Напишете отговор Страница 1 от 6
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Кажете още нещо за Телците
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Кажете още нещо за Телците 
Ей, хайде да чуем още нещо за телците .Хубаво, лошо....нещо!!! Какви сме ние телците???? Уж сме миролюбиви, друг път истински вихрушки!!!! С какво ли е белязана съдбата ни?! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Мнение  
Телците сте любовчии.. Very Happy Не знам дали сте способни да сте верни на любим човек,но..сте много лоялни към близките ви хора и приятелите..
Щедри сте..
Добри сте..
Старателни сте..
Умни сте...
Упорити сте..
Музикални сте..
Оригинални сте..
Не сте скучни..
Кулинари сте..
...

Отговорете с цитат
Мнение  
tochitsa написа:
Телците сте любовчии.. Very Happy Не знам дали сте способни да сте верни на любим човек,но..сте много лоялни към близките ви хора и приятелите..
Щедри сте..
Добри сте..
Старателни сте..
Умни сте...
Упорити сте..
Музикални сте..
Оригинални сте..
Не сте скучни..
Кулинари сте..
...

Съгласна съм с това мнение Smile Една от най-близките ми приятелки е Телец Very Happy Страшно добър приятел е, много обича да готви и въобще да домакинства Laughing Често се влюбва, но пък по време на връзките си е вярна на приятеля си. Wink

целият свят е само забрава...
Единствен зов в нощта раздира тишината
апел за твоята любов, апел за край на самотата...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
tochitsa написа:
Щедри сте..
Добри сте..
Старателни сте..
Умни сте...
Упорити сте..
Музикални сте..
Оригинални сте..
Не сте скучни..
Кулинари сте..
...

О, да телците са способни да са верни и в приятелството, и в любовта. Изобщо, на тях може да се разчита във всичко.

Освен това не само умеят да се вихрят в кухнята и да приготвят нещо вкусно, но после сладко да си го хапват Very Happy
Всички определения, изброени за тях от tochica са абсолютно вярни и напълно им прилягат.

Точица, четейки те, ми прави впечатление, че си страшно наблюдателен човек, познаващ добре хората и техните характери и много точно описваш впечатленията си за всички Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение Всичко на куп 
Телците сме наистина много добри домакини и кулинари. Особено много държим на семейството и децата си, верни сме, но ако на нас ни изменят...не е мнго желателно! Добри приятели сме и умее да изслушваме и да помагаме на хората. Лесно се сприятеляваме, лесно се влюбваме, но когато сме с един, сме само с него и връзките ни са дълготрайни. Казваме менението си за другите в очите, не крием когато някого ни е неприятен. Друг е въпроса ако някои телци нямат смелостта да го направят!... Телците са определено чаровни и каризматични хора и крият чара си обикновенно в очите и в усмивката си. Телицте сме принципно умни и много изобретателно, особенно ни се отдав да бъдем адвокати, лекари, актьори, поети, дизайнери, художници, певци... хора на иазкуството сме, добри ценители на хубавите неща, и по-точно "телците имат тънък вкус към красивото"! Embarassed

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
ехее ако притежавате всички тези качества вие ще сте направо незаменими Smile
междодругото направи ми впечатление че за никоя от зодиите никои никаде не пиши лошите страни Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
pi6em pi6em Wink

Мнение Imam i loshi strani ;) 
[quote="unamenable"]ехее ако притежавате всички тези качества вие ще сте направо незаменими Smile
междодругото направи ми впечатление че за никоя от зодиите никои никаде не пиши лошите страни Smile[/quote]

Ние телците съвсем не сме идеални, и както всички зодии си имаме и лоши страни! Като например: червогоници, агресивни, обичаме да командваме, рядко се вслушваме в съветите на околните, перфекционисти сме, имаме голям сексуален "апетит".... И още много други! Но нали "моето гардже е най-хубавото!", именно заради това всеки пише само хубавите черти за своята зодия и за себе си! Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
е вие пък както писахте хубави неща сега пък всичко лошо изброи! Smileмакар че тва за "апетита" незнам дали е толкова лошо..... Laughing
а иначе едва ли има човек които да исма само добри черти.. още повече че добро за всеки е различно.... Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение Телеца си е телец 
Ах... За телеца може да се пише толкова много и толкова хубави, колкото и лоши неща... Имаме много плюсове, но също така и много минуси.... Така, че съм се ограничила само с няколко отрицателни черти и с мн малко положителни Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
трудно преживяваме промените, говоря за големи и мащабни промени...като си свикнем с едно нещо и едно разположение,ставаме като трудно подвижен товар, който не може да се премести.Very Happy Very Happy Very Happy макар че то промяна си е и да смениш ладата за ВМW,тук няма да ми трябва време да свикна Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Мнение  
alcheto написа:
трудно преживяваме промените, говоря за големи и мащабни промени...като си свикнем с едно нещо и едно разположение,ставаме като трудно подвижен товар, който не може да се премести.Very Happy Very Happy Very Happy макар че то промяна си е и да смениш ладата за ВМW,тук няма да ми трябва време да свикна Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Абе...като наблюдавам познатите ми телци...и това си е проблем за тях.. Wink Razz Razz Wink
Обаче...при телците всяко нещо става с натрупване...
Не можеш да ги накараш изведнъж да сменят поведението си, но..бавно и постепенно- не е проблем..Като цяло са отворени за промени и имат желание да сменят ладата с БМВ Very Happy ...определено..

Отговорете с цитат
Мнение  
бавно и постепенно...това ми харесва Razz

Мнение  
Вярно е.Аз съм от всичко по малко(и по много) Smile

необичате да ви пришпорват,взимате наистана трудно такива решения за което знаете и чувствате че са наистина преломни.

Всичко, което мога да загубя,
държа или докосвам с ръцете
си, а всичко, което не искам да
изгубя, пазя в сърцето си!
Отговорете с цитат
Мнение  
А не играе ли важна роля и изгряващият знак, защото аз съм също зодия Телец, но понякога се усещам повее Лъв.Например винаги търся новото и промяната и обичам да имам публика.

Отговорете с цитат
Мнение  
mimmie,както се казва в една реклама: Всичко е от значение! Laughing

Rusana,права си!Наистина са ни труднички решенията на сериозните въпроси,но това е защото сме идеалисти!
Необходимо ни е време,за да осмислим всички възможности,да преценим коя е най-най-подходящата!
Не ми се струва грешна тактика във всеки случай!
Колкото до пришпорването,кажи честно има ли някой дето да обича да му дават зор!
Аз като се замисля такъв не познавам!

Хах...то май пак излиза че при нас лошо няма!!! Laughing

Ако някога се почувстваш самотен!
Отиди на някоя улица,където има много хора!
Застани там и си науми че чакаш някого!
И Той ще дойде непременно!
Някога...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
да бе така си е за пришпорването ама от личен опит знам че от много мислене файда няма .А решенията колкот и идеалности да търсите понякога от изглаждане на идеали и моменти те окло случващата се случка някак изтичат между пръстите.КОЕ Е ИДЕАЛНО ВСЕ ПАК А
Едно знам ГРАБВАЙ МИГА НА МОМЕНТА /не питай старило а патило/ Wink

Всичко, което мога да загубя,
държа или докосвам с ръцете
си, а всичко, което не искам да
изгубя, пазя в сърцето си!
Отговорете с цитат
Мнение  
Направо не звучиш като Дева!
От мисленето винаги има смисъл Exclamation Exclamation Exclamation
Иначе съм съгласен някой бе написал:"Животът е това което се случва,докато ние си правим планове!"
Обаче аз друго знам!
Когато пропуснеш въжможност,то е само защото това не е твоята!
Това е като да приемеш някакво средно положение,да се задоволиш с малко!
Не ми харесва тая идея!
Истински важните неща изискват време,сети се за поговорката "Хубавите неща стават бавно!"
Мисля че подобни изтекли през пръстите възможности са нещо като загубени битки,с цел печелене на войната!!!

Ако някога се почувстваш самотен!
Отиди на някоя улица,където има много хора!
Застани там и си науми че чакаш някого!
И Той ще дойде непременно!
Някога...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Истински важните неща изискват време,сети се за поговорката "Хубавите неща стават бавно!"
Мисля че подобни изтекли през пръстите възможности са нещо като загубени битки,с цел печелене на войната!!![/quote] ААААббббсолютно вярно , Вилас!! Razz Razz Razz Razz

http://skarleta.wordpress.com
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 6
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети