Напишете отговор Страница 1 от 6
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Тук ще пада яка приказка
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Тук ще пада яка приказка 
Известно е, че Близнаците са най-словоохотливия знак, а и са ненадминати майстори на перото Wink
Дайте да ви видим Laughing
"Микрофонът е ваш", както се казва Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение Здравейте, хора! За много години, да сме живи и здрави! 
Знаете ли как се надявам тук да срещна сродни души...SmileНе че всички останали са зле ама и ние не падаме по- долуSmile
Сега трябва да работя Shocked

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Че са словоохотливи Близнаците, словоохотливи саSmile, но май не обичат да говорят за себе си...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Мойто майче е близнак. За жените съм с много добро мнение, нищо, че не се разбирам с нея. Имам приятлки близначки, на които много държа, но май не са мног оотговорни Smile Все пак си ги обичам. За мъжете обАчЕе не е точно така. Да преуспяват в живота си, целят се на високо, вървят с голямо самочувствие и определено са с раздвоение на личността Laughing Laughing Също така смятам, че са неверни! Но толкова секси...ох... Twisted Evil Но да, да определено неверни за съжаление. Колкото и да са влюбени си остават верни на мъжката природа, а не на любовната или брачната клетва! В момента говоря за мъже Близнаци от 18 до 30 - 35 год. по-възрастни не познавам или поне не съм била толкова наблюдателна с тях. Въпреки всичко са много общителни личности, привлекателни и умни. Може би малко егоистични, но то пък кой не е...

Отговорете с цитат
Мнение  
Ох, все попадам на такива...и много хлътвам по тях!!! Май се срещат и верни Близнаци, ама много непостоянни тия мъже- днес са тук, а утре ги няма...Sad

Отговорете с цитат
Мнение  
Не вярвам във верността на мъжа наистина.. Дори да не е изневрявал дълго време примерно до 30-40та годишна възраст идва момента, в който го прави било поради желание за нещо ново и различно, било поради разпадане на връзката няма значение. Рано или късно се случва и това не зависи от зодията за съжаление!

Отговорете с цитат
Мнение  
shushi написа:
Не вярвам във верността на мъжа наистина.. Дори да не е изневрявал дълго време примерно до 30-40та годишна възраст идва момента, в който го прави било поради желание за нещо ново и различно, било поради разпадане на връзката няма значение. Рано или късно се случва и това не зависи от зодията за съжаление!

shushi много си се отчаяла нещо Smileнали знаеш че слънчевият знак е основна,но малка част от проявата на човек ? Smile докато вярваш че само лошо има така и ще е Smile

и аз също се надявам че ще е интересно в нашия двоен Smile форум Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Не мисля, че е отчаяние, нито нещо лошо. За мене това си е реалност. И мъже и жени го правят. И аз съм го правила и знам, че и на мен са го правили... Smile

Отговорете с цитат
Мнение Един Близнак - за себе си и за баща си... 
Баща ми също е Близнак, родени сме на 14 и 15 Юни. Впечатлението ми е, дали поради разликата в годините или в начина на живот или в обкръжението, но откъм преценка кое кога и къде и по какъв повод се казва нямаме нищо общо. Той например винаги има мнение и го казва, а аз ако не ме интересува само слушам. Той е разпилян, което е типично за нас, обаче аз не. Аз май съм другата крайност - и това също пречи повярвайте ми, особено в работата по повод сработването с нови колеги...Аз май се превърнах в най - големия си кошмар, но реда работи безупречно.
По повод какво и кога говорим за себе си е по - интересно. Ако има провокатор - само стой и гледай. Аз го срещнах и споделих много лични неща с него / такива, които засягат само мен, а не трети лица/, имаше други, които открих в себе си и хубави и лоши пак в общуването с него. Той също е интересен Овен, умен е, и колкото и да се опитвам да си правя изводи и за него, ми остави много нерешени подусловия. Аз също не му останах длъжна. На околните им беше много интересно да ни виждат заедно, работехме в един офис. Всичко свърши зле - в смисъл не намерихме общ език или поне не го показахме, не се сработихме и сега сме далеч един от друг с много голямо домашно Smile
Тя цялата идея на това беше, че говорим за себе си и то без задръжки ако има кой да провокира.

Отговорете с цитат
Мнение  
Мъжете Близнаци по мои наблюдения са много непостоянни, вятърничави, не мога да разбера какво чувстват, объркват ме в поведението си... Rolling Eyes За Козирог като мен тяхното поведение е меко казано объркващо и неразбираемо. Laughing

целият свят е само забрава...
Единствен зов в нощта раздира тишината
апел за твоята любов, апел за край на самотата...
Отговорете с цитат
Мнение  
Аз имам съпруг и син Близнаци, но нищо от написаното по-горе не е важи за тях. Може би , защото съпруга ми е с асц. Рак , а сина ми с асц. Скорпион. Общото между тях е , че и двамата обичат свободата на действие и семейното огнище. Мъжете Близнаци може и да са неверни , но не знам дали има някой който може да се похвали,че е бил само с една жена/ един мъж/ в живота си. Може и да има 1, 2-а екземпляра , но те са рядкост. За тях е по-важен флирта и общуването. Ако искаш да задържиш един мъж дълго време до себе си - дай му пълна свобода. Каквото и да прави,рано или късно се връща. Започнеш ли " да му стискаш юздите"- смятай , че си го загубила. Rolling Eyes Rolling Eyes

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Моето впечатление от близнаците е, че са големи сладури. Много са разхвърляни, хаотични. Понякога чак са непукисти за това, което става около тях, щом в момента се занимават с нещо, което им е интересно и изцяло е заело съзнанието им. Laughing
Колегата ми е близнак и колкото аз съм припряна и искам всичко да се свърши сега и на момента, толкова той е спокоен и все казва, че има време за всичко. И накрая бърза и тича като луд, защото времето не стига. На мене ми вика, че сигурно майка ми ме е родила седмаче, а аз пък се шегувам, че неговата майка сигурно го е носила 12 месеца Laughing Laughing Laughing
Имат страхотно чувство за хумор, самокритични са, добри приятели, но много забравят обещанията си. Иначе си ги изпълняват, де, ама все със закъснение. Very Happy

За жените близнаци пък имам наблюдение, че са страхотни домакини. Умеят всичко и никаква работа не може да ги уплаши. Изобщо са, както се казва по нашия край, умеятни жини, всичко умеят да правят Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Сами разбирате, че исках да кажа "жени", не "жини", грешка на клавиатурата... Wink

Отговорете с цитат
Мнение Моето мнение е... 
Аз съм зодия телец, а брат ми е зодия близнаци.... Живея с него под един покрив вече 17 години, а съжитеслтвото е.... Пронципно телцтите и близнаците не са съвместими зодии и ние с него сме типичен пример за това. Изобщо не се разбираме, не мога да позная кога е "дпбрия" и кога е "лошия" близнак изправен пред мене! Без съмнение, това е най-умната зодия от хороскопа, с най-логична мисъл. Страшно са разпиляни, много расеяни, огромни инати, не обичат да говорят за себе си и за плановете си, затворени са в себе си... Не се вслушват в съветите на други хора, каквото си наумят го вършат, не са верни съпрузи и са с привлекателна външност и красиви, ателетични тела, поради което имат множество обожателки! Най-добра е комбинацията им с водолея, но поради своенравите си, понякога не се сработват с никой, зависи от "близнака" изявен в момента! Twisted Evil

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
хей, здравейте близначета! Тази нашата зодия самата аз немога да я разбера понякога, постоянно съм увлечена от новото, всичко ми писва прекалено бързо, искам постоянно да правя нещо, а дайте ми да приказвам- много странно, за мен това е нормално , но явно за други, не! Дори в момента изживявам нужда от някаква промяна и благодарение на импулсивния си нрав, отново прекалих в приказките си , като се впусна в нещо , толкова се вживявам ,че чак се забравям! Постоянно в мен се лутат дилеми и мисли, кое по напред да направя и аз незнам - искам да върша ако се може и 100 неща едновременно, защото остана ли на едно място и се депресирам и то много бързо.
Прочетох някъде , че тук има още едно близначе родено на 14 юни, дали имаме нещо общо, по принцип намирам доста сходни черти в характера на хората , които да съответстват на зодиакалните им знаци. Та интересно и е.......!
Айде, цунки ,че трябва и да се бачка Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
всичките ми приятели,роднини и познати близнаци са ужасно стиснати,нема такива цънцъри Wink

Мнение  
Стига бе човек, как стиснати ?аз не познавам по-ларш хора от нас, толкова ми е широко през пръстите, че чак хората ми се чудят на акъла, ама това е то Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
alcheto написа:
всичките ми приятели,роднини и познати близнаци са ужасно стиснати,нема такива цънцъри Wink

Алчето, и аз мисля, че няма такива близнаци, които да са цънцари. Поне тези, които познавам не са. Даже бих казала, че са по - скоро "широки пръсти". Very Happy Very Happy

"Научи се да слушаш и ще извлечеш полза дори от онзи, който не умее да говори" - Плутарх
Отговорете с цитат
Мнение  
Девойката близнак, която познавам е с широки пръсти, НО, когато харчи чужди пари...(е..те пак могат да се смятат за нейни, понеже са на съпруга й) Обаче..СВОИТЕ пари..не пипа изобщо! От както е омъжена ВСИЧКО спестява до стотинка Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ..Ей това не го разбирам..Някой близнак има ли обяснение?

Отговорете с цитат
Мнение  
Стиснат Близнак-такова нещо няма! А как ми се иска поне малко да можех да съм стисната.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 6
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети