krasito.90 написа:
Kakvo ima6 v predvid kato kazva6 4e ti e izbqgal?Kude otide?Priqtelski li vi bqha otno6eniqta do sega ili e imalo ne6to pove4e

OH, tolkova otvratitelno obarkano e vsi4ko, 4e ako trqbva da razkaja 6te stane cql roman. Na kratko se poznavahme ot pone 3 godini i vinagi e imalo stranno privli4ane mejdu nas. V edin svetal moment 4oveka napravi parvata kra4ka, a ot tam vsi4ko stana tolkova barzo, 4e svqt mi se zavi! Mlqskahme se kato teenageari

, ne mojehme da se otdelim din ot drug, toi mi govore6e ne6ta za tova kakvo 6te pravim zaedno, i to ne takiva, koito majete kazvat, za da "minat" nqkoq macka za 1 ve4er... A az dosta sam go slu6ala takiva...

Vsi4kite ni priqteli i poznati ne mojeha da povqrvat kakvo se slu4va pred o4ite im... Ta s nego trqbva6e da zaminem za weekenda

... ama ne6to nedorazumenie stana, i toi mai e re6il, 4e ne iskam...

az se qdosah, 4e mi se skri.. toi se qdosa, 4e mu se skarah...

abe mazalo... Opitah se da govorq s nego, ama ...slojno...a kato se namesiha i "skapi" i "verni" priqteli!!!

Taka i ne mojahme da se razberem li4no, za kakvo ide re4...

Ta sega, sled tolkova vreme mi se iska prosto da go vidq kak e... p1k ne znam... to i toi e edin 4e6it - nikoga ne go znam kak 6te reagira i kakvo 6te re6i...ufffff