Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ..... 
според вас вярно ли е това, че ако има известни хора родени на твоята рожденна дата, значи и ти имаш шанс да постигнеш техния успех Question Question какво знаете за вашата рожденна дата?Аз напримар знам, че на моята дата е родена Ивет Лалова... да си призная бързичко тичам Very Happy в училище бях винаги първа Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Едва ли е вярно!
Повече ми прилича на плацебо Exclamation
alcheto стегни се малко телета сме,ама не сме хванати от гората!
Не трябва да вярваме на всичко!

Ако някога се почувстваш самотен!
Отиди на някоя улица,където има много хора!
Застани там и си науми че чакаш някого!
И Той ще дойде непременно!
Някога...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
ViLaS, то понякога няма нужда да вярваш, а просто да следиш фактите Shocked

Отговорете с цитат
Мнение  
Самите факти,са си факти!
Обаче човек им придава значение Exclamation

Някога...
Отговорете с цитат
Мнение  
Трудно един телец ще повярва в нещо, което не може да се види, пипне и усети..... Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Laughing Laughing Laughing
Безпогрешно Exclamation

Някога...
Отговорете с цитат
Мнение  
ViLaS, кажи ми сега, ти като мъж телец, добре ли съм опознала представителите на вашата зодия ?

Искам също да ви кажа, че имам приятелки теленца, които са доста по - различни от мъжете. Но в никакъв случай с нещо по - лоши от тях. Very Happy Само дето малко повече вярват, също като alcheto, че датата на раждане оказва влияние върху успеха на човек в житейския му път. Smile

Между другото, аз също съм убедена, че в датата на раждане е закодирано някакво послание. Изобщо, вярвам в силата на числата.

Отговорете с цитат
Мнение  
Е не мога да си кривя душата!Познаваш,няма две мнения!Поздаравления!
Колкото до датата на раждане.....и аз мисля че има закодирано послание,но всичко си има някакви граници!
Не мисля че след като съм роден на една дата с Аинщайн примерно(не съм!даже нямам представа кога е роден човека) това значи че бих могъл да имам успех в областта на физиката и математиката!Просто не вярвам!

Някога...
Отговорете с цитат
Мнение  
Разбира се, съгласна съм с теб. Това е същото, както със зодиите. Хората си приличат, но само донякъде. Обединяват ги няколко основни неща, но всеки един от тях е различен и уникален сам по себе си.

Ако не беше така, ако всички се познавахме до там, че бихме знаели даже и това как ще реагира всеки един от нас в даден момент, колко скучен би бил животът тогава !!! Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
разбира се, че няма да вярваш ViLaS, защото не ти се е случило!!! ако, обаче ти се случи, тоест постигнеш успеха на някой роден на твоята дата -ВСЪЩНОСТ КОЯ Е ТЯ-пак няма да си признаеш, защото ....такива сме си телците-упорити животинки!!!! Laughing Laughing Laughing ТОГАВА СИГУРНО ЩЕ КАЖЕШ, ЧЕ ТОВА Е ПРОСТО СЛУЧАЙНОСТ. всеки вярва в което си реши! емили ти си съвсем права, че при нас е ръка да види, око да пипне!

разбира се твоята рожденна дата си е уникален код, който само ти ще пълниш със съдържание и смисъл, но във форма, която някой вече е пълнил-много преди теб и ще пълни много след теб! Idea

Мнение  
Ами да!
Аз вярвам!
В себе си!
Рождената ми дата е 09.05.1986!
Ще съм много доволен ако откриеш хора родени на тази дата или с такива числа и т.н. и да ми кажеш в какво са успели!Аз после ще ти кажа къде бъркаш!Ако бъркаш!
Защото представи си че тези хора са успели в неща в които аз съм се пробвал,но не съм успял!
Тогава май цялата тази теория са превръща в празни приказки!

И още нещо,понеже виждам как страстно защитаваш позицията си.Кажи ми ти с какво се занимаваш,и понеже ми е ясно че не си спринтьорка (нали Ивет Лалова там се намеси),питам не защитаваш ли лицемерно тезата!
Когато аз съм силно убеден в нещо го правя!В този ред на мисли ти защо не се занимаваш с атлетика! Question

Някога...
Отговорете с цитат
Мнение  
това, че на твоята дата е роден най-добрия ловец примерно, не означава, че ти можеш да стреляш с пушка! на твоята дата може да са родени успели хора в най-различни области, но това не означава, че ти ще си добър във всички тях. Idea Idea Idea може пък да сигнализира, че именно хората родени на тази дата имат големи шансове да се развият в посоката, с която са се захванали!

и аз не говоря за годината на раждане, а само за дата и месец.

незнам кой е роден на твоята дата, ако открия ще ти кажа.и в никакъв случай не те карам да вярваш в някой друг, различен от теб.а просто да помислиш, че няма случайни неща!

за щастие не съм спринтьорка и изобщо не се занимавам с това. просто наистина бягам доста бързо.на моята дата са родени и други хора, сетих се първо за Лалова, щото тя е от младото поколение. другите са от доста по-старата генерация. например папа йоан павел 2-ри. опитах да стана папа, но ме върнаха нещо не им допадна пола ми
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Мнение  
така или иначе спорът между двама телци обикновено не води до нищо, така че нека всеки да вярва в каквото си иска, пък то животът ще покаже кой прав и кой крив Idea със сигурност между мен и хората родени на моята дата откривам много общи неща, а защо да не е общ примерно и късмета който е споходил някой от успелите на моята дата! Question Question

Мнение  
Виж как хубаво го каза :"със сигурност между мен и хората родени на моята дата откривам много общи неща"
Ти ги откриваш!Това е самовнушение!
Не искам да внасям негативизъм,но погледни и от другата страна!
Колко ли са хората останали нереализирани,неразбрани,нещастни....просто свършили зле.
Просто човек си избира в какво да вярва,и после става роб на това си решение!
Ако расъждаваме така няма да сме това което сме в същност Exclamation
Отдаваме се на подражания защото мислим че избираме по-лесния път,но така губим своята идентичност!

Някога...
Отговорете с цитат
Мнение  
Ако отворите някоя голяма енциклопедия ще видите че на абсолютно всяка дата от 365-те в годината има роден по някой известен и преуспял човек

Така че проблема не е в датата, а във волята и желанието да надскочиш средата от която произхождаш.

Астрологичните фактори също не са пречка, те по скоро са условия, и ако човек ги използва, може да постигне много, но само това, което е именно за него. Много хора страдат зашото искат да живеят живота на някой друг, да подражават на някого, а не следват собствената си съдба (хороскоп)

Мнение  
не забравяй, че за да запазиш своята идентичност трябва да се смесиш с други, които приличат на теб или с които имаш нещо общо!

естествено, на една дата има реализирали се и нереализирани! но по колко и ако успелите са повече от 10, това за мен изобщо не е случайно!

а ако говорим за самовнушения и за теб може да се каже същото!внушаваш си, че твоята съдба няма нищо общо с тази на хората родени на твоята дата! изобщо то май за всяко мнение може да се каже, че е внушение.нищо лошо. Wink

Мнение  
напълно съм съгласна с теб Universe, че има хора, които искат да имат нечия съдба и по този начин пропускат възможността да разберат какво има закодирано в тяхната съдба и каква е тяхната мисия на земята!! човек трябва да следва своя път ВИНАГИ!

и все пак признай си, че всеки човек има мечти и във всеки един момент има някой, за който твоята мечта е реалност!!! е, кажи ми как да не му завидиш на човека, особено ако в близко бъдеще нямаш шанс да реализираш мечтите си! Question Question

естествено че ще му завидиш и ще искаш да си на мястото му! това не може да се контролира на съзнателно ниво!!!! Wink

Мнение  
мислите ли, че днес ще ви се случи нещо хубаво????????????????

Мнение  
Разбира се!
Да станеш сутрин,да си изпиеш чашата кафе,после да запалиш колата!
Да отидеш да работиш това което ти харесва!
Да слушаш твоята си музика!
Да видиш приятелката си!
Да излезеш с приятели!
Нима това е малко?
Какво по-хубаво от това да чувстваш приятният гъдел на живота!?

Някой беше казал,че хубавите неща се случват на хората които вярват в тях!
Вярвайте!!!

Някога...
Отговорете с цитат
Мнение  
Ох,продължавай да ни говориш.Много е хубаво.Това е живота.Обичам го. Razz Razz Razz Razz

http://skarleta.wordpress.com
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети