Напишете отговор Страница 1 от 1
Влюбен скорпион
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Влюбен скорпион 
Искам да ви помоля за мнение и съвет Embarassed Много съм го закъсала...влюбена съм безумно от 3 години в мъж, който е между скорпион и стрелец-знам, тежко ми Confused Както и да е, без да навлизам в подробности само ще кажа, че всичко беше взаимно, но така и не разбрах каде и защо ми избяга "гадината"! Сигурно съм го уплашила със типичната си скорпионска сериозност или пък не съм била достатъчно спонтанна за стрелеца у него... Laughing Както и да е-как да подходя към него-приятелски, съблазняващо или... да отида и направо да го набия Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
направо го набий Laughing майтап бе Уили!Трябва да си едновременно страшно съблазнителна и да се държиш приятелски,и ако не стане смени обекта на ухажване!Три години стигат-според мен!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси, скорпионке! Да де, демек всички тактики да пробвам, а като не стане - той губи! Rolling Eyes Ама не ви ли е мръзнало на скорпионите, като и без това рядко се влюбваме, все ние да сме прецаканите! Не знам за другите, ама аз все така се оказвам в "шах с пешка"! Споделете съзодийници, при вас така ли се случва или аз нещо съм сгафила в миналия си живот, та сега си плащам с лихвите!? Сигурно ще да съм била голямо шувинистично прасе! Wink

Разбери какъв човек искаш да бъдеш и стани такъв
Отговорете с цитат
Мнение  
Споко не си само ти...

Отговорете с цитат
Мнение  
на въпроса ти - Smile моят асцендент е Стрелец....(имам доста от тази стерлковита зодия в себе сиWinkта реших да се намеся и аз с малко инфо Rolling Eyes
Ние обичаме да гоним, трудното ни привлича..харесва ни да постигаме целите си с жар и упоритост, с нещо вложено от нас..с упорство ако щеш...та затова не си падаме по лесните неща-същото се отнася и до хората на сърцето ни, - те ще го имат само когато ни е интересно, когато се забавляваме заедно и споделяте щурите неща (които главиците ни постоянно раждат)с нас (или поне не ни спирате и пречите да си ги вършим ние),това е еликсира- заедно в добри и в лоши моменти. Държим да ни уважават (първо трабва да си ми приятел да докажеш че си заслужаваш доверието и после мога да те пусна по-близо до себе си) и на истинските, неподправени неща в живота - което търсим и у хората до себе си- откровеност, откритост, разбиране и искрена търпимост към нашето своенравно свободолюбие Wink ии малко "див" нрав. Положителния ни поглед върху нещата ни кара да търсим предизвикателството на всяка ситуация, имаме нужда от Огън(разбирай "риск"), за да живеем Smile това сме ние.
Бъди едно предизвикателство за него-бъди му приятел(но истински),не го ограничавай, бъди (му)интересна ....и ще го "хванеш"може би и ще го задържиш по-дълго Exclamation
Със стерлите напред..... Cool и Успех!
Very Happy от мен толкова!

:
Вярвай в себе си, въпреки другите!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Freya blagodarq mnogo! Dano mi vleze v upotreba... i 4oveka sa6to Embarassed Wink

Асцендент в Близнаци
Слънце в Скорпион
Луна в Козирог
Меркурий в Скорпион
Венера в Везни
Марс в Дева
Юпитер в Стрелец
Сатурн в Скорпион
Уран в Стрелец
Нептун в Стрелец
Плутон в Скорпион

Very Happy ama i az baq strelci sam nasabrala, a !?

Nqkoi ne6to da mi kaje za moq milost - mnogo mi e lubopitno i 6te sam blagodarna Embarassed

Embarassed Mersi predvaritelno Embarassed

Отговорете с цитат
Мнение  
Kakvo ima6 v predvid kato kazva6 4e ti e izbqgal?Kude otide?Priqtelski li vi bqha otno6eniqta do sega ili e imalo ne6to pove4e

Отговорете с цитат
Мнение  
krasito.90 написа:
Kakvo ima6 v predvid kato kazva6 4e ti e izbqgal?Kude otide?Priqtelski li vi bqha otno6eniqta do sega ili e imalo ne6to pove4e

Confused OH, tolkova otvratitelno obarkano e vsi4ko, 4e ako trqbva da razkaja 6te stane cql roman. Na kratko se poznavahme ot pone 3 godini i vinagi e imalo stranno privli4ane mejdu nas. V edin svetal moment 4oveka napravi parvata kra4ka, a ot tam vsi4ko stana tolkova barzo, 4e svqt mi se zavi! Mlqskahme se kato teenageari Embarassed , ne mojehme da se otdelim din ot drug, toi mi govore6e ne6ta za tova kakvo 6te pravim zaedno, i to ne takiva, koito majete kazvat, za da "minat" nqkoq macka za 1 ve4er... A az dosta sam go slu6ala takiva... Wink Vsi4kite ni priqteli i poznati ne mojeha da povqrvat kakvo se slu4va pred o4ite im... Ta s nego trqbva6e da zaminem za weekenda Embarassed ... ama ne6to nedorazumenie stana, i toi mai e re6il, 4e ne iskam... Exclamation Question az se qdosah, 4e mi se skri.. toi se qdosa, 4e mu se skarah... Confused abe mazalo... Opitah se da govorq s nego, ama ...slojno...a kato se namesiha i "skapi" i "verni" priqteli!!! Exclamation Evil or Very Mad Taka i ne mojahme da se razberem li4no, za kakvo ide re4... Crying or Very sad Ta sega, sled tolkova vreme mi se iska prosto da go vidq kak e... p1k ne znam... to i toi e edin 4e6it - nikoga ne go znam kak 6te reagira i kakvo 6te re6i...ufffff Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
Imala sum vruzka sus 4ovek koito e mujdu skorpion i strelec.Ne6tata ne se polu4iha...Moje bi ne moje da izlezne ne6to po dulgotraino mujdu skorpion i skorpion.ima privli4ane no harakterite i na dvamata sa prekaleno silni.spored men ne trqbva da go tursi6 i edva li ne da go moli6.ostavi toi da napravi purvata kra4ka ako ima nqkakvi 4uvstva kum teb 6te te potursi.taka 6te bude6 po interesna za nego tui kato edva li obi4a lesnite ne6ta(ne 4e iskam da te obidq)Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
spoko, nqma za kakvo da se obidq... Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy Ей, много мерси за всички съвети! Нещата се подредиха по-добре, отколкото очаквах! Very Happy За сега толкова, да не урочасам нещо! Wink
Много сте добрички всички-доброжелателството си свърши работата! Да ви се връща многократно!!! Very Happy

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети