смятам че говориш много, напротив мисля,че казвош истината но явно някой мисли,че да казваш истината и да имаш самочувсвие е грешно. Е това си е за негова сметка,човешката злоба е безкрайна но тя носи и обратна връзка и едва ли ще се хареса на злобаря. Успех на всички скорпиони Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
незная лоши ли сте какви сте но е факт че аз имам влечение към вашия знак Embarassed че сте лоши понякога да... така си е но това е хубавото.. може би харесвам зодията ви защото сте предизвикателство!
иначе мисля че скорпионите са страхотни хора.. стига да ги опознаеш... вникнеш ли в черупката им разбираш че всъшност скорпиона не е толкова отровен и изполва отровата си само ако го предизвикаш Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Мноооого си прав unamenable:)Ние наистина не сме лоши,студени и т.н.Напротив раними,чувствителни и добродушни-към хората които заслужават нашето внимание!Късмет има този,който влезе под кожата ни и ни опознае Wink

Мнение  
Ето това сме ние - Скорпионът се усмихва рядко, но искрено. Той контролира добре не само лицето, но и тялото си. Нито се свива от притеснение, нито се пъчи от гордост. Старае се да скрие реакцията си, защото е надарен с умението да проникне безпогрешно в природата ви, докато е останал за вас неразгадан – в това той няма равен на себе си. Скорпионът държи на приятелите си. “Няма по-велика обич от тази да жертваш живота си за приятелите.” Той никога няма да забрави подаръка, който сте му направили, или добротата, която сте проявили към него. Един ден той щедро се отблагодарява за тези жестове. Естествено, той не забравя обидата и несправедливостта, но в тези случаи реагира по много различни начини.

Мнение  
Абе, хора , вие защо си мислите , че някой на някого завижда за нещо. Не зная от колко време всеки от вас се занимава с астрология, но тук започва да ми заприличва на говорилня. Всеки превъзнася себе си или своята зодия/ нямам предвид само Скорпиончетата/.Всяка зодия има положителни и отрицателни качества. И пак те не са общовалидни за всички. Зависи от интелектуалното ниво, от средата в която е живял и неговото възпитание, както и от много други неща.
Аз например много харесвам в Скорпионите тяхната чувствителност и честност, тяхната чувственост и всеотдайност.
Започвам да си спомням една латинска сентенция за Раците:.....само един ме разбра , и то погрешно.
Аз лично мисля, че администратора и модератора трябва по-честичко да се включват в нашите дискусии и да ни напътстват и учат.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Skarlet60, защо си мислиш,че в зоната на родените под този знак не трябва да говорим за него. Ако искаме да говорим за друго ще отидем на друга тема, както междувпрочем го правим. Ако не желаеш да говорим за тази зодия отиди в зоната на друг знак. Ако пък искаш да говорим за друго напиши тема. Question

Мнение  
Ние въобще не сме лоши, стига да не ни настъпят по опашката. Но ако ни настъпят рано или късно си го връщаме и то не нарочно, просто без да искаме и от само себе си. Но когато обичаме, еее, тогава блазе му на тоя, който се е случил, просто едва ли е случвал на такава любов Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички желая ви много здраве,щастие и изпълнение на всички мечти и желания Laughing

Мнение  
Краси Честита и на теб и на всички останали,много здраве и усмивки! Smile

Мнение  
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Мнение  
(puke)(skype)(pi)(u)(u)(pi)(pi)(u)(u)(pi)(skype)(puke)
(skype)(pi)(u)(u)(u)(u)(u)(u)(u)(u)(pi)(skype)
(skype)(pi)(u)(u)(u)(u)(u)(u)(u)(u)(pi)(skype)
(puke)(skype)(pi)(u)(u)(u)(u)(u)(u)(pi)(skype)(puke)
(puke)(skype)(pi)(u)(u)(u)(u)(pi)(skype)(puke)
(puke)(skype)(pi)(u)(u)(pi)(skype)(puke)

Мнение  
Razz Razz Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Мнение  
Щото сме си лоши Very Happy
Поне аз съм лоша Twisted Evil , когато не съм добра Razz
Сега сериозно, познавам доста злобни представители на нашата зодия, за съжаление Sad

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Не знам кой хора смяташ за лоши. За мен лично, лоши са хората който умишлено вредят на други хора или други същества.Самата аз немога да навредя на никое живо същество, и може би за това не приемам , че друг който носи по рождение силата да бъде фактически измежду най-сърдечните и състрадателни хора в света не е лош. Но както става в живота има и лоши хора, и ако са и скорпиони... си права, че е страшно. Ние нали не сме от тях а .... Question

Напишете отговор Страница 1 от 5
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети