Жената Водолей

Зона на родените под знак Водолей

Жената Водолей

Мнениеот Rusana » 26 Апр 2007, 14:34

Жената Водолей
Ако сте на път да започнете романтична връзка с жена Водолей, първото нещо, което трябва да знаете е, че тя е не по-малко странна в любовта, отколкото във всичко останало. Тя е вярна, когато е влюбена, ала мъничко безсстрастна и хладна като въздушните зодии. Съжителството с нея ще бъде безметежно и щастливо само ако й дадете пълна свобода да кръжи сред приятелите си и да се отдава на безбройните си интереси и занимания. В никакъв случай не се опитвайте да я вържете към печката. В най-неочаквания момент ще й хрумне да учи балет, да медитира високо в планината или да отиде в Корпуса на мира. Спомнете си приказката за златокосата принцеса, която живеела във високата кула. Тя е била Водолей. Нейните мечти са различни от вашите и моите. Тя чува празничните далечни фанфари, а повечето от нас никога не са и зървали пътеводната й звезда.

Тя прилича на мелодия, която почти сте забравили. Смътно помните думите и се опитвате да си я изтананикате, но тя все ви се изплъзва. Такава е и любовта на момичето Водолей - нежна, ефирна и в същото време изплъзваща се по неуловим начин. Това момиче принадлежи на всички и същевременно на никого. То държи на свободата си и ще бъде вярно само на оня, който оцени и приеме това. Освен това, когато се впуснете да уловите тази пеперуда в мрежата си, помнете, че тя няма да сподели непредсказуемия си живот с мъж, който не е верен на себе си. Нейните етични норми са твърде своеобразни и се различават доста от общоприетите, но тя се придържа към тях докрай. Ще разбере и вашите правила, стига да не правите компромиси с тях. Ако в нейно лице търсите страстна партньорка, сбъркали сте адреса. Физическата любов за други може да е най-приятното нещо, но тя може и с нея, и без нея. Ще откликне със силно и дълбоко чувство на интимностите, но няма нищо против и по-продължителните платонични отношения.

Защото може би изпитва страх да не би желанието към един човек да ограничи по някакъв начин свободата на духа й, да наруши верността й към нейната единствена истинска любов - волността. Оставете я на воля да проучва и експериментира, да върши нещо за човечеството, да се отдаде на странните си занимания. За типичната жена Водолей парите не са от голяма важност. Няма да се разстрои, ако не сте най-богатият човек. Повече ще я радват вашите интелектуални постижения. Ако вашата кариера е свързана с политиката, науката или образованието, не бихте могли да направите по-успешен избор от една жена Водолей. Тя е истинско съкровище за пред обществото - изискана, духовита, жизнерадостна и лесно приспособима към всякакви социални слоеве. Типичната уранова жена никога няма да ви подозира в изневяра и рядко ще се усъмни в думите ви. За един търговски пътник например тя е въплъщение на мечтите му.

Няма да ви проверява в службата, няма да търси следи от червило по носните ви кърпи. Измамата трябва да се натрапи на вниманието й, иначе тя никога няма да тръгне да я търси сама. Ако се случи обаче да й изневерите, това ще нарани до болка чувствителната й натура. Ще го усетите по нейните странни замечтани очи. Липсата на страстна ревност у нея обаче не е изцяло резултат на морална сила. Тя вероятно още след първия поглед ви е подложила на дисекция под микроскоп и сте й ясен. Освен това си има толкова странични интереси и хора, с които й е приятно да разговаря, че не й остава време да мисли какво правите, когато не сте й пред очите. „Далеч от очите, далеч от сърцето" - казва поговорката. Отсъствието рядко засилва привързаността на Водолея. Понякога тази жена е способна да си затвори очите за кръшканията на своя партньор, стига да открива някои важни за себе си неща само у него.

Но ако в действителност не се нуждае от този човек, въпросната морална сила ще заработи в обратна посока и тя ще си иде още при първото пряко доказателство за изневяра. Не се опитвайте да разпалите вече угасналите въглени. Но можете да си останете приятели, тя има желание за това. Жената Водолей обича да поддържа дружески отношения с бившите си съпрузи или любовници. Тя е забравила миналото и е изтрила от съзнанието си всички спомени. Това е като правило при нея. И има само едно странно изключение - цял живот помни първата си любов. Много рядко тази жена би се впуснала в извънбрачна връзка. Това противоречи на чистотата в моралните й възгледи. Но доста от тази зодия са разведени. Те никога не предизвикват сами развода си, нито пък той им доставя някакво удоволствие.

Просто охладняват, когато положението стане нетърпимо. Отиват си без да се обръщат назад. Щом се налага, могат спокойно да продължат пътя си сами. Родената под знака на Уран е твърде любознателна и обича да човърка в душите на другите. Обикновено е искрена, само че не забравяйте, че за нея едно е да излъже, а съвсем друго да премълчи част от истината. След Везните жените Водолеи са най-красивите от Зодиака. Интересни и озадачаващи, те притежават някаква вглъбена и загадъчна красота. Образът им е много променлив. Ту приличат на нежни мадони, ту на жизнерадостни селянки. Маниерът им на сближаване може да ви зашемети. Обличат се умопомрачаващо. Може първи да тръгнат по новата мода, а може и да се придържат към стила на прабаба си. Не биха посрамили корицата на нито едно модно списание, но в същото време всяка циганка би завидяла на умението им странно да съчетават дрехите си.

С типично за Водолея безразличие те ще отидат на прием с прозрачна нощница или ще сложат дантелен шал на кожения гащеризон. Или пък ще идат на пазар с щраусови пера, а в зоологическата градина - с диаманти. Нищо чудно да ги видите на театър с маратонки. Прическата им също е непредсказуема като самата им личност. Всъщност коктейл от прически най-често украсява главите им. Плитки, кок, опашка, ангелски букли или прави като праз коси - всичко им отива. Пък и така няма да приличат на никоя друга жена на планетата. Да разговаряш с жена Водолей е цяло преживяване. В първия момент прави впечатление с плахото си и резервирано държание. В следващия с внезапен уранов изблик ще изрече забележка, нямаща нищо общо с разговора. Умовете на всички други хора може да работят в логическа последователност, нейният обаче прескача като светкавица от утрешния в днешния ден. Неочаквано ще ви подхвърли трогателните си спомени.

Питате я например какво мисли за космическите пътешествия, а тя отвръща: „Когато бях малка си мислех, че звездите са дупки в пода на рая и от тях струи светлина." Ако бъде в друго настроение, а вие се опитате да влезете в крак с мисленето й и кажете, че ви става тъжно да гледате как се разтапят снежните човеци, тя ще ви парира: „Стопеният снежен човек е просто купчина мокър сняг." Най-напред е мечтателна, после - практична. Първо плаха, след това - буйна. Безжалостно ще се присмее на вашата история за летящи чинии и след малко ще ви разкаже за нежния нашарен с точици елф, който всяка вечер се появява на перваза на прозореца й. Никога не разговаряйте отвисоко с нея. Проявите ли неразбиране, ще се затвори и ще стане недостьпна.

Първо трябва да я убедите, че бракът не е синоним на ада. Тя едва ли ще се втурне към женитбата. Не и преди да ви е изпитала, проучила и претеглила щателно. Ако преминете през проверката, знайте, че трудното тепърва предстои. Бракът с жена Водолей не е най-лесното нещо. Тя кротко на вид ще слуша съветите ви, но нещо вътре в урановата й природа се съпротивлява да ги приеме безпрекословно. Все й се ще да измени нещичко. Не може да направи кейка точно по рецептата, както не може да паркира колата точно както искате вие. Макар че ще се усмихва сговорчиво, ще си кара по своему. Ще експериментира нов начин за правене на кафе, за пълнене на писалка, за закрепване на кънките или за пресичане на улицата.

Ще си облича пуловера наопаки, ще слага цветята в аквариум, ще си мие косата с крем за бръснене и ще подреди малък алпинеум върху бюрото ви. Само не я питайте защо. И тя не знае. Просто нейната вълна е с по-друга дължина. За жената Водолей е трудно да дава израз на дълбоки чувства. Тя се задоволява обикновено с внезапни кратки и откровения за любовта си. Намери ли обаче подходящия партньор, двамата се превръщат в модел за съпружеско щастие. Тази жена намира за глупави песните за влюбени, които се гледат само в очите. Толкова чудеса има по света, които трябва да се видят, че на нея й се струва чиста загуба на време да се взираш в нечии очи. Тя с радост ще ви позволи да я хванете за ръка и заедно да се любувате на залеза, на изгрева, на някоя стара кола, на жълтата боклукчийска кофа или на червения балон, закачил се на църковния купол.

Пуснете я сама да се скита из нейната Страна на чудесата, когато пожелае, и тя никога няма да се интересува защо така често се събирате на карти с приятели. Най-сигурният начин да я изгубите е да проявявате ревност, собственическо чувство или предразсъдъци. Също и да бъдете критичен, тесногръд и консервативен. Ще трябва обаче да харесвате приятелите й, които са като Пъстра палитра. Интуицията на тази жена е забележителна. Често я взема внезапно вдъхновение и тя вижда с месеци и години напред. Ето защо първоначалната й преценка може да не ви се стори разумна, но в края на краищата урановата жена винаги излиза права. Тя живее в утрешния ден и вие можете да прогледнете за бъдещето само чрез нея. Твърденията й винаги се сбъдват. Тя си пада
малко магьосница и това е най-особеното й качество. Доверете й се.
зодия Дева
Слънце в Дева
Луна в Овен

Всичко, което мога да загубя,
държа или докосвам с ръцете
си, а всичко, което не искам да
изгубя, пазя в сърцето си!
Аватар
Rusana
наблюдател
наблюдател
 
Мнения: 47
Регистриран на: 02 Апр 2007, 16:48
Местоположение: Burgas

Жената ВОДОЛЕЙ

Мнениеот Astra711 » 05 Юли 2011, 10:36

Вярно и гениално...това сме ние
Astra711
новопостъпил
новопостъпил
 
Мнения: 4
Регистриран на: 02 Юли 2011, 12:47
Местоположение: Пловдив

Мнениеот Uranij » 05 Юли 2011, 12:44

Nikoi ne e chist znak,inache trjbva vsichki planeti da sa na edno mjsto,xybavo se pisge za nas,no i drygite sa xora,a nie imame nuzda ot tjx
Uranij
любител
любител
 
Мнения: 62
Регистриран на: 20 Фев 2011, 21:59
Местоположение: izvan BG

Мнениеот ne7lly » 20 Фев 2012, 15:48

Точно такива са жените "Водолей"!!!Чудесни сме! :D
ne7lly
новопостъпил
новопостъпил
 
Мнения: 1
Регистриран на: 03 Фев 2009, 17:03

Мнениеот miss marty baby » 20 Фев 2012, 20:15

Все едно эа мен е писано :) толкова вярно....уникатчета сме си :P но който си направи труда да ни опоэнае няма да съжалява :!:
зодия Водолей aсцендент Стрелец луна Овен
Аватар
miss marty baby
новопостъпил
новопостъпил
 
Мнения: 7
Регистриран на: 16 Сеп 2011, 20:36

Re: Жената Водолей

Мнениеот Macros » 10 Апр 2017, 10:43

Вярно и гениално...това сме ние
gclub168
Macros
новопостъпил
новопостъпил
 
Мнения: 14
Регистриран на: 31 Мар 2017, 11:34

Re: Жената Водолей

Мнениеот ritthy12 » 04 Май 2017, 06:51

hi


[url=http://www.baccarat5168.com]บาคาร่]า[/url
ritthy12
новопостъпил
новопостъпил
 
Мнения: 4
Регистриран на: 04 Май 2017, 06:37

Re: Жената Водолей

Мнениеот smallrath77 » 04 Май 2017, 06:52

i miss u too my love
:D :) :) :D
sbobet mobile
smallrath77
новопостъпил
новопостъпил
 
Мнения: 2
Регистриран на: 04 Май 2017, 06:37

Re: Жената Водолей

Мнениеот ritthy12 » 04 Май 2017, 06:53

hi


[url=http://www.baccarat5168.com]บาคาร่]า[/url
ritthy12
новопостъпил
новопостъпил
 
Мнения: 4
Регистриран на: 04 Май 2017, 06:37


Назад към Водолей

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron