Напишете отговор Страница 1 от 6
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Ех, тези Овни
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Ех, тези Овни 
Давайте да видим какво може да се каже за този знак, който понякога ни оставя направо без думи Wink
Да започнем с искра. Нали те са хората, които трябва да запалят искрата на нещата.
И често го правят и без нужда Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение ами.. 
Аз харесвам овните, понеже са много прями..и..поне мъжете са истински принцове, когато са влюбени Very Happy
А може би ги харесвам понеже асцедента ми е овен? Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Наистина овните палят искрата. И наистина мъжете - овни са принцове от приказките на живота. Но понякога от искрите им пламват големи пожари. В един такъв любовен пожар, запален в сърцето ми от овен, едва не изгорях... въпреки, че и до днес спомените са вълнуващи и прекрасни. Embarassed

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение re 
Здравейте,приятели! Овните не само запалват искрата, те са самият огън. Но който се плаши от мечките, да не ходи в гората! Те са пламенни,чаровни и харизматични/ особено с асц. Скорпион/. За тях е присъща любовта от пръв поглед и когато са истински влюбени / мъжете/ са истински принцове. Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение ужас 
най голямите егоисти , страдащи от нарцисизъм .......

Мнение Re: re 
Skarlet60 написа:
Здравейте,приятели! Овните не само запалват искрата, те са самият огън. Но който се плаши от мечките, да не ходи в гората! Те са пламенни,чаровни и харизматични/ особено с асц. Скорпион/. За тях е присъща любовта от пръв поглед и когато са истински влюбени / мъжете/ са истински принцове. Laughing

Да, това забравих да спомена..Точно с мъж овен съм срещала любов от пръв поглед..Тази любов не си позволих да изживея , но..тя прерастна в едно чудесно приятелство и..вече 20 години имам един прекрасен приятел овен, който все още смята,че съм принцесата от приказките, добрата фея и..всички положителни приказни героини в едно.. макар всеки от нас да има свое семейство и свой път..и да се виждаме доста рядко.Смея да кажа,че този овен продължава да е принца от приказките за мен, всеки път щом го чуя или видя..

И..имам още един принц овен.. Който познавам от ранна тийнейджърска възраст и..който също се влюби в мен от пръв поглед..Тук всичко беше несподелено, но..не мога да отрека,че е бил принц от приказките, както и не мога да отрека,че е най-добрия човек, когото познавам и ...не се сещам за някой, който би могъл да каже обратното..И..с него не се бяхме виждали 12 години , а като се видяхме, все едно не се бяхме разделяли... Абе..страхотни са мъжете овни...поне по отношение на жените скорпиони Embarassed ...или...поне моите познати мъже овни, по отношение на мен Laughing

Съгласна съм с приказката за мечката и гората, но..мога да дам съвет на тези, които имат около себе си принц овен... Просто не спирайте да сте принцеса.. Овните обожават приказките..и..целия ви жовот може да е в страната на чудесата..

Отговорете с цитат
Мнение  
xaxa oo pojar a? da ,takiva sme si! neka vi kaja ne6to za ovnite kato predstavitel na tazi zodiq...b1rzo se palim po nqkakva ideq ili nqkoi 4arovnik,no s16to taka i b1rzo mojem da ugasnem...nie sme hora na prilivite i otlivite osobeno jenite...te ne sa ot nai-postoqnnite hora daje nikak...ne obi4at monogamiqta i silno se stremqt da q izbqgvat....za6to li?Taka riska da ni naranqt e po-mal1k...kolkoto do m1jete ovni-princove? Ooo da , taka si e Nqma spor!4esto oab4e ako si jena oven i se obv1rje6 s m1j oven stavat drami...m1ja oven e sviknal da obgrajda s liubov i vnimanie ,jenata s16to est ,no pri neq ne6tata sa malko po-otnositelni...taka ta za m1jete te mogat da te nakarat da se 4ustva6 specialna,no ponqkoga prekalqvat ,ponqkoga vnimanieto im idva tv1rde mnojko i stavat spre4kvaniq (osobeno ako jenata e oven) ... tq ne obi4a PREKALENOTO vnimanie...dori obratnoto ako iskate da zad1rjite interesa i v1rhu sebe si e kogato m1jete i ostavqt pove4e prostranstvo i ne gi presledvat ...togava jenite zapo4vat da presledvat xaxa v1pros na igra e ako igrata im omr1zne spirat....po dqvolite govorq kato ku4ka az s1m samo na 15 godini kakto i da e...no s16to taka mrazqt da naranqvat horata,kogato naranqt nqkogo izpitvat po-golqma bolka i ugrizeniq ot samiq nego...tejko im e...mislq ,4e kazah dosta ne6ta za jenite i m1jete ovni kato cqlo za zodiqta OVEN ako nqkoi ne e s1glasen neka me obori az ot svoq strana ako se setq za o6te ne6to...6te dop1lvam Wink

Мнение  
oooo da i ASTELA ...nz za6to misli6 taka za Ovnite,no ne si prava naistina qvno si popadnala na kofti Oven vse pak ot sqka zodiq si ima "4erna ovca",no trqbva li da si taka jestoka v mnenieto si za VSI4KI ovni...ne s1m az 4oveka ,koito trqbva da ti kaje ,4e e gre6no da pravi6 takiva sigurni i grubi izqvleniq Wink

Мнение Супер са си момчетата... 
Здравейте, Овни! Искам да Ви кажа, че сте много яки когато искате. Познавам двама Овни и си мисля, че са огън. Да са ми живи и здрави.
Искам да пожелая на всеки да срещне поне един Овен през живота си и дас е сблъска с него. Те са винаги с рогата напред ама имат други начини да се оправим с тях Smile
Тук във Варна днес заваля първият сняг Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
xaxa too tuka v1v varna ne e p1rviq snqg ba6,valq i dve ve4eri pod red se k1m 2-3 4asa sutrinta ,no tova e p1rviq snqg,koito valq poev4e ot 30 min xhaxha Wink Razz

Мнение  
Като мъж Овен, направо се възгордях докато четях темата. Казано много "скромно" сте много прави Smile
Определено идеята за тази несъществуваща бленувана принцеса е вродено качество, поне у мъжете явно, за жените незнам ...

И тъй като много хора са чели различни неща, предлагам да погледнете още едно, поне за Овена, увлекателно е, и лично мен ме описва на 99.9% .. http://yovko.net/?p=422

Отговорете с цитат
Мнение Първият сняг и пешеходците... 
Добро утро, снега тука май вали където си иска. Затова съм го пропуснала май, а и само веднъж имаше лед по предното стъкло на колата. Няма значение...
Гледахте ли днес сутринта по БТВ за пешеходците, малко им се поскараха на горките дето въобще нямат хал хабер дори и накъде да гледат като пресичат. И си мислят явно, че като си с кола той е Господ, не че шофьорите са цветя ама и пешеходците ги не падат по - долу. Трябва да има задължително обучение и за тях - особено че в тясна улица, където минаваш на едно огледало като има тротоар се върви по него, а не на пътя....

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Браво на Красимир за саита Exclamation Exclamation Exclamation
Отдавна не бях попадал на толкова разнообразна и интересно структурирана страница!!!
Едно голямо мерси! Very Happy Very Happy Very Happy

Ако някога се почувстваш самотен!
Отиди на някоя улица,където има много хора!
Застани там и си науми че чакаш някого!
И Той ще дойде непременно!
Някога...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Овните,ах тези създания .Те са първи в зодияка ,това обеснява и желанието им да са първи и в живота.Приемат го като предизвикателство те са влюбени в играта,ако искате да заинтригувате един Овен накарйте го да играе ,да гони ,да бъде първи ... няма да ви откаже .. Той може да лежи и да бъде ленив ... докато не се появи някой друг първенец който е повече от него ,тогава ще се изправи на крака и ще тръгне да воюва с него ,никой не може да му отнеме първото място.Да както казахте обича приказките ,той сам си ги създава ,но никого не кара да живее в тях.Не допуска хората които няма да го разберат в своя всят ,не му трябват лъжци и лицемери ,не се опитвайте да го ласкаете .. винаги Овена подушва лъжата .. Ако повярва на някоя ваша измислица
(измислена история ) то е за това че той е мн честен и прям и би искал и света да е такъв около него.Егоист е да ...когато иска нещо иска си го за себе си ,ревнува да .. не би могъл да си представи някой да има неговото и той да е на второ място.Инат е ... о не дай си боже някой да каже не можеш да направиш това ... да ,ще скочи с главата напред и няма да се бой какво ще открие там. Може да бъде мн мил и много нежен ,да сваля звезди(m) ,да пърха с мигли (f) но въпреки това той ще го мисли и сърцето му така ще му го диктува ... е не го винете че когата играта свърши ,той вече няма интерес,не можете да го накарате да стои при вас ако няма тръпка ... просто не можете да го ограничавате ,никога не си позволявайте да му диктувате живота или какво да прави.Жената овен обича да спи гола ... тя обича да си играе с тялото Smile Обича червени рози ,Обича да е хищник ,да гони плячката си,да Флиртува и то много иска мъжа до нея да е силен и когато тя "издивее" да има кой да я сложи на мястото Smile и да я успокои ... но в същото време и да бяга с нея и да щурее и съм мн съгласна с ZaiO

Просто ми се пишеше някаква статия ,повечето предполагам че го знаете Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
ZaiO написа:
oooo da i ASTELA ...nz za6to misli6 taka za Ovnite,no ne si prava naistina qvno si popadnala na kofti Oven vse pak ot sqka zodiq si ima "4erna ovca",no trqbva li da si taka jestoka v mnenieto si za VSI4KI ovni...ne s1m az 4oveka ,koito trqbva da ti kaje ,4e e gre6no da pravi6 takiva sigurni i grubi izqvleniq Wink

не исках да обидя никого , не съм такъм човек .... но и определено не само с един ОВЕН съм имала опит , а напротив няколко и все същите изпълнение (говоря за мъжката половинка ) за жените те са готини - спор няма
още веднъж да ме извините не съм искала никого да обидя просто имам опит с тази зодия Very Happy

Мнение  
xaxaxax emii da....prekalqvat ponqkoga (m1jete) dori bih mogla da kaja ,4e ne se t1rpqt,a i ne ,ne vqrvam nqkoi da se e zasegnal p1k i tui si e forum4e seki ima pravo da kaje tova ,koeto misli Smile

Мнение  
майка ми е овен и да ви споделя, че е най-големия инат който познавам! но е твърде мъдра, за да споря с нея! искам да кажа, че за каквото и да спорим, аз чувствам, че тя е права, винаги вижда нещата от такъв ъгъл, за който никога не бих се сетила Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised твърде рядко прави компромиси със себе си... никога не показва, че страда, а си го таи дълбоко в себе си! винаги изглежда изключително силна и здраво стъпила на земята! и каквото и да става, следва сърцето си!!!! Idea

Мнение  
xaxa super maika! i moqta maika e taka...samo deto e L1v nz v1zhi6tavam se na takiva hora izkliu4itelno mnogo!Nadqvam se nqkoi den i az da b1da takava maika .... rani4ko mi e sega za tova ,no dano! Smile
"Ако искаш мир, готви се за война!"
mn mi haresva tazi mis1l moje bi e ot Oven xaxhaxha Very Happy

Мнение  
оо не тази мисъл не е от овен, а от телец, с асцедент лъв! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Мнение  
xhahxahxahxa edva li e ot tezi ,koito si mislim,no na koi li mu puka vs16tnost nali e gotina drugoto nqma zna4enie Wink

Напишете отговор Страница 1 от 6
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети