Потребител: Парола:
Годишен китайски хороскоп за 2014-та година

Представяме ви услугата китайски хороскоп за 2014-та година!


Китайски хороскоп
    Тази комплексна астрологична услуга включва:

  • Пълен хороскоп за годината на Дървения Кон - общи тенденции, любов, кариера, здраве и финанси
  • Кратка информация за китайския зодиак
  • Изчисляване и тълкуване на вашия зодиакален знак
  • Любовната ви съвместимост с другите знаци на зодиака
  • Известни личности, с които делите един и същ знак
Обща характеристика на годината на Коня

На 31 януари 2014 в Китай ще бъде отбелязано настъпването на Новата година, а с нея, според традиционния китайски календар, ще настъпи времето на зеления (синия) дървен кон.

Елемента Дърво, под знака на който ще премине годината, символизира младостта, новото начало, раззеленяването на природата през пролетта. Следователно успехът ще съпътства повече младите, отколкото старите, повече предприемчивите, отколкото консервативните хора.

Основните цветове за годината за синьо и зелено във всичките им нюанси и носенето на дрехи в тези цветове може да се използва като начин за привличане на късмета. Също така малка дървена фигурка на кон, поставена на видно място в дома ви, ще ви помогне да спечелите благоразположението му.

Благодарение на коня, човекът е в състояние да се придвижва по-бързо, отколкото на собствен ход. Затова, за да „яхнете коня” и да ускорите своя ход в бизнеса, бъдете инициативни, ставайте рано, започнете в началото на пролетта нещо ново, и ще видите как ще изпреварите конкурентите си.

Конят е разумно и благородно животно, колкото повече вие сте олицетворение на тези качества, толкова годината ще бъде по-успешна за вас. Тя носи в себе си много възможности за промяна, развитие, нови запознанства, но най-вече за хората със светли помисли и добри сърца.За да прочетете уникалния хороскоп за знака ви според китайския зодиак, моля последвайте стъпките по-долу:

За да видите Китайския хороскоп трябва да влезете в своя акаунт


Можете да се регистрирате тук.


Посетете форум астрология към сайта Astro5.net сайт за хороскопи и астрология Copyright(c) 2006-2016