| Автор |
Съобщение |
Bunny
любител

|
 Еднакви или различни
Знам, че темата не е строго астрологична и че всичко се определя от синастрията и конкретните положения в нея, но все пак...
Според вас, кои връзки са по-хармонични: между хора от еднакви знаци или между хора от различни, които се допълват.
Тоест не е ли по лесно да се напаснат еднакавите, отколкото различните.
Приемете темата по-скоро за фолософска!
_________________ Deva, s ascendent Luv, Lyna v Skorpion
|
| Вто Сеп 25, 2007 10:33 am |
 |
 |
Mimsey
любител астролог

Местожителство: В страната на любовта и по-далече
|
Ами зависи от зодиите, от асцедентите им и изобщо от целия им хороскоп или поне според мен... Една връзка, между партньори с една кви зодии, може да е много харемонична, а може и да е напълно невъзможна... Аз на принципа, че противоположностите се привличат и взаимно се допълват.
_________________ Любовта е отговорът на всички въпроси!
Зодия - Телец, Асцендент - Овен, Луна - Везни, Черна луна- Скорпион.
|
| Сря Сеп 26, 2007 5:01 pm |
 |
 |
Skarlet60
астро гуру

|
|
| Чет Сеп 27, 2007 11:24 am |
 |
 |
Bunny
любител

|
Незнам... аз още търся истината за себе си!
С моите огнени Марс и Венера все едни огнени знаци са ми в главата. И Близнаците и те - напоследък!
Иначе с Девата ми е много спокойно - няма ревност, напрежение, но няма и никаква тръпка! Чак ми става скучно... Да не говорим, че на моменти е толкова резервиран в чувствата си, че почвам да си мисля... разни глупости!
Скарлет, ти си виждала картата ми... А може и да е от възрастта. В момента съм на кръстопътя, между това да реша, дали искам повече тръпка или повече сигурност.
|
| Чет Сеп 27, 2007 11:36 pm |
 |
 |
Skarlet60
астро гуру

|
|
| Пет Сеп 28, 2007 9:53 am |
 |
 |
Bunny
любител

|
Skarlet60 написа:Ох, Bunny, аз съм ти виждала картата, но вече не я помня. А поради многото молби се налага да изтривам тези, които съм видяла, за да има място за следващите карти. И аз съм на кръстопът, и съм в стрес с купища проблеми. Нямам време нито моята карта да гледам, нито чужда. Слушам сърцето си и се водя от интуицията си. Направи и ти така и няма да сгрешиш. Както казваше мама:" Какво сме правили преди да знаем за астрологията?"
Ако чак толкова е натопорчено положението......но не обещавам,мила. 
Скарлет, аз го казах риторично. Не се притеснявай. За това, какво да си гледам картата - знам какво харесвам и какво не!
Да, между другото, какво сме правили преди да открием Астрологията!
|
| Пет Сеп 28, 2007 7:17 pm |
 |
 |
Skarlet60
астро гуру

|
|
| Пон Окт 01, 2007 9:52 am |
 |
 |
Freya
любител

|
Еднаквостите се напасват и прилепват плътно...твърде плътно  , затова Различностите се привличат(търсят) и допълват...вазимно-така настъпва Хармонията!
Какъв е извода  Хъм, ами  Че Истината е Винаги някъде по Средата
_________________ Слънчев РАК  / Аз-ценя Стрелеца  / Лунна Лъвица;Р
:
Вярвай в себе си, въпреки другите!
|
| Пет Окт 05, 2007 10:45 pm |
 |
 |
Bunny
любител

|
|
| Нед Окт 07, 2007 1:48 am |
 |
 |
Freya
любител

|
Нещо против Личната Ми Философия ли имаш....не разбрах
:
|
| Нед Окт 07, 2007 3:03 pm |
 |
 |
Bunny
любител

|
Freya написа:Нещо против Личната Ми Философия ли имаш....не разбрах 
Нее! Опитвам се да се шегувам. Имаше един сериал с Дейвид Духовни. Мотото му беше "Истината е някъде там."
Не го приемай ли4но, освен това съм съгласна с думите ти.
|
| Нед Окт 07, 2007 7:06 pm |
 |
 |
Freya
любител

|
"Досиетата Х"...  всички си имаме поне по едно такова
:
|
| Нед Окт 07, 2007 9:10 pm |
 |
 |
alizee
любител

Местожителство: plovdiv
|
Според мен различните са много по-добри в смисъл да речем да не са и 2та от една и съща зодия защото тогава някак си много се познават а това може да бъде досадно пък и безинтересно-в един момент да се стигне дотам че да изчезне тръпката от опознаването..Аз така мисля.
|
| Пет Окт 12, 2007 12:05 pm |
|
 |
iv4o
новопостъпил

|
Според моите наблюдения за всяка зодия си има добри и лошо партньори. И нали знаете, че 1 с 1 не е така интересно, както 1 с 2. В смисъл, че е хубаво да се допълваме взаимно с половинките си
_________________ Зодия: риби / Ацсендент: стрелец / Луна в лъв
|
| Чет Ное 01, 2007 6:28 pm |
|
 |
Skarlet60
астро гуру

|
|
| Чет Ное 01, 2007 8:09 pm |
 |
 |
gcvetkova
любител астролог

Местожителство: Варна
|
Skarlet60 беше написала в една статия не помня коя точни че опозициите в една синастрия че дават продължителна връзка ,защото противо положностите се привличат-наистина ли е така защото в една връзката където любовта ми е много силна има опозициа на женска венера и с мъжка луна?разбра ла ли съм правилно
|
| Пет Ное 02, 2007 3:07 pm |
 |
 |
Skarlet60
астро гуру

|
Всеки в този форум знае, че статиите не са писани от мен, а съм ги копирала от други сайтове и съм ги качвала тук, за да се учат всички. А колкото до показатели за продължителността, то напърво място се гледат аспектите на Сатурн на единия към личните планети на другия. За дълготрайност говорят повече хармоничните аспекти.
Опозицията на Луна и Венера показва магнетично привличане, но и различия в интересите. Тези различия обаче са преодолими.
| Пет Ное 02, 2007 4:39 pm |
 |
 |
luiza_trendafilova
наблюдател

Местожителство: Sofia
|
Ами според мен, има някакъв баланс между всички.
Според мен противоположностите се привличат, но нищо не се знае.Всичко си зависи от човека и неговата зодия.
|
| Вто Мар 04, 2008 11:29 pm |
|
 |
vergity
любител

Местожителство: София
|
Ем..кфо да кажа? Примерно зависи твоята зодия с кои други се разбира..например аз мн добре се разбирам с моята приятелка,която е Стрелец.Но пък още по-добре се разбирам с другата ми приятелка,която е Лъв (като мене)...
Просто зависи от самия човек,но може би хората с еднакви зодии по-добре се разбират,според мен.
_________________ Зодия - Лъв
Асцендент - Телец
Луна в Овен
|
| Съб Апр 26, 2008 8:45 pm |
|
 |
Nebesna
любител

Местожителство: Варна
|
Не съм съгласна с мнението на Скарлет, че който търси спокойствие се свързва със себеподобен.
КОЙТО ТЪРСИ СПОКОЙСТВИЕ СЕ СВЪРЗВА С ЧОВЕК, КОЙТО ГО БАЛАНСИРА.
Аз съм зодия Водолей с Луна във Водолей и имах изключително трудна връзка с мъж водолей, чиито Слънце беше в съвпад с Меркурий, който от своя страна беше ранен от опозиция с Плутон в Лъв, квадратура с Юпитер в Телец и квадратура с Луна в Скорпион. този човек е труден преди всичко за самия себе си. Класическият показател за брак, който имахме : Луна жена съвпад Слънце мъж, дори и той не помогна. Получи се квадратура на неговата Луна в Скорпион с мойта Луна във Водолей. Квадратура на моята Луна във Водолей с неговия Юпитер в Телец. Опозиция на моята Луна във водолей с неговия Плутон в Лъв и опозиция на моето Слънце във Водолей с неговия Плутон в Лъв. Той може и да си е свикнал със своите противоречия, но аз не можах да свикна и бях под абсолютен стрес, който въпреки привличането, доведе до прекратяване на отношенията. Съвпадите могат да ни накарат да останем в една връзка повече, отколкото е необходимо. В зависимост от естеството на въвлечените планети, все ти се струва, че "дължиш нещо на човека до себе си", или че не можеш да се откъснеш, защото общите съпреживяни опитности ви държат заедно. Такива съвпади се задвижват от транзитите - това се нарича "споделен опит", той е много подвеждащ, защото създава усещането за съдбовност. човек трябва преди всичко да търси отговор във "вътрешния си глас", да си задава въпроса: "Как този човек ме кара да се чувствам- добре или зле!" И ДА ПОМНИМ, ЧЕ НИКОЙ НИКОГА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ. ТОЙ Е ТАКЪВ ЗА ВИНАГИ. ПРОМЕНЯТ СЕ ОБСТОЯТЕЛСТВАТА, В КОИТО ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРОЯВИМ НА-ДОБРОТО ИЛИ СЪТВЕТНО НАЙ-ЛОШОТО ОТ ТОВА, КОЕТО НИ Е ВРОДЕНО. ЗАТОВА НЕКА ТЪРСИМ ТАКИВА ЛИЧНОСТИ, КОИТО ДА СТИМУЛИРАТ ИЗЯВАТА НА НАЙ-ДОБРОТО В НАС.
ОБИЧА ТЕ ТОЗИ, КОЙТО ПРАВИ ТАКА, ЧЕ ДА СЕ ЧУВСТВАШ ПО-ДОБЪР ЧОВЕК
Последната промяна е направена от Nebesna на Нед Юни 22, 2008 2:36 pm; мнението е било променяно общо 1 път
_________________ Нищо не се случва на земята, преди да е написано на небето.
|
| Съб Юни 21, 2008 9:12 pm |
|
 |
|
|