|
Страница 1 от 2
|
| Автор |
Съобщение |
tania29
наблюдател

|
 Какво са парите за рака?
Дайте да видим какво са парите за Рака?Ако не всичко, то почти всичко!Ако не на първо място, тогава на второ!
Аз колкото и пари да имам все не ми стигат  , при вас как е.И хем искам да ги изхарча ,хем искам да пестя  .Кажете ми какво е това нещо???
_________________ Само ВЯРЯТА може да крепи човека!!!
|
| Пет Фев 16, 2007 4:18 pm |
 |
 |
abba_54
новопостъпил

Местожителство: гр.Пловдив
|
При мен нещата стоят по същия начин
|
| Пет Фев 16, 2007 4:28 pm |
|
 |
Skarlet60
астро гуру

|
|
| Пет Фев 16, 2007 5:42 pm |
 |
 |
tania29
наблюдател

|
Права сти, че с годините човек помъдрява и си дава сметка за всеки спечелен и изхарчен лев.Но на младини ти се иска да си купиш всичко, макар и да не ти е толкова необходимо.А сигурността като имаш пари и си спокоен е друго нещо.Но наистина здравето е най-важно, защото то е безценно!Но човек е устроен !
_________________ Само ВЯРЯТА може да крепи човека!!!
|
| Пет Фев 16, 2007 5:54 pm |
 |
 |
tochitsa
любител

Местожителство: София
|
Моите наблюдения за раците(специално за жените) са,че са на триците скъпи, на брашното евтини..Да ме извинят всички девойки рак във форума, но.. нямат класата на козирога при харченето (давам това сравнение, понеже и козирозите са относително пестеливи..) Раците купуват в големи количества почти всичко, което им се стори изгодно...макар често да се оказа,че изобщо не им е нужно..В същото време, не биха си купили нещо наистина нужно, ако им се стори скъпо..
Жените раци са може би най- трупащите в зодиака..Понякога имам чувството,че ако започне война, ще оцелеят само семействата в които има жена рак..
Иначе са страхотни - от нищо нещо правят..и..както се изразява свекърва ми и от камъчета могат да сготвят вкусна манджа...
_________________ Краси - Зодия СКОРПИОН, асцедент ОВЕН, луна ВЕЗНИ
"Който иска нещо, намира начин, който не иска-търси оправдание"
|
| Пет Фев 16, 2007 9:51 pm |
|
 |
Skarlet60
астро гуру

|
|
| Съб Фев 17, 2007 3:34 pm |
 |
 |
zvezdi4ka
любител

|
Аз обичам да пестя.Когато искам да си купя нещо трябва супер много да ми е харесало,че да си похарча драгоценните парички.Наскоро започнах всяка седмица да си купувам по нещо ново и това се отрази зле на спестяванията ми.Сега се чувсвам гадничко.Не знам,обаче като нямам пари се чувствам някак уязвима и безпомощна.Затова...нямам търпения да се сдобия с парички.Обещавам,че ще ги пазя!
И между другото винаги когато е ставала някаква авария в къщи (в един момент оставаме без пари), аз винаги съм помагала защото кой друг в къщи пести освен мен?Винаги съм била супер полезна с това мое си качество!
|
| Съб Фев 17, 2007 5:11 pm |
|
 |
Емили
любител астролог

|
|
| Съб Фев 17, 2007 5:35 pm |
|
 |
zvezdi4ka
любител

|
|
| Нед Фев 18, 2007 12:06 am |
|
 |
tochitsa
любител

Местожителство: София
|
Да,..и аз съм с впечатление,че рачетата са доста пестеливи и..винаги имат нещо скрито за черни дни..
_________________ Краси - Зодия СКОРПИОН, асцедент ОВЕН, луна ВЕЗНИ
"Който иска нещо, намира начин, който не иска-търси оправдание"
|
| Нед Фев 18, 2007 11:08 pm |
|
 |
niia
новопостъпил

|
Абсолютно съм съгласна за спестовността на рака. Аз също съм от тази зодия и като дете спестявах с месеци на ред за да си купя желаната играчка,а останеха ли нашите без пари аз се притичах на помощ и бях много горда с това. Сега пак гледам винаги да си имам нещо скътано за черни дни,защото липсата им ме кара да се чувствам неподготвена и уязвима. Обичам и да си харча парите,но ми беше нужно време за да не се чувствам виновна,че съм си купила нещо скъпо. Иначе купувам или неща,които ми харесват наистина много и са нещо изключително или не купувам. Мога да обикалям с часове и ако не попадне погледа ми на нещо забележително просто не пробвам нищо и не купувам нищо. Не знам това дали е рачешка черта или от асцендента на скорпиона. Те са така прецизни.Иначе у дома наистина трябва да има изобилие и да знам,че семейството е подсигурено..хи-хи-хи....ама то това не го ли правят всички майки????? За парите като цяло винаги съм усещала ,че съм 50 на 50,т.е. 50% материална и 50 % духовна личност. Искам да заработвам висока заплата за да живеем материално,но това трябва да са пари изкарани с честен труд и то не от каквяа да е работа. Задължително условие е работата да е свързана с помощ за хората и това да ме кара да се чувствам полезна и удовлетворена. Не обичам да трупам вещи ,даже много често им правя ревизия и съответно майките- и двете са Деви, ги прибират,защотото все някой ден щяло да затрябва......Мисля,че това е типична черта на тяхната зодия. Който се притеснява,че много обичал да харчи да знае,че всичко е въпрос на настройка. Аз установих,че мога да живея и без почти никакви пари и най-важното,че това изобщо не ме притесни. Човек може така да си настрои съзнанието,че да се чувства дори най-щастлив когато няма нито стотинка.  Случвало ми се е да давам последния си лев на просяк или за цветенце и това ме е изпълвало с радост. Мисля,че когато човек се чувства спокоен и повече внимава да не наруши вътрешния си мир тогава по-лесно се отварят възможности да потекат и парите към него от колкото ако постоянно се тревожи,че няма. Тревогите отклоняват идващите възможности или ни пречат да ги видим. Това малко се отклони от темата на астрологията,но надявам се да ви е полезно като информация(ако разбира се вярвате в това) Важно е да се разбере,че не може парите да диктуват нашето настроение. Това е вид зависимост точно както цигарите или наркотиците. Ако човек се остави да е нещастен,когато няма пари и е щастлив когато получи заплатата си това означава,че се оставя външни причини да диктуват вътрешното му състояние. Пожелавам на всички да бъдат щастливи без значение колко е пълен джоба им,защото искрено вярвам,че щастието придизвикано от вътре ще отключи и много материални възможности и нещата ще се балансират
|
| Вто Фев 20, 2007 11:12 pm |
|
 |
Skarlet60
астро гуру

|
искрено вярвам,че щастието придизвикано от вътре ще отключи и много материални възможности и нещата ще се балансират
Ей в това ни е " играта" . Напълно съм съгласна с теб. И е вярно.
|
| Сря Фев 21, 2007 5:39 pm |
 |
 |
JuLLya
новопостъпил

Местожителство: Гоце Делчев
|
 ех парички
За мен парите нямат място нито при рака нито при която и да е друга зодия, парите са си пари.Те са средство , но не и потребност.Средство да задоволяваш потребностите си (голяма част от който могат да се задоволят и просто с една лъчезарна усмивка).Но се пак , който каквото ще да ми говори , парите са тема която не може да бъде изчерпана и никога няма да има консенсус. Парите за ЧОВЕКА независимоя под коя зодия е , са необходимост.И това дали ще си задоволен от това което имаш или ше ламтееше за още и още не зависи едиствено от това дали си рак , лъв, скорпион и каквото ще.Е на фон на някой зодии който се характеризират с лубовта и копнежа към банкнотите ..рака малко бледнее и отступва и това ако е достатъчно да се каче че за рака парите не са с кой знае какъв приоритет така да е... но на никому леж отгоре не е излишен....
|
| Сря Юни 27, 2007 3:08 pm |
|
 |
Freya
любител

|
Парите са необходимото зло-такъв сме си го направили ние живота,та дотук сме я докарали.КОй ни е виновен?!!
Тези "книжлета" са достатъчно в малки количества и опасни(пагубни) в големи-убиват най-прекрасните качества у човека...Малко съм крайна може би,но познавам твърде много такива примери...Въпрос на философия,на мен не ми трябват много пари, за да имам всичко, от което се нуждая и ме прави доволна и богата.
_________________ Слънчев РАК  / Аз-ценя Стрелеца  / Лунна Лъвица;Р
:
Вярвай в себе си, въпреки другите!
|
| Сря Юни 27, 2007 11:07 pm |
 |
 |
alizee
любител

Местожителство: plovdiv
|
mujete sa pestelivi,jenite ot zodia rak-ne
|
| Пон Сеп 10, 2007 7:09 pm |
|
 |
Freya
любител

|
Не съм напълно съгласна. Винаги съм имала заделени средства  за тежки времена, въпрос на навик не нещо друго. Но определено обичам да харча пари за смислени неща, или неща които ми носят истинско удоволствие...дори да не са най-смислените погледнато отстрани  Не ги мисля много паричките в такива моменти...стига "нещото" наистина да ме е грабнало мога да дам и последните си стотинки и да стоя гладна примерно цял ден после...ще оцелея.
НО, повтарям, Винаги имам някакви спестявания вкъщи, колкото и нищожни да са те понякога(в зависимост от финансовото ми състояние в момента). На сухо е много гадно и несигурно,...а ние не обичаме така, защото сме Жени-Рак.....  Смятам че Жените от зодията ни наистина СПЕСТЯВАТ...повече от мъжете дори(имам множество лични наблюдения не само по себе си , но и майка, баба, братовчедка, и кой ли още не)...
:
|
| Пет Сеп 28, 2007 12:15 am |
 |
 |
fiama
новопостъпил

|
Здравейте, РАЧЕТА!
Много ми се иска да чуя дали според вас хората от зодия рак са склонни да се разпореждат със средствата на другите. Нека например семейните рачета да ми отговорят ( ако искат разбира се ) кой в тяхното семейство се разпорежда с разпределението на финансите, дали те самите или тяхната половинка.
Бих искала да ми дадете отговор на тези въпроси тъй като искам да си направя някои съпоставки.
Ще ви бъда много благодарна!!!
_________________ Това което не ни убива ни прави по силни
|
| Пет Дек 07, 2007 2:14 pm |
|
 |
рали126
новопостъпил

|
Аз ако съм без пари просто се чувствам някак странно... ,затова се опитвам винаги да си заделям ,но това не означава че ще се разделя с храната  Въобще за мен парите са почти най-важното ,но не мисля че трябва да се превръщам в техен роб .
_________________ Раче.Асцендент Лъв.
Всичко което се случва на Земята е написано на Небето.
|
| Вто Яну 01, 2008 1:30 am |
|
 |
Freya
любител

|
 Мога да ям, мога и да не ям... Важното е да ми е сита душата!!!
:
|
| Нед Яну 06, 2008 2:40 pm |
 |
 |
Freya
любител

|
А сега сериозно (ЩЕ ГОВОРЯ ЗА РОДИТЕЛИТЕ СИ, Т.К. аз ОЩЕ НЕ СЪМ СЕМЕЙНА, Фиама)- майка ми (Раче)се опитва да се разпорежда с финансите в семейството, (и би се справяла много МНОГО добре), АКО БАЩА МИ, ТЕЛЕТО, НЕ И ПРЕЧЕШЕ ТОЛКОВА УСИЛЕНО за това! Това е моето лично мнение и наблюдения. Това е ситуация. Незнам как е по принцип.Дано поне с нещо съм те насочила нанякъде
:
|
| Нед Яну 06, 2008 2:48 pm |
 |
 |
|
|
В момента е: Чет Сеп 09, 2010 2:34 pm | Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
|
Страница 1 от 2
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|