Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Венера в домовете?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Венера в домовете? 
Предлагам да проследим и положението на Венера в домовете на натала, който знае нещо по въпроса, нека сподели. И понеже преди захапах темата за Венера в знаците Laughing , ще положа старта на следващата тема с

Венера в 1 дом

Оформя особено привлекателни, чаровни и красиви хора. Околните прилепват към тях като привлечени с магнит. Умеят да се представят добре където и да са. Имат винаги възможност да избират сред много ухажори. Здрави са и живеят сравнително щастливо. Съществува тенденция за ранен брак. Грациозни и общителни, приветливи, позитивни и обаятелни. Отделят особено внимание на украшенията и накитите, отличават се с прекрасен вкус, обличат се красиво. Имат голям шанс брака им да бъде щастлив, възможно е да имат много деца. От тези хора стават известни поети, актьори, певци и художници. Тегли ги и към изучаването на астрология и окултизъм.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Малко няма да следва точно хронологията....,но това е, което знам: Laughing

Венера в 6 дом В. в VI дом. Ключова дума: стремеж към помагане. Професия, свързана с изкуствата, тесни отношения с колегите. Прекаляването в удоволствията води до различни заболявания. Грижа за здравето, храненето и облеклото. Емоционално приемане на дълга.


_________________
Слънчев РАКSmile / Аз-ценя СтрелецаWink/ Лунна Лъвица;Р

:
Вярвай в себе си, въпреки другите!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря Клео Very Happy Венера заедно с Плутон се е разположила в първият ми дом Smile
Всичко е вярно с изключение на това,че не обичам бижута Confused


_________________
Слънце,Луна,Меркурий,Нептун -в Скорпион;
Асцендент,Уран,Плутон-в Дева
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Венера в 6 дом

Ключова дума: стремеж за помощ. Тези хора имат прекрасни отношения с колегите си, понеже са склонни да им правят услуги и да им помагат. Искат, другите да уважават техните особени навици. Често работят в женски колектив. Предпочитат да работят в чистота и уют. Като посредници имат успех, понеже винаги са готови да помагат на другите. Възможен е успех ако в работа като съветници, на ниво здравословно хранене. Възможно е, също работата им да е с публичен характер и да е свързана с широк кръг на контакти и действие. Обичат работата си, стремят се да направят условията на труд комфортни, склонни са да украсяват работното си място. Венерите в 6 дом се обличат много красиво, и сред тях често се срещат талантливи моделиери. Възможен е успех и в работа, свързана с хигиена, деца или болни хора. Работата винаги трябва да бъде интересна и да им носи удоволствие. Трябва да се пазят да не прекаляват с удоволствията, както и от хронични заболявания.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Венера във 2 дом

Добре ще печелят, особено ако се захванат с някаква дейност, свързана с дизайнерство или производство и продажба на козметични продукти. Обичат да имат от всичко - най-доброто, така че могат, ако възможностите им позволяват, сами да си произвеждат поне една част от това, което им харесва. Общественото положение е от голямо значение за тях, поради което са трудолюбиви и усърдно се стремят към финансови успехи. Предпочитат богати партньори за любовни връзки, които да им създадат комфорт. Жените с такава позиция на Венера в наталната си карта са екстравагантни и са склонни да принуждават любимите си да хвърлят огромно количество пари по тях. Благодарение на случайните обстоятелства, неочаквано наследство и покровителството от влиятелните им приятели, парите при тези хора отиват много лесно. Много обичат професията си, прекрасно разбират материалните нужди на другите и собствените си потребности. Възможно е да имат шумен успех сред актьорските среди, художниците и сред представителите на бохемите. Често тези хора стават танцьори, манекени или парфюмеристи.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Венера в 3 дом

Ключова дума: приятна общителност. Хармонично общуване, умно и красиво изразяване, емоционалност в контактите, неустойчивост на емоционалните връзки. Любов към пътуванията, но се чувстват удобно и в приятна, интимна, по-скоро затворена обстановка. Добри са контактите им и в роднинския кръг. Добър интелект, често- при писатели.
Венера в 3 дом показва хармонично и светло детство.Чудесно се отнасят с роднините и съседите, лесно правят компромиси. Интелигентни, добри и обаятелни, и заради това са обичани от обкръжението. Не обичат да спорят, умеят убедително и без усилие да постигат поставената в разговора цел. Почти винаги са готови да приемат гости. Могат да станат известни деятели на изкуството или учени, като Венера в 3 дом често е индикатор за певчески талант и дарба в изящните изкуства. Тези хора са склонни здраво да анализират любовните отношения и обществените контакти. Често срещата с партньора им е свързана със съвместна интелектуална дейност. Интелекта им е уравновесен, хармоничен и ярък. Обажават да пишат пространни любовни писма, да съчиняват стихове и съчинения. Обикновено имат доста широк кръг от приятели и познати, сред които обезателно са популярни и обичани. Притежават прекрасен вкус, богато въображение, здрав идеализъм и плодотворен интелект. Добре се справят с документации, склонни са дълго да четат. Остроумието им е добродушно, речта им - правилна, а запаса им от "дар слово" - велик.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
a ne6to za venera v 11-ti dom???(v deva)


_________________
"Това което не те убива,те прави по-силен!"-Плутон
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Венера в 11 дом

Ключова дума: добродушие. Много активен е техния обществен живот, действие, подтикнато от желанието им да бъдат сред много хора, независимо дали са техни приятели или само познати. Така се обграждат със сигурна защита, предпазваща ги от възможността да се посветят изцяло само на един човек. По принцип имат много приятели, повечето от които са от противоположния пол, които им помагат в кариерата и личния живот. При неправилно използване на енергиите е възможно погрешно да си избират приятели, които впоследствие да им донесат много разочарования. Често житейския им спътник се оказва човек с когото имат една и съща професия. Бракът се оказва интересен и плодотворен. Много познати имат в средите на художниците и музикантите, финансистите и психолозите. Хора с позиция на Венера в 11 дом успешно работят в клубове, младежки и благотворителни организации. Успешни се оказват и заниманията им с научни изследвания, технически изобретения, литература и изкуство. Често стават и известни психолози, астролози, сценаристи и езотерици. Нерядко професионалния им успех е свързан с някаква протекция от приятели и познати, или спонсори. Склонни са към прекален идеализъм обаче, но за да осъществят целите си е необходимо да бъдат повочо реалисти. Обичат да обсъждат възгледите и ценностите които изповядват с приятелите си. По принцип спътника им живота избират сред кръга на своите приятели и познати. Често приятелството при тях преминава в любов, и обратно.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Венера в 4 дом

Ключова дума: топлота. Привързани са към родителите, към дома, към родината. Стремят се да създадат уют и красота в дома си. Радват се на хубави отношения в семейството, а благоустроения семеен живот за тях е от голямо значение. Възможно е късно встъпване в брак, но той непременно ще бъде щастлив. Обичат да си стоят у дома, да си четат или да разговарят дълги часове по телефона, а ако не могат, тогава със сигурност ще си поканят гости, на които се стремят да създадат уютна атмосфера. Успеха им в капиталовложенията позволява на тези хора да създадат за себе си и за членовете на своето семейство комфортни домашни условия. Възможен е успех в търговията и в дейностите, свързани със земеделие. Живота си ще живеят спокойно и ще бъдат винаги в крак с новото. В староста си живеят богато, и обикновенно и детството, и старостта на тези хора са щастливи, тъй като са заобиколени от обич и ласки. Възможни са постижения в музиката, научните изследвания, в изучаването на археология и история на древните култури.

Венера в 4 дом е индикатор, че когато са близо до края на живота си тези хора ще преживеят финансова печалба и пълно икономическо подобрение.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Венера в 5 дом

Ключова дума: яркост на чувствата. Венерите в 5 дом обичат изкуството и притежават много творчески способности. Могат да постигнат успех в спортни игри. Вероятни са много любовни връзки, тъй като аспекта благоприятства сексуална привлекателност и успех с противоположния пол. Все пак, колкото и да се харесват и да имат до себе си непрекъснато нови хора, е добре да се замислят, че тази крайност може да им попречи да изградят здрава и стабилна връзка, от която имат жизненоважна потребност. Добри са като родители, обаятелни като учители и прекрасни специалисти в областта на детската психология. Брака на тези хора се оказва щастлив и плодотворен. Често на хора с Венера в 5 дом им се раждат дъщери, притежаващи художествен талант и физическа привлекателност. Децата им са прекрасни, и те успешно общуват с тях, благодарение на своя художествен и музикален талант. Често от тези хора стават киноартисти или оперни певци, като проявяват и завиден талант в танците.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
а има ли някой информация за венера в 7 дом Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Венера в 7 дом

Ключова дума: хармония в отношенията. Брака и приятелството са от огромно значение за тези хора. Брака им се оказва щастлив, понеже са способни да създават хармония в своето обкръжение. Притежават възвишен и точен ум и могат да успеят на ниво миротворчество, посредничество. Характера им се харесва на хората, способни са да намират общ език с любимите хора. Приветливи и тактични хора са, заслужено се ползват от любовта на околните, тигли ги към професии в сферата на търговията, театъра и психологията. В работата си не се натъкват на препятствия, популярни са в широките обществени кръгове. Венера в 7 дом предполага ранен брак, но той им носи уважение и благосъстояние. Тези хора с охота излъчват радост и оптимизъм - затова и много получават взамяна. В каквито-и-да-е ситуации са способни да се договорят с опонентите и да направят взаимоизгодни компромиси. Съпътства ги любовта на собствените им деца, успешно си сътрудничат с всички, имат успех в уреждането на обществените отношения. Брачния им партньор е красив и добродетелен. Искат да имат до себе си идеалния модел за партньор, но качествата, които търсят, не винаги се съчетават в едно човешко същество, затова трябва да се постараят да бъдат компромисни. Ако имат и материална изгода, освен нежни чувства, могат да си затворят очите за другите недостатъци. При силно наранена Венера се забелязва склонност към скандали, странни неприятности, невярност от спътника в живота, неуспех в брака. Най-големи постижения тези хора достигат чрез сътрудничество и съавторство, особено в театралната област и вокалното изкуство. Те плодовито творят до дълбока старост и по принцип живеят дълго.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение До Клео 
Благодаря много Клео за статията венера в 7 дом доста добри неща пише - Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Molq Very Happy Kogato sym gotova s prevoda 6te ka4a i za ostanalite domove:)

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Венера в 8 дом

Ключова дума: чувственост. Взаимодействието с партньорите подобрява благосъстоянието на тези хора. те могат да получат немалко богатство благодарение на наследство или застраховано имущество. Живота им ще бъде дълъг и ще го завършат със спокойна смърт. Брака им носи не само благосъстояние, но и възможност да заемат високо обществено положение. Встъпването в брак обикновено е свързано с решаване на имуществени проблеми, страстта да притежават обекта на емоциите си и изразена ревност. Ако Венера е наранена, това може да донесе разочарование в любовта и тежко нарушаване на здравето. Прекаляването им на заниманията с медитация могат да доведат до халюцинации. Проявяват интерес към окултизма и магиите. Аспекта благоприятства успешните банковите операции, планирането на мащабни мероприятия и литературното творчество. Сексуалните отношения на тези хора са хармонични и приятни. Успеха на тези хора може да бъде свързан с крупни финансови сделки, занимания с окултизъм, астрологични консултации и научно-изследователска работа.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Венера в 9 дом

Ключова дума: благотворителност. Тези хора притежават силно развита интуиция и висока чувствителност, благодарение на което са способни да се наслаждават на всичко. Учат с удоволствие и в повечето случаи получават прилично образование. Уравновесени са, добри, състрадатилни и винаги готови да помогнат на другите. Бързо им омръзва да соят в страната, в която са родени. Искат да видят и нещо ново и различно. Дори и да не могат да заминат, се свързват със странни хора, от които черпят знания и информация. Много е вероятен брак с чужденец, нерядко се отправят на далечно сватбено пътешествие, в което прекарват много време. Склонни са на встъпване в църковен брак - за тях това се явява залог за благоприятно развитие на семейните отношения. Възможен е брак с предстявител на друга култура и даже раса. Отношенията с роднините на партньора се нареждат благоприятно. Тези хора обичат класическата литература, древната поезия, оперното изкуство и средновековната и религиозна музика. Обожават да присъстват на различни културни мероприятия - публични лекции, посветени на историята и културата, презентации на поетични сборници. Склонни са да изучават история на изкуствата и култорология.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение :) 
Здравейте! Smile А дали ще може да пуснете нещичко за Венера в 12 дом? Embarassed Моята Венера е в този дом, но тук не пише нищичко а би ми се искало да разбера малко повечко! Smile Благодаря предварително.


_________________
Мацка зодия Дева, с асцендент Везни и Луна Водолей! Smile
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Re: :) 
enigma92 написа:
Здравейте! Smile А дали ще може да пуснете нещичко за Венера в 12 дом? Embarassed Моята Венера е в този дом, но тук не пише нищичко а би ми се искало да разбера малко повечко! Smile Благодаря предварително.


Ето ви литература: http://astro-pimss.mylivepage.com/wiki Като ви трябва нещо,просто го потърсете в гугъла.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Родените с Венера в 3-ти дом усвояват учебният материал най-добре, ако преподавятелят им е симпатичен, с изискани маниери и добре облечен. Ако е груб или немърлив, може просто да "намразят" предмета. Много често се "влюбват" в учителите си. Венера в 3-ти дом е показател за флиртове по време на лекции, в библиотеката, на път или в командировка.


_________________
Нищо не случва на земята, преди да е написано на небето.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Уж и аз имам Венера в 3 дом но в учител или свой преподавател до сега не съм се влюбвала. Но пък имам добри взаимоотношения с роднините си определено и с приятелите от детството.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети