|
Страница 1 от 6
|
| Автор |
Съобщение |
tigyr4e
наблюдател

Местожителство: Варна
|
 Най-сполучливите връзки
Е нека да обсъдим и Скорпиончето с кои зодии си допада
Или например...Какво мислите за вризките:
Скорпион-Скорпион(това мен лично ме интересува)
Скорпион-Телец
Скорпион-Риби
Скорпион-Рак
Нека коментираме тези двойки,както и някои други,които вие добавите.
_________________ Скорпион,Асцендент Везни,Луна в Близнаци
|
| Сря Мар 07, 2007 1:44 am |
|
 |
Sunny
наблюдател

Местожителство: София
|
ха.... ето, че ще добавя моята зодия и таза на приятеля ми (Скорпион) - но ние сме съвсем в началото още, пък и сме толко заети, че не се виждаме толко често....
Принципно от това което съм чела - нищо чак толко хубаво не пише за този съюз Везни - Скорпион (но все пак от голямо значение са и асцедентите, а аз май не знам неговия..опаааа, ще го питам)
Везни - Скорпион
_________________ Зодия: Везни; Асцедент: Козирог; Луна: Риби
|
| Сря Мар 07, 2007 5:20 pm |
|
 |
unamenable
любител

Местожителство: Jambol
|
незнам и аз какъв и беше асцендента но това беше момичето което обичах като никога преди и до сега... завинаги ще я помня иначе малко се карахме и мн често ме ядосваше и ревнуваше и и харесваше като я ревнувам ... ама като цяло тя ме накара по някакъв начин да живея... искам да кажа че трябва да се чувства всяка емоция вклиучително ядосването защото после имах връзка с момиче което колкото и да се мъча не се сещам кога ме е ядосала но именно там е проблема... нямаше никакви емоции
успех с твоя скорпион
_________________ Зодия Везни
Асцендент Овен
Луна Лъв
|
| Чет Мар 08, 2007 4:57 pm |
|
 |
shushi
любител

|
Не съм скорпион, но от мои наблюдения най-добрите комбинации за жена Скорпион са с мъж Рак и на 2ро място мъж Водолей. Невероятно силна и изпепеляваща любов, изградена върху много доверие
_________________ Имам Родина, имам народ,
имам и вяра, имам живот,
имам надежда, имам съдба,
имам куража за тая борба!
|
| Пет Мар 09, 2007 7:30 pm |
|
 |
tigyr4e
наблюдател

|
unamenable написа:незнам и аз какъв и беше асцендента но това беше момичето което обичах като никога преди и до сега... завинаги ще я помня иначе малко се карахме и мн често ме ядосваше и ревнуваше и и харесваше като я ревнувам ... ама като цяло тя ме накара по някакъв начин да живея... искам да кажа че трябва да се чувства всяка емоция вклиучително ядосването защото после имах връзка с момиче което колкото и да се мъча не се сещам кога ме е ядосала но именно там е проблема... нямаше никакви емоции
успех с твоя скорпион 
Жената Скорпион е способна да даде много,само ако е истински влюбена,а тогава очаквай неочакваното
|
| Пет Мар 09, 2007 10:41 pm |
|
 |
tochitsa
любител

|
Според моите ЛИЧНИ наблюдения връзката Скорпион-Скорпион е.изпепеляваща, страхотна, ...абе..нямам думи...Много страст и флуиди и... разбираш човека без думи...
Друга страхотна комбинация, по-скоро ползотворна и много плодотворна и амбицираща е Скорпион-Козирог....много силни личности, много честност..много..интелект..
И..колкото и невероятно да звучи.. Скорпион-Телец...много допълване, много разбиране, някакво уравновесяване..
Да допълня,че връзката Скорпион-Водолей е мнооого интересна, но..общо взето краткотрайна..Водолея е с много широки възгледи, много интересен за скорпиона, НО..някак е несигурен в себе си , пък скорпиона можеш да задържиш само, ако знаеш цената си
Връзката Скорпион-Везни..хм..има много емоция, има много интелект..има много хармония..Но..везните са някак мнителни..пък скорпионите доста обсебващи..та..не знам дали е трайна..
Скорпион-Риби...-нямам наблюдения
Скорпион-Рак..мисля,че би било страхотно, но..и тук нямам наблюдения..
...
П.П. Наблюденията ми са върху връзка в която скорпиона е жената
_________________ Краси - Зодия СКОРПИОН, асцедент ОВЕН, луна ВЕЗНИ
"Който иска нещо, намира начин, който не иска-търси оправдание"
|
| Пет Мар 16, 2007 11:11 pm |
|
 |
tigyr4e
наблюдател

|
tochitsa написа:Според моите ЛИЧНИ наблюдения връзката Скорпион-Скорпион е.изпепеляваща, страхотна, ...абе..нямам думи...Много страст и флуиди и... разбираш човека без думи...
Друга страхотна комбинация, по-скоро ползотворна и много плодотворна и амбицираща е Скорпион-Козирог....много силни личности, много честност..много..интелект..
И..колкото и невероятно да звучи..Скорпион-Телец...много допълване, много разбиране, някакво уравновесяване..
Да допълня,че връзката Скорпион-Водолей е мнооого интересна, но..общо взето краткотрайна..Водолея е с много широки възгледи, много интересен за скорпиона, НО..някак е несигурен в себе си , пък скорпиона можеш да задържиш само, ако знаеш цената си
Връзката Скорпион-Везни..хм..има много емоция, има много интелект..има много хармония..Но..везните са някак мнителни..пък скорпионите доста обсебващи..та..не знам дали е трайна..
Скорпион-Риби...-нямам наблюдения
Скорпион-Рак..мисля,че би било страхотно, но..и тук нямам наблюдения..
...
П.П. Наблюденията ми са върху връзка в която скорпиона е жената 
Скорпион-Скорпион да така е и според мен,изпепеляваща и луда
Скорпион-Телец допълваща
Скорпион-Риби страстна
Скорпион-Рак привличане
За други нямям много наблюдения
П.П. Моите наблюдения са също върху връзка в която скорпиона е жената
|
| Съб Мар 17, 2007 5:59 pm |
|
 |
Mimsey
любител астролог

Местожителство: В страната на любовта и по-далече
|
Да, аз съм съгласна за отношенията на [b]скорпион - рак[/b] ... Идеална хармония, допълване, разбиране....неугасваща любов.... А що се отнася до [b]скорпион - телец[/b] , според мен няма голми перспективи, коренна разлика в характерите.... Възможно е само, ако са на принципа "противоположностите се привличат", иначе не става добра връзка.
_________________ Любовта е отговорът на всички въпроси!
Зодия - Телец, Асцендент - Овен, Луна - Везни, Черна луна- Скорпион.
|
| Пет Мар 30, 2007 10:02 pm |
 |
 |
asteri
новопостъпил

Местожителство: Sofia
|
Zdraveite!
Az sum jena rak s ascendent scorpio slunce i venera v 8 dom i imam mnogo dobur priqtel scorpio s ascendent vezni i venera i jupiter v scorpio. Da vi kaja che ne sme prosto priqteli a duhovni partniori, malko takiva poznati imam. Prosto doverieto doide burzo, spodelqneto sushto, privlichaneto /podsuznatelno/, a i strashno se dopulvame. Za sexa nqmam dumi, prosto ne e edin --- a lubovno i duhovno slivane, strahotno. Imame shodni predstavi i ni haresvat ednakvi neshta. Mislq che se razbirame chudesno zasega. Da ne govorim che ne se nalaga mnogo da se obqsnqvame ili che ne sme se razbrali pravilno. Vsichko e intuitivno, a i osven tva se zakachame postoqnno. Mnogo zabavno! Mislite si gi otgatvame, ne moga go izluja za nishto. Koeto e qsno-nali e scorpio
Tolkova zasega,
oshte ne se poznavame ot dulgo vreme no imam chuvstvoto che go poznavam otdavna naistina. Shte vidim kak shte se razviqt neshtata.
_________________ Същественото е невидимо за очите. То се усеща само със сърцето!!!
|
| Сря Апр 04, 2007 3:19 pm |
 |
 |
Marielita
новопостъпил

Местожителство: Burgas
|
Az sam Skorpion i nai valnuvashtite mi izjivqvaniq sa bili s Vodolei , tova e neshtoto koeto nemoje da se opishe s dumi  istinski sinhron v sexa, vinagi e bilo veselo i s mnogo emocii
_________________ Живота не се мери с броят вдишвания, а с моментите които спират дъхът ни !!!
|
| Нед Май 06, 2007 8:06 pm |
|
 |
ViLaS
любител астролог

|
Мариелита!
Така като се зачитам в твоите писания и си мисля:абе тези перфектни връзки с водолей дето ги описваш,наистина ли са били сериозни!Мисълта ми е имало ли е съжителство и т.н.!
Ако не е било до там сериозно,то си обяснявам мнението ти!
В противната ситуация би било непонятно за мен как се е получило!
_________________ Зодия Телец.асц.Риби,луна в Телец
Ако някога се почувстваш самотен!
Отиди на някоя улица,където има много хора!
Застани там и си науми че чакаш някого!
И Той ще дойде непременно!
Някога...
|
| Нед Май 06, 2007 10:27 pm |
|
 |
kokona
любител

Местожителство: някъде в облаците
|
 Мариелита,прати на Виласс някой запис,снимка /документален материал/ ...евентуално му издействай място в кухнята,че Тома неверни...
...аз обаче ти вярвам,без доказателства  вероятно имам лични впечатления
_________________ Слънце във Водолей,Асцендент в Козирог,Луна във Везни
|
| Пон Май 07, 2007 12:26 am |
 |
 |
ViLaS
любител астролог

|
kokona написа: Мариелита,прати на Виласс някой запис,снимка /документален материал/ ...евентуално му издействай място в кухнята,че Тома неверни...
...аз обаче ти вярвам,без доказателства вероятно имам лични впечатления 
_________________ Зодия Телец.асц.Риби,луна в Телец
Ако някога се почувстваш самотен!
Отиди на някоя улица,където има много хора!
Застани там и си науми че чакаш някого!
И Той ще дойде непременно!
Някога...
|
| Пон Май 07, 2007 7:26 am |
|
 |
Marielita
новопостъпил

Местожителство: Burgas
|
[ViLaS"] Ami da ti kaja vrazkata ni beshe seriozna , razdelihme se ne ot nerazbiratelstvo i ot karanici , a po drugi prichini. Ako poznavash chovek Vodolei shte znaesh che te sa mnogo obshtitelni i impulsivni v deistviqta si , neznaesh koga kakvo da ochakvash , i vinagi ima kakvo da si kajesh s tozi chovek. Tova e ednata strana , a drugata strana e neveroqtniqt --- . Moje bi ako mojesh da go izjiveesh shte razberesh za kakvo ti govorq.
_________________ Живота не се мери с броят вдишвания, а с моментите които спират дъхът ни !!!
|
| Вто Май 08, 2007 3:36 pm |
|
 |
goro_p
новопостъпил

Местожителство: Bourgas
|
 :)))
Az syshto smqtamche jena Scorpion myj-Kozirog e mnogo dobra kombinacia.Govorq ot sobstven opit:))Chudesno se razbiram s tqh.Nastojashtata mi prijatelka syshto Scorpion:)
_________________ ONLY TOTTENHAM AND NEFTOCHIMIC
|
| Пон Юни 18, 2007 5:23 am |
|
 |
moonant
новопостъпил

Местожителство: Stara Zagora
|
Hmmm,a za Scorpion - Deva kakvo shte kajete?
_________________ Scorpion
ASC Deva
|
| Пон Юни 18, 2007 7:53 pm |
|
 |
Емили
любител астролог

|
Кой е мъжът и кой жената, moonant?
_________________ зодия Риби, асцендент Скорпион, Луна във Везни
"Научи се да слушаш и ще извлечеш полза дори от онзи, който не умее да говори" - Плутарх
|
| Пон Юни 18, 2007 9:28 pm |
|
 |
moonant
новопостъпил

Местожителство: Stara Zagora
|
Jena Scorpionb,myj Deva
_________________ Scorpion
ASC Deva
|
| Вто Юни 19, 2007 12:29 pm |
|
 |
kavra
новопостъпил

|
Стана ми много интересно...и не се стърпях  , но ми се струва, че едностранно разглеждате връзките! (само от женска гледна точка). За момента ще изключа влиянието на асцедента: и ще ви припомня, че съюза е добър когато Луната на единия е в същия знак в който е Слънцето на другия.
за
moonant
Jena Scorpionb,myj Deva -
Като цяло съюза Дева-Скорпи е много добър(вижте рисунката на знаците: те се припокриват над 90%), на Скорпиона допада реда на девата, безупречния й вид, поведението и др. А тя харесва лудостта му(няма граници за него)във всичко.
Самата дума-Дева означава женски индивид в преходна (към жена) възраст. Опита ми ме убедил, че мъж Дева не е мъж, (не съдете за човека само по физическите белези). Нямам предвид, че са хомо, а това че са лекета по-големи дори от Скорпионите в млада (и не само)възраст. "Врящото гърне"(скорпи) около 40г. се успокоява(Линда Гудман)  , а при девата няма развитие, нейната еднаквост дразни.
Положителна е и връзката с водните знаци Рак и Риби
Мъж Рак донякъде може да се сравнява със Скорпи, но е много по слаб и посредствен(трябва някой да го води-харесва жени тип МАМА), жените наистина са Раци - вървят с Д-то напред и винаги казват на черното бяло.
Рибите са лудите в зодиака (най-често те се самоубиват), прекалено чувствителни, еферични, абстрактни (като камък на Скорпионската шия-особено с вечните си скандали)
С Лъв...
Лъвицата разпалва ловния инстинкт на Скорпи, най-вече с надменното си поведение и илюзията, че е жена-вамп. С времето Скорпи открива, че лъвската й кожа всъщност е булана (онзи модерен преди много време плат).
Лъвчо само създава илюзията за принца от приказките....докато не се проскубе.
Близнаци....мечтата на мъжа  ))) да има повече от една жена.
Козирог - има едни отвратителни родени 11-13.01, да не ви срещат - безкрупулни, нагли, интересчии(и двата пола). Декемврийските "приземяват" Скорпи
Скорпион/Скорпион..................................................Зависи цунамитата накъде ще се насочат, в една посока(помните ли остров Пукет?) или едно срещу друго.
Ще се върна.....
_________________ Двоен скорпион
|
| Вто Юни 19, 2007 2:36 pm |
|
 |
ICEMAN°
любител

|
Ами ко да ви кажа, и двете ми родителски тела са скорпиони...от време на време си спретват по едно скандалче(за развлечение както ми казват),ама иначе се обичат много  Според мен комбинацията скорпион скорпион е добра, въпреки че може и да е доста взривоопасна...
_________________ Слънце - Стрелец, асц. - Лъв, Луна - Рак, Лилит - Скорпион
|
| Вто Юни 19, 2007 3:03 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Нед Сеп 05, 2010 11:17 pm | Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
|
Страница 1 от 6
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|