Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
ЛУНАТА СПИ....ТАРАРИ РАРИ РА РАМ
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение ЛУНАТА СПИ....ТАРАРИ РАРИ РА РАМ... 
НЕ ЗНАМ какво влияние може да оказва луната на човек.На раците знам, че много им влияе, ама на другите зодии Question Question Question Не ми е ясно???Аз като видя, че е пърнолуние единствената ми асоциация е-ВАМПИРИ Twisted Evil чела съм че луната ми е в стрелец и просто си го знам, но до там!!!друго не знам! Вие какво знаете за вашите луни??? Щото мойта спиии Crying or Very sad

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Аз също отдавна се канех да попитам дали на някой от вас Луната по пълнолуние му влияе, както на мен - няма сън до 3 часа сутринта. В тези три нощи от месеца, ако има някой таласъм като мен, може да си пишем във форума, за да си оползотворим времето Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз съм рак.При пълнолуние категорично не мога да заспя!Въртя се наляво,надясно до 4 часа ,че и повече...Няма сън до сутринта Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз сам водолей с луна в рак и също не мога да спя при пълнолуние

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Преди се смеех на майка ми, че й влияят такива неща, като бях малка, а сега и на мен започна сериозно да ми влияе моята Луна в РАК! Стрелец съм, ама тая Луна в Рак като се обади и направо се зомбирам Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи групата по пълнолуние за форума става доста добра Laughing Laughing Laughing Не съм само аз явно. До след няколко дни тогава, дами Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Една Лъвица с Луна в Рак се присъединява към вас. Very Happy Не мирясвам по-време на пълнолуние. Razz Razz Razz

Отговорете с цитат
Мнение  
Вие сте добре,щом само по пълнолуние не можете да спите. Аз не мога и по новолуние. Shocked Laughing Wink
За уточнение- имам Слънце,Венера и Меркурий в Рак. Но вероятно ми влияе и вечно напрегнатата Луна в Овен. Question Question Question

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Ами аз съм козирог с аксцендент рак... и по пълнолуние си спя много добре Very Happy
Имало е един - два пъти когато не съм заспивала лесно, когато е пълнолуние, но нищо повече. Макар че попринцип аз винаги си лягам доста късно и заспивам веднага Embarassed Razz

Отговорете с цитат
Мнение  
Irrepressible написа:
Ами аз съм козирог с аксцендент рак... и по пълнолуние си спя много добре Very Happy
Имало е един - два пъти когато не съм заспивала лесно, когато е пълнолуние, но нищо повече. Макар че попринцип аз винаги си лягам доста късно и заспивам веднага Embarassed Razz

На нас, дето сме писали по - горе не ни остава нищо друго, освен тайничко да ти завиждаме, че заспиваш веднага, щом помиришеш възглавницата... Laughing Laughing Wink

Отговорете с цитат
Мнение Interesna tema! 
Аз съм телец с луна във везни и не съм запозната как влияе това на съня нощем... Но аз мога да кажа, че си страдам нон стоп от безсъние. Извършвам много физически натоварвания, не водя заседнал живот и въпреки всичко имам проблеми със съня.... Crying or Very sad Има ли някой който може да ми каже на какво се дължи това? Наблюдавам го вече от 3 години и е много неприятно, не го пожелавам на никой! Sad

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Емили написа:
Irrepressible написа:

На нас, дето сме писали по - горе не ни остава нищо друго, освен тайничко да ти завиждаме, че заспиваш веднага, щом помиришеш възглавницата... Laughing Laughing Wink

Very Happy Пожелавам на всички следващото пълнолуние да ви е изключение и хубавичко да си поспите Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Mimsey , да не си влюбена? Laughing Wink

Отговорете с цитат
Мнение Amiiiii.... 
Mimsey , да не си влюбена? :

Amiiii, az takovata, samo...aaa...malko de... Ama tva se nabludava otpredi vaprosnoto vlubvane... Embarassed Rolling Eyes Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение Аааа-ха! 
Very Happy Надуших аз нещо любовно... Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
любовтааааааааааааа Very Happy

Мнение  
Здравейте, честит 8-ми март на тези жени,които го празнуват.Незная дали тук му е мястото но мога ли да попитам ако някой от вас знае на 14.09.2005 г. Луната по лунния календар в какъв ден се е намирала.Ако може някой да ми помогне ще му бъда много благодарна.

Отговорете с цитат
Мнение  
компанията Razz Razz Razz Razz Razz спи ли луната Question Question Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

хайде да я събудим Laughing Laughing Laughing

иепссссса

Мнение  
защо толкова много им влияе луната на тези раци Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Question Question Question Question

Мнение  
Ами , Алче, защото Луната е управителка на зодията Рак????????? Wink Wink Wink

http://skarleta.wordpress.com
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети