Напишете отговор Страница 1 от 6
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Най-сполучливите връзки
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Най-сполучливите връзки 
Е нека да обсъдим и Скорпиончето с кои зодии си допада Wink
Или например...Какво мислите за вризките:
Скорпион-Скорпион(това мен лично ме интересува)
Скорпион-Телец
Скорпион-Риби
Скорпион-Рак
Нека коментираме тези двойки,както и някои други,които вие добавите.

Мнение  
ха.... ето, че ще добавя моята зодия и таза на приятеля ми (Скорпион) - но ние сме съвсем в началото още, пък и сме толко заети, че не се виждаме толко често....
Принципно от това което съм чела - нищо чак толко хубаво не пише за този съюз Везни - Скорпион (но все пак от голямо значение са и асцедентите, а аз май не знам неговия..опаааа, ще го питам)

Везни - Скорпион

Мнение  
незнам и аз какъв и беше асцендента но това беше момичето което обичах като никога преди и до сега... завинаги ще я помня иначе малко се карахме и мн често ме ядосваше и ревнуваше и и харесваше като я ревнувам ... ама като цяло тя ме накара по някакъв начин да живея... искам да кажа че трябва да се чувства всяка емоция вклиучително ядосването защото после имах връзка с момиче което колкото и да се мъча не се сещам кога ме е ядосала но именно там е проблема... нямаше никакви емоции Smile
успех с твоя скорпион Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Не съм скорпион, но от мои наблюдения най-добрите комбинации за жена Скорпион са с мъж Рак и на 2ро място мъж Водолей. Невероятно силна и изпепеляваща любов, изградена върху много доверие Smile

имам куража за тая борба!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
unamenable написа:
незнам и аз какъв и беше асцендента но това беше момичето което обичах като никога преди и до сега... завинаги ще я помня иначе малко се карахме и мн често ме ядосваше и ревнуваше и и харесваше като я ревнувам ... ама като цяло тя ме накара по някакъв начин да живея... искам да кажа че трябва да се чувства всяка емоция вклиучително ядосването защото после имах връзка с момиче което колкото и да се мъча не се сещам кога ме е ядосала но именно там е проблема... нямаше никакви емоции Smile
успех с твоя скорпион Smile

Жената Скорпион е способна да даде много,само ако е истински влюбена,а тогава очаквай неочакваното Smile

Мнение  
Според моите ЛИЧНИ наблюдения връзката Скорпион-Скорпион е.изпепеляваща, страхотна, ...абе..нямам думи...Много страст и флуиди и... разбираш човека без думи...
Друга страхотна комбинация, по-скоро ползотворна и много плодотворна и амбицираща е Скорпион-Козирог....много силни личности, много честност..много..интелект..
И..колкото и невероятно да звучи..Скорпион-Телец...много допълване, много разбиране, някакво уравновесяване..
Да допълня,че връзката Скорпион-Водолей е мнооого интересна, но..общо взето краткотрайна..Водолея е с много широки възгледи, много интересен за скорпиона, НО..някак е несигурен в себе си , пък скорпиона можеш да задържиш само, ако знаеш цената си
Връзката Скорпион-Везни..хм..има много емоция, има много интелект..има много хармония..Но..везните са някак мнителни..пък скорпионите доста обсебващи..та..не знам дали е трайна..
Скорпион-Риби...-нямам наблюдения
Скорпион-Рак..мисля,че би било страхотно, но..и тук нямам наблюдения..
...
П.П. Наблюденията ми са върху връзка в която скорпиона е женатаSmile Wink Very Happy Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
tochitsa написа:
Според моите ЛИЧНИ наблюдения връзката Скорпион-Скорпион е.изпепеляваща, страхотна, ...абе..нямам думи...Много страст и флуиди и... разбираш човека без думи...
Друга страхотна комбинация, по-скоро ползотворна и много плодотворна и амбицираща е Скорпион-Козирог....много силни личности, много честност..много..интелект..
И..колкото и невероятно да звучи..Скорпион-Телец...много допълване, много разбиране, някакво уравновесяване..
Да допълня,че връзката Скорпион-Водолей е мнооого интересна, но..общо взето краткотрайна..Водолея е с много широки възгледи, много интересен за скорпиона, НО..някак е несигурен в себе си , пък скорпиона можеш да задържиш само, ако знаеш цената си
Връзката Скорпион-Везни..хм..има много емоция, има много интелект..има много хармония..Но..везните са някак мнителни..пък скорпионите доста обсебващи..та..не знам дали е трайна..
Скорпион-Риби...-нямам наблюдения
Скорпион-Рак..мисля,че би било страхотно, но..и тук нямам наблюдения..
...
П.П. Наблюденията ми са върху връзка в която скорпиона е женатаSmile Wink Very Happy Laughing

Скорпион-Скорпион да така е и според мен,изпепеляваща и луда Smile
Скорпион-Телец допълваща
Скорпион-Риби страстна
Скорпион-Рак привличане
За други нямям много наблюдения

П.П. Моите наблюдения са също върху връзка в която скорпиона е жената Smile

Мнение  
Да, аз съм съгласна за отношенията на [b]скорпион - рак[/b] ... Идеална хармония, допълване, разбиране....неугасваща любов.... А що се отнася до [b]скорпион - телец[/b] , според мен няма голми перспективи, коренна разлика в характерите.... Възможно е само, ако са на принципа "противоположностите се привличат", иначе не става добра връзка.

Зодия - Телец, Асцендент - Овен, Луна - Везни, Черна луна- Скорпион. Smile Smile Smile
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Zdraveite!
Az sum jena rak s ascendent scorpio slunce i venera v 8 dom i imam mnogo dobur priqtel scorpio s ascendent vezni i venera i jupiter v scorpio. Da vi kaja che ne sme prosto priqteli a duhovni partniori, malko takiva poznati imam. Prosto doverieto doide burzo, spodelqneto sushto, privlichaneto /podsuznatelno/, a i strashno se dopulvame. Za sexa nqmam dumi, prosto ne e edin --- a lubovno i duhovno slivane, strahotno. Imame shodni predstavi i ni haresvat ednakvi neshta. Mislq che se razbirame chudesno zasega. Da ne govorim che ne se nalaga mnogo da se obqsnqvame ili che ne sme se razbrali pravilno. Vsichko e intuitivno, a i osven tva se zakachame postoqnno. Mnogo zabavno! Mislite si gi otgatvame, ne moga go izluja za nishto. Koeto e qsno-nali e scorpio Laughing

Tolkova zasega,
oshte ne se poznavame ot dulgo vreme no imam chuvstvoto che go poznavam otdavna naistina. Shte vidim kak shte se razviqt neshtata.

Мнение  
Az sam Skorpion i nai valnuvashtite mi izjivqvaniq sa bili s Vodolei , tova e neshtoto koeto nemoje da se opishe s dumi Smile istinski sinhron v sexa, vinagi e bilo veselo i s mnogo emocii Smile

Мнение  
Мариелита!
Така като се зачитам в твоите писания и си мисля:абе тези перфектни връзки с водолей дето ги описваш,наистина ли са били сериозни!Мисълта ми е имало ли е съжителство и т.н.!
Ако не е било до там сериозно,то си обяснявам мнението ти!
В противната ситуация би било непонятно за мен как се е получило!

Ако някога се почувстваш самотен!
Отиди на някоя улица,където има много хора!
Застани там и си науми че чакаш някого!
И Той ще дойде непременно!
Някога...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Laughing Мариелита,прати на Виласс някой запис,снимка /документален материал/ ...евентуално му издействай място в кухнята,че Тома неверни...
...аз обаче ти вярвам,без доказателства Wink вероятно имам лични впечатления Rolling Eyes

Мнение  
kokona написа:
Laughing Мариелита,прати на Виласс някой запис,снимка /документален материал/ ...евентуално му издействай място в кухнята,че Тома неверни...
...аз обаче ти вярвам,без доказателства Wink вероятно имам лични впечатления Rolling Eyes

Laughing Laughing Laughing

Ако някога се почувстваш самотен!
Отиди на някоя улица,където има много хора!
Застани там и си науми че чакаш някого!
И Той ще дойде непременно!
Някога...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
[ViLaS"] Ami da ti kaja vrazkata ni beshe seriozna , razdelihme se ne ot nerazbiratelstvo i ot karanici , a po drugi prichini. Ako poznavash chovek Vodolei shte znaesh che te sa mnogo obshtitelni i impulsivni v deistviqta si , neznaesh koga kakvo da ochakvash , i vinagi ima kakvo da si kajesh s tozi chovek. Tova e ednata strana , a drugata strana e neveroqtniqt --- . Moje bi ako mojesh da go izjiveesh shte razberesh za kakvo ti govorq.

Мнение :))) 
Az syshto smqtamche jena Scorpion myj-Kozirog e mnogo dobra kombinacia.Govorq ot sobstven opit:))Chudesno se razbiram s tqh.Nastojashtata mi prijatelka syshto Scorpion:)

Мнение  
Hmmm,a za Scorpion - Deva kakvo shte kajete? Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Кой е мъжът и кой жената, moonant?

"Научи се да слушаш и ще извлечеш полза дори от онзи, който не умее да говори" - Плутарх
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Jena Scorpionb,myj Deva

Отговорете с цитат
Мнение  
Стана ми много интересно...и не се стърпях Very Happy, но ми се струва, че едностранно разглеждате връзките! (само от женска гледна точка). За момента ще изключа влиянието на асцедента: и ще ви припомня, че съюза е добър когато Луната на единия е в същия знак в който е Слънцето на другия.

за
moonant

Jena Scorpionb,myj Deva -
Като цяло съюза Дева-Скорпи е много добър(вижте рисунката на знаците: те се припокриват над 90%), на Скорпиона допада реда на девата, безупречния й вид, поведението и др. А тя харесва лудостта му(няма граници за него)във всичко.
Самата дума-Дева означава женски индивид в преходна (към жена) възраст. Опита ми ме убедил, че мъж Дева не е мъж, (не съдете за човека само по физическите белези). Нямам предвид, че са хомо, а това че са лекета по-големи дори от Скорпионите в млада (и не само)възраст. "Врящото гърне"(скорпи) около 40г. се успокоява(Линда Гудман) Laughing , а при девата няма развитие, нейната еднаквост дразни.

Положителна е и връзката с водните знаци Рак и Риби
Мъж Рак донякъде може да се сравнява със Скорпи, но е много по слаб и посредствен(трябва някой да го води-харесва жени тип МАМА), жените наистина са Раци - вървят с Д-то напред и винаги казват на черното бяло.
Рибите са лудите в зодиака (най-често те се самоубиват), прекалено чувствителни, еферични, абстрактни (като камък на Скорпионската шия-особено с вечните си скандали)

С Лъв...
Лъвицата разпалва ловния инстинкт на Скорпи, най-вече с надменното си поведение и илюзията, че е жена-вамп. С времето Скорпи открива, че лъвската й кожа всъщност е булана (онзи модерен преди много време плат).
Лъвчо само създава илюзията за принца от приказките....докато не се проскубе.

Близнаци....мечтата на мъжа Wink))) да има повече от една жена.

Козирог - има едни отвратителни родени 11-13.01, да не ви срещат - безкрупулни, нагли, интересчии(и двата пола). Декемврийските "приземяват" Скорпи

Скорпион/Скорпион..................................................Зависи цунамитата накъде ще се насочат, в една посока(помните ли остров Пукет?) или едно срещу друго.

Ще се върна.....

Мнение  
Ами ко да ви кажа, и двете ми родителски тела са скорпиони...от време на време си спретват по едно скандалче(за развлечение както ми казват),ама иначе се обичат много Smile Според мен комбинацията скорпион скорпион е добра, въпреки че може и да е доста взривоопасна... Rolling Eyes

Напишете отговор Страница 1 от 6
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети