Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Луната в знаците
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Луната в знаците 
Специално заради Точица ще започна от

ЛУНА ВЪВ ВЕЗНИ

Луната във Везни изпитва дълбока нужда да се хареса,хората с такава позиция зависят от одобрението на околните.Стараят се всячески да избягват стълкновенията и проявата на силни и негативни емоции.Притежават присъщите на Везни чар и дипломатичност,умеят да се сприятеляват бързо с всички.Затова приятелите им са от най-различни среди и социални прослойки.Тези хора са дружелюбни и сговорчиви,но в негативен аспект-капризни,непостоянни и критични.Лесно се поддават на ласкателства.Имат известна склонност към мързел и към неангажиращи флиртове.Имат изискан вкус,естети.Притежават склонност към музика и изкуства,както и известни способности в тези области.В някаква степен са нерешителни,затова работят най-добре в съдружие с друг.
Жените с Луна във Везни са добри домакини,общителни,страшно много държат на вида и обзавеждането на дома си.
Мъжете търсят изискана и очарователна партньорка,която е атрактивна и същевременно интелигентна.

ЛУНА В СКОРПИОН

Луната в Скорпион е крайна-обича и ненавижда страстно.Хората с тази позиция са много опасни врагове.Злопаметни и никога не забравят обидите,отмъстителни.Затова е важно да се научат да изявяват чувствата си по-открито и най-вече да прощават.Понякога силно ревниви,преценяват хората и събитията твърде прибързано,нетърпеливи и импулсивни.Язвителни и насмешливи.Изпитват нужда да доминират.Не си позволяват да бъдат уязвими и не изпускат от контрол отношенията си с останалите.Но са проницателни и с лекота усещат скритите чувства и мотиви на човека срещу себе си,както и слабите му места.Притежават силна воля и не търпят чужда намеса по пътя към целта си.В негативен аспект-сексуални крайности,алкохолизъм.В известна степен са егоисти,съобразяват се преди всичко със собствените си желания и чувства.Ревниви и обсебващи са и това понякога е пречка в любовните им отношения.
Жените с Луна в Скорпион са привлекателни и магнетични,с известна склонност към угаждане,понякога и към безразборен секс.
Мъжете търсят чувствена партньорка,кротка и интуитивна,която да усеща техните желания и настроения.

Мнение Re: Луната в знаците 
[quote="azalea"]Специално заради Точица ще започна от

ЛУНА ВЪВ ВЕЗНИ

Луната във Везни изпитва дълбока нужда да се хареса,хората с такава позиция зависят от одобрението на околните.Стараят се всячески да избягват стълкновенията и проявата на силни и негативни емоции.Притежават присъщите на Везни чар и дипломатичност,умеят да се сприятеляват бързо с всички.Затова приятелите им са от най-различни среди и социални прослойки.Тези хора са дружелюбни и сговорчиви,но в негативен аспект-капризни,непостоянни и критични.Лесно се поддават на ласкателства.Имат известна склонност към мързел и към неангажиращи флиртове.Имат изискан вкус,естети.Притежават склонност към музика и изкуства,както и известни способности в тези области.В някаква степен са нерешителни,затова работят най-добре в съдружие с друг.
Жените с Луна във Везни са добри домакини,общителни,страшно много държат на вида и обзавеждането на дома си.
Мъжете търсят изискана и очарователна партньорка,която е атрактивна и същевременно интелигентна.

Моята луна също е във везни и всяка думичка, която прочетох се отнася точно за мен. Не знам Точица какво ще каже, щом започваш заради нея с нашето съчетание, azaled, но аз останах впечатлена. Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
azalea, много ти благодаря..
По-голямата част от написаното е вярно и за мен...Май почти всичко...Макар да съм по-голям индивидуалист, понякога наистина имам нужда от повече мнения, които да съвпаднат с моето, за да взема решение Wink

Отговорете с цитат
Мнение Re: Луната в знаците 
Луна във везни
"В някаква степен са нерешителни,затова работят най-добре в съдружие с друг."
Това е единственото нещо, което не важи за мен от описанието за Луната във Везни. Всичко друго е така.. Smile Странна работа. Аз съм си малко индивидуалист, пък и съм доста решителна и обичам да работя самостоятелно със своите идеи и т.н, което не е особено хуаво де..

имам куража за тая борба!
Отговорете с цитат
Мнение  
Ох, аз не знам моята луна в кой знак е Sad Как да разбера?

Отговорете с цитат
Мнение  
Irrepressible написа:
Ох, аз не знам моята луна в кой знак е Sad Как да разбера?

Това можеш да направиш в astro.tondy.com
Няколко човека вече посочиха този сайт. Аз също оттук знам разположението на планетите си в хороскопа. Smile

Отговорете с цитат
Мнение знака на Луната 
Ако сте сте въвели вярно данните си на раждане в регистрацията, то и в Free Zone на astro5.net, ще е показан знака вашата Луна

Отговорете с цитат
Мнение  
Много ви благодаря... оказа се че ми пишело в astro5.net ама аз не съм го видяла Embarassed
Благодаря ви, че помогнахте Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
ЛУНА ВЪВ ВЕЗНИ

Съвършено вярно за мен! Very Happy Наистина е така, още повече като съм телче и повечето неща тук се отнася по принци за зодията ми! Особенно вярно за мен лично е: "Жените с Луна във Везни са добри домакини,общителни,страшно много държат на вида и обзавеждането на дома си. " Very Happy Very Happy Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
какво ще кажете за луна в Близнак????

Отговорете с цитат
Мнение  
Луната в Близнаци търси разнообразие и новости. Чувствата не са толкова постоянни и дълбоки.Вие сте променливи и адаптивни. Възприятията ви служат на интелекта и впечатленията си поддържате чрез мисълта. Обичате движението, имате сръчни ръце.Обичате книгите и комуникациите. Добри занаятчии има също сред представителите на тази зодия. Тъй като чувствата ви са резервирани, хората ви мислят за по-студени. Вие сте неспокойни натури и ако разпилявате енергията си, може да стигнете до нервно напрежение.

http://skarleta.wordpress.com
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Какво ще кажете за слънце в Рак и луна в Стрелец?

Отговорете с цитат
Мнение  
sonypetrova написа:
Какво ще кажете за слънце в Рак и луна в Стрелец?

HAh, аз съм Слънце в Стрелец и Луна в Рак Laughing

Съвсем малко информацийка, като за начало Smile Иначе повече съм писала в "Да се запознаем" Smile Слънце в Стрелец, Асцедент Близнаци, Луна в Рак, Венера в Стрелец, Лилит в Стрелец и Medium Coeli Водолей Smile
Отговорете с цитат
Мнение  
Асцендент в Лъв
Слънце в Рак
Луна в Стрелец
Меркурий в Лъв
Венера в Дева
Mарс в Козирог
Юпитер в Риби
Сатурн в Стрелец
Уран в Стрелец
Нептун в Козирог
Плутон в Скорпион
Благодаря Ви предварително!!! Very Happy

Последната промяна е направена от sonypetrova на Сря Мар 07, 2007 6:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Мнение  
Ами за Луна в Риби Smile ?
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Мнение  
Хеййййй...... Какво правите бе, сладурки? Тк някой трябва да седи денонощно и да пище....пише....
Как я мислите тая работа???? Very Happy Very Happy Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение skarlet60 
Ti si golqma sladurana i mnogo ti se radvam Very Happy Very Happy Very Happy Uspe6en i hubav den Very Happy

"Животът, господа съдебни заседатели, е сложно нещо, но това сложно нещо, господа съдебни заседатели, се отваря просто, като чекмедже. Само трябва да знаете как.” Wink Wink Wink

*Не е важно колко дълго ще се изкачваш към върха, а колко време ще се задържиш там!*
Отговорете с цитат
Мнение ЛУНА В ОВЕН 
Луна в Овен
Преминавайки през знака Овен Луната изпълва човека с дух на ентусиазъм и с желание за действие, подчинено на мигновения вътрешен импулс. Мислите остават на втори план. Чувствата и емоциите се изразяват моментално и са подчертано демонстративни. Настроенията бързо се променят. Хората започват да проявяват голяма физическа активност, но и агресията в обществото и в междуличностните отношения започва да нараства. Борбата за лидерство е движеща сила в партньорските отношения. Личността изпитва желание да разчупи съществуващите догми и да се разграничи от мнението на обществото.
Времето е подходящо за начало на нови дейности, за работи, които трябва да бъдат свършени бързо и са свързани с индустрията, техниката, огъня, желязото, инструменти и химикали. Моментът е благоприятен за общуване с началници, планиране на пътувания, покупки на текстилни изделия, украшения и предмети за бита. Дните са добри за профилактични и лечебни процедури на бъбреците. Тъканите в човешкия организъм през този период изпитват силна потребност от кислород, затова са препоръчителни излетите на чист въздух. Подходящ момент за почистващи и подхранващи процедури на кожата. Да не се използват козметични средства, съдържащи алкохол.
При Луна в Овен е необходимо да се проявява съзнателен стремеж към контролиране на егоизма и да се избягват темпераментните избухвания. Споровете не са желателни, защото не дават добри резултати. В този период нараства рискът от травми на главата. Желателно е да не се вадят зъби, да не се правят пластични операции и хирургически манипулации на лицето. Времето е неудачно за встъпване в брак, за нова любовна връзка, за сключване на договори, за парични операции и дългосрочни капиталовложения.

Отговорете с цитат
Мнение ЛУНА В ТЕЛЕЦ 
Луна в Телец
През тези дни хората се настройват на материалистична вълна. Появява се необходимост от сигурност и от защита. Човек е склонен да проявява чувство за собственост към вещи, към партньори и към финанси. Устойчивостта и постоянството, упорството и инатът са основните черти на характера, които доминират в общуването. Любовта прониква дълбоко в душите. Зараждат се чувства и емоции, които са дълбоки и трайни. Човек е възприемчив към красотата на природата и към силата на майката-Земя. Появява се стремеж към изживяване на малките радости в живота, в това число - яденето и секса.
При Луна в Телец е препоръчително да се започват дейности, изискващи продължително време за реализация или оставащи трайна следа в човешкия живот - брак, любов, партньорство, съдружия, зачеване на дете. Много благоприятен момент за работа, свързана с мода, вътрешен и външен дизайн, изящни и приложни изкуства, музика. Време за културни изяви и за встъпване във владение на имущество. Оборотът на паричните потоци е бърз. Подходящ период за покупки на произведения на изкуствата, ценности, луксозни стоки, продукти на парфюмерийно-козметичната индустрия. Дните са подходящи за процедури, лекуващи кожата на главата и за заздравяване и боядисване на побелели коси. Време за лечение и профилактика на половите органи, за лечение на гинекологични заболявания.
Неблагоприятни дни за поемане на рискове и за дейности, изискващи бързо вземане на решения. Уязвими са шията, гърлото, ендокринната система и най-вече щитовидната жлеза. Да не се пристъпва към хирургически интервенции на тези места. Не е желателно да се правят козметични операции за премахване на бенки. Храната да се подбира внимателно, защото има опасност от хранителни отравяния. Преяждането е много характерно за периода, когато Луната е в Телец и затова внимавайте!

Отговорете с цитат
Мнение ЛУНА В БЛИЗНАЦИ 
Луната в Близнаци
Период, в който нуждата от обмен на информация преобладава над всичко. Време за срещи и контакти. Интелектуалните потребности и играта на ума стават по-важни от практическите действия. Логиката и емоцията се преплитат. Словото вибрира в пространството с особена сила. Период на нерешителност и неоформени желания. Човек е склонен към лекомислени и повърхностни постъпки, взема необмислени решения и прави прибързани изказвания. В контактите хората проявяват разговорливост, често стигаща до бъбривост - това е начинът за изразяване на чувствата и емоциите. Хората с лекота възприемат промените и по-лесно се адаптират.
Подходящ момент за общуване и осъществяване на различни видове връзки, за рекламна дейност, за интервюта, за търговски сделки, за работа с документи, за банкови и обменни операции. Препоръчителни са краткотрайните пътувания, извънградските разходки и авиопътешествията (без дните, когато Луната е в пълнолуние). Време за писмено излагане на мислите, за учене, за начало на научна работа, за усвояване на нови професии и за изнасяне на доклади. Добър период за екстрасензорно лечение и приемане на отвари и лекарства за черния дроб. Могат да се правят очистителни процедури, краткотрайни гладувания и леки гимнастики на ръцете и китките. Много добри резултати дават ароматотерапията и инхалационните процедури.
Периодът е неблагоприятен за всичко, свързано с любовта, брака и партньорствата. Не е желателно да се купува недвижимо имущество, а също и да се продава. Да се внимава при дълги пътувания и при излети в планините. Съществуват реални опасности от лъжи и измами. Не са желателни операциите на белите дробове, ръцете и китките (без спешните). Най-уязвими са нервната и дихателната система. Дните не са благоприятни за правене на маникюр, на педикюр и за оформяне на вежди.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети