Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Дайте да разкажем една омайна приказка...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Дайте да разкажем една омайна приказка... 
Да не ми се обиждат Рибите, но наистина това е зоната на здрача - точно преди разсъмване.
Тогава нещата още са с неясни очертания и всичко е някак приказно - като самите Риби, междувпрочем.
Дайте да разкажем една омайна приказка за тези чудни същества - Рибите.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Рибите мълчат - да не издадат никому Тайната Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
Радислав Кондаков написа:
Рибите мълчат - да не издадат никому Тайната Cool

Ами да карат без думи тогава Wink
Могат да пробват с музика, танци или рисунки.
Или по друг начин Wink

Мнение рибите са страхотни.. 
Жените риби са интересни....Може би са сред най-добрите манипулатори в зодиака..На пръв поглед се оставят да ги ръководи някой друг, но...всъщност..мисля,че за тях е написан израза:"Ако мъжът е главата на семейството, то жената е врата".На пръв поглед наистина изглеждат безпомощни,но..всъщност са много силни духом..Личното ми мнение е,че в известна степен са лениви..,което е учудващо,като се има впредвид,че са скрито амбициозни..
Изобщо..доста дълбоки същества са рибите..Рядко човек може да заподозре какво става в душата им ...

Мъжете риби са доста колебливи при взимане на важни решения..иначе са проницателни
Като цяло рибите са виден знак..т.е...сладури Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Здравей,точица!
Поздравявам те за точното описание на жените от зодия "риби". Аз съм представител на тази зодия и имах чувството, че това, което си написала е персонално за мен. Вероятно имаш наблюдения върху хора от нашата зодия доста отблизо. Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Истината е, че не вярвам напълно в астрологията, така както не вярвам напълно на много от нещата, които ми казват. Аз съм от февруарските риби, по-специално 23 Февруари, но далеч съм от убежденията, че един Дневен хороскоп може да е валиден за всеки. Тога е едно доста смело генерализиране на нещата и честно казано смятам, че не е дотам точно. Друг въпрос е самовнушението. Не знам за другите, но аз съм податлива на внушения и до някаква степен задвижвам мисленето си в тази посока, когато искам да постигна нещо. Твърдо съм убедена, че когато човек иска нещо, когато вярва силно в него и се стреми със всички сили към него, то ще го получи.
Не искам да говоря за останалите, казвам за себе си това, което съм установила досега - бих казала, че съм наивна, вярвам на хората, но не се водя напълно от това, което ми казват. Донякъде съм скептична към лекарите и съвременната медицина, може би това се дължи на факта, че всеки лекар си знае своето, убеден е в правотата си и е склонен да отхвърли всичко останало, което му се казва или твърди. Така е и с останалите хора. На принципа съм "Не ме слушай какво говоря, а ме гледай какво правя".
Е, не смятам напълно да се описвам, има качества, за които не споменавам, но не смятам, че е нужно. Само ще кажа нещо последно по въпроса - вярвам в това, че рибите наистина имат силна интуиция и усещания, които са по-силни от тези на останалите хора. Не говоря за зодията като за нещо неповторимо, а казвам, че тази зодия като че ли е най-близко до ролята на посредника между материалното и нематериалното. Може би рибите са най-добрите медиатори в случая.
Оставям на вас да прецените до колко това важи за вас и да се съгласите или да нме опровергаете. Smile

Поздрави!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Здравейте Smile А аз въобще не отговарям на описанието. Вероятно при мен са по-силни белезите на асцендента - Стрелец Smile

А как да си сложа аватар?

Отговорете с цитат
Мнение  
danika написа:
А как да си сложа аватар?

Влизате си в профила. Там най-отдолу има галерия - избирате си и го прилагате Smile

Мнение  
Спомням си една случка с приятели.
Няколко коли приятели решихме да отидем на непознато място, което се знаеше само от Рибата - нашия водач Very Happy И предсавяте си вече какво стана - цял ден таз върволица от коли се луташе като изгубена по пътищата, защото мястото беше "може би там, може би онам", докато накрая по разни пътища обходни, непознати, се оказахме оново там, от където излязахме - София. Нервите ни бяха наръба и накрая смел Овен, левентин взе нещата в свой ръци и стигнахме до мястото, макар и доста закъсняли. Това винаги си го спомням когато стане дума за ходене някъде и там има Риба - много внимавам за нейните идей и препоръки относно пътуването Wink
Да не говорим за шеф Риба - ужас и безумие става там, хаос, в който само тя може да се чувства добре....., а служителите се чудят кога ще "напуснат кораба". Извод: Прекрасни, чувствитени хора са, но трябва да са там, където могат да са най-полезни с талантите които притежват, в противен случай само губят енергията си напразно.

Отговорете с цитат
Мнение  
И тук само за мъжете мога да кажа... Много нежни същества, добрички и верни. Сподобни са да те накарат да плуваш в прелестния океан, но само ако усетят, че им отвръщаш със същото. Нараниш ли ги веднъж не очаквай да ти простят, дори е много възможно да направят най - лошото нещо само и само да ти отмъстят и да са спокойни, че и ти си наранена колкото тях. Също така са много добри приятели и определено добри психолози. Виждат дълбоко в теб, какво те мъчи и се опитват по всевъзможни начини да те искарат от дупката и да те накарат да се почувстваш по-добре. Съшо така смятам, че са и артистични натури Smile Сладки сладки рибчета. Не мисля, че са манипулатури, не и мъжете. За жените, не зная наистина, не съм се сблъсквала с представителка на тази зодия, но все пак си мисля, че Козирога и Скорпиона могат да са далеч по-манипулативни от Рибката.

Отговорете с цитат
Мнение  
Зависи на какви попаднеш - може да са шаранчета, а може и акулиSmile))

Отговорете с цитат
Мнение  
Емили написа:
Здравей,точица!
Поздравявам те за точното описание на жените от зодия "риби". Аз съм представител на тази зодия и имах чувството, че това, което си написала е персонално за мен. Вероятно имаш наблюдения върху хора от нашата зодия доста отблизо. Very Happy

Very Happy Радвам се..Една от най-добрите ми приятелки е риба..Тя дори не подозира (или поне не показва,че е така),че е амбицозна, но..аз не се съмнявам в това..
И..още една жена риба познавам.. не мога да кажа,че няма сходство между тях..
О..и още нещо..дори външно са някак крехки и дребни..(сигурно има и изключения де..) Very Happy

Може да допълниш още характерни качества..
Сега например се сещам,че..май не са особено верни на мъжете, но..за сметка на това никой никога не би си и помислил да ги заподозре в изневяра..-толкова влюбени изглеждат и..така умеят да ласкаят мъжа до себе си...
Нда...

Отговорете с цитат
Мнение Re: Дайте да разкажем една омайна приказка... 
Адулая написа:
Дайте да разкажем една омайна приказка за тези чудни същества - Рибите.

да разкажем Smile разкажете ми моля защото имам луна в риби в 11 дом и черна луна същто в риби...това един вид означава 4е съм прецакан нали.. Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение Otnosno mnenieto na Shushi 
Kolko e vqrno tova,koeto si napisala!Napulno sum suglasna s tvoeto mnenie za mujete ribi.I opredeleno te karat da sujalqva6,ako si imala neblagorazumieto da gi obidi6 ili prenebregne6 po nqkakuv na4in..Veroqtno i ti si go razbrala ot li4en opit Smile Opasni sa mujete ribi,taka moje da te oburkat,ta 4ak svqt da ti se zavie Very Happy Razbera li,4e nqkoi muj e ribka,vinagi si imam edno naum i gledam da sum na6trek.Napravilo mi e vpe4atlenie,4e pove4eto jeni,kogato 4uqt za muj-riba i direktno otsi4at-ujas!

Отговорете с цитат
Мнение  
ооо рибките са истински душички! Very Happy винаги са много внимателни и точни. твърде емоционални и чувствителни са и не е трудно да ги раниш, но пък успееш ли да ги ядосаш се превръщат в истински страшни акули и ще те изядат без да му мислят много! може би са и малко мързеливички.... Confused Wink

Мнение  
Повечето хора, като се каже нещо негативно за тяхната зодия, веднага се втурват да го оборват. Аз, обаче си признавам, че наистина сме малко мързеливички. Но..... само малко....и само понякога....То май с всеки е така всъщност.

Иначе, когато се захванем с нещо, правим го със сърце и с цялата всеотдайност, на която сме способни. Very Happy

А пък, когато сме ядосани, сме акули, ама бързо ни минава Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
лесно е човек да ви улови в мрежата си Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

малко сте податливи на омайни приказки Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes и често се случва да ви ранят....
затова много риби не са общителни и по трудно допускат хора до сърцето си....

Мнение  
Май не е само това!
Няма ли да чуя нещичко и за манипулативните Ви,както си ги наричате,качества?!
Не е ли присъщ на рибите засилен индивидуализъм,подчинение на всичко и всички на собствените интереси,активно високомерие,преминаващо във философско избиване надругите като съперници....и да не използвам по-силни думи!?

Ако някога се почувстваш самотен!
Отиди на някоя улица,където има много хора!
Застани там и си науми че чакаш някого!
И Той ще дойде непременно!
Някога...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
ей ViLaS мисля, че пак ще вляза в спор с теб! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes всъщност нищо лично Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy много ми е забавно.

незнам дали имаш познат риба, но ми се струва, че си в грешка или поне малко повече преувеличаваш! Exclamation описанието, което правиш ми напомня за овен или може би лъв, но в никакъв случай риби. толкова познати риби имам и всичките са изключително разбрани другарчета Embarassed Embarassed

Мнение  
Лелеееее, какви риби познавате вие, бе хора? Question Question Question

Верно, манипулативни сме, индивидуалисти сме, постигаме целите си, но не подчинявайки всичко и всички на собствените си интереси. Имаме си други начини / малки сладки тайни /. Wink
С всичко се съгласих ViLaS, но с това "активно високомерие", не мога.

Но всъщност, нали точно за това стана дума и в другите теми от форума - хората са твърде различни, макар и от една и съща зодия. Аз, между другото съм родена на 20.02 - това е границата между риби и водолей. Може у мен да живеят и част от водолейските черти. Макар, че в повечето случаи реагирам точно като риба /да не кажа - като шаран/ Laughing Laughing

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети