|
Страница 1 от 3
|
| Автор |
Съобщение |
tochitsa
любител

Местожителство: София
|
 ревниви ли са скорпионите?
Казват,че скорпионите са ревниви..,а дали е така?
Според мен по-скоро са със силно развито собственическо чувство..но..ми е интересно да чуя и вашето мнение..
_________________ Краси - Зодия СКОРПИОН, асцедент ОВЕН, луна ВЕЗНИ
"Който иска нещо, намира начин, който не иска-търси оправдание"
|
| Вто Фев 13, 2007 9:45 pm |
|
 |
tigyr4e
наблюдател

Местожителство: Варна
|
Да,това чувство ни е доста силничко  Не мога да разбера връзките,където и двамата партньори си правят каквото искат!При мен важи "Всичко или нищо"  Само с мен или без мен!И винаги избират първото
|
| Сря Фев 14, 2007 12:45 pm |
|
 |
tania29
наблюдател

|
Да, много са ревниви дори и без причина.Това го казвам уверено, защото съпругът ми е Скорпион
|
| Пет Фев 16, 2007 12:02 pm |
 |
 |
tochitsa
любител

|
tania29 написа:Да, много са ревниви дори и без причина.Това го казвам уверено, защото съпругът ми е Скорпион 
Сигурна ли си,че е ревност?
Интересно ми е, понеже.. ако съм сигурна,че някой ме обича, никога не би ми хрумнало да го ревнувам..
Ако пък усетя,че не е искрен с мен и му нямам доверие..-просто със сигурност ще проверя в какво точно ме заблуждава..
Ако се окаже изневяра..(или дори емоционална "забежка") ще ми стане много криво..НО..по-скоро поради това,че нещо му липсва във връзката с мен... ако знам,че всеки ден е с други жени, но..не влага чувства в отношенията си с тях, .. изобщо не бих отделила време за мислене по въпроса..
Често съм купувала подаръци за жени, които съпругът ми да подарява на колежки или познати.. И..те винаги са оставали доволни  ..пък на мен не ми е било неприятно
Обаче...ако някоя "колежка" ми каже,че е получила подарък, от съпруга ми, за който не знам ..тогава първото, което ще се попитам е "ЗАЩО??"
ЗАЩО не знам?
ЗАЩО е скрито от мен?
..
А не ЗАЩО подарък..и не ЗАЩО не на мен...
Та..мисля си,че във вашата връзка нещо доверието не е налично..(в смисъл,че съпругът ти не ти вярва..)
Може и да греша де..
Може да е комплексар самия той..
|
| Пет Фев 16, 2007 12:24 pm |
|
 |
tania29
наблюдател

|
Може и така да е както казваш, все пак той си знае най-добре.Но понякога само като му кажа, че някой познат ми се е обадил и започва да се дразни.Според теб това ревност ли е или просто му е такъв характера?
|
| Пет Фев 16, 2007 12:53 pm |
 |
 |
tochitsa
любител

|
tania29 написа:Може и така да е както казваш, все пак той си знае най-добре.Но понякога само като му кажа, че някой познат ми се е обадил и започва да се дразни.Според теб това ревност ли е или просто му е такъв характера?
Според мен.......много зависи от твоето отношение към този, който ти се е обадил(отношението, което той долавя)..Ако пък няма никаква информация за този човек..- още по-сигурно,че ще му е неприятно.
Скорпиона иска да знае всичко..и..ако му кажеш,че имаш любовник, може и да го преживее, но..ако те подозира в лъжа, със сигурност не би го понесъл(т.е...не би останал дълго с теб емоционално). Всъщност..-така мисля..Не съм съвсем сигурна за начина на мислене на мъжете скорпиони...
|
| Пет Фев 16, 2007 2:15 pm |
|
 |
tania29
наблюдател

|
Става въпрос ,ако ми се обади някой наш общ познат ,тогава реагира така.Пък недай боже да ми се обади непознат-тогава сигурно ще откачи.Аз съм забелязала как се дразни от връзките ми с момчета от преди да се оженим.Така че знам, че ревнува.
_________________ Само ВЯРЯТА може да крепи човека!!!
|
| Пет Фев 16, 2007 3:32 pm |
 |
 |
Irrepressible
Гост
|
Цитат:Според мен по-скоро са със силно развито собственическо чувство..но..ми е интересно да чуя и вашето мнение..
И аз намирам ревността им за чувство за собственост. Някак си при скорпионите това чувство е доста силно развито.
А някой има ли наблюдения за връзката между скорпион и козирог?
|
| Пон Фев 19, 2007 4:59 pm |
|
 |
krasi_skorpi
наблюдател

Местожителство: sofia
|
Мили скорпиони не слушайте всичко какво ви се казва за скорпионите.Много е относително да се твърди,че всички са еднакви.Зависи какъв асцендент си,какво възпинатие си получил и какви примери си ималв живота си. От своя собствен 50 годишен опит ще ви кажа,че ревността почти винаги означава липса на увереност и слабо самочувствие. Когато обичаш някого означава да желаеш неговото щастие и тук ревността няма място. Поздрав от един скорпион
|
| Пон Фев 19, 2007 6:50 pm |
|
 |
tochitsa
любител

|
Irrepressible написа:Цитат:Според мен по-скоро са със силно развито собственическо чувство..но..ми е интересно да чуя и вашето мнение..
И аз намирам ревността им за чувство за собственост. Някак си при скорпионите това чувство е доста силно развито.
А някой има ли наблюдения за връзката между скорпион и козирог?
Аз имам наблюдения..
Какво точно те интересува за тази връзка?
Наблюденията ми са върху жена скорпион и мъж козирог..
Ако искаш пиши на лична бележка..
|
| Пон Фев 19, 2007 11:27 pm |
|
 |
vahya
новопостъпил

Местожителство: Габрово
|
 Скорпион
Зодия Скорпион, Асцендент Лъв, Луна в Близнаци, Огнен Тигър, път на живота 1, на името - 1. Все още съм жива.
Наистина зависи много от човека, характера, средата, нивото на еволюционното му развитие и много други......
Но по-обичлив, прощаващ и всеотдаен от Скорпиона няма!!!
|
| Вто Фев 20, 2007 12:41 pm |
|
 |
velvet
новопостъпил

|
Kakvo mislite za vruzkata megdu Skorpion i Ribi? Ima li tia bude6te?
Vsi4ki kazvat,4e tova e mnogo podhodia6t suyz,no az ne6to ne sum sigurna. Stranna rabota sa tova Skorpionite. Tukmo misli6,4e si uspial da razbere6 kakvo misliat i te ti gotviat nova iznenada.
|
| Чет Фев 22, 2007 2:05 pm |
|
 |
tigyr4e
наблюдател

|
Според моите наблюдения има силно привличане между тях.Но ако Рибката бъде по моногамна може да се получи нещо по сериозно!Това е мое лично мнение,не искам да обидя никой!
_________________ Скорпион,Асцендент Везни,Луна в Близнаци
|
| Чет Фев 22, 2007 4:13 pm |
|
 |
Sunny
наблюдател

|
 :)
Хмм.... аз лично от съвсем скоро имам връзка с едно Скорпионче! За сега все още не е проявявал ревнивост (или поне не явно), а може би е твърде рано - не знам, не мога да го разбера тоя човек, толкова е потаен, никога не знам какво точно мисли... много е сдържан и дипломатичен.
Прекрасен човек, с изключително добра душа!!!
Аз лично съм зодия Везни... и принципно от това, което съм чела - няма много положителни неща за този съюз! Но това не ме плаши, дори напротив, амбицира ме, защото за човек като него си струва...
|
| Чет Мар 01, 2007 1:23 am |
|
 |
krisi_13
новопостъпил

|
Mnogo, ama mnogo revnivi sme, moga da ubiia s pogled ako mi napadnat polovinkata
|
| Чет Мар 01, 2007 1:50 am |
|
 |
tigyr4e
наблюдател

|
 И аз така!Но мисля,че повечето Скорпиончета не показваме колко сме ревниви още в началото,а по нататък.
_________________ Скорпион,Асцендент Везни,Луна в Близнаци
|
| Чет Мар 01, 2007 5:23 pm |
|
 |
Sunny
наблюдател

|
tigyr4e написа: И аз така!Но мисля,че повечето Скорпиончета не показваме колко сме ревниви още в началото,а по нататък.
Мммда, май си е точно така .... чакам да видя и да се убедя сама  ... но май нещата точно натам вървят!
_________________ Зодия: Везни; Асцедент: Козирог; Луна: Риби
|
| Чет Мар 01, 2007 10:58 pm |
|
 |
nellika74
новопостъпил

|
velvet написа:Kakvo mislite za vruzkata megdu Skorpion i Ribi? Ima li tia bude6te?
Vsi4ki kazvat,4e tova e mnogo podhodia6t suyz,no az ne6to ne sum sigurna. Stranna rabota sa tova Skorpionite. Tukmo misli6,4e si uspial da razbere6 kakvo misliat i te ti gotviat nova iznenada.
Три дни  , после три дни  ......... и така вече близо 10 години. Така е при нас (мъж Риби и жена Скорпион), но като се замисля ако не сме ние Скорпионите Рибите досега да са умрели от скука.
Не се притеснявай. Просто трябва да свикнеш с това, че Скорпионите са много емоционални ..... те не стават с мисълта с която са легнали. Аз като истински Скорпион определено искам всичко от всичко - любов, уважение, пари, емоции и т.н.......най-важното е обаче, че Скорпиона прави всичко възможно (бори се с нокти и зъби) да получи своето "Всичко от всичко".
_________________ Всичко или нищо, но ....."нищо" по-скоро го използвам за благозвучие!!!
|
| Пон Мар 05, 2007 12:50 am |
|
 |
alcheto
любител астролог

|
ревниви са скорпионите и още как,но то пък кой не е..
_________________ Ако искаш мир, готви се за война!
|
| Вто Мар 06, 2007 3:58 pm |
|
 |
tochitsa
любител

|
alcheto написа:ревниви са скорпионите и още как,но то пък кой не е..
Ами...телците твърдят,че всичко прощават и забравят...т.е..това предполага да не са ревниви нали? Аз самата мисля,че почти всички хора са ревниви при определени условия..Т.е..според мен ревността зависи от това доколко човек се чувства уверен в себе си, а не до това дали има някакви основания..
Обаче...под въпроса "ревниви ли сте" имам впредвид по-скоро реакцията на скорпиона при изневяра(или при подозрение в изневяра)?
Как изразява скорпиона ревността си, ако я изпитва?
|
| Вто Мар 06, 2007 9:32 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Нед Сеп 05, 2010 11:25 pm | Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
|
Страница 1 от 3
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|