|
Страница 1 от 4
|
| Автор |
Съобщение |
d150
наблюдател

|
 СЪЩЕСТВУВА ЛИ СРОДНАТА ДУША
Имаме ли наистина шанс да срещнеме сродната си душа или всичко е само в книгите? Има ли връзка това с положението на планетите в партньорския хороскоп? Защо понякога когато срещнем някой имаме усещането, че вече сме били заедно? Споделете какво мислите по темата.
|
| Нед Мар 04, 2007 9:41 pm |
|
 |
krasi_skorpi
наблюдател

Местожителство: sofia
|
Ако искаш прочети това което пише на този сайт за сродната душа.
http://astrosite.org/srodni_dushi_karta_taro.html
Моето мнение се покрива почти сто процента с това което пише.Наистина имаме половинка която ако не я срещнем или нямаме възможност да сме с нея в този живот по незавизещи от нас причини,ще имаме шанс да я срещнем в някой друг живот.Е смятам,че и предишните ни животи и кармични уроци имат голямо значение,затова се казва: "живей така,че да не съжаляваш после"Весел и щастлив ден
_________________ Краси - зодия Скорпион - асцендент Риби - луна Везни - черна луна Водолей. Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да го получиш.
|
| Пон Мар 05, 2007 3:52 pm |
|
 |
Skarlet60
астро гуру

|
Силните хора се срещат, за да се разделят.
Времето от срещата до раздялата е, за да се обогатят взаимно.
Силните хора са една порода - сродни души.
Енергията между тях е много силна.
Заедно са мощна машина.
Природата разделя всичко силно.
Така е, за да могат да дадат сили на по - слабите.
Компенсиране на енергиите.
Нямаш власт над тази раздяла.
Просто продължаваш...
Тъжно е.
Но по - тъжно е, ако изобщо не си ги срещал.
Кой е казал, че Животът е песен/ розов/ щастлив?
Такъв е - но само броени мигове, заради които си заслужава
цялото страдание на света.
Готов ли си да страдаш до последна капка кръв,
за един миг на истинско щастие?
Разбирасе, че ДА!
Тогава приготви се да срещнеш други сродни души,
защото те са някъде по пътя ти.
Ще се появят точно, когато най - много се нуждаеш от тях.
Ще ги познаеш по искрената им усмивка.
А заговорите ли се, ще имаш усещането, че не само говорите
на един език, а сякаш се познавате от години.
Сродните ти души те карат да се чувстваш щастлив
със самия себе си - естествен, истински, спокоен, балансиран,
летящ свободно като птица.
Те ще ти вдъхнат вяра и сили - капка Живот.
Това са твоите най - верни приятели - настоящи или бъдещи.
Сродните ти души най - бързо те напускат и за тях най - много страдаш.
Страдание, свързано с липсата на някой, който те е приемал, какъвто си -
без никакви очаквания и претенции да се промениш.
Спокойствието, което ти носят сродните души, е блажено и дарено
с искреност и любов.
Нищо не можеш да направиш, за да ги задържиш до себе си.
Остава само спомена, че макар и за малко, си бил с тях ... и сте били щастливи.
Миг на истинско щастие, заради който си струва цялата болка и самота.
| Съб Мар 17, 2007 8:36 am |
 |
 |
Емили
любител астролог

|
Всичко това, което прочех тук, изпратено от Краси и Скарлет е много красиво и истинско.
И сигурно всички ще се съгласите, че едва ли има човек, който да не е срещал своя сродна душа.
Когато наистина я откриеш, няма как да не го разбереш, защото е толкова вълнуващо!
Да имаш до себе си човек, който те разбира "от въздуха".
Още преди да си казал каквото и да било, той вече да го знае, да вижда какво е в душата ти, да чувства заедно с теб болката и радостта ти, да няма нужда от много думи и обяснения......
Съществува сродна душа, да, аз съм убедена в това сто процента.
_________________ зодия Риби, асцендент Скорпион, Луна във Везни
"Научи се да слушаш и ще извлечеш полза дори от онзи, който не умее да говори" - Плутарх
|
| Съб Мар 17, 2007 3:08 pm |
|
 |
alcheto
любител астролог

|
|
| Съб Мар 17, 2007 7:53 pm |
|
 |
Емили
любител астролог

|
alcheto написа:ако чак пък толкова те разбира ще ти доскучае 
Това не е задължително човек, с когото постоянно живееш....
"Научи се да слушаш и ще извлечеш полза дори от онзи, който не умее да говори" - Плутарх
|
| Съб Мар 17, 2007 8:26 pm |
|
 |
ViLaS
любител астролог

Местожителство: София
|
Съгласен съм напълно с Емили!
А колкото до това за доскучаването,не мисля че това може да се получи!
Когато общуваш с такъв човек (сродна душа),не случайно употребявам думата общуване,всичко е различно.
Не става въпрос за нещо обичайно,честно казано дори не мога да категоризирам чувството...
_________________ Зодия Телец.асц.Риби,луна в Телец
Ако някога се почувстваш самотен!
Отиди на някоя улица,където има много хора!
Застани там и си науми че чакаш някого!
И Той ще дойде непременно!
Някога...
|
| Съб Мар 17, 2007 11:22 pm |
|
 |
Емили
любител астролог

|
ViLaS написа:Съгласен съм напълно с Емили!
А колкото до това за доскучаването,не мисля че това може да се получи!
Когато общуваш с такъв човек (сродна душа),не случайно употребявам думата общуване,всичко е различно.
Не става въпрос за нещо обичайно,честно казано дори не мога да категоризирам чувството...
Не можеш да категоризираш чувството, защото то само по себе си е уникално. Нещо като зависимост от нечие присъствие, но приятна зависимост, необременяваща, която сам ти желаеш. Търсиш компанията на този човек, неговия съвет, защото знаеш, че той те познава най - добре от всички, дори по - добре от собствената ти майка /ако в случая тази сродна душа не е самата тя, разбира се..../
|
| Нед Мар 18, 2007 11:32 am |
|
 |
manaolana
новопостъпил

|
Веднъж на улицата по време на някакъв карнавал, един мъж рисуваше по лицата на съгласилите се минувачи. Съгласих се и аз - затворих очи докато той нарисува нещо на лицето ми, но изведнъж ги отворих и сякаш потънах в душата му и той в моята. Никога не бях допускала непознат човек да надникне така дълбоко в очите ми и понеже беше неочаквано, бях напълно незащитена и открита, а той - слава Богу, беше доброжелателен и чист. Но това проникване в душите беше по-прекрасно от всякакви други видове докосвания - сякаш двамата в този миг знаехме всичко един за друг, сякаш се намерихме и свързахме за миг. Не мога да го опиша - просто няма думи за това! Никога повече не съм го срещала, нито знам кой е, но това няма никакво значение - знам че това беше миг на свързване между моя и неговия Дух, открили за миг, че не са сами и все още са част от Бога.
_________________ Ако разкриеш на хората какво съдържа бъдещето, то вече няма да го съдържа.
Слънце в Дева
Асц.Рак
Луна в Близнаци
|
| Вто Мар 27, 2007 11:02 am |
 |
 |
Емили
любител астролог

|
manaolana написа:Веднъж на улицата по време на някакъв карнавал, един мъж рисуваше по лицата на съгласилите се минувачи. Съгласих се и аз - затворих очи докато той нарисува нещо на лицето ми, но изведнъж ги отворих и сякаш потънах в душата му и той в моята. Никога не бях допускала непознат човек да надникне така дълбоко в очите ми и понеже беше неочаквано, бях напълно незащитена и открита, а той - слава Богу, беше доброжелателен и чист. Но това проникване в душите беше по-прекрасно от всякакви други видове докосвания - сякаш двамата в този миг знаехме всичко един за друг, сякаш се намерихме и свързахме за миг. Не мога да го опиша - просто няма думи за това! Никога повече не съм го срещала, нито знам кой е, но това няма никакво значение - знам че това беше миг на свързване между моя и неговия Дух, открили за миг, че не са сами и все още са част от Бога.
Ако искаш ми вярвай, manaolana, но докато четох това, което си написала, цялата настръхнах.
Толкова вълнуващо си описала този миг, че и аз го преживях, заедно с теб сега.
|
| Вто Мар 27, 2007 11:51 am |
|
 |
d150
наблюдател

|
Темата за сродната душа не я написах случайно,въпреки че мислех е е измислица от приказките.Той е рак 0207.1969 !11.30 АСЦ. дева , аз Водолей 03.02.1966. АСЦ.козирог-06.00 Не сам срещала такава синастрия. SOS към всички коита знаете много повече. Познах го на съседна маса и отидох да се запозная с него _ не ми е присъщо въпреки че съм водолей-....Имам чувството че потъвам, давя се.... Аз обичам свободата си , а той деца та си и дома където е. Какво ни очаква?
|
| Нед Апр 01, 2007 2:25 am |
|
 |
Mimsey
любител астролог

Местожителство: В страната на любовта и по-далече
|
Според мен има сродна душа за всеки, трябва само да я откриеш! Но, трябва да се има напредвид, че тя сама няма да дойе, просто от време навреме трябва да се пооглеждаш... Аз мисля, че мамерих свотя... но трябва да поизчкам , докато се спечелим един друг. Но все пак надеждата умира последна! Много е приятно, когато откриеш човек, който довършва мисълта ти и те разбира...
_________________ Любовта е отговорът на всички въпроси!
Зодия - Телец, Асцендент - Овен, Луна - Везни, Черна луна- Скорпион.
|
| Пон Апр 02, 2007 11:38 am |
 |
 |
ViLaS
любител астролог

|
Да наистина трябва да се оглеждаш!
Особено в очите на хората!
Ако сродната душа може да се познае по нещо,аз определено мисля че ще е по очите!
Някога...
|
| Пон Апр 02, 2007 5:32 pm |
|
 |
Емили
любител астролог

|
ViLaS написа:Да наистина трябва да се оглеждаш!
Особено в очите на хората!
Ако сродната душа може да се познае по нещо,аз определено мисля че ще е по очите!
Вилас, напълно съм съгласна с теб, че трябва да се вглеждаме по - често в очите на хората. От тях извира душата и само там можеш да прочетеш какво става вътре.
По този повод ли си смени посланието в текстовия блок ? Харесва ми, много е готино
|
| Пон Апр 02, 2007 6:33 pm |
|
 |
ViLaS
любител астролог

|
Мда,размислите по темата за сродната душа ме накараха да си спомня тези стихове!
Някога...
|
| Пон Апр 02, 2007 10:30 pm |
|
 |
manaolana
новопостъпил

|
 сродна душа
А
Две хубави очи
Душата на дете...
_________________ Ако разкриеш на хората какво съдържа бъдещето, то вече няма да го съдържа.
Слънце в Дева
Асц.Рак
Луна в Близнаци
|
| Вто Апр 03, 2007 8:00 am |
 |
 |
Mimsey
любител астролог

Местожителство: В страната на любовта и по-далече
|
Да, напълно съм съгласна за очите и за пламъка, който се крие в тях и привлича "другата ни половинка"!
_________________ Любовта е отговорът на всички въпроси!
Зодия - Телец, Асцендент - Овен, Луна - Везни, Черна луна- Скорпион.
|
| Пет Апр 06, 2007 4:58 pm |
 |
 |
tonya
новопостъпил

|
 СЪЩЕСТВУВА ЛИ СРОДНАТА ДУША
ДО СКАРЛЕТ60-луна ти на колко градуса от ОВЕН е?
|
| Съб Сеп 29, 2007 11:11 pm |
|
 |
Freya
любител

|
Цитат:Нищо не можеш да направиш, за да ги задържиш до себе си.
Остава само спомена, че макар и за малко, си бил с тях ... и сте били щастливи.
Миг на истинско щастие, заради който си струва цялата болка и самота.
Skarlet, ти просто ме смаза с този свяой пост.....четях го, настръхвайки цялата на всеки звук, на всяка дума, на всеки ред от него. Благодаря ти, че ми припомни толкова много неща,  благодаря!
Аз имам малка история за своята сродна душа....Странно - първоначално сякаш не го познах, дори се опитах да избягам, нещо сякаш упорито ме отблъскваше у него -  докато ситуация не ни постави в твърде близка среда, доста интимна, и чак тогава - в напълно непринуден, откровен разговор аз разбрах, че имам нещо много общо с този човек. Тогава почувствах нетипична(за мен) нужда да споделям и разкривам себе си като отворена книга...говорих...говорих за неща, които са твърде лични и интимни, прекалено дълбоко свои... с един непознат. Но го чувствах толкова естествено и необходимо в онзи момент, че това не ми направи никакво впечатление...и не спрях.  Той също сподели доста съкровени неща с мен. Беше неописуемо и още си го спомням като вчера, макар да минаха години от тогава. За радост още поддържам отношения с този човек отвреме навреме  ...и той не малко пъти ме е измъквал от тежки моменти и ме е връщал към моето истинско СЕБЕ СИ, когато съм го забравяла и по една или друга причина съм се отклонявала за миг от Пътя си. Той ми е вдъхвал кураж и Сила да се справя, той ме е разбирал без да е нужно да му казвам дори...от какво имам нужда, той ми е напомнял  Затова винаги ще го обичам и ще му бъда благодарна...въпреки и моментите, в които силно ме е наранявал.
Всичко е за добро, знам - за да ставаме по-силни и по-близо до Себе Си...за да осъзнаваме нещата, които не се виждат на пръв поглед, с просто око, и за да разбираме неразбираемото  . Затова
Сродните души са родени да се намират...и аз смятам, че никога не бива да се губят един-друг, защото са си нужни!
_________________ Слънчев РАК  / Аз-ценя Стрелеца  / Лунна Лъвица;Р
:
Вярвай в себе си, въпреки другите!
|
| Нед Сеп 30, 2007 2:03 pm |
 |
 |
Skarlet60
астро гуру

|
 Re: СЪЩЕСТВУВА ЛИ СРОДНАТА ДУША
|
| Пон Окт 01, 2007 9:38 am |
 |
 |
|
|
В момента е: Чет Сеп 09, 2010 3:01 pm | Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
|
Страница 1 от 4
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|